Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul iubirii[gravitation]

#40
Capitolul 28 Surpriza din Anglia


Fara sa stie nimic despre tot ce se petrecuse pe punte cu o noapte inainte, Eiri se trezi din somn. Intinse mana si mangaie umarul gol al sotului sau. Shuichi doarme inca. Se rasuci si-l privi. Este adorabil, asa cum doarme ghemuit cu obrazul lipit de perne albastra de matase. Contrastul dintre pielea alba si material face ca trasaturile lui sa para de o puritate angelica. Sub ochi are cearcane viori, urmele iubirii nebunesti din urma cu o noapte. Il lua in brate si-i saruta bland ochii inchisi. Micutul cantaret nu s-a trezit, a murmurat ceva prin somn si s-a ghemuit ca o pisicuta in bratele iubitului sau. Romancierul il stranse in brate si adormi iar, fericit.
Valentina il priveste necajita pe Alex:
-Ai fi putut sa-mi spui si mie ca individa bea sangele adversarilor.
-Nu ai fi avut ce sa faci . . . Sti care este legea Havillei, a murit asa cum o cere acea lege: a baut vin cu otrava la fel ca oricare persoana care a vrut sa ucida o printesa a stelelor. Sa nu spui ca ti-e mila de ea!
-Ba da . . . Sti doar ce dureri indura inainte de moarte cei care beau sange le celor tratati cu elixir impotriva otravirilor amestecat in orice fel de zeama de fructe si in primul rand in vin. . .
Isi privi palma brazdata acum de o cicatrice subtire. Ii pare nespus de rau pentru tot ceea ce s-a intamplat, dar probabil Alex are dreptata. Nu putea impiedica evenimentele. Daca Natasa nu murea exista riscul ca data viitoare sa-l atace pe Eiri, nu pe ei si atunci era mult mai rau. Isi intoarse privirea catre hublou . Geamul este udat mereu de picaturile care nu inceteaza sa cada din norii grei. Ofta si se indrepta spre dulap. Lua de acolo doua pelerine de ploaie, una i-o arunca iubitului ei, cealalta o imbraca ea. Il cuprinse apoi de mana si il trase dupa ea. Aproape il tara pana pe punte .Aici totul este pustiu nici un turist nu pare sa guste magia ploii ca ea. Nici personalul de bord nu este pe afara . Au strans mobilierul de plaja, au acoperit piscinele cu folie si acum isi fac de lucru prin interiorul navei. Razand Valentina ii dadu drumul maini lui Alex si incepu sa faca,fericita cateva piruete.Tanarul o piveste uluit, parca pentru prima data in viata lui. A vazut-o dasand in ploaie de sute de ori, dar niciodata nu conteneste se sa mire cum o fiinta minunata ca ea poate iubi cu atata pasiune stropii reci de ploaie si apa la modul general. El , nascut intr-o familie provenita de pe o planeta desertica, luminata de doi sori, nu poate intelege aceasta pasiune a ei. Doar o priveste pe ea, stropii ce cad din cer si cei ce zboara de pe pelerina in timpul piruetelor, iar senzatia ca se scurg direct pe spatele lui este cumplita.
La randul ei, fata il priveste cu coada ochiului cum sta zgribulit ca un pui se mata ud sub strasina corpului de cabine. Il iubeste atat de mult . . . ar dori din tot sufletul sa poata imparti cu el senzatiile minunate pe care ploaia i-le ofera ei. Dar nu se poate el este un copil al focului, caldura inabusitoare si soarele arzator sunt cele care il fac sa se simta in largul lui. Se opri din piruete si veni langa el.
-Stiu ca nu-ti place ploaia, dar aveam nevoie de o acoperire.Trebuie sa ajung la tarm.
-Acum! ? Nu poti zbura pe furtuna asta!
-Ba pot, dar nu vreau sa fac asta, ar starni multe suspiciuni. Voi face o teleportare magica . Nu incerca sa ma contrazici . Trebuie sa aranjez ceva inainte de a ajunge nava la tarm, spuse si ii zambi vazandu-l mirat. Incerc sa rezolv doua probleme in acelas timp. Am sa reusesc!
Tanarul ofta din greu. Nu-I convine situatia, dar nu are ce sa faca. Asa cum Alesander si Radu nu putusera in trecut sa le poreasca pe Claudia si pe Adelina, asa nici el nu putea s-o opreasca pe Valentina sa faca ceea ce vrea. Ii facu loc sa treca pe langa el, si in acelasi moment se auzii o pocnitura usoara. Ea disparuse pur si simplu.
Valentina reaparu pe tarm. A mers pana la o stanca usor scobita, care ofera putin adapost. Acolo sta un barbat care ii face semn vesel cu mana. Ii zimbi si ea indreptandu-se spre micul adapost.
Desi spatiul pare extrem de putin, in momentul in care ea a pasit langa cel care o asteapta, zona uscata s-a marit brusc si au aparut o masa plina de bunatati . Modesta stanca pe care sta barbatul s-a dovedit a fi un fotoliu comfortabil, anga care mai este unul gol. Valentina se scutura de apa si se aseza pe fotoliu.
Barbatul de langa are trasaturi minunate, ochii mari, negrii ce contrasteaza cu parul blond si ondulat creand o imagine minunata. Oricine il vede poate gandi ca nu este om . . . si de fapt chiar nu este. Pentru ca in spatele lui se vad doua aripi acoperite cu pene albe. Alaturi sunt asezate un arc si o cucura de sageti. O priveste pe tanara ce abia a venit cu dragoste si ingrijorare. In clipa in care ea s-a asezat , el i-a luat mana dreapta si i-a intors palma cu fata in sus. A privit cicatricea subtire care se vede inca.
-Deci este adevarat ce s-a auzit aseara . . . Ai fost ranita in lupta . . .
-O zgaiba . . . Cealalta insa a murit . . .
Barbatul o privi si-i zambi incurajator:
-E numai vina ei, micuto! Daca era un shaman adevarat stia ca sangele celor aflati sub protectia Havllei nu se bea.
Ii mangaie obrazul si-i puse in palma un fruct micut, alb argintiu.
-Mananca asta si spune-mi apoi de ce ai nevoie de mine.
Valentina il asculta , apoi incepu sa-i povesteasca tot ce se intamplase pe nava,punand accentul pe purtarea Jessikai.
-Stii ceva despre tipa asta? Voiam sa te intreb daca nu cumva o iubire nefericita a facut-o sa devina scorpia care este acum, unchiule Eros.
-Daca ma mai numesti unchi plec . . .
-Eros . . .
-Bine, micuta mea. Stiu cine este individa si nu are nici un motiv sa se poarte asa. Nu a iubit in viata ei cu adevarat, dar a fost un baiat care a iubit-o .Pe tipul acela l-a ranit cel mai rau.
-Si tu, entitatea care daruieste iubire nu crezi ca merita pedepsita?
Privirea Valentinei, de obicei sincera si blanda e plina de sarcasm . Zeul iubirii ii zambi:
-Si . . . cam ce vrei tu sa pateasca indezirabila individa?
Valentina intinse mana si facu sa zboare din cucura doua sageti, amandoua negre.
''Foc si venin . . . iubire neampartasita . . . a ei pentru cineva si a altcuiva petru ea'', gandi Eros.'' Schema clasica a razbunarii prin iubire . . . Oare la cine s-a gandit ?''
Fata ii zambi:
-M-am gandit ca Andy ne va intampina la prima oprire din Anglia. Cred ca ar fi o alegere buna. El ii poate rezista individei .
-Iar pe tine te va amuza sa-l vezi pe cel mai pedant si enervant var al tau asaltat de o nebuna.
-Nu este singurul motiv al acestei alegeri. Altul este principalul motiv . . . Vreau sa creada ca este normal ce va simtii dupa ce tu intrii in scena.
-Si cel care se va indragosti de ea? Cine vrei sa fie?
-Oricine . . . Cineva ca ea eventual...
-Am sa vad ce pot face cand ajunge nava in port. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu Andy despre asta.
-Am sa vorbesc . . .

Pe nava , cam pe la ora pranzului Alex se indrepta spre unul dintre restaurantele navei . Pe coridor se intalni cu Eiri si Shuichi. Cantaretul zambi initial, apoi o umbra se lasa pe chipul lui:
-Unde este Val?
-Are cateva probleme de rezolvat . Sper sa vina si ea la masa cat de curand.
De fapt Alex doar spera asta . Val l-a anuntat ca va intarzia un timp, dar nu si cat. Afara vremea s-a inrautatit si el chiar isi face probleme. Teleportarea magica este o procedura usoara dintr-un loc stabil in altul si chiar de pe un vas aflat in plin mars spre tarm. Dar invers?
La restaurant cei trei s-au asezat la o masa si fiecare a comandat cea ce doreste pentru pranz. Un timp au mancat in liniste. Shuichi abia se abtine sa nu il intrebe ce face de fapt amica lor la ora asta . Nici macar nu a observant ca nesuferita lui admiratoare a venit si ea in restaurant. Sta exact cu spatele la ea si incearca, foarte entuziazmat sa le explice colegilor lui de masa despre cum vrea sa arate urmatorul lui videoclip. Ar vrea ca noii lui prieteni sa apara in filmuletul care va insoti melodia. Contrar obiceiului sau de a scrie melodi de dragoste, cea pe care o pregateste acum este despre prietenie. Inainte sa vina la masa il rugase pe iubitul sau sa scrie versurile.
Exact cand era mai prins in explicatii un ospatar se opri in dreptul mesei lor .Shuichi il privi mirat si nemultumit. Omul se apleca adanc si ii inmana un biletel frumos impaturit,asezat pe o tava de argint.
Solistul lua biletul si se stramba. Din el iese un miros pe parfum extrem de dulce. Simti ca se sufoca si desfacu biletul. Citi:
''Imi pare extrem de rau pentru tot ce s-a intamplat. Vreau sa ne intalnim si sa-mi dai o sansa dea ma revansa pentru comportamentul meu groaznic. Nu ma respinge iar! Te rog!
Cu toata dragostea
Jessika''
Destinatarul biletului de amor lua micuta bucata de hartie cu doua degete si o puse la loc pe servetelul de dantela de pe tava. Il privi pe chelner cu cea mai inocenta privire din lume.
-Imi pare rau domnule, dar sunteti sigur ca doamna mi-a trimis mie biletul?
-Absolut sigur, domnule!
-Atunci dansa s-a inselat. Nu o cunosc si nu am ce sa-I spun.
-Dar dumnaei . . .
-Inca o data regret ca poate am provocat o confuzie, dar eu sunt o persoana casatorita si nu cred ca infidelitatea in casatorie este o dovada de educatie si bun simt. Sunt convins ca m-a comfundat cu cineva.
Nici macar nu se uita sa vada ce reactie are Jessika la auzul mesajului lui. Sprancenele femeii urmara cea mai ciudata transformare posibila. Atitudinea lui Shuichi, care si-a reluat nepasator discutia cu ceilalti doi barbati o scoate din minti. Fusese de-a dreptul fericita vazand ca Valentina lipseste si sperase sa-l faca pe Shuichi sa-I vorbeasca macar. Nu poate accepta ca a pierdut lupta, ca frumosul solist a refuzat sa cada in plasa intrigilor ei. O clipa vru sa se ridicede la masa si sa mearga la ei sa le faca scandal, dar in acelas moment pe usa restaurantului aparu zambitoare logotnica lui Alex. Renunta sa se mai apropie de ei . Stie sigur ca aceasta tipa a eliminate-o atat de brutal pe Natasa, dar nu stie cum. Asta inseamna ca tipa chiar este foarte periculoasa. Renunta cu parere de rau . Asta spre norocul ei. Ea nu stia cat de periculos putea fi in situtii limita logotnicul cel dragut si linistit al Valentinei.
Vaporul acosta le tarm. Aproape toata lumea este pe covert si asteapta sa poata cobora in prima escala de pe teritoriul Europei. Anglia i-a intampinat cu o vreme intunecata, dar ceva mai buna decat avusesera in larg, pentru ca ploaia s-a oprit. Valentina cobora printre primii si sari in bratele unui tanar care o asteapta.
-Sa mergem si noi , le spuse Alex celor doi amici ai lor. Nu vom merge cu autocarul firmei de turism. Val are rude aici si au venit sa ne ia cu limuzina.
Se apropiare de cei doi si Valentina le spuse zambind:
-Permitati-mi sa vi-l prezint pe varul meu, lordul Andrew de Nolham.
Facu o mica reverent si continua:
-My lord, acestia sunt prietenii mei Shuichi si Eiri Uesugi.
Andrew zambi:
-Va rog sa poftiti! Limuzina ne asteapta.
Urcara impreuna intr-o superba masina argintie, lunga de cativa metri, care este parcata chiar pe dana de debarcare. In masina Eiri si Shu nu pot sa-si ia ochii dela noua lor cunostinta. La fel , pe chei Jessikai nu-I vine sa creada ce a vazut. Maisina superba nu a impresionat-o ci vorbele Valentinei ''Lordul de Nolham '' si mai ales chipul acelui tanar. Andrew este blond cu ochii albastri, are can aseas inaltime cu Alex si Eiri, dar trasaturile lui sunt identice cu ale lui Shuichi. In timp ce il privea o sageata de fum nevazut i-a strabatut inima, pornita din arcul unui preafrumos barbat cu ochii negri si par blond, pe care il vazuse doar Valentina. In sufletul intrigantei care credea ca totul este de vanzare nascu un sentiment nou, necunoscut.Il uitase deja pe Shuichi si se indragostea de Andrew.
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul iubirii[gravitation] - de Argenta - 11-01-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de YuuraBo - 11-01-2009, 09:19 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de adyna_45 - 11-01-2009, 09:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 12-01-2009, 02:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 12-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 14-01-2009, 09:54 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 10:14 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 09:52 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 18-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 18-01-2009, 08:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-01-2009, 10:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 04:37 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 20-01-2009, 09:48 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 09:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-01-2009, 10:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 21-01-2009, 10:27 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 22-01-2009, 09:04 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 23-01-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 24-01-2009, 07:35 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 25-01-2009, 05:33 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 26-01-2009, 06:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 27-01-2009, 11:09 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 28-01-2009, 07:44 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 29-01-2009, 09:29 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 30-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 01-02-2009, 02:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 02-02-2009, 08:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 03-02-2009, 08:05 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-02-2009, 09:40 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-02-2009, 09:12 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 06-02-2009, 09:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 07-02-2009, 09:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 08-02-2009, 10:01 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 09-02-2009, 07:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 10-02-2009, 07:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 11-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 12-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 13-02-2009, 07:41 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-02-2009, 10:42 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 15-02-2009, 06:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-02-2009, 08:59 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 24-02-2009, 10:15 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de chrissta - 30-03-2009, 10:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-04-2009, 07:49 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 05-04-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-07-2009, 09:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 04-07-2009, 09:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-07-2009, 02:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 19-07-2009, 02:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 31-07-2009, 07:53 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 31-07-2009, 10:26 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 10:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 01-08-2009, 09:45 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de SoUl EaTeR - 01-08-2009, 03:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.470 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.160 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 136.687 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.497 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.038 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.450 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul cu chip de om Emm` :x 13 13.542 25-04-2009, 11:31 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.219 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  Gravitation-fik Flash 7 6.804 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 5.883 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)