Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul iubirii[gravitation]

#34
Capitolul 23 Prieteni noi


Se intinse lenes in pat si se opri speriat cand nu simtii langa el decat perna. Se ridica si privi in jur. Pe noptiera sta o hartie. O citi: " Sunt la sala cu Val si Alex. Te iubesc! "
Zambi . . . Val si Alex . . . Cei doi au aparut doar de cateva zile in viata lor, dar este cumva ca si cand s-ar cunoaste de-o viata.
Savura clipele de liniste si singuratate oferite de noii lor amici. Situatia ii convine dintr-un punct de vedere, dar exista chestii mai putin placute.
Traversarea oceanului reduce destul de mult posibilitatile de distractie. Pentru Shiuchi restaurantele, magazinele si cinematografele sunt destul de plictisitoare si nici Eiri nu prea este adeptul unor asfel de distractii. Acest lucru i-a fortat sa-si petreaca timpul mai mult in piscina sau in pat.
Ideea de a-l avea pe iubitul lui doar pentru el ii place scriitorului la nebunie. Adora sa-l tina ore intregi in pat fara sa-i fie teama ca vor intarzia cine stie unde , sau ca va bate cineva la usa lor, sau mai rau,ca se va trezi cu Thouma in dormitor.
Nu crezuse niciodata ca dupa atatia ani de cand sunt impreuna va fi mai indragostit decat le inceput si-l va dori cu si mai multa ardoare decat in prima lor noapte de iubire, ca acel trup micut, parca mai fragil decat inainte, va fii o vesnica ispita irezistibila pentru el.
Adevarul este ca-i plac si aceste clipe in care poate sa fie singur si sa nu mearga cu micutul zapacit cine stie pe unde, doar pentru nu al vedea bosumflat si plictisit. E bine ca Shu are acum amici cu care sa se plimbe si sa palavrageasca.
Pe cei doi i-au vazut chiar din prima zi la piscina si pe coridor, pentru ca au cabinele pe aproape de a lor. Ar fi fost destul de greu sa nu-i observe, cei doi sunt un cuplu foarte reusit.
Ea este satena cu par ondulat , ochi caprui, migdalati si trasaturi regulate de o frumusete angelica. El este blond cu ochii verzi si este foarte dragut.
Se tin tot timpul de mana si iubirea li se citeste in priviri. Nici ei nu aveau prieteni si erau singuri la restaurant, la plaja si la plimbare.
Cu cateva zile in urma erau la piscina, iar Shuichi alerga spre trambulina si se ciocnise de ea, care tinea in maini doua cornete de inghetata. Evident inghetata ajunsese pe costulul ei de baie, pe jos si in parul cantaretului. Au urmat, desigur tone de scuze si de autoanvinuiri de neatentie, dar a fost si inceputul unei amicitii.
Eiri este incantat ca cei doi nu au dat navala in viata lor. Nu le-au batut la usa niciodata, si nu au spus chestii de genul "ne vedem in locul x la ora y", ci "maine la ora Y s-ar potea sa fim in locul X". Asta chiar ii place foarte mult, pentru ca s-a obijnuit sa nu aiba nici o restrictie temporala si nici nu vrea sa apara chestii de acest gen pana la sfrasitul cruazierei.
Se intinse in pat iar, cu gandul sa doarma sau macar sa mai leneveasca putin.
Shuichi intra incetisor in cabina , cu grija sa nu faca nici cel mai mic zgomot , pentru a nu-si trezi iubitul. Pasi pe langa pat cu gandul sa ajunga la baie, dar simti brusc cum ii este prinsa incheietura maini.
-Te-ai intors? inteba scritorul tragandu-l spre el .
Poarta un sort verde si un tricou albastru , larg care a alunecat , lasandu-i un umar gol. Parul ii este umed si cifulit, iar o picatura de transpiratie ii aluneca pe tampla dreapta. Este atat de atragator, ca iubitul sau simte ca-si pierde respiratia privindu-l.
-Ce aveai de gand sa faci?
-Un dus . . .
-Aha . . . murmura cuprinzandu-i talia cu bratul si lipindu-l de el.
-Sunt murdar si lipicios, Yuki! protesta cantaretul
Iubitul lui , insa, nu pare sa auda. Isi lipeste buzele de umarul dezgolit, inebunit de gustul pielii transpirate.
-Sunt ude si hainele pe mine . . . mai sopti neconvingator.
Celalat paru sa-si recapete luciditatea pentru o clipa. Zambi malitios:
-A . . . sunt ude . . . cu atat mai bine. Le scoatem!
Si hainele au zburat pe podea in urmatoarele secunde. Cantaretul a vrut sa mai spuna ceva, dar in acel moment senzatia pe care i-o da limba iubitului sau traversandu-i pieptul si abdomenul facu soapta sa se transforme intr-un geamat infundat de placere. Renunta sa protesteze si isi incolaci bratele in jurul gatului lui Eiri, cautandu-i flamand gura. Il saruta indelung facand gandurile amandurora sa se topeasca in pasiune.

A trecut ceva timp, iar Shuichi sta intins pe perna cu ochii inchisi. Exercitiile din sala de fitnes, urmate de portia generoasa de placere oferita de iubitul sau, pe nesteptate, l-au facut sa se simta toropit. Scriitorul sta intr-un cot si-l priveste. Il mangaie cu varful degetului , urmand conturul fetei,apoi profilul ,cand ajunse la buze il saruta usor.
-Se pare ca o ora de fitnes si o partida de amor au fost cam mult pentru tine. Nu mi-am dat seama ca esti atat de obosit. Iarta-ma!
-De ce? A fost grozav! Ii raspunse zambind si privindu-l printre gene.
-Oricum doar tu esti vinovat. Uneori cred ca Seyren a avut dreptate la petrecere.
-Seyren?
-A spus ca arati periculos de bine.
-Atunci . . . Imbracat in haine de firma . . . poate aratam bine, dar acum sunt ciufulit transpirat si . . .
- Si de o mie de ori mai atragator. Esti mult, mult prea atragator, ilegal de atragator . . . Iar ilegalitatile trebuie sa fie pedepsite, spuse si-l cuprinse in brate, aproape inabusindu-l in sarutari pline de o nesfarsita pasiune.

De data asta Shuichi se simte complet epuizat. Cu ultimul strop de energie incerca sa se ridice din pat, dar se prabusi iar in asternut.
Eiri il privi mirat
-Ce ai de gand?
-Sa fac un dus . . . sunt lipicios . . .
-Oh . . . ai o idee fixa cu dusul ala.Bine . . . spuse ridicandu-se cu parere de rau din pat.
Intra in baie, potrivi temperatura dusului si il lasa sa curga. Scoase dopul tubului de gel de dus, apoi lua un prosop si-l aseza pe pat.
-Ce faci , Yuki?
Nu-i raspunse , il ridica in brate si-l duse in baie. Il aseza in sezut pe podea si ingenunche in fata lui. Turna gel de dus pe un burete, apoi incepu sa-i spele trupul amortit de oboseala.
Se amuza observand cum apa calda si spuma fina si parfumata ii accentueaza si mai mult toropeala, pana cand somnul il cuprinde complet. Il clati bine de clabuc, apoi il lua in brate si si-l intinse pe prosopul de pe pat. Ii sterse apa de pe corp cu blandete, apoi il imbratisa si trase patura peste amandoi.
Acum are sa capete portia suplimentara de somn, pe care o dorise ceva mai devreme.

Au dormit pana aproape de pranz. Primul s-a trezit Shuichi si s-a apucat sa-si convinga iubutul sa mearga la masa, apoi la piscina, unde stie ca vor fi noii sai amici.
Alex sta intins pe un seslong, iar logotnica lui face pluta in piscina. Eiri se aseza pe seslongul de langa tanarul barbat:
-Deranjez?
-Nu, Val nu are de gand sa vina aici. Ii place sa stea tot timpul in apa.
-Ca si lui Shu . . . Par foarte fericiti.
Cei doi se joaca acum in apa si se stropesc. Brusc Shuichi aluneca pe fundul piscinei si nu mai iesi la suprafata.Speriata fata il prinse de mana si il scoase din apa ca pe un pisic. Il scutra ingrijorata :
-Ce gluma este asta? M-ai speriat!
Dupa ce s-a oprit din tusit tanarul a reusit sa ingaime:
-Nu stiu . . . sa inot . . .
O bomba daca ii cadea Valentinei in cap si nu ramanea mai traznita.
-Cum adica nu stii sa inoti ? ? !
Se intorse spre Eiri mirata:
-Acum fara gluma . . . Chiar nu stie?
Acesta zambi putin jenat;
-Nu . . . nu stie
-A . . . nu-i nimic il invat eu!
Prima lectie de inot luata da solistul trupei Bad Luck se dovedi un adevarat fiasco . Val se chinui sa-l convinga sa se relaxaze si sa-si lase corpul sa plutasca, pentru inceput in voia apei. Zadarnic. Temator el se incorda tot si nu reusea decat sa se duca la fund ca un bolovan. Tanara incerca de pomana sa-i explica ca desi l-a dus in partea adanca a piscinei, ea este acolo si nu poate pati nimic. In momentul in care nu mai simte fundul bazinului sub talpi, cantaretul intra in panica si toate eforturile ei de a-l calma se duc de rapa.
De pe malul piscinei Yuki ii priveste amuzat.
-Nu ai de ce sa te temi, spuse Alex. Ea chiar este o inotatoare de exceptie.
-Si se pare ca are o rabdare de fier. Eu renuntam de mult.
-Sa renunte? Nu! Cred ca nu stie sa renunte. Pana la finalul cruazierei iubitul tau va inota perfect. Sunt absolut convins .
Scriitorul il privi mirat. Tipul pare foarte serios cand vorbeste. El s-ar fi umplut de nervi si ar fi renuntat la aceea lectie de inot de mult, dar fata asta chiar nu stie sa renunte. "Oare chiar il va invata? "
Pana seara Shuichi reusi uluitoarea performanta de a face pluta, dar numai cu Valentina langa el daca ea se indeparteaza, el se scufunda urgent. Daca , odata cu inserarea nu ar fi venit si frigul, iar logotnicul ei nu ar fi spus ca ajunge, ar fi continuat sa incerce cumva sa-l faca sa se mentina la suprafata apei.
Au hotarat sa cineze impreuna la restaurantul frantuzesc. Totul a decurs perfect, sau cel putin asa credeau cei trei barbati, Val insa, desi zambitoare si aparent bine dispusa nu este, de fapt prea incantata. Pe tot parcursul diminetii o tipa imbracata intr-un costum de baie sumar, fardata ca o masca si cocotata pe tocuri enorme, poate pentru a compensa statura foarte mica, s-a tot uitat la ei. Ochii aceia conturati din greu cu sclipici s-au tot mutat de la unul la altul ore intregi. Nici unul dintre baieti nu pare sa o fi observat, dar ea a vazut. Se stramba nemultumita" Oh . . . Barbatii astia".
Acum tipa cea micuta si strident fardata este la restaurant si iar ii priveste insistent. O clipa simtii ca ia foc, dar isi tempera reactiile.
Putin mai tarziu un chelnar se apropie de masa lor cu o frapiera cu o sticla de sampanie foarte scumpa in ea.
-Domnisoara, spuse el foarte afectat, aratand spre cea care-i starnise suspiciuni Valentinei, vrea sa le ofere domnilor aceasta sticla de sampanie deosebita, provenita din pivnitele familiei ei.
Brusc ochii lui Yuki aruncara scantei, dar Alex ii facu semn sa o lase pe logotnica lui sa rezolve totul. Acesta zambi spre " domnisoara " , apoi se intoarse spre chelnar :
-Spunei domnisoarei ca domnii sunt cu mine si eu nu accept bautura ei.
-Dar dansa este mostenitoarea unui celebru lant de hoteluri si magazine. Ar trebui sa fie o onoare sa . . .
O furie rece se simtii in glasul tinerei.
-Iar eu sunt Valentina-Maria Avila si nu este nici o onoare sa suport o asemenea comportare.
Alex puse pe masa banii pentru ceea ce consumasera pana in acel moment si ii zambi celei pe care o iubeste.
-Las-o! Hai sa mergem!
La randul sau Shuichi simti nervozitatea sotului sau si-l prinse de mana. Stie ca gestul individei necunoscute l-a enervat si ca nu este obijnuit sa-i fie problemele rezolvate de o femeie, dar numai amica lor poate rezolva situatia asta. O femeie poate fi infruntata numai de o alta femeie.
-Ce ziceti? Mergem la o cofetarie?
-Buna idee, Shu, spuse fata.Si eu vreau ceva bun! Eventual o inghetata mare de caramel.
Fiecare isi trase iubitul de mana si-l scoase afara din restaurant.
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul iubirii[gravitation] - de Argenta - 11-01-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de YuuraBo - 11-01-2009, 09:19 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de adyna_45 - 11-01-2009, 09:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 12-01-2009, 02:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 12-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 14-01-2009, 09:54 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 10:14 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 09:52 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 18-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 18-01-2009, 08:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-01-2009, 10:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 04:37 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 20-01-2009, 09:48 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 09:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-01-2009, 10:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 21-01-2009, 10:27 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 22-01-2009, 09:04 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 23-01-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 24-01-2009, 07:35 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 25-01-2009, 05:33 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 26-01-2009, 06:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 27-01-2009, 11:09 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 28-01-2009, 07:44 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 29-01-2009, 09:29 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 30-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 01-02-2009, 02:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 02-02-2009, 08:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 03-02-2009, 08:05 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-02-2009, 09:40 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-02-2009, 09:12 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 06-02-2009, 09:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 07-02-2009, 09:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 08-02-2009, 10:01 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 09-02-2009, 07:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 10-02-2009, 07:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 11-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 12-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 13-02-2009, 07:41 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-02-2009, 10:42 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 15-02-2009, 06:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-02-2009, 08:59 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 24-02-2009, 10:15 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de chrissta - 30-03-2009, 10:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-04-2009, 07:49 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 05-04-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-07-2009, 09:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 04-07-2009, 09:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-07-2009, 02:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 19-07-2009, 02:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 31-07-2009, 07:53 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 31-07-2009, 10:26 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 10:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 01-08-2009, 09:45 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de SoUl EaTeR - 01-08-2009, 03:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.469 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.160 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 136.686 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.497 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.037 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.450 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul cu chip de om Emm` :x 13 13.541 25-04-2009, 11:31 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.219 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  Gravitation-fik Flash 7 6.804 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 5.883 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)