Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Once upon a time- Gravitation [Yaoi and normal couples]

Am citit si eu ficul si cred ca ar trebui sa comentez in ciuda faptului ca e posibil sa te superi pe mine dupa ce o voi face, dar daca nu iti spun nu te vei indrepta niciodata.
Intai legat de aspectul ficului trebuie sa-ti spun ca parantezele nu sunt folosite pentru a spune a cui e replica din dialog ci pur si simplu se pune "," . Pe langa asta unele preopozitii incep cu "apoi" si "pentru ca" iar acest lucru iti fac ficul sa arate inestetic. Sunt de asemenea si greseli de tastare unele din ele au fost corectate de sora_angel insa ar mai fi "cehemat-o" in loc de "chemat-o" si altele (scz nu am rabdarea necesara sa le caut...mai citeste odata si le vei repera singura, desi asta trebuia sa faci de la inceput pentru ca asa ai fi eliminat din greseli de tastare).
Apoi ...unele fraze nu suna prea bine si dau impresia ca sunt taiate pur si simplu si ca lipseste ceva din ele spre exemplu:
"Apoi canta si alte melodii, iar la sfarsitul concertului facu un lucru care ii soca pe toti." cred ca trebuia sa reformulezi totul pentru a suna mai bine cum ar fi "A cantat si alte melodii, iar la sfarsitul concertului a facut un lucru care i-a socat pe toti" (fara acel "apoi" si perfectul simplu care nu suna de loc bine)
Iar in fraza asta "Iar a facut o chestie de-aia la stomac ca acum patru ani." "chestia aia" se numeste colaps si daca nu stiai termenul mai bine scimbai cu totul fraza pentru ca cuvantul "chestie" suna atat de urat.
In momentul in care Shuichi se desparte la spital de el simt ca ai pus un alt personaj dar numai pe Shuichi nu. El il iubea foarte mult pe Yuki in anime si nu s-ar fi despartit niciodata de el. E adevarat ca e ficul tau si ca-ti poti imagine orice intamplare cu cei doi, dar trebuie sa le prezinti sentimentele foarte clar pentru a-i schimba asa de drastic. Iar Yuki desi il iubeste pe Shuichi, nu cred ca l-ar fi implorat in acel fel pe fostul lui iubit pentru ca el nu e asa. Deci pe viitor prezinta mai bine ce gandeste fiecare si ce-i face sa ia o astfel de atitudine.
Dialogul nu e prea dezvolatat. Incearca sa faci replicile putin mai lungi si sa adaugi pasaje descriptive pentru a descrie atat atmosfera cat si sentimentele.
Acum (sper ca nu te-am speriat sau ca te-am facut sa ma urasti) iti spun ce mi-a placut. Partea amuzanta si anume aceea cu "dulapul" a fost originala si foarte comica cel putin pentru mine. De altfel biletul (pe care l-a primit Shuichi in primul capitol) era foarte frumos scris din cate imi aduc aminte.
Cam atat am avut de spus. Sper ca nu esti suparat pe mine, iar dak esti, da-mi un pm si voi sterge comentariul imediat ce-l vad. Succes mai departe si astept un nou capitol in care sper sa iei in considerare tot ce ti-am spus.
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *

[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Once upon a time- Gravitation [Yaoi and normal couples] - de myuu - 05-02-2009, 12:30 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] Liar 1 2.813 03-09-2011, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Liar
  BOOM XD(old time) Aiumy 2 3.491 25-07-2010, 05:49 PM
Ultimul răspuns: Kent nanotek^^
  Blank pages of time [+16] ringingBells 5 6.646 31-10-2009, 04:44 PM
Ultimul răspuns: ringingBells
  [Sailor Moon]Never Say Goodbye - Is Time To Believe Little Star 1 3.771 29-09-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples) Lithium-Angel 92 60.109 09-06-2009, 10:32 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  Gravitation-fik Flash 7 7.710 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Once upon a time... Kiubi 2 3.743 05-10-2008, 03:27 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Gravitation $w33ty 5 6.844 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 9.429 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)