Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

BOOM XD(old time)

#1
Acest One-shot are rolul de a va prezenta un pic din trecutul animezup-ului.
Momente placute trecute prin prisma amintirilor noastre si filtrate de sufletul nostru, mica precizare facuta pentru cei ce abea au aterizat pe Zup. Iar celor vechi sa le starneasca amintiri calde, usor melancolice si astfel sa se mai stranga odata pe Zup.

Acest One-shot este un ansamblu de amintiri, ale lui Black Pearl si Aiumy, in cinste vremurilor de demult. Nu detinem nici-un personaj din acest One-shot si nu ne folosim de ei pentru profituri personale.


Old Story


Acum ceva timp doua fete se plimbau hai-hui prin lume, iar astfel plictisite au nimerit pe strada Curcubeului. Aceasta strada era nu era mareata si maiestoasa, dar era constituita dintr-un un ansamblu de bijuterii cochete. Case si gradini care mai decare mai colorate si aranjate, dar numai una a avut un impact asupra noastra. Asemeni lui Hansel si Gretel, din pura curiozitate, fetele au mers in fata portii de turta dulce unde statea iscalit doar atat, “Animezup”. Intrigate de acest lucru, cele doua, pasira increzatoare pe mica poarta, intr-o lume complet necunoscuta.
Poarta odata deschisa scoase un sunet.....BOOM.....iar in acel moment ele au fost teleportate, printr-un vartej de stele intr-un taram de basm, ce se asemana cu un taram neatins si atractiv. Cel putin asa parea la inceput, caci de cealalta parte statea mandra o creatura asemeni unei vulpi, cu o coada rosie precum focul, ce s-a prezentat sub numele de Zuppy si ne-a condus mandru pana la o cutiuta mica si albastra ce se chema Shout. Acea culoare rosie ne-a dat impresia ca pune pasiune in tot ce face, lucru laudabil.

Inceputul a fost acum mult timp caci fetele noastre pe nume Aiumy si Black Pearl s-au indragostit de acel loc dement unde, mereu era ceva de facut si analizat. Mereu exista cate un subiect unic de dezbatut, sau discutii aflate in antiteza . Era era plin de oamenii unici si prietenosi, regatiti sa iti ofere orice. In varful piramidei de acadele se afla mare alchimist Flaw, care a pus bazele acestui orasel. Toatul era miere si lapte, pana cand, din vazduh, aparea vestita conducatoare Marina. Ea era ce-a mai falnica magiciaca, in fata ei nici firele de praf nu miscau, mai ales niste invatacei ca noi. Ea era urmata indeaproape de cavalerii dreptatii, mereu prezenti la datorie si foarte impunatori. Cavalerii Mesei Rotunde erau: Aly, cu o fire de leoaica, judecatoarea suprema, taie, spanzura si dadea ban, dar care are un suflet imens, neinteles in majoritatea timpului, Denny, micuta care a speriat vestul si Clandrion, zeita pacii si a dragostei, pana cand atingea punctul de fierbere si devinea o adevarata amazoana.
Sfatuitoarele piramidei erau: Vestitele gemene mov, numite Toxic si Jasmine. Toxic era o persoana mereu zambitoare. Avea darul de a te face sa te simti ca si cum ti-ai gasit casa. Puteai vorbii cu ea ore intregi fara a te plictisi, mereu gaseai inca ceva in comun ce putei exploata alaturi de ea. Jasmine era genul tipei dure, dar odata ce trecei de acea bariera, iti oferea o alta perspectiva asupra ei. Si Snowishtiger, firea creative a Zup-ului ce avea un suflet mare si cald.

Asa au ratacit protagonistele povestirii noastre, din sat in sat, din topic in topic, pana ce au dat peste o adunare mareata, numita sfatul local.
La baza primului sfat local pe care am intampinat-o, a stat un club. Un club pe nume “Fistic”. Initial suna ciudat Fistic, dar la mijloc stateau niste mancatoare de fistic, ce au ajuns sa debordeze o multitudine de idei pe baza lui. Cine ar fi crezut ca aceasta samana ar putea reuni atatea suflete, cat sa creeze o mica comunitate iubitoare si unica prin diversitatea ei. O conferinta amuzanta si plina de neprevazut, in concluzie un mod placut de a petrece o seara. Astfel noaptea a durat ani lumina, si nicidecum un asnamblu prapadit de cateva ore.
Dupa terminarea sfatului, fetele au plecat in cautarea unor gazed, ce puteau sa le primesca peste zi. Merserea ele ce mersera si dadura peste un satuc Fan Fiction. In acel sat au dat peste multe gazed primitoare, printe care, Mitsukai Yoru: regina yaoi-ului - o tanara perversa si o scriitoare de nota 20. Aceasta le-a fost gazda lor pentru o bucata de vreme. A urmat: Lye - regina dramei si a romantismului. Povestile istorisite de aceasta, ar fi putut cuceri chiar si cel mai nepasator si increzut dintre crai. Dar micutele fiind dornice de Aventura nu au zabovit prea mult nici pe la ea.
Astfel au dat peste Kaname: cand au dat peste ea au fost nevoite sa se opreasca la ea definitiv, caci aceasta era simpatica nebuna si statea toata ziua la povesti cu protagonistele noastre, lucru ce le-a placut enorm micutelor.
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

#2
Capitolul II

Desii nu a primit comentarii, numarul cititorilor, multi sau putini, ne-a incurajat sa continuam ce am inceput. So my turn to post, enjoy.


In aceea noapte linistita si racoroasa, a carei stralucire se intindea in zare, s-a iscat o mare sfada. Pentru a afla motivul acestei galagii inexplicabile, cele doua fete impreuna cu Kaname, se avanta in noapte. In mijlocul unui camp, ale carui margini nu pot fii distinse, se intrazaresc doua tabere. Conflictul se invartea in jurul celor doi acrcasi Mitzuke si Godess si a celor doi mari perversi ai satului, Kriptyk si Soul Reaper. Flacara, ce a aprins acest razboi neasteptat, a fost un motiv cu adevarat simpatic. O discutie aparent banala despre Anime-uri, a degenerate intr-o discutie despre femei cu sani mari, pentru ca in final sa devina o lupta pentru salvarea demitatii feminine de pretutindeni.
Nu se stie de unde, dar din neant a aparut o mare artista pe nume Shiva. Aparent aiurita si copilaroasa, intervine in mijlocul bataliei pentru a salva situatia. Ea anunta aparitia unor noi capadopere, ale ei, dorind ca noi sa ne dam cu parerea asupra lor. In final confilictul devine istorie, iar incredibilul salvator incepe sa renoveze satul distrus de aceasta lupta de proportii.


In urma acestei lupte ce, nu a apucat sa dureze 1000 de zile si 1000 de nopti, au ramas rani adanci, ce au pus stapanire pe staul nevinovat. Si-a facut aparitia o corporatie gigant numita “La Primarie” si o boala grava, ce a dus la la pierderea unor localnici. Incredibila boala a fost cunoscuta sub numele de cancer, “Cancerul Naruto-fic”. Acesta boala incurabila, da fiori si astazi localnicilor varstnici, cunoscatori ai traiului de odata.
Acesta boala s-a datorat marilor migratii, ce au avut loc dupa declansarea razboiului. Acest curent a adus cu el o multime de migratori, ce stiau numai o limba, narutarda. Ei comunicau numai prin aceasta forma bizara, reusind sa stivuiasca teancuri intregi de hartii incondeiate, cu scrisuri si exprimari de tot felul, numai pe aceast unic grai. Putaei sa mergi ore intregi prin satele mereu colorate, fiind sigur ca la fiecare colt exista un vorbitor de limba narutarda. Totusi migratori, acestia erau foarte cautati de impatimiti si curiosi, ce vroiau a cunoste mai mult despre aceasta cultura. Vorbitorii aveau manuscrisuri intregi, umplute pana la refuz cu diferite comentarii si pareri la adresa scrierilor lor. Curiosii admirau si venerau aceste noi hieroglife ce aveau un succes nebanuit. Acel curent literar a avut un impact sever asupra populatiei, in prezent fiind pe cale de disparitie.


Temuta corporatie “La Primarie” dorea sa le ofere veteranilor de razboi o sansa de a-si creea o familie, unde sa fie iubiti si ingrijiti, toti anii de acum incolo si avea rolul de a le readuce satenilor zambetul pe buze. Mai pe scurt o noua ocupatie, caci agricultura nu exista. Si cum inventarea rotii survenise cu milioane de ani in urma, sa recurs la creearea unor radacini, pentru perpetuarea speciei.
Astfel sau nascut mii de familii, ce pana la urma se inrudeau intre ele, datorita unui nepot al bunicii, ce avea un unchi de-al doilea, al matusii de gradul intai, al unui var, ce avea un frate vitreg, care are la randul lui un fiu, ce are o sora mai mare, care este unul din nasii de sange al neamului opus.
Asa ca spre mirarea ta, descopereai oameni noi, cu care nu vorbisei in viata ta, dar iti erau rude de sange. Lucru cu adevarat confuz pentru protagonistele noastre, ce poate pe vremea aceea erau animale de companie al clanului “X”, fara stiinta lor.
Odata cu familiile apar certuri, atat de domeniu conjugal, cat si fratesc, dar cele mai mari probleme erau reprezentate de amenintarile care puteau fi observate la fiecare satean apartinand unei familii, astfel ca reputatia de loc vesel si primitor a satului incepea sa fie doar un vis frumos. Acest haos a condus la iritarea cavalerului Aly, care a convocat adunarea cavalerilor mesei rotunde. Decizia a fost simpla, cavalerul a inchis corporatia. In zadar aceasta incercare, deoarece certurile aveau sa continue. Familiile creeasera legaturi atat de puternice, incat nu mai puteau fii despartite. Bunul cavaler, vazand ca nu are ce face, redeschide corporatia, cu speranta ca intr-o zi se vor calma, si vor renunta la titlul de dinastie.


Acest episod a fost destul de amuzant dar si tulburator intrucat desi puteai face haz de necaz, era imposibil sa nu fi luat la ochi de un clan si astfel sa le devi inamic, provocandu-se un adevarat razboi pentru o gluma mai de soi.
Apoi au descoperit si eroinele noastre ca in fiecare seara satul se aduna in jurul unui foc de tabara si incepea sa discute anumite aspecte ale vietii legate de lucrurile petrecute prin sat, sau de pe alte meleaguri. Cu putin noroc aveai sa intalnesti la adunare cele mai renumite figuri, precum Cavalerii Mesei Rotunde, mari artisit si scriitori ai satului si in final cei doi mari conducatori: Magiciana Marina si Alchimistul Flaw.
Ei bine asta era un lucru nou dar delicios pentru cele doua fete care abia acum incepeau sa descopere frumusetea din spatele acestui sat aparent perfect. Pentru ca noaptea aduce cu ea secrete nebanuite, aceasta dezvaluind tuturor celor ce au urechi sa asculte si ochi sa vada, tainele ei, dar mai ales daca ai un gram de imaginatie poti descoperi magia ascunsa in fiecare .

#3
Povestea voastra mi.a plantat un zambet maree de tot pe fata^^ Imi place mult de tot , e captivanta , ma tine asa .. in suspans. E chiar frumoasa , continuati;x btw: "narutarda" m.a facut sa rad:))
You can't escape me!;x



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.359 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Click ÅŸi Boom Denny 81 30.886 22-03-2010, 04:37 PM
Ultimul răspuns: Khonsu
  Blank pages of time [+16] ringingBells 5 5.794 31-10-2009, 04:44 PM
Ultimul răspuns: ringingBells
  [Sailor Moon]Never Say Goodbye - Is Time To Believe Little Star 1 3.134 29-09-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Once upon a time... Kiubi 2 3.278 05-10-2008, 03:27 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)