Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul iubirii[gravitation]

#25
capitolul 14 Probleme,vise,sperante


Eiri isi tine iubitul in brate si il leagana incet, ca pe un copil. Nu aude nimic din tot ceea ce se intampla in jurul. Nu vede ca Seiren, Thouma si badyguardul lui sunt prabusiti , plini de sange. Priveste chipul livid al lui Shuichi si incearca sa-i auda bataile inimii, dar aude nimic. Nu poate sa creada ca este adevarat. Cum sa se intample asa ceva, exact acum, cand el credea ca sunt in suguranta? ! ? ! ? ! Ii mangaie in nestire obrajii si parul. Isi simtii umarul ranit si abia acum observa ca este plin de sange. Ii vine ameteala,dar se bucura.
-Iubitul meu... asteapta-ma doar putin... am sa vin si eu cu tine... sopti in momentul in care a simtit ca lesina.
S-a prabusit tinandu-l inca in brate.

"In timpul lansarii celui mai nou roman al celebrului scriitor Yuki Eiri a avut loc un sangeros atentat. Un barbat deghizat, se pare fan al nu mai putin celebrului Shuichi Shindou solistul trupei Bad Luck, amantul scriitorului, a deschis focul in mijlocul multimii adunate. Irakusa Taro se pare ca este cel vinovat de rapirea aceluiasi Shindou in urma cu trei luni. Probabil scriitorul ar fi fost ucis in timpul atacului daca amantul sau nu ar fi intervenit salvator. "
Hana inchise nervoasa televizorul inglobat in telefonul mobil. De ore intregi toata presa parca a inebunit. La fiecare buletin de stiri acelasi lucru comentat in fel si chip. Isi priveste nepotul, aflat inca sub anestezie, dupa operatia suferita.
Acesta se misca si deschise ochii. Indeparta masca de oxigen de pe fata si privi in jur mirat. O vazu pe pe bunica sa, care ii zambeste.
-De ce sunt aici?
-Ai fost ranit la umar si ai pierdut destul de mult sange. A fost nevoie de operatie pentru a putea extrage glontul.
-Ar fi trebuit sa ma lase sa mor... spuse el cu amaraciune.
Hana zambi cu bunatate si-l mangaie pe obraz.
-Daca tu mureai, lui ce ii spuneam cand se trezea, dupa operatie?
-Lui... Cui...
-Iubitului tau.
-Bunico.. .iubitul meu a murit incercand sa-mi salveze viata.
-Nu, Eiri. Desi ti-a salvat viata si a fost ranit de vre-o sapte gloante, in mod miraculos, Shuichi e viu.
-Cum? ! ? ! ? ! E...
-E viu, copile. Il opereaza acum.
Scriitorul se ridica in sezut si se propti de perne.
-Am... crezut ca a murit si ca voi muri si eu...
-Ve-ti fii bine amandoi.
Privi in jur mirat.
-Cum de Thouma nu este aici?
-Este in salonul alaturat. Probabil ca acum isi revine si el dupa operatie. Sora ta este cu el.
-A fost deci ranit... E grav?
-Nu e foarte grava nici rana lui si nici cea a fetei aceleia... cea care iti editeaza cartile.
-Seiren... Ticalosul acela a facut un adevarat dezastru. Cine a mai fost ranit?
-Nimeni. Dar tipul angajat de cumnatul tau ca garda de corp... el a fost ucis pe loc.
-Ingrozitor. Vreau sa vad ce face Thouma.
-Nu ai voie sa te ridici din pat. Am sa merg eu sa vad cum se simte si sa-i spun surorii tale ca ti-ai revenit.

Eiri sta pe marginea patului si priveste spre iubitul sau, care este inca inconstient. Este intubat din cauza ultimei operatii pe carea suferit-o, mai dificila decat prima. Shuichi fusese lovit in plin de rafala de gloante si se alesese cu nu mai putin de sapte gloante in corp. Unul se oprise langa coloana vertebrala. Medicii spuneau ce e un adevarat miracol ca celelalte nu atinsesera decat muschi, piele si coaste. Extragere a gloantelor durase mult si fusese facuta in doua operatii difetite, intai le scosesera pe cele din tesuturile moi, apoi se ocupasera si de cel de langa coloana. Nu puteau sa spuna insa, daca si cat de afectata va fi mobilitatea membrelor inferioare. Asta se intamplase cu o saptamana in urma, dar ranitul nu se trezise inca. Continua sa fie intr-o satare de coma, nu foarte profunda, dar coma. Nimeni nu poate spune cand isi va reveni din ea.
Intre timp se intamplasera multe lucruri si, aflase multe lucruri. Cei de la politie se hotarasera in cele din urma ca, daca Taro este mort, nu poate sa fie si plecat in America. Facusera o perchezitie atenta a apartamentului din Tokyo, iar ce descoperisera acolo ii lasase pe toti masca. Intr-una dintre camere peretii erau tapetati numai cu fotografii, majoritatea in marime naturala ale lui Shuichi. Tot acolo era o plasma enorma. O data pornita imaginile erau socante, inregistrase absolut tot ce se intamplase in cele trei zile in care victima sa de acum ii fusese prizonier. Mai gasisera si alte dvd-uri cu inregistrari facute in timpul turneului in camarele pe care cantaretul le ocupase in diferite hoteluri. Altele erau filmari cu ei doi: intrau in diferite cladiri, cand cautau un apartament si cand au ales mobila. Un alt set continea inregistrarea tuturor intalnirilor lui cu Seiren. Atunci cand le-a vazut s-a gandit ca nebunul poate credea ca il insala pe Shuichi cu Seiren. Acest lucru s-a adeverit atunci cand, tot politistii i-au dat sa citeasca o copie a jurnalului lui Taro. Ultima insemnare fusese facuta in ziua in care avusese loc lansarea si suna asa: " Astazi se va termina cu acest ticalos. Iubitul meu va afla ca nu-i merita iubirea si il insala cu acea femeie. Ii voi pedepsi se amandoi, iar daca eu voi muri, sau voi fi prins, am avut grija ca Shuichi sa fie fericit si sa nu mai aiba nevoie sa urce pe scena niciodata. " Aflase repede si la ce se referea spunand asta. Transferase tot ceea ce ii apartine pe numele cantaretului. Se intreba cu ii va spune iubitului sau asta. Totul este o adevarata nebunie.

O bataie timida in usa l-a facut sa ridice privitrea. Usa s-a deschis incet si in pragul ei stau Ryuichi si Fujisaky.
-Am venit sa vedem cum va mai simtiti.
-Eu sunt bine ,dar Shu nu si-a revenit inca.
Ryu se apropie de pat si isi privi prietenul mirat.
-Ar trebui sa stie ce nu e bine sa doarma atat de mult . Trebuie sa se trezeasca totusi. Eu ce am sa fac acum cu astea? spuse aratand spre cele cateva baloane pe care le are in mana.
-Ai putea sa la legi de capul patului.
Se pare ca raspunsul lui Eiri il face fericit. Aproba vesel si se apuca sa lege sforile baloanelor. O clipa se opri:
-Vrei sa leg cateva si de patul tau?
-Nu este nevoie. Shu se va bucura atunci cand are sa se trezeasca.
-Da... Mai ales ca in curand s-ar putea sa primeasca destul de multe, zambi Fujisaky.
Scriitorul il priveste mirat, asa ca explica:
-Ryu a vorbit cu reporter la intrare si i-a spus ca este dezamagit ca pana acum fanii Bad Luck nu i-au transmis lui Shuichi nici un fel de mesaje de insanatosire grabnica . S-ar putea ca imaginea lui, cu baloanele in mana si spunand chestia asta sa tansmita un anumit mesaj.
-Da! Nu ar fi minunat ca in salonul vostru din spital sa fie plin numai cu baloane?
-Sigur... Cine nu ar dori o camera plina de baloane? spuse Eiri cu un zambet stramb si incerca sa schimbe vorba. Ati fost si pe la Thouma?
-Da. De acolo venim. Se simte mai bine. A spus ca dupa ce ii schimba pansamentul va veni putin pana la voi.
-Foarte bine. Ma bucur ca a iesit din spital atat de repede. De ce nu i-ai lasat si lui citeva baloane?
-Eu am vrut, dar a zis ca e mai bine sa vi le aduc voua.
-Grozava idee.
-Apropo de fani, facu Shuguru, parca au inebunit cu totii. Imediat dupa ce au anuntat in media ce s-a intamplat cu voi, toate CD-urile Bad Luck, Nittle Grasper si toate romanele tale au disparut pur si simplu de pe rafturi si nu doar noile aparitii, ci tot ce exista in librarii si magazine de muzica. Orice drama are un efect ciudat in randul oamenilor.
Inainte deplecare Ryuichi se apropie de pat si mangaie mana intinsa pe cearceaf.
-Crezi ca il doare?
-Nu stiu. Sper ca nu.
-Ai sa-i spui cand se trezaste ca vreau sa se faca bine repede si ca eu cred ca este cea mai curajoasa fiinta din lume? intreba printre lacrimi.
-Sigur ca am sa-i spun.

A ramas iar singur cu iubitul sau. Se apleca peste pat si il saruta pe frunte. O lacrima ii aluneca de pe obraz si cazu pe buzele lui Shuichi. Ar prefera sa fi fost el ranit, dar sa nu il vada asa. Se intreba cum este posibil ca o fiinta atat de micuta, de fragila si de dulce sa fie in stare sa faca atatea lucruri extraordinare. Paloarea face ca trasaturile lui sa fie mai dulci si mai delicate ca niciodata. Ar vrea atat de mult sa poata sa-l stanga in brate si sa-l duca undeva, unde sa fie liniste si macar pentru un timp sa nu fie decat ei doi. In urma cu zi se externase si Seiren. Aceasta il intrebase daca s-a gindit la posibilitatea unei casatori. " Am sa aranjez eu totul. Imediat ce se face bine si poate suporta o calatorie ce avionul plecati in America . " Fusese atat de precauta incat il luase in partea cealalta a camerei si ii vorbise la ureche motivand ca cei aflati in coma aud ce se vorbeste in jurul lor, si ar ea vrea sa fie un secret.
Pentru o clipa Eiri inchise ochii si isi imagina cum ar arata mutrita iubitului lui cand l-ar interba daca vrea sa se casatoreasca. Zambi. Ar fi, desigur, adorabil.
Un geamat usor il facu sa tresara. Il privi si vazu cum pleopele ii tremura usor, apoi deschide ochii incet. Pare speriat de tubul care ii iese din gura. Imediat Scriitorul apasa butonu care cheama asistenta medicala, aceasta si un medic il scapara pe Shuichi de tub.
Epuizat dupa manevra destulde nesuferita, ii zambi celei mai iubite fiinta din lume.
-Yuki...
-Da, dragostea mea.
-Esti... bine? Nebunul... acela... a... Vrut... sa te omoare.
-Nu a reusit. M-a aparat un inger mic si dulce, cu par roz si ochi violet.
-Sunt... foarte fericit... Va fi... bine.
-Asa este. Medicii sunt foarte multumiti de tine. Ai sa te faci bine, dar nu trebuie sa faci nici un efort.
-Sunt foarte... obosit...
-Atunci inchide ochii si dormi putin. Cand te vei trezi, voi fi langa tine.
-Te iubesc!
-Si eu te iubesc!
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul iubirii[gravitation] - de Argenta - 11-01-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de YuuraBo - 11-01-2009, 09:19 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de adyna_45 - 11-01-2009, 09:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 12-01-2009, 02:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 12-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 14-01-2009, 09:54 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:20 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 10:14 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 17-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 17-01-2009, 09:52 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 18-01-2009, 07:57 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 18-01-2009, 08:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-01-2009, 10:03 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 04:37 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 20-01-2009, 09:48 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 20-01-2009, 09:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-01-2009, 10:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 21-01-2009, 10:27 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 22-01-2009, 09:04 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 23-01-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 24-01-2009, 07:35 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 25-01-2009, 05:33 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 26-01-2009, 06:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 27-01-2009, 11:09 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 28-01-2009, 07:44 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 29-01-2009, 09:29 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 30-01-2009, 09:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-01-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 01-02-2009, 02:56 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 02-02-2009, 08:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 03-02-2009, 08:05 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-02-2009, 09:40 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-02-2009, 09:12 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 06-02-2009, 09:18 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 07-02-2009, 09:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 08-02-2009, 10:01 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 09-02-2009, 07:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 10-02-2009, 07:32 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 11-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 12-02-2009, 06:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 13-02-2009, 07:41 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 14-02-2009, 10:42 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 15-02-2009, 06:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 21-02-2009, 08:59 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de ryuichi_alexa - 24-02-2009, 10:15 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de chrissta - 30-03-2009, 10:38 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 05-04-2009, 07:49 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 05-04-2009, 09:16 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 04-07-2009, 09:22 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 04-07-2009, 09:59 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 19-07-2009, 02:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 19-07-2009, 02:50 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 07:51 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Luzer - 31-07-2009, 07:53 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Yaku-chin - 31-07-2009, 10:26 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de Argenta - 31-07-2009, 10:47 PM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de aoixtenshi - 01-08-2009, 09:45 AM
RE: Ingerul iubirii-Gravity - de SoUl EaTeR - 01-08-2009, 03:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.477 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.161 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 136.699 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.497 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.047 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.450 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul cu chip de om Emm` :x 13 13.542 25-04-2009, 11:31 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.225 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  Gravitation-fik Flash 7 6.805 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 5.883 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)