Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stay by my side!(sakura&sasuke) by Naraku no hana si Lisistrata

Ok, a venit si nextul... adica prima parte a nextului. Voi veni si cu o a doua parte mai scurta, ca sa ma revansez pentru ca am scris ceva mai putin... Gomen mina!:o3

Durere. Furie. Disperare.

-Sasuke! Doamne! Uite cat est ceasul! Am intarziat!exclama Sakura in incercarea inutila de a se ridica.
-Ei lasa, zi si tu ca ti-a fost rau, sigur te cred ei!ii spuse acesta, tragand-o de mana si pozitionand-o in bratele lui. Ii placea sa-si treaca mainile prin parul catifelat si rozaliu, dar stia ca nu este stilul lui.
“Ahh, ce fac eu aici!? Asta a atras-o de la bun inceput la mine, indiferenta, raceala, iar daca ma voi schimba, acel cretin mi-o va lua! Nu voi permite asa ceva!”gandea acesta, incruntandu-se.
-S-a intamplat ceva? Intreba Sakura ingrijorata.
Acesta nu i-a raspuns. Doar s-a ridicat, spunand ca trebuie sa faca un dus.
-Umm… desigur, ia-o tu inainte, eu prepar ceva de mancare!il indemna Sakura, dar acesta a dat negativ din cap, prinzandu-i incheietura.
-Noi o sa facem dus! Accentua acesta, radicand-o in brate si deschizand usa baii.
Era o incapere destul de moderna, cada era indeajuns de incapatoare pentru ideile lui nebunesti, iar numeroasele lampe incorporate in tavan luminau intreaga sala de baie. Sasuke i-a dat drumul, ezitand pentru o fractiune de secunda. A incuiat usa, apoi s-a intors catre ea.
Rozaliei ii era greu sa-si ia ochii de la el. Avea niste muschi discreti dar bine conturati, iar boxerii negri ii puneau un valoare talia bine lucrata. Parul ravasit si privirea perversa ii dadeau un aer aparte. Sakura se albise. Ii era teama. S-a dat cativa centimetri inapoi, urmata indeaproape de brunet, care i-a deschis cordonul halatului, impingand-o in acelasi timp pe suprafata rece din spate. Desi un fior de inghet i-a strabatut corpul, ea nici nu a reactionat. Era pierduta im acea mare de abanos.
Brunetul i-a indepartat printr-o miscare rapida halatul, lipind-o de el si parcurgand o traiectorie bine planuita cu palma pe spatele acesteia.
Lent, si-a indreptat mainile catre soldurile ei, dezmierdandu-I simturile cu buzele calde si infometate. Precum un animal flamand, s-a lepadat de lenjerie, luand-o pe rozalie in brate si punand-o sub dusul fierbinte.
Apa se prelingea parca cu incetinitorul peste trupurile dezgolite, iar Sakura tremura necontenit.
-Nu te mananc! Ii sopti acesta la ureche, acaparandu-I buzele si strecurandu-si limba printre dintii ei inclestati. Cu cat rozalia il impingea mai tare, cu atat il indemna parca sa continuie.
Fara sa gandeasca, si-a lipit corpul de al ei, patrunzand-o fara vreun fel de avertisment sau mila.
-Inceteaza! Il implora aceasta, insa in furia lui orbeasca, ratiunea nu-si mai gasea locul. A muscat-o violent de buza inferioara, determinand-o sa taca si continuandu-si actiunea.
Era de-a dreptul dezorientata, nu stia cum sa scape, nu simtea nimic in afara de dezgust pentru propria persona, fiinta si pentru propriul corp.
S-a lasat devorata de un monstru, care parea sa savureze din plin fiecare lacrima fierbinte.
Pe neasteptate sunetul soneriei ii invada urechile lui Sasuke, a carui minte incepuse sa-I trimita impulsuri cutremuratoare. Incetini miscarea soldurilor, bulbucand ochii si desclestandu-si mainile.
A cazut pe suprafata ca de gheata a cadei de baie, privind parca prin orice lucru materializat. Privea inauntrul fiintei lui, incercand sa conceapa ce si DE CE a facut-o.
Pe de alta parte, Sakura privea tinta acel gunoi, incercand sa-si imagineze cum ar fi putut sa se razbune pe acea iesire nejustificata.
Sasuke s-a ridicat in picioare, vrand sa o atinga, insa o bariera de regrete il impiedica sa miste.
-Stiu ca ma vei uri, dar eu…
-De ce? De ce sa te urasc? De ce sa-ti mai vorbesc macar? Oar emeriti macar atata atentie din partea cuiva! Esti un gunoi, imi pare rau ca am avut nesabuinta sa gandesc altfel. PLEACA!
Brunetul ar fi vrut sa-I spuna mii de lucruri, dar in acelasi timp nu mai avea nimic de zis. S-a deplasat incet catre dormitor, unde s-a imbracat in graba, apoi s-a indreptat catre iesire, unde Hinta astepta de mai bine de cinci minute.
-Hei, Sasuke, ce s-a…
Dar degeaba isi mai racea gura, acesta a ignorat-o, luand-o la fuga si straduindu-se sa-si sapaneasca lacrimile.
Ingrijorata, Hinata a urcat in camera Sakurei, dar cand a deschis usa nu a intalnit decat niste haine aruncate la intamplare, si usa de la baie partial inchisa, prin care se strecura lumina puternica si sunetul dusului.
Hinata a batut la usa, dar nimeni nu i-a raspuns, asa ca a intrat neinvitata, ramanand socata de imagine ace I s-a conturat. Ar fi vrut sa strige, dar nu putea, doar a strecurat mana in buzunar, sunand-o pe mama Sakurei.
-Doamna Haruno, imi pare rau sa va deranjez, dar este important, veniti acasa, repede va rog!a reusit sa spuna, in timp ce cauta disperata un prosop.

Sper ca v-a placut, o sa incerc sa scriu, dar imi este destul de greu sa ma impart intre scoala, activitati extra-scolare si scris:|

Eh, asta e, ja mina:bye:

Si lasati comm-uri... muulte:o3

Edit: asta e a doua parte promisa, o sa o puna si naraku no hana, dar eu am pus-o ca sa nu fie capitolul asta in ceata... gomen daca are prea mult dialog, dar naraku se ocupa bine de descriere, asa-i?;;)
Bruneta i-a acoperit corpul dezgolit cu un prosop, sperand ca nu va raci, in vreme ce doamna Haruno a intrat grabita in casa.
-Hinata, ce s-a intamplat?a rostit aceasta, luandu-si fata in brate si ducand-o in dormitor.
-Nu stiu nimic. Eu am gasit-o asa cand am intrat in casa si am acoperit-o cu prosopul ca sa nu raceasca!
Mama Sakurei lucra foarte aproape ca si medic chirurg. Se simtea ciudat vazandu-si fiica in acea stare. A imbracat-o, incercand apoi sa o trezeasca. Intre timp Hinata a sunat la ambulanta, care nu a intarziat sa soseasca.
Doamna Haruno s-a dus cu rozalia la spital, iar Hinata a ramas acasa, asteptand noi ordine de la mama prietenei ei. Telefonul Sakurei suna incontinuu, asa ca bruneta s-a hotarat sa raspunda.
-Sakura, imi pare rau, as vrea sa vii…
-Sunt Hinata, pentru ce iti pare rau? Ce s-a intamplat? De ce ai lasat-o singura in starea aia?
-Ce stare? Ce a patit?
-Am gasit-o lesinata in baie si…
Dar era de prisos sa continue, Sasuke i-a inchis telefonul, lasand-o in ceata.
Era nesigura, putea sa se duca dupa ele, insa a primit instructiuni clare din partea doamnei Haruno sa stea acasa sis a pazeasca telefonul, ca sa nu fie cautata ce colegi.
Privea parchetul, in speranta ca-I va spune ce s-a intamplat.
Plictisita, pasii au purtat-o catre baie, spera sa afle misterul, sau mai degraba sa-si infirme banuielile. Ajunsa acolo a pasit catre cada, observand urme rosiatice, diluate cu apa.
“Nu poate fi adevarat! Dar de c ear fi facut-o?!”
Intra timp, usa casei a fost trantita cu putere, iar Sasuke urca catre camera Sakurei.
Furioasa, Hinata I s-a infatisat, punand o intrebare directa si usturatoare:
-Acum ca Sakura e in spital esti fericit? Nu meriti atentia ei! Pieri din ochii mei!zbiera aceasta, contrar caracterului ei pacifist.
-Hei, hei, unde-I rozalia mea?interveni o voce destul de familiara in disputa lor aprinsa.
-Ren? Bine ca ai aparut! Da-l te rog afara in suturi pe acest nemernic!il ruga Hinata pe nimeni altul decat Ren.
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes

Răspunsuri în acest subiect
RE: Stay by my side!(sakura& sasuke) by pinky-punk & anyoka - de ::::yamashita ayumu:::: - 21-07-2008, 12:57 PM
RE: Stay by my side!(sakura&sasuke) by mimoshikitoka & anyoka - de bastard_in_love - 08-10-2008, 04:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 4.171 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Let me be by your side [+16 / +18] Pixxie.' 2 3.405 02-10-2010, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Otrava
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 3.168 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.763 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 9.193 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.156 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 16.541 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 16.733 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 13.035 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 56.147 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)