Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] Deep in night

#13
[center]IX[/center]

Stateau amandoi in parcul central, in timp ce Anna hranea porumbeii, Zero o veghea de pe banca, cum isi vegheaza un leu perechea. Era asa de linistitor sa o priveasca cum hranea acele vietati lipsite de aparare si atat de pure. Era asa de placut sa stea si sa-si priveasca iubita, cum se bucura de zapada bogata, rece si stralucitoare, in timp ce impartea un covrig cu susan cu pasarelele din parc.
- Pacat ca la Academie nu sunt porumbei, spuse visinia, scuturandu-si palmele inrosite de la frigul de afara.
- Bine ca nu sunt, spuse Zero, ridicandu-se de pe bancuta din lemn acoperita cu un strat subtire de patura rece de faina. Vroiai sa vezi cum Aido incearca talentul de a arunca in aer bucataria? O intreba amuzat, luand degetele inghetate, intre mainile sale acoperite de niste manusi din catifea maroniu-deschis.
Argintiul sufla aer cald peste degetele fragile si atat de pretioase pentru el, ca si fiinta ce le poseda. Anna zambi amuzata de gesturile grijuli ale iubitului ei. Chicoti usor, pupandu-l dragastos pe varful nasului inrosit din cauza frigului. Tanarul ii apuca barbia delicat cu degetele, acaparandu-i buzele intr-un sarut pasional, plin de iubire. Limbile lor dansau cel mai dulce, ascuns si pervers joc al lor. Vampirul o prinse de mijloc, lipind-o de el. Vampiroaica se agata cu degetele de paltonul sau negru, ce era mai pe trup. Ofta usor in gura lui, cand Zero o acupa de fese, ridicand-o in sus, facand-o sa-si incolaceasca picioarele in jurul taliei sale, incat feminitatea tinerei apasa peste barbatia lui, ce incepea sa devina usor activa.
- Nu va esti rusine! Tipa o batranica, lovindu-l pe argintiu cu poseta in cap, facandu-l sa o dea jos rapid pe Anna din bratele lui. Va imperecheati mai ceva ca iepuri! Striga in urma lor, in timp cei doi alergau usor prin parc, razand si tinandu-se de mana.
Se oprira din alergat, cand prin fata lor trecu o sanie trasa de un varcolac, in care se aflau niste vampiri de Level B, ce isi inclina capul in directia visiniei. Tanara raspunse la salut, apoi il trase dupa ea, pe strazile inzapezite ale Sibiului pentru a merge la patinuar. Mereu mergea la patinuar, cand prindea ocazia, distrandu-se cu prieteni ei muritori si nemuritori, cat era ziua de lunga. Cu ocazia aceasta, putea sa il invete si pe Zero sa patineze, ca mereu se bosumfla cand Aido se dadea mare si tare, ca stie sa patineze si el, nu.

Pieptul dezvoltat ii se ridica si cobora in ritmul respiratiei, in timp ce stateau amandoi pe terasa din spate ca vilei, aratand ca au alergat prin zapada inalta. Vampirul se apleca si isi saruta iubita pe buze, tragand-o mai aproape de el, luand-o in brate ca pe o printesa.
- Unde vrei sa te duc, printesa mea intunecata? O intreba, soptindu-i in ureche, suav, in timp ce aerul cald ii gadila pavilionul dandu-i fiori pana in firul de par.
- In dormitor si numai iesim de acolo, ii raspunse, muscandu-l de buza, crestand-o, incepand sa ii suga jucaus sangele, trecandu-si limba peste micuta rana, pentru a se vindeca.
Trecu pragul cu Anna in brate, ca un mire si o mireasa, indreptandu-se amandoi spre patul nuntial. E atat de pura si fragila. Parca ar fi ireala... un inger... e ingerul meu..., isi sopti argintiul in gand, privind-o drept in ochii aceia amentitori si atat de mistici. Acum stia de ce se indragostise de tanara Valerious. Era mult mai diferita fata de ceilalti vampiri, care erau cu nasul pe sus si credeau ca mereu au dreptate. Nu, Anna nu era asa. Recunostea cand gresea, era prietenoasa cu cine merita, iar cu ceilalti vampiri de la Academie, era distanta si taia in carne vie, cine se punea cu ea si o scotea din sarite.
- Ah... Zero! Exclama plina de fericire si extazul bucuriei, pe care il simtea in acel moment, cand tanarul se invarti cu trupul ei, in bratele sale puternice, iar fata isi lasa capul pe spate, expunandu-si gatul vederii nemuritorului.
Baiatul simti dorinta de a-i musca gatul, de a simti gustul sangelui dulce si atat de tentant, dar in schimb o aseza pe pat, lungindu-se ca o pisica langa stapana lui, ce seamana cu o zeita dintr-o lume de mult apusa. Parul de culoarea vinului, parea o cortina atat de matasoasa, fiind asemanuita cu un ocean valurit de sange. Ochii mai pretioase decat orice nestamata, te pironeau pe loc, facandu-te sa uiti de tine, lasandu-ti mintea prada vointei ei. Atat de fragila... atat de pura... atat de ascunsa si totodata expusa priviri mei..., aceste cuvinte ii se in mintea lui, in timp ce buzele lor s-au contopit la propriu. Degetele sale agile si usor reci, o mangaiau pe sub ploverul ce disparu incurand de pe trupul ei ca de zeita greaca. Se ridica in genunchi, cand Anna il impinse usor in spate, ramand uimit, cand ea ii dadu jos bluza neagra, cu o imagine cam sumbra pe piept, descoperind un trup cu muschi de felina, ce se incordau la fiecare miscare ce o facea.
- Numai dai si altceva jos, ii sopti tanara in ureche, cand o scapa de pantaloni, ramand amandoi doar in chiloti.
- Dorinta ta e porunca pentru mine, ii sopti in ureche, desfacandu-i sutienul, ce ii tinea in frau, sanii mari si naturali.
Incepu sa ii mangaie, facand-o sa isi lase capul pe spate, expunandu-si gatul, vederi lui. Zero isi trecu limba peste epiderma subtire, facand-o pe Anna sa scoata un geamat multumita. Cobori cu sarutarile spre nuri rozali, apucand unul intre buze si incepand sa il muste suav, sa il invarta sucaus, sa il suga posesiv si sa il muste atent, facand-o sa se arcuiasca sub el, lipindu-si pelvisul de al sau, costientizand cat era de excitat. Vampirul gemu multumit, cand fata isi misca putin bazinul, frecandu-si sexul de al sau, stergand din minte fiecare partida ce o avusese de-a lungul celor patru ani la Academia Cross, cu muritoarele de la casele de toleranta din oras, pana sa o intalneasca pe Anna. Era atat de pura si lipsita de aparare, dar era in acelasi timp cea mai letala persoana ce o cunostea...
- Mai usor cu gemetele de placere, spuse Bogdan, bagandu-si capul pe usa, cu ochii carpiti de somn.
Anna se acoperi rapid cu plapuma, incepand sa maraie ca un caine provocat printre buzele intredeschise si maxilarul incordat, iar Zero sasai ca o pisica provocata, aratandu-si colti de vampir. Brunetul se retrase, iar visinia isi lipise fruntea de umarul iubitului ei, oftand rusinata. Vampirul o lua in brate, bagandu-se amandoi sub plapuma, iar Anna se ghemui in bratele lui, ca un pui de pisica, ce dorea afectiune de la stapanul ei. Stapanul ei cel intunecat si etern...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Deep in night - de Nywa - 06-05-2012, 03:20 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 30-05-2012, 10:02 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 15-06-2012, 06:16 PM
RE: Deep in night - de Sho-Yo - 16-06-2012, 09:44 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 05-07-2012, 05:40 PM
RE: Deep in night - de Sho-Yo - 06-07-2012, 09:52 AM
RE: Deep in night - de Nywa - 15-07-2012, 10:46 AM
RE: Deep in night - de Sho-Yo - 29-07-2012, 02:51 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 02-08-2012, 03:28 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 13-08-2012, 04:57 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 29-08-2012, 11:02 AM
RE: Deep in night - de Sho-Yo - 15-09-2012, 12:32 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 25-09-2012, 04:58 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 14-10-2012, 11:22 PM
RE: Deep in night - de Sho-Yo - 21-10-2012, 10:55 AM
RE: Deep in night - de Nywa - 05-11-2012, 04:03 PM
RE: Deep in night - de Nywa - 01-12-2012, 11:46 AM
RE: Deep in night - de Nywa - 25-12-2012, 04:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.659 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  Into the deep blue ocean hiimera 5 3.376 01-06-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.364 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  The night of blood and scream [+18] ellamanu 17 9.480 26-12-2009, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 4.022 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)