Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dintr-o pustoaica, intr-o criminala

Ai cel putin trei greseli in ce ai scris inainte de inceputul povestii, ceea ce spune clar ca nu te poti astepta la un capitol impecabil, sau macar corectat cu atentie.
Nu ai disclaimer sau chestile ce mai trebuie pentru un fic nou, gen ce fel de critica ai dorii si alte detalii, dar nu tine de atributile mele sa te atentionez in legatura cu chestiile astea, deci ma limitez la a te sfatuii sa te informezi.
Fic-ul tau e dragut, mi-a placut intr-un fel ideea ce se deducea din titlu, dar sincer speram sa ma impresioneze mai mult continutul, dar din pacate a avut cam efectul opus. Sunt chestii care se bat cap in cap in descrierea personajului personal, ok, e o "tocilara nepopulara" si totusi e intr-o trupa rock si iasa cu oameni "populari". Doar mie imi suna nepotrivit? plus ca am impresia ca din punct de vedere fizic o sa o faci ceva frumusete rara, pana acuma nu ai descris'o prea mult, dar ne-ai dat de inteles ca e placuta de baietasi. In orice caz, mai bine ziceai ca o doare in paispe de scoala sau daca o voiai tocilara era mai potrivit sa fie si mai singuratica. Acuma, decizia e a ta in orice caz, fic-ul tau, personajele tale.
E oarecum sec modul in care s-au petrecut lucrurile, ai avut o actine destul de complexa pentru un prim capitol, s-au intamplat lucruri remarcabile, dar atat de "pe scurt". Nu te gandii ca-i povestesti unei amice de a tale pe scurt niste lucruri inainte sa se sune de ora, bine, nici ca si o carte in care in primele douazeci de pagini e descris locul actiunii, dar calea de mijloc ar fi ideala.
Oricum, succes in continuare, voi incerca sa apar cu cate un comentariu si la capitolele urmatoare. A, si sper ca nu te lasi de fic din cauza comentariului meu :))
4

Răspunsuri în acest subiect
Dintr-o pustoaica, intr-o criminala - de Kyandi. - 12-07-2012, 11:32 PM
RE: Dintr-o pustoaica, intr-o criminala - de crazy little red - 14-07-2012, 09:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cochetarie criminala Clau~ 4 3.815 11-01-2013, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Clau~
  Minte criminala Ichigo. 10 7.711 19-04-2011, 10:44 AM
Ultimul răspuns: ..Chris.
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 10.924 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Iubire intr-un nou oras SnowFlake. 8 7.110 05-05-2010, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Mitus
  Sakura intr-o viata anterioara :XDark~Sakura~Angel:* 24 15.781 10-05-2009, 12:56 PM
Ultimul răspuns: ady_x

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)