11-08-2008, 02:58 PM
deci ce avem aici ... un capitol nou (and i'm first :victorie:)
nu ai pentru ce sa iti ceri scuze :-j , toate amintirile mele legate de bunici sunt frumoase deci nu ai de ce sa iti faci griji :-j
partea asta chiar m-a facut sa rad :))
capitolul a fost frumos si nu am vazut greseli de nici un tip (bine nici nu le-am cautat) si imi place cum ai imbinat dialogul cu descrierea asa ca felicitarile mele
astept capitolul urmator :bye:
Citat:Patdow - multumesc pentru comentariu si pentru ca ai citit. Imi pare rau, poate ti-am deschis vre-o rana in suflet cand ai citit citatul ala. Sorry
nu ai pentru ce sa iti ceri scuze :-j , toate amintirile mele legate de bunici sunt frumoase deci nu ai de ce sa iti faci griji :-j
Citat:-Simti? ma intraba el si imi prinde mana, inaltand chipul in vazduh si inspirand adanc.
- Da, ai mana foarte calda, desi suntem in padure, a mea este foarte rece, ii spun eu privindu-l oarecum stanjenit.
El incepu sa rada si imi prinse si cealalta mana intre cele doua ale sale. Le inalta si incepu sa mi le incalzeasca.
- Nu este asta, padurea, mirosul, natura, le simti, ma intreba dupa care incepu sa-mi frece palmele cu ale sale si simt cum acestea se incalzesc.
partea asta chiar m-a facut sa rad :))
capitolul a fost frumos si nu am vazut greseli de nici un tip (bine nici nu le-am cautat) si imi place cum ai imbinat dialogul cu descrierea asa ca felicitarile mele
astept capitolul urmator :bye: