Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In dragoste nu exista limite...

Yo!! Fic nou observ, chiar aveam chef de unul. : ))
So... nu ai avut curaj observ, nu te teme aşa ni s-a întâmplat multora la început, dar nu ai de ce. Chiar şi aşa e bine că ţi-ai pus povestea fiindcă pe baza ei vei fi şi ajutată dacă ai nevoie şi cam ai nevoie... ;; )

Acel "NU", nu trebuia scris cu Caps Look puteai pur şi simplu să-l scrii mic, deoarece înţelegeam idea. E foarte evident. Ce pot spune un titlu destul de intens ca semnificaţie, trebuie să fi foarte atentă cum descri totul în fic.
Revin: capitolul este mult prea mic, puteai să mai aştepţi până ce combinai mai multe idei, fiindcă aşa reuşeai să ai o lungime mult mai mare la capitol.
Sfat: de fiecare dată când vrei să începi un nou capitol, îţi sugerez să te gândeşti la o idee principală, după la alte idei secundare, le combini şi îţi iese un capitol lung. Doar că trebuie să descrii mai mult.
Ai probleme cu începerea şi terminarea propoziţiilor + că pui prea multe virgule în locuri în care nu ar trebui puse. Iar anumite "..." nu îţi au rostul.
De ex. : "Am ajuns in sfarsit acasa...cat de dor imi era de Tokyo, ..." - acolo nu erau necesare punctele de suspensie, puteai să pui virgul şi continuai.
"ar sa trecem peste asta si sa ma prezint mai intai,ma numesc Sakura Haruno si am 17 ani,iar acum..." - renunţă complet la o astfel de descriere. Nu cred că îi citeşte cineva CV-ul sau dosarul. Până acum nu am mai interzis eu asta, dar la toţi la care am întâlnit aceiaşi descriere a personajelor, le-am spus să abordeze altfel. Şi tu la fel să faci. Deja chestia aceasta este mult, dar mult prea mult uzată şi nu are nici un farmec... Fiindcă la rândul lui personajul necesită o prezentare mult mai frumoasă, mult mai originală şi specială, chit că nu ne aparţine nouă.
Sfat: pentru a descrie un personaj din prima sau nu, poţi să abordezi mai multe chestii.
El poate fi descris prin elemente exterioare(natură, spaţiu, gesturi, reacţii, gânduri, vorbe) şi interior(prin intermediul altor personaje[prieteni, familie etc] care interacţionează cu el).
Îţi dau două exemple ------>>
Exterior: "Tocurile din picioare călcau cu forţă holul pe care îl parcurgeam. Geamurile în intreaga incintă erau deschise larg, lăsând vântul să pătrundă. Acesta se avânta sălbatic în pletele mele lungi şi aurii, din când în când îmi mai duceam degetele la ochii, pe care îi frecam cu grijă, fiindcă simţeam cum somnul încă îmi juca pe gene.
Trupul meu suplu se ondula printre razele calde ale soarelui...."

Inter: " Îi cuprinsesem palmele în ale mele, începând să i le mângăi uşor şi grijuliu. Erau reci şi roşii, frigul îi străpunsese pielea mătăsoară, însă ea continua să fie tăcută.
Fulgii de nea picau lin pe căciuliţa ei albă şi pufoasă şi zdrobindu-se de părul negru şi lung, cădeau în jos spre pământ. În privirea aceea senină, de un albastru marin puteam citi emoţiile care o cuprindeau cât timp eu eram aproape de ea. Cât de gingaşă putea să-i fie fiinţa, atât de liniştită şi ... ruşinoasă..."

Am făcut ceva mai simplu sus ca să nu te iau cu ceva mai complicat. Sper că înţelegi.
Dialogul este cam sec puţin, dar într-un fel destul de emoţionant, mai ales la partea când o aude pentru prima dată pe mama ei, foarte pătrunzător.
Ar cam trebui să mai adaugi volum de substanţă şi să încerci să nu sari aşa de repede de la o idee la alta, fiindcă totul a părut puţin fugitiv.

Ok deja am spus prea multe... o să mai aştept să vâd cum evoluezi cu nextul.
Dacă te-a deranjat comul meu te rog să-mi spui printr-un PM sau un com la profil. Eu una scriu comuri foarte lungi cu critică, dar doar atunci când este necesar.

Răspunsuri în acest subiect
RE: In Dragoste NU Exista Limite...//+16// - de hiimera - 25-10-2011, 11:20 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 13.247 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  �>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 3.074 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.585 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Cand perversitatea nu are limite dydy 1 3.146 28-01-2012, 11:53 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 11.159 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Mai exista speranta? Ame 3 4.075 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.961 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Dragoste fara limite (SasuSaku :X) sasusaku_1998 6 9.374 07-04-2009, 07:14 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)