ms moolt pentru comm-uri,si o sa ma indrept,dar va asigur ca acest fic nu are nici o mica legatura cu naruto animeu.....mai ales va rog criticati.nu vreau mereu chestii de genu'..."vai e tare","e cel mai misto fic citit" etc.....
las' ca vede Sasuke......:die:.....il linisteste sakura:yes:
ve promit capitole mai lungi..sar putea sa il pun maine pe celalat capitol:bv:.........si o sa radeti pana va iese sangele din voi:blood:
................promit:chuu:^:)^
asa ca ja...............CHUU
[edit mely] Prea multi smiley.Nu pune smiley de aceia mari mai multi deodata .Alege unul care sa se potrivesca.
2.Gasca lui Sasuke
by pinky-punk
Sakura cand intra in clasa ,incremeni;stiti de ce?In clasa era insusi Sasuke Uchiha.Aceasta se indrepta catre el cu pasi repezi si ii spuse:
-Cere-mi scuze ca m-ai impins pe scari!
-Cu ce ocazie?Scuteste-ma!
-Da cine te crezi?Bossu' nimanui!
-Hai jet!Stii ceva?Ciocu' mic si joc de glezne!
-Asculta,mitocanule!
-Da,ascult, ca nu-s surd!
-Nu stii cu cine te pui!
-Mai taci!Ca nu mi-e frica sa dau in fete!
-Bine cum spui tu,apropo eu sunt noua colega!
-Si eu am o gasca si sunt sefu' lor,si nu cumva sa te prind pe strada Yume!
Sakura tacu' si inghiti in sec si isi spuse in minte:"Ce ma fac ca eu locuiesc pe strada aceea.Eh ma descurc eu(ca deobicei)".In clasa intra un barbat de vreo 1.80,cu parul argintiu,purta ochelari.
-Buna ziua,elevi!
-Buna ziua,domnule diriginte!
-Va urez un an bun si spor la invatat!Aaaaaaaa..........da si avem o colega noua pe care o rog sa ne spuna cateva cuvinte despre ea.
-Buna,sunt Sakura Haruno,am 18 ani si imi doresc sa ma integrati printre voi!Multumesc!
-Acum elevi,si va voi lasa sa faceti ce vreti!
Sakura se ridica din bancasi se duse la TenTen<care vorbe cu Hinata si Temari<iar aceasta le intreba:
-Numele de familie al lui Sasuke este Uchiha?
-Da ,de ce?
-Si are un frate mai mare pe nume Itachi?
-Da,dar de ce?
-Pentru ca Itachi ,este anu' 4 la facultatea de drept,este in clasa cu sora mea mai mare Mika si mai este si iubitul ei!
-Asta chiar ca este ironia sortii !
-Apropo,Sasuke,mia spus ceva de o gasca!
-Da el are o gasca care e formata din :Sasuke,Naruto,Kiba,Neji si Sikamaru!
-Wow,toti tipii dragutzi!Aaaa....da pe ce strada locuiti?
-Pe strada Yume!
-Dar Ino?
-Pe aceeasi strada?
-Vreti sa mergem acasa impreuna?
-Sigur ca da!
Orele se terminasera si toti elevii plecasera acasa .Toate fetele merge spre casa,cand deodata dadu nas in nas cu banda de rebeli.Sakura observa ca Sasuke era imbracat in nisteblugi negri care aveau un lant,purta un cercel in ureche,avea o bluza visinier pe el care mirosea a parfum Boss si era incaltat cu niste adidasi de la Nike.
-Uite ce avem noi aici.Naruto te ocupi tu de HInata,Neji de TenTen,Shikamaru de Temari,Kiba de Ino iar eu ma ocup de rozalia asta cu gura mare!
-Lasa-ne in pace,idiot ambulant!
-Hei fromoaso,ciocu' mai mic!
-Da-mi drumu,nesimporc pervers ce esti!
-Gata cu gignirile,ca de nu.............o s-o patesti!
-Lasa-ma sa plec ca ma infectez cu idiotenia ta!
-Stii ca mie imi plac fetele rele,ca tine!
Sakura cand auzi acest lucu incerca sa iti dea o palma dar nu putu pentru ca Sasuke era prea ager!
-Hei papusa Barbie,mai bine tiai tine mana acasa!
Dupa ce termina de vorbit,acesta,o lua de barbie si o saruta lung.Sasuke vazand ca aceasta tremura din toate incheieturile le spuse celorlanti sa le dea drumu .Fetele vazandu-se libere au fugit mancand pamantu' spre casa lor!
ma scuzati ca am pus prea mult dialog....eh do'h ce sa fac...............
spuneti-i dak va place
lectura placuta
Sasuke:![[Imagine: sasuke-7.jpg]](http://i306.photobucket.com/albums/nn249/panicgirl_90/sasuke-7.jpg)
Itachi:![[Imagine: 3.jpg]](http://i238.photobucket.com/albums/ff193/pampuka13/3.jpg)
Mika:![[Imagine: horny.jpg]](http://i280.photobucket.com/albums/kk194/uchiha_Logan200/horny.jpg)
holla..................sper ca va place continuarea si daca nu spunetimi daca pot sa ma las de scris.....:study:...........................sper ca nu va suparati ca iam schimbat caracterul lu' sasuke shi nu pov la fel ca animeu................las'sasuke ca o sa iti schimbi parerea despre sakura....pana nu te omoara ea......:grr::die:................
ma scuzati de greselile mele shi dak sunt de tastare ....eh mai greseste shi omu':chuu:
[edit mely] Te rog nu mai face double posting si nu mai pune smiley in exces
las' ca vede Sasuke......:die:.....il linisteste sakura:yes:
ve promit capitole mai lungi..sar putea sa il pun maine pe celalat capitol:bv:.........si o sa radeti pana va iese sangele din voi:blood:
................promit:chuu:^:)^
asa ca ja...............CHUU
[edit mely] Prea multi smiley.Nu pune smiley de aceia mari mai multi deodata .Alege unul care sa se potrivesca.
2.Gasca lui Sasuke
by pinky-punk
Sakura cand intra in clasa ,incremeni;stiti de ce?In clasa era insusi Sasuke Uchiha.Aceasta se indrepta catre el cu pasi repezi si ii spuse:
-Cere-mi scuze ca m-ai impins pe scari!
-Cu ce ocazie?Scuteste-ma!
-Da cine te crezi?Bossu' nimanui!
-Hai jet!Stii ceva?Ciocu' mic si joc de glezne!
-Asculta,mitocanule!
-Da,ascult, ca nu-s surd!
-Nu stii cu cine te pui!
-Mai taci!Ca nu mi-e frica sa dau in fete!
-Bine cum spui tu,apropo eu sunt noua colega!
-Si eu am o gasca si sunt sefu' lor,si nu cumva sa te prind pe strada Yume!
Sakura tacu' si inghiti in sec si isi spuse in minte:"Ce ma fac ca eu locuiesc pe strada aceea.Eh ma descurc eu(ca deobicei)".In clasa intra un barbat de vreo 1.80,cu parul argintiu,purta ochelari.
-Buna ziua,elevi!
-Buna ziua,domnule diriginte!
-Va urez un an bun si spor la invatat!Aaaaaaaa..........da si avem o colega noua pe care o rog sa ne spuna cateva cuvinte despre ea.
-Buna,sunt Sakura Haruno,am 18 ani si imi doresc sa ma integrati printre voi!Multumesc!
-Acum elevi,si va voi lasa sa faceti ce vreti!
Sakura se ridica din bancasi se duse la TenTen<care vorbe cu Hinata si Temari<iar aceasta le intreba:
-Numele de familie al lui Sasuke este Uchiha?
-Da ,de ce?
-Si are un frate mai mare pe nume Itachi?
-Da,dar de ce?
-Pentru ca Itachi ,este anu' 4 la facultatea de drept,este in clasa cu sora mea mai mare Mika si mai este si iubitul ei!
-Asta chiar ca este ironia sortii !
-Apropo,Sasuke,mia spus ceva de o gasca!
-Da el are o gasca care e formata din :Sasuke,Naruto,Kiba,Neji si Sikamaru!
-Wow,toti tipii dragutzi!Aaaa....da pe ce strada locuiti?
-Pe strada Yume!
-Dar Ino?
-Pe aceeasi strada?
-Vreti sa mergem acasa impreuna?
-Sigur ca da!
Orele se terminasera si toti elevii plecasera acasa .Toate fetele merge spre casa,cand deodata dadu nas in nas cu banda de rebeli.Sakura observa ca Sasuke era imbracat in nisteblugi negri care aveau un lant,purta un cercel in ureche,avea o bluza visinier pe el care mirosea a parfum Boss si era incaltat cu niste adidasi de la Nike.
-Uite ce avem noi aici.Naruto te ocupi tu de HInata,Neji de TenTen,Shikamaru de Temari,Kiba de Ino iar eu ma ocup de rozalia asta cu gura mare!
-Lasa-ne in pace,idiot ambulant!
-Hei fromoaso,ciocu' mai mic!
-Da-mi drumu,nesimporc pervers ce esti!
-Gata cu gignirile,ca de nu.............o s-o patesti!
-Lasa-ma sa plec ca ma infectez cu idiotenia ta!
-Stii ca mie imi plac fetele rele,ca tine!
Sakura cand auzi acest lucu incerca sa iti dea o palma dar nu putu pentru ca Sasuke era prea ager!
-Hei papusa Barbie,mai bine tiai tine mana acasa!
Dupa ce termina de vorbit,acesta,o lua de barbie si o saruta lung.Sasuke vazand ca aceasta tremura din toate incheieturile le spuse celorlanti sa le dea drumu .Fetele vazandu-se libere au fugit mancand pamantu' spre casa lor!
ma scuzati ca am pus prea mult dialog....eh do'h ce sa fac...............
spuneti-i dak va place
lectura placuta
Sasuke:
![[Imagine: sasuke-7.jpg]](http://i306.photobucket.com/albums/nn249/panicgirl_90/sasuke-7.jpg)
Itachi:
![[Imagine: 3.jpg]](http://i238.photobucket.com/albums/ff193/pampuka13/3.jpg)
Mika:
![[Imagine: horny.jpg]](http://i280.photobucket.com/albums/kk194/uchiha_Logan200/horny.jpg)
holla..................sper ca va place continuarea si daca nu spunetimi daca pot sa ma las de scris.....:study:...........................sper ca nu va suparati ca iam schimbat caracterul lu' sasuke shi nu pov la fel ca animeu................las'sasuke ca o sa iti schimbi parerea despre sakura....pana nu te omoara ea......:grr::die:................
ma scuzati de greselile mele shi dak sunt de tastare ....eh mai greseste shi omu':chuu:
[edit mely] Te rog nu mai face double posting si nu mai pune smiley in exces