Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rebel cu Sange Regal

so.....am ajuns si cu al doilea capitol....of of of lenea asta ce fac din om ;))

Capitolul II

Intru si eu destul de sfioasa, iar in fata unu birou am observat o persoana de sex masculin care semana destul de mult cu mine. Defapt eu semanam destul de mult cu el.
-Tata, te cauta cineva.spune baiatul cel politicos, care m-a lasat pe mine sa intru prima in casa; eu, o necunoscuta. A spus ca are sa-ti zica ceva important.dupa ce spune asta paraseste incaperea.
-Te rog sa iei loc, spune barbatul aratand cu mana spre un fotoliu din piele maro.
-Multumesc.spun eu asezandu-ma.
-Imi pari foarte familiara.spune el ridicandu-se din scaunul sau cel confortabil si venind pe partea mea. Ochii aceia, culoarea parului, toate imi sunt foarte familiare.spune acesta invartindu-se in jurul meu.
Normal ca-ti sunt foarte familiare, deoarece sunt fiica ta, logic…sau nu prea, deoarece el nu stie ca are o fiica. Trag aer in piept si ii spun ca ma numesc Kymura Kamelia Harrison. La auzul numelui de Harrison, pima lui intrebare a fost daca o cunosc pe Lidia Harrison. M-am uitat pret de cateva secunde la el si i-am spus ca e mama mea. Acesta a facut ochii mari cat cepele si s-a dus inapoi pe scaunul sau.
-Deci, Lidia s-a recasatorit?ma intreaba el rezemandu-se de scaun.
-Pai, nu chiar. Mama dupa ce v-ati despartit nu si-a mai refacut viata.spun eu lasand capul in jos.
-Asta inseamna ca…tu…tu esti fata mea?ma intreaba el foarte uimit.
Ce spun eu aici. Normal ca era uimit, cine nu ar fi fost? Deodata o femeie de vreo treizeci si ceva de ani intra pe usa, imbracata intr-un costum alb format dintr-o fusta si un sacou, cu parul prins intr-un coc si purtand in picioare niste pantofi crem. Mda, si strabunica avea gusturi mai bune la pantofi. Aceasta nici nu ma baga in seama, ci se duce direct la tata pentru ai spune ca trebuie sa se pregateasca pentru sedinta. Dupa ce a aparut „Doamna pantofi frumosi” a mai aparut o baba, care era destul de urata. Cred ca era maicasa. Mda, vise. I s-a adresat tatei cu „fiule”…so…e bunicamea. Dupa cum era si normal, nu m-au bagat in seama. Ma ridic dupa scaun si vreau sa plec, dar sunt oprita de glasul tatalui meu care ma intreaba daca mama stie ca sunt aici. Ii raspund ca stie si ca ea mi-a spus unde sa-l gasesc. Nu apuc sa fac urmatorul pas ca aud un: „De acum in acolo vei sta aici.”. Ma intorc la o suta optzeci de grade si incep sa ma uit cand la el, cand la cele doua femei de langa el. Acesta ii spune mamei sale sa ma conduca la camera mea. Aceasta imi deschide usa si prin asta inteleg sa inaintez. Ies pe usa, o astept pe doamna si apoi urcam la etaj. In timp ce inaintam pe holul care parca nu se mai termina, observ o usa intredeschisa. Ma uit cu coada ochiului si il observ pe gentleman-ul meu cu un prosop in jurul taliei si unul dupa gat. Ah Doamne!!! De ce ma chinui? Ma rog, imi readuc privirea inainte si observ ca doamna Stevenson deschide o usa. Bag capul pe usa destul de sfioasa si incep sa explorez camera din priviri. Era de doua ori cat dormitorul meu de acasa. Dupa ce intru in camera aud cum usa se inchide…so…sunt singura. Imi arunc gentuta pe pat si apoi ma trantesc si eu. Ooo Doamne, am murit si am ajuns in rai!! Cred ca o sa se duca sa-mi aduca si lucrurile. Stai! Lucrurile mele? Cu scoala cum ramane? E, asta e. Acum am alte preocupari: sa investighez casa, sa aflu cat mai multe despre cucoana aceea, sa aflu cate ceva si despre scumpul meu fratior si multe altele. Intru in baie si raman cu gura cascata. Culorile erau asemanatoare cu cele ale camerei, un maro inchis cu crem. In peretele din fata usii era cabina de dus, langa era chiuveta, in partea stanga era cada, si in dreapta era un cuier cu vreo trei halate. Intru la dus si acolo raman timp de vreo ora. Cand ies, imi iau pe mine un halat si ies din baie. Eu cum nu prea stiam regulile casei, am iesit in halat prin casa. Cobor cateva trepte si-l vad pe fratiorul meu cum urca. Acesta isi ridica privirea si ramane uimit cand ma vede.
-Am ratat eu ceva?spune el inca uimit.
-Poate, nu stiu, depinde.
-Tu in halat in casa mea? Sa inteleg ca trebuie sa coboare si Clarissa?
-Clarissa? Cine e?intreb eu punand mainile in san.
-E clar ca nu esti vreo prietena de-a ei. Clarissa e fiica scorpiei care vrea sa se insoare cu tata. In orice caz, asta se va intampla doar peste cadavrul meu.spune el destul de serios.
-Aha, sa inteleg ca e sora ta.
-Nu cred ca ai inteles ce am zis mai devreme. O sa se marite aia cu tata doar peste cadavrul meu, dar de ce spun eu chestiile astea unei straine?
-Nu cred ca sunt chiar o straina. Sa spunem ca sunt o prietena de familie.spun eu si apoi cobor jos, unde ma duc in biroul tatei.
Intru in birou si vad ca scorpia aia era acolo. De ce ii spun scorpie? La cum arata ea voia doar banii tatei. Tata o lasa sa vorbeasca acolo si ma intreaba daca mi-a placut camera. Dau din cap afirmativ si ii spun ca as vrea sa ma duc sa-mi iau lucrurile. Acesta imi spune in urmatoarea fractiune de secunda ca s-a ocupat de asta. Afisez un mic zambet, dar acesta dispare cand o aud pe scorpie intrebandu-l:
-Cine este aceasta tarancuta?
Tarancuta? Tarancuta este ea. Eu sunt din Los Angeles, deci nu cred ca sunt vreo oarecare, care nu stie ce e ala telefon mobil. Il scutesc pe tata de introducere si ii spun ca ma numesc Kymura Kamelia Harrison si sunt fiica domnului Stevenson. Aceasta face ochii cat portocalele, dar nu dureaza mult ca incepe sa rada.
-Domnisoara, cum poti spune aceste afirmatii? Stiti ca puteti sa mergeti la inchisoare pentru asta?ma intreaba ea crezand ca nu stiu.
-Sunt minora…so. Oricum nu sunt afirmatii aruncate la intamplare. Mama mea a fost casatorita acum saisprezece ani cu domnul Stevenson.
-Cum poti sa-i spui tata cuiva al carui nume nici nu-l stii?spune aceasta destul de revoltata.
-Henry Stevenson, lord al Marii Britanii, tatal lui a murit in anul in care mama era insarcinata cu mine. De atunci tata a luat toate responsabilitatile. Henry, aici de fata, si mama mea, Lidia, s-au casatorit in India. Au fost acolo casatoriti de un preot. So, sunt fiica Lordului Henry Stevenson.
Dupa ce am spus asta am observat pe chipui lui Hanry un mic zambet. Cred ca o vedea pe mama prin mine. Ma uit apoi si la vipera de langa el si observ ca mai avea putin si exploda. Ies din incapere, ma duc si ma imbrac, iar apoi cobor in gradina. In timp de ma plimbam auzeam niste focuri de arma. Ma indrept spre locul de unde se auzeau si o observ pe doamna Stevenson cu o pusca in mana. Pentru a nu trage concluzii pripite, ma mai uit cateva minute si observ ca trebuia sa nimereasca niste disuri aruncate de catre cineva. Ma apropii, dar inainte de a spune eu ceva, aceasta ma intreaba ce mai face mama.
-O cunoasteti pe mama?mda, ce intrebare stupida.
-Sa spunem ca am luat parte la momentul in care aceasta a plecat.spune ea si apoi se uita la mine. Recunosc ca pe atunci nu o aveam la suflet, dar Lidia era un inger pe langa Miranda, ea cauta sa puna mana pe averea fiului meu. Pe atunci, plecarea Lidiei credeam ca e ceva bun, dar de atunci, fiul meu s-a schimbat. Poate cu venirea ta o sa se schimbe.spune aceasta cu un zambet pe fata in care se putea vedea increderea ce o avea in acele cuvinte.
Ii raspund si eu printr-un zambet si aceasta imi da pusca. Eu? Sa trag? Nu prea cred. Aceasta ii spune domnului care era la zece metri de noi sa-i dea drumul si eu neexperimentata cum eram, imediat ce am tras am picat la pamant. Aceasta incepe sa rada si ma ajuta sa ma ridic. Deodata il aud pe batranul ce arunca acele discuri cum striga o persoana pe nume Grace. O vad pe batrana cum se indeparteaza de mine, dar nu inainte de a-mi spune ca cina este la ora optsprezece. Destul de ospitalieri pentru niste englezi. Dupa ce pleaca, ma mai plimb prin gradina si apoi ma asez pe o bancuta. Daca as fi avut acum chitara la mine, ar fi fost mai usor.
-Vad ca stii din ce in ce mai bine lucrurile pe aici.
Imi ridic privirea si observ ca era gentleman-ul.
-Mda, se poate spune si asa. Apropo, cum te numesti?il intreb eu dandu-ma la o parte sa se aseze si el.
-Zayn, iar tu esti?ma intreaba el asezandu-se.
-Numele meu e Kamelia Harrison.
-Prea lung. O sa-ti spun Kam.
Acesta se apropie din ce in ce mai mult pana ce fetele noastre sunt la cativa centimetri distanta. Deschid gura pentru a spune ceva, insa fraza im este taiata de buzele sale ce sunt lipide de ale mele. Nici nu ma cunoaste si deja ma saruta. Tipic masculin. Acesta incearca sa-si introduca limba in gura mea printre buzele intredeschise insa ma dau inapoi. Acesta se opreste si inainte sa spune ceva se aude o voce subtire.
-Tipic tie, te saruti cu orice fata iti pica in cale.
Ma uit in sus si observ o tipa blonda cu ochii albastri si cu o coafura destul de ciudata in cap.
Zayn ia de jos o pietricica si o aruncca spre blondina. Aceasta inchide repede geamul, pietricica oprindu-se in el. sa inteleg ca aceea era Clarissa, fiica Mirandei. Semanau leit.

Sfarsitul capitolului doi

costumul - http://www.totulpentrufemei.ro/imagini/1...20dama.jpg
pantofii - http://1.bp.blogspot.com/_0p7qvdouArA/TA.../crem6.jpg
Henry Stevenson (tata) - http://ucesy-sk.happyhair.sk/celebrity_i...t1m209.jpg
Miranda - http://www.mujer.ro/images/stories/beaut...niston.jpg
Grace (bunica) - http://i.telegraph.co.uk/multimedia/arch...85246c.jpg
Kymura Kamelia Harrison (eu) - http://www.vedete-monden.com/wp-content/...paper2.jpg
dormitorul meu - http://www.everythingsimple.com/wp-conte...anur78.jpg
baia mea - http://theheavenlyhome.com/wp-content/up...-costs.jpg
Clarissa - http://www.bbc.co.uk/pressoffice/images/...t_cole.jpg
Zayn - http://www.onedirection.net/wp-content/u...irport.jpg
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

Răspunsuri în acest subiect
Rebel cu Sange Regal - de Zuzy Is Angell - 30-08-2011, 10:53 PM
RE: Rebel cu Sange Regal - de Akane Hime - 31-08-2011, 12:44 PM
RE: Rebel cu Sange Regal - de Zuzy Is Angell - 06-09-2011, 01:29 PM
RE: Rebel cu Sange Regal - de Akane Hime - 06-09-2011, 05:13 PM
RE: Rebel cu Sange Regal - de Zuzy Is Angell - 23-06-2012, 10:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sange pe zapada sikshot 0 2.162 30-06-2013, 06:01 AM
Ultimul răspuns: sikshot
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 3.105 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Iubire imbibata in sange ***Sayu*** 1 2.445 03-04-2012, 08:34 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Contur de sange [+16] Papple 2 2.597 21-02-2012, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Trecut patat de sange Cookiesor 1 2.489 14-07-2011, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Ayame Chan
  Juramant de Sange Crissu'Blacker 2 2.869 07-07-2011, 12:55 PM
Ultimul răspuns: Crissu'Blacker
  Dragoste si/pentru sange [vampires] Ichigo. 1 2.779 02-07-2011, 11:41 AM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 23.926 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Dublu V+Sange= ? [+18] Dark Heart 6 5.245 04-03-2010, 07:50 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Ingeri si sange Bloody_Alice13 23 14.781 31-10-2009, 12:00 AM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)