01-08-2011, 11:35 AM
Here I am ...Kayla iti multumesc ca ai fost atat de draguta si m-ai anuntat .
Pai..ce sa spun...Ryo ( sper ca nu l-am botezat) ma cap enerveaza pentru ca are atitudinea aia de : eu sunt seful , iar voi niste retardati care trebuie sa mi se supuna ceea ce ma enerveaza la maxim si ma face sa-mi doresc sa-l omor . Sper sa-l buna cineva cu botul pe labe ( poate dragutul de John :)))
Anyway capitolul a fost lung si nu tin minte sa fi vazut greseli de tastare ( nu ca as fi stat sa ma uit dupa ele :)))
BL forever ...de abia astept sa vad ce ai mai facut in nextul ala :))
Pai..ce sa spun...Ryo ( sper ca nu l-am botezat) ma cap enerveaza pentru ca are atitudinea aia de : eu sunt seful , iar voi niste retardati care trebuie sa mi se supuna ceea ce ma enerveaza la maxim si ma face sa-mi doresc sa-l omor . Sper sa-l buna cineva cu botul pe labe ( poate dragutul de John :)))
Anyway capitolul a fost lung si nu tin minte sa fi vazut greseli de tastare ( nu ca as fi stat sa ma uit dupa ele :)))
BL forever ...de abia astept sa vad ce ai mai facut in nextul ala :))
![[Imagine: fgdhdr.png]](http://i805.photobucket.com/albums/yy338/SAYO_HATSUO/fgdhdr.png)
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you