01-05-2011, 01:28 PM
Am aterizat si eu pe aici.Ok,nu vreau sa te superi pe mine dar mi se pare un cliseu faza asta:O vede,o place dar nu vrea asta,ea face pe dura si pana la urma se indragosteste si ea de el...Nu e nimic deosebit la asta.Dar-mereu exista un dar-faza cu inelul e...neobisnuita.Dar daca exista un inel care protejeaza vampirii,de ce sa nu fie unul care ii raneste?Orice trebuie sa aiba un...''antonim''.
Damon e nelinistit,Carolien disperata si trista.Am vazut pe acolo un vsrco-taylor.Sa inteleg ca apare si Ty pe aici?Daca da,sper sa scape de James asta ca ma calca rau de tot pe nervi.
Per total,mi-a placut povestea.Incearca,te rog,sa ''inflorestii' putin dialogul,e nitelus sec.Inca odata,sper sa nu te superi pe mine.
Damon e nelinistit,Carolien disperata si trista.Am vazut pe acolo un vsrco-taylor.Sa inteleg ca apare si Ty pe aici?Daca da,sper sa scape de James asta ca ma calca rau de tot pe nervi.
Per total,mi-a placut povestea.Incearca,te rog,sa ''inflorestii' putin dialogul,e nitelus sec.Inca odata,sper sa nu te superi pe mine.