17-03-2011, 11:26 PM
HEEEEEI! Zupar-man e aci si iti multumeste ca ai anuntat-o si ca ma ierti ca am inarziat patru catralioane nouaspe mii de ani (ma ierti, ne?). En fin, sunt aici sa comenteeeeez * tananana- ta na*.
Asa, sa incepem xD:
bam-bam-chica-chi-kic-vrust-bam.
Farst.Estetica. Imi place! Evrica! Ai apasat space! Nu, stai, nu e bine. Voiam sa-ti spun ca ai facut un capitol minunat de lung si ca daca nu o tii tot asa ma duc sa caut o furculita. Si in plus arata bine, aerisit, frumos. Bravo.
Secand.
Dialogul e ok, nici in primul capitol nu era prea mult, nu e sec, aaa, e bine.
Descrierea- Ai descris bine baiatu' bunaciune. Apoi:
Nu stiu cum pot descrie valurile de sentimente necunoscute care m-au cuprins atunci.- Aici am inceput sa rad degeaba xD. Asta e problema, ca trebuia sa stii si sa le descrii ._.
Apoi din nou, grabesti actiunea aia. La naiba cu dragostea asta la prima vedere. Adica, serios? L-a vazut si gata, il iubeste?!
Profesoara nesanatoasa mintal la cap *laughs*.
Numerale cu litere.
Oups xD. dau edit, maine, jur.
Asa, sa incepem xD:
bam-bam-chica-chi-kic-vrust-bam.
Farst.Estetica. Imi place! Evrica! Ai apasat space! Nu, stai, nu e bine. Voiam sa-ti spun ca ai facut un capitol minunat de lung si ca daca nu o tii tot asa ma duc sa caut o furculita. Si in plus arata bine, aerisit, frumos. Bravo.
Secand.
Dialogul e ok, nici in primul capitol nu era prea mult, nu e sec, aaa, e bine.
Descrierea- Ai descris bine baiatu' bunaciune. Apoi:
Nu stiu cum pot descrie valurile de sentimente necunoscute care m-au cuprins atunci.- Aici am inceput sa rad degeaba xD. Asta e problema, ca trebuia sa stii si sa le descrii ._.
Apoi din nou, grabesti actiunea aia. La naiba cu dragostea asta la prima vedere. Adica, serios? L-a vazut si gata, il iubeste?!
Profesoara nesanatoasa mintal la cap *laughs*.
Numerale cu litere.
Oups xD. dau edit, maine, jur.