Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pacatul sufletului meu...

#1
Hei!!
Este primul meu fic postat pe acest forum asa ca astept parerile voastre!!

Enjoy it!!



Capitolul 1
O alta seara in care stateam pe canapeaua din sufragerie cu picioarele pe peretele din spatele acesteia si cu capul in jos privind lenesa in stanga si in dreapta din lipsa de ocupatie. In 10 minute trebuia sa inceapa concertul trupei Black Veil Brides care se va difuza pe canalul U tv.Din pacate ,pentru mine 10 minute inseamna o eternitate,asa ca m-am ridic din pozitia mea extrem de confortabila si am mers in bucatarie unde,am inceput sa caut prin frigider ceva de rontait.Dezamagita ca nimic nu e pe placul meu am luat doar o doza de suc si m-am indrept spre dulapiorul de langa geam . Am luat un pachet de biscuiti pe care l-am desfacut in timp ce ma intorcem in sufragerie. M-am asezat din nou pe canapea in aceeasi pozitie ca inainte si am pus biscuitii si doza de suc pe masuta de langa mine.
Nu astept mult si concertul incepe.Prima lor melodie Perfect Weapon e una din melodiile mele preferate asa ca involuntar incep sa o fredonez,miscandu-mi corpul din ce in ce mai tare. Muzica rock m-a facea mereu sa ma simt bine deoarece sunt o persoana care prefera sa se inchida in ea si sa fie singura in cele mai multe momente.
Niciodata nu am suportat persoanele prea vesele si prea saltarete care vorbesc enorm de mult deoarece prezenta lor ma oboseste . Putinii preteni cu care imi petrec timpul, in mare parte ma inteleg si nu ma judeca dupa felul in care ma inbrac sau comport.Majoritatea hainelor mele sunt negre si daca parul meu nu ar fii blond si carliontat noaptea nu m-ai putea remarca.Fata mea palida si ochii mei verzi care de obicei sunt inconjurati de fard negru lasa de multe ori impresia ca tocmai am inviat din morti.
De indata ce prima melodie se termina tipetele fanelor acopera orice replica a solistului.In mai putin de doua minute urmatoarea melodie incepe ,iar multimea se dezlanutuie.
Nu am reusit sa aud nici primele versuri deoarece in incapere se aude soneria telefonului meu.Imi intind mana pe masa si iau telefonul ,apoi raspund.Dupa o discutie scurta in care Chaty imi reamintea ca maine trebuie sa iau bilete pentru concertul trupei Bullet for my valentine,m-am ridicat de pe canapea ,am oprit televizorul si am plecat in dormitor luand doza de suc cu mine.
Dormitorul meu era plin de postere ,dar in anumite locuri se puteau observa portiuni mici din peretii care erau vopsiti in negru.Patul imens era exact langa geam iar langa el era o noptiera mica pe care era pusa o veoza.Sifonierul era pe peretele opus al patului ,iar langa el aveam un cuier unde imi agatam gentile.
M-am trantit in pat deoarece eram extrem de obosita.Fara sa mai ascult muzica ,deoarece asta faceam inainte sa dorm, am atipit imediat.
Razele fierbinti ale soarelui se strecurau printre jaluzelele negre din camera mea poposind pe asternuturile patului si fortandu-ma sa-mi deschid ochii deoarece lumina era prea puternica pentru a putea dormii.
Am intins mana spre telefon,curioasa sa aflu cat e ceasul.Am ramas socata cand am vazut ca deja era ora 11:17 iar eu inca eram in pat.M-am ridicat in graba si am mers la baie unde am inceput sa ma pregatesc de plecare deoarece azi trebuia sa iau bilete pentru concert inainte sa merg la liceu.Mi-am intins bretonul care imi acoperea o mare parte din fata,m-am machiat ca de obicei cu mult fard negru si am aplicat si putin ruj de aceeasi culoare pe buzele mele mici.M-am intors in camera de unde am luat o pereche de blugi negri,un tricou rosu si o camasa inchisa la culoare .M-am imbracat cat am putut de repede si am mers in hol ,unde am inceput sa imi caut geanta si cheile.Nu mai aveam timp sa mananc asa ca m-am incaltat si am plecat.
Am luat un taxi si am pornit spre casa de bilete sperand sa ajung si la liceu,chiar daca orele au inceput la 9:00.In aproape 5 minute am ajuns unde vroiam dar am ramas socata cand am vazut cat de imensa era multimea de oameni care astepta sa ia bilete. Dupa o jumatate de ora in care am stat cu castile in urechi ascultand Cinema Bizarre si sprijinindu-ma de un perete am ajuns la casa de bilete ,unde am aflat ca biletele pentru concertul celor de la Bullet for my valentine s-au terminat. Aveam de ales intre Justin Bieber,un pusti de 16 ani care pe langa faptul ca are o atitudine stupida,canta foarte pitigaiat provocandu-mi o senzatie de greata si o alta trupa “Black Lightning” de care nu stiam absolute nimic.In cele din urma am luat 2 bilete la concertul trupei Black Lightning deoarece nu vroiam sa stau acasa degeaba si sa nu fac nimic sambata asta.
Am sunat-o pe Chaty,colega mea de clasa si de banca si i-am spus ce bilete am luat.Chiar daca o sa raman fara par in cap atunci cand o sa dau ochii cu ea deoarece imi spusese din timp ca vrea foarte mult sa mearga la concertul trupei BFMV am mers la liceu unde,exact cum ma asteptam Chaty mi-a sarit in cap.
De cum m-a vazut a si inceput sa strige…
-Jess,nu-mi vine sa cred ca o sa ratez cel mai tare concert doar pentru ca tu ai uitat ieri sa iei bilete! Ti-am spus de o gramada de ori sa le iei online.
Mdah…avea si ea dreptate puteam sa le cumpar online seara trecuta ,dar eram asa de obosita incat numai la bilete nu-mi statea capul.
-Uite ce e Chaty,o sa mergem la Black Lightning si o sa ne simtim bine.Imi pare rau! Vroiam la fel de mult ca tine sa mergem la BFMV!
Spre surprinderea mea Chaty s-a apropiat de mine si zambind sarcastic a sarit la gatul meu.
-Nu mai face pe vinovata…
Mirata de reactia ei, i-am pus mana dreapta pe spate si am mers amandoua in clasa deoarece ora de istorie a inceput demult.

Daca gasiti greseli, va rog anuntati-ma!!
[Imagine: sam-dean-2.gif]


#2
Capitolul 2..


In timp ce profesorul vorbea aiurea ,iar eu incercam sa dorm, imi aterizeaza in cap o hartie mototolita.Imi ridic capul si o observ pe Emma care imi face semne cu mana sa citesc ce scrie pe acea foaie.O ridic de jos si o desfac cu grija deoarece era extrem de sifonata.
Jess,Sambata asta la 11:00 poti sa vii cu mine sa imi caut rochie de nunta? Plssss!! Emma [:X]
Dupa ce am citit biletul m-am uitat la ea si am dat afirmatif din cap.In momentul in care a vazut reactia mea a afisat un zambet larg si i-am citit pe buze un “Mersiiii!!” lung care m-a facut si pe mine sa zambesc.
Mi-am asezat capul pe banca incercand sa-mi reiau starea de dinainte, dar chiar atunci am auzit clopotelul.M-am ridicat din banca si i-am spus lui Cathy ca plec pentru ca nu mai aveam chef de ore si trebuia sa merg acasa sa ma pregatesc de munca din cauza ca lucram la un supermarket unde ma plimbam toata ziua printre raioane si aranjam diferite chestii.
Chaty s-a ridicat si ea, m-a pupat dupa care eu am plecat spre casa.
Cand am ajuns, am inceput sa imi pregatesc ceva rapid de mancare dupa care am facut un dus, mi-am schimbat hainele si am tulit-o la munca.Traficul era groaznic asa ca am ajuns abia la 15:10.Am mers in vestiar unde mi-am luat tricoul cu emblema magazinului si am mers in depozit sa-l intreb pe superiorul meu daca trebuie sa aduc ceva marfa.Deoarece tura care a fost de dimineata a adus tot ce trebuia eu nu aveam nimic de facut asa ca am inceput sa ma plimb printre raioane si sa ma uit haotic in toate partile.Dupa ce m-am plictisit am luat o cutie din plastic am intors-o cu fata in jos si m-am asezat pe ea acoperindu-mi urechile cu castile care erau date la maxim.
Au trecut 20 de minute si a inceput sa ma ia somnul asa ca am inchis ochii crezand ca o sa ii mai pot deschide dar nu a fost asa.I-am deschis doar atunci cand am simtit ca cineva ma scutura cu putere.In fata mea era un tip inalt ,brunet cu suvite rosii care avea o multime de piercing-uri si care se uita insistent la mine de parca i-as fii facut ceva. Mi-am ridicat privirea si l-am intrebat ce vrea.
-Esti cam nepoliticoasa cu clientii…a spus el in timp ce a afisat un zambet sarcastic pe fata.
Am pus un picior peste celalalt,mi-am indreptat spatele,am facut o fata serioasa si m-am uitat fix la el.
-Imi cer mii de scuze stimate domn, cu ce as putea sa va fiu de ajutor?
El a inceput sa rada destul de tare uitandu-se la mine.A incercat sa-mi spuna ceva dar nu a reusit din cauza rasului.
-Prefer variant initiala.A spus el razand in continuare.
Am luat pozitia initiala si l-am intrebat inca o data ce vrea.El mi-a raspuns ca incearca sa gaseasca raionul cu accesorii.M-am ridicat de pe cutie si i-am facut semn sa ma urmeze.De indata ce am ajuns la raionul cu accesorii el a inceput sa se uite in stanga si in dreapta nehotarat.
-Ce anume cauti mai exact?
-O bratara cu initialele mele…
In acel moment am realizat ca nu stiam cum il cheama ,asa ca m-am intors cu spatele avand intentia sa il las sa caute linistit,dar el m-a prins de mana si m-a fortat sa ma intorc spre el.
-Nu voiai sa pleci, nu?
Am afisat o fata nedumerita incercand sa realizez ce mai vrea de la mine. El si-a intins mana spre mine prezentandu-se.
-Nathan Weber…
Dupa ce i-am aflat numele m-am prezentat si eu ,surprinsa de faptul ca inca avea o privire insistenta.
-Si….ce bratara crezi ca mii s-ar potrivi?
M-am uitat prin jur si am vazut o bratara superba,neagra cu literele “NJ” din metal argintiu care ii s-ar fii potrivit de minune.M-am inreptat spre ea si am luat-o de pe raft,dar apoi mi-am amintit ca vrea una cu initialele lui asa ca am pus-o inapoi.El,vazand gestul meu a luat-o de pe raft si si-a pus-o pe mana.
-E perfecta!
M-am intors spre el uimita de faptul ca nu observa ca nu sunt initialele lui.
-Sunt initialele”NJ” nu “NW”..
-Si ce daca …pe tine te chiama Jessica,pe mine Nathan asa ca asta o sa-mi aminteasca de tine.
Dupa ce a terminat propozitia a inceput sa rada.
-Nu e amuzant!
El s-a intors cu spatele si a luat o alta bratara de pe raft,iar apoi s-a apropiat de mine si mi-a pus-o pe mana.
-Asta e a ta!
Am facut ochii mari stiind ca costa extrem de mult deoarece era o bratara din piele cu citate gothice scrise cu litere din metal.
-Nu o pot accepta…am spus cu o voce joasa desi o vroiam extrem de mult.
-Ba poti,ia-o ca pe un mic cadou inainte de intalnire…
-Care intalnire?
-In seara asta o sa vii cu mine la film.Ce zici de asta?
Am facut ochii si mai mari,impresionata de modul lui de a invita o fata in oras,dar nu prea vroiam sa ies cu orice tip care se dadea la mine asa ca am incercat sa refuz, dar nu am avut ocazia deoarece el mi-a cuprins capul cu mana lui dreapta si si-a apropiat buzele de ale mele,atingandu-le usor.Mintea mea imi spunea ca trebuie sa ma eliberez de bratul lui si sa il pocnesc frumusel, dar nu mai eram in stare deoarece buzele noastre erau deja lipite.Mi-am asezat mainile pe pieptul lui incercand sa-l indepartez de mine ,dar el m-a tras si mai aproape.Intr-un final,cand mi-a aliberat buzele am observant ca imi erau rosii si extrem de fierbinti.L-am privit si i-am citit pe fata ca ardea de nerabdare sa ma sarute din nou. M-am indepartat de el si am dat jos bratara de pe mana mea aruncand-o pe raftul de langa el,apoi am alergat spre vestiar iar el, desi a incercat sa ma opreasca nu a reusit.
Am ramas in vestiar un timp indelungat gandindu-ma la acel sarut nenorocit pe care nu mi-l puteam scoate din minte.Dupa ce am meditat la situatia in care ma aflam am iesit din vestiar pentru ca ma durea capul ingrozitor si nu aveam nici un medicament la mine.Am mers la raionul cu medicamente si am luat o cutie cu pastile pentru durere ,apoi am mers la casa de marcat sa o platesc.Partea proasta era ca desi e un supermarket imens doar o singura casa de marcat era functionala deoarece nu era suficient personal,asa ca am asteptat mult pana sa ajung la casa. Intr-un final cand am reusit sa ajung si sa ii dau cutia pentru a o scana am obsercat ca scoate bratara pe care eu am aruncat-o pe raft si mio da mie.
-Un baiat a cumparat asta pentru tine.
In momentul acela cerul inpreuna cu toti sfintii mi-a cazut in cap.

Nextul o sa apara curand:P
[Imagine: sam-dean-2.gif]


#3
Hei!....iata si capitolul 3:p

Capitolul 3

-Cum adica a cumparat-o pentru mine?
-A platit-o si a spus sa ti-o dau cand te vad.
Am luat bratara si am platit medicamentul dupa care m-am intors in vestiar unde am baut o pastila si mi-am pus bratara pe mana mirandu-ma in continuare de ceea ce a facut Nate. In jurul orei 19:30 cand tura mea s-a terminat m-am schimbat si am pornit spre casa extrem de extenuata si cu o migrena ingrozitoare .
Dupa ce am ajuns acasa am facut un dus si m-am aruncat direct in pat lasand toate gandurile deoparte. Chiar inainte sa adorm am auzit telefonul care, desi era in bucatarie, se auzea in toata casa. M-am ridicat din pat, am mers in bucatarie si am raspuns la telefon.Era Cathy ,care vroia sa imi spuna ca a ascultat cateva piese ale trupei Black Lightning si ca ii adora, mai ales pe tipul care canta la chitara bass.
-Deci pana la urma nu e un dezastru ca am luat bilete la concertul lor…
-Tu glumesti? Ii ador ,au o multime de melodii bestiale ,iar chitaristul si solistul arata ametitor de bine.
-Care e preferatul tau?
-Chitaristul, clar , e brunet cu bretonul alb si are o freza bestiala,se numeste Alan Lively are ochii negri ,19 ani un pearcing in buza, unul in nas si inca unul in ureche. Are un Land Rover negru si adora sa se joace intr-o relatie, desi sunt multe zvonuri care pretind ca ar fi implicat intr-o relatie cu celalalt chitarist,Bryan Wayne care e blond cu suvite negre si are ochii albastrii, 18 ani, un BMW gri si un pearcing in spranceana si unul in buza de jos.
-Woow da tu chiar ai putea scrie o carte despre ei…am spus eu pe un ton sarcastic.
-Vrei sa iti spun si despre solist si drammer?
-Sa o lasam pentru alta data…mi-e cam somn.
-Bine , atunci ne vedem maine…te pup.
Am inchis telefonul apoi m-am scufundat intr-un somn bine meritat.
In jurul orei 10:30 cand soarele era deja sus pe cer, am indraznit si eu sa ma trezesc deoarece nu avem nici un chef sa ma ridic din pat. Astazi nu aveam de gand sa merg la liceu fiindca trebuia sa ma duc sa imi fac cumparaturile pentru concertul de diseara, iar dimineata era singura mea sansa sa strabat magazinele deoarece dupa ora 15:00 trebuia sa merg la munca.
Dupa ce am facut un dus , m-am machiat si am ales cateva haine din sifonier pe care le-am inbracat. Am mers in bucatarie unde am improvizat micul dejun din lipsa de timp. Abia la ora 11:45 am reusit sa ies din casa deoarece nu stiu cum,dar in dimineata asta am fost foarte inceata.
Primul magazine pe care” l-am atacat” a fost Marelbo unde ,spre fericirea mea am gasit exact sandalele pe care le cautam. Erau negre cu 4 bretele lungi care se puteau leaga pe picior cat de sus vroiam si care aveau un lant care atarna de prima bretea ,iar tocul avea in jur de 10 cm. Chiar daca am gasit usor sandalele, a fost groaznic de greu sa gasesc o fusta de blugi neagra care in anumite locuri era taiata si un tricou violet cu imprimeuri negre care era destul de lung si stramt pe talie.
Dupa ce am reusit sa imi iau cateva bratari si o pereche de cercei foarte draguti am realizat ca deja era ora 14:15, iar eu la ora 15:00 trebuia sa fiu la munca. Am tulit-o acasa si m-am schimbat repede, dar fara sa uit sa imi pun pe mana bratara pe care Nate a cumparat-o pentru mine. In final am reusit sa ajung la timp la munca, unde am inceput sa car marfa in deposit deoarece nu in fiecare zii aveam norocul sa stau degeaba.
Dupa ce am terminat de carat cutiile in deposit am sunat-o pe Chaty pentru ai reaminti de concert.Spre deosebire de mine ea era inca la cumparaturi, incercand sa gaseasca o pereche de blugi. I-am urat success iar in sinea mea radeam deoarece eu am reusit intr-un timp foarte scurt sa-mi gasesc tot ce aveam nevoie.
Desi orele au trecut destul de greu, am terminat pe ziua de azi cu munca si am pornit spre casa deoarece la ora 21:00 trebuia sa ma intalnesc cu Chaty, sa mergem inpreuna la concert, iar acum era ora 19:20.
Cand am ajuns acasa mi-am facut un sandwish si am intrat pe laptop sa ascult muzica. Tentatia de a asculta cateva piese ale trupei Black Lightning era mare, dar pe de alta parte vroiam sa le aud in premiera la concert asa ca am renuntat la idee si am pus o melodie de la Disturbed. Am intrat pe mess, unde am inceput sa vorbesc cu Chaty care palavragea numai despre Black Lightning si care vroia neaparat sa imi arate o poza cu Alan Lively, chitaristul dupa care ea era innebunita. Dupa ce mi-a trimis o poza in care era alaturi de Bryan am observant ca intradevar se potriveau, deoarece Alan parea genul de baiat rau, dar romantic, iar Bryan mi se parea genul de baiat care se lasa greu. Dupa o ora in care am vorbit numai aiureli cu Chaty, am inceput sa ma pregatesc de concert.
Fara sa ma stresez ca nu am suficient timp, am inceput sa ma machiez. De data asta nu am folosit doar fard negru ci si violet deoarece tricoul pe care trebuia sa-l port era de aceeasi culoare. Dupa ce mi-am terminat machiajul mi-am pus gene false, iar apoi am aplicat putin fond de ten pe pometii mei ridicati. Parul imi era gata ondulat deoarece asa e tot timpul,tot ce a trebuit sa fac a fost sa imi intind mai bine bretonul. Chiar inainte sa termin am auzit batai in usa. Pregatindu-ma nu am observant ca deja era ora 21:00, asa ca Chaty a urcat sus sa ma ajute sa ma pregatesc. In 10 minute eram gata de plecare ,asa ca am chemat un taxi si am coborat in fata blocului.
Chaty era inbracata cu un tricou rosu pe care scria cu litere grecesti”I’m so hot” pe care l-a combinat cu o pereche de jeansi simpli de culoare neagra, iar in picioare purta sandale negre fara varf care o faceau sa arate extrem de sexy.
Dupa ce a ajuns taxiul am pornit spre concert, iar pe drum Chaty mi-a mai spus cate ceva despre Alan chiar daca nu ii acordam fosrte multa atentie.
Cand in sfarsit am ajuns aproape de clubul unde era concertul am auzit tipetele fanelor care erau in extaz.
Am coborat din taxi, Chaty a platit in timp ce eu am inceput sa studiez imprejurimile. Chaty s-a apropiat de mine, m-a luat de mana si a insistat sa intram si sa ne gasim un loc langa scena. I-am facut pe plac si am intrat in incaperea imensa cu o multime de reflectoare si o scena uriasa. Ne-am apropiat de scena si am asteptat nerabdatoare sa-i vedem pe cei din trupa.
Nu a trebuit sa asteptam mult deoarece luminile s-au stins, iar scena s-a umplut de fum. Reflectoarele s-au indreptat spre scena, iar un sunet puternic al unei chitare se auzea din ce in ce mai tare. Pe scena a urcat Alan. Desi Chaty mi-a povestit multe despre felul in care arata abia acum am inteles de ce toate fetele erau vrajite de el.
-Hei, sunt Alan Lively…stiti voi, cel cu chitara bass…
Din incapere au inceput sa se auda tipete puternice si cateva voci care strigau”Te iubesc Alan”…
-Eu si baietii ne bucuram enorm ca am avut ocazia sa concertam in Berlin, dar stati putin…unde sunt baietii? Vreau sa aud putina galagie pentru Bryan!
Multimea a inceput sa aplaude si sa-l strige pe Bryan, care nu a ezitat sa apara pe scena cu chitara in mana, luand microfonul de la Alan si salutand multimea.
Dupa ce a marturisit ca a avut emotii pentru seara asta fiindca e primul lor concert in Germania, deoarece pana acum au concertat doar in Danemarca, tara lor natala, si-a ocupat pozitia pe scena.
Urmatorul care a intrat pe scena a fost Kyle despre care nu stiam prea multe. El era drummerul trupei. Avea parul brunet, lung cu un pearcing in spranceana si unul in nas. De indata ce si-a ocupat locul pe scena Alan a luat microfonul si a intrebat multimea:
-Cine lipseste?
Toate fetele din multime au inceput sa strige numele solistului. Mare mi-a fost mirarea atunci cand am auzit ca toate striga “Nate” asa ca am intrebat-o pe Chaty care e numele adevarat al solistului. Auzind intrebarea si-a intors capul spre mine dar nu a apucat sa imi raspunda deoarece solistul a urcat pe scena.
In momentul in care mi-am intors privirea am observant ca solistul era nimeni altul decat Nathan Weber.

Astept pareri:P
[Imagine: sam-dean-2.gif]


#4
Hei..am venit:P

Yumi, mss mult de comm si sper sa continui sa-mi citesti ficul:P:*

Enjoy it!

Capitolul 4


El s-a indreptat spre Alan,i-a luat microfonul si a cerut fanilor sa faca galagie. Fara sa ezite acestia i-au facut pe plac.
Fiecare si-a ocupat locul pe scena iar Nate a anuntat ca "Never Be The Same" e prima melodie pe care o vor canta.
Multimea, deja in extaz a inceput sa bata din palme si sa fredoneze impreuna cu Nate versurile melodiei.
El s-a apropia din ce in ce mai mult de fani, iar acestia cantau din ce in ce mai tare. Inainte sa ajunga la refren el s-a indreptat spre locul de unde priveam eu si Chaty si asa a reusit sa ma observe . In momentul in care privirile noastre s-au intalnit el s-a blocat uitand sa mai cante o mare parte din refren.

I’ll never be the same I’m caught inside…
The memories of promises of yesterdays and I belong to you..
I just can’t walk away ‘cuz after loving you
I can never be the same

In momentul in care si-a dat seama ca vocea lui s-a oprit si-a intors privirea si a continuat refrenul. Dupa ce melodia s-a terminat Nate s-a indreptat spre tipul care se ocupa cu organizarea si securitatea si i-a spus ceva la ureche, dupa care s-a intors pe scena.
-Urmatoarea melodie se numeste All I Need si e o melodie speciala pentru mine.
Nate a inceput sa cante, iar eu am observant ca acel tip cu care a vorbit se apropie de mine, ma ia de mana si ma duce aproape de scena, eu fiind extrem de nedumerita. Nate s-a apropiat de mine si mi-a intins mana, iar tipul din spatele meu m-a ajutat sa urc pe scena. M-am uitat la Chaty care era toata un zambet, apoi l-am privit speriata pe Nate care ma privea provocator.
A inceput sa cante refrenul, moment in care m-a luat in brate tinand microfonul destul de aproape de urechea mea.

Can you still see the heart of me? All my agony fades away when you hold me in your embrace…
Don't tear me down for all I need! Make my heart a better place Give me something I can believe..

Dupa ce a terminat refrenul m-a luat de mana si mi-a facut semn cu privirea sa-l urmez. Am mers amandoi aproape de locul unde canta Kyle, iar Alan si Bryan s-au apropiat si ei de noi. In timp ce atentia mea era axata asupra chitaristilor care se apropiau tot mai mult, Nate s-a strecurat in spatele meu si m-a luat inca o data in brate in timp ce a indreptat microfonul spre multimea care a inceput sa cante asurzitor de tare, iar Nate a avut ragazul sa-mi sopteasca scurt la ureche:
-Nici nu stii cat de mult ma bucura prezenta ta aici…
Imediat dupa ce m-a eliberat din bratele lui s-a apropiat de public pentru a canta ultimul refren.
Dupa ce melodia s-a incheiat, Nate m-a ajutat sa cobor de pe scena . S-a indreptat spre Alan si i-a soptit ceva la ureche,moment in care fetele din multime au inceput sa tipe si mai tare.
-Hei, cum va simtiti?!..a intrebat Nate in timp ce se plimba haotic pe scena.
Multimea i-a raspuns cu un val asurzitor de tipete.
-Woow, ma bucur sa aud asta si vreau sa cantati cu noi deoarece urmatoarea melodie se numeste “Baby say yes!”
Desi inca eram uimita de gesturile lui Nate de pe scena, m-am intors la Chaty care era in extaz , sarind pe mine de indata ce m-a vazut.
-Jess, esti cea mai norocoasa fata pe care o stiu!Doamne ,iubesc melodia asta!
Mi-am intors privirea spre scena si am obsercat ca Alan s-a apropiat de Bryan si a inceput sa ii zambesca subtil. Nate s-a apropiat de fani si a ingenunchiat ,iar cu mana dreapta a inceput sa-si desfaca nasturii de la camasa in timp ce canta refrenul.
Deoarece il priveam pe Nate, care afisa miscari din ce in ce mai provocatoare, abia in momentul in care multimea a inceput sa tipe exagerat de tare i-am observant pe Alan si Bryan care se sarutau.
In acel moment am inceput sa ma intreb daca acel sarut a fost un favor pentru fani sau ceva mai mult.Dupa ce cantecul s-a terminat au continuat cu inca 3 piese dupa care concertul a luat sfarsit.
-Va multumim,sunteti extraordinari! ….a spus Nate dupa care a iesit de pe scena.
Dupa ce multimea s-a mai linistit am intrebat-o pe Chaty daca vrea sa mergem la o cafea deoarece nu aveam chef sa merg acasa.Nu a reusit sa imi raspunda deoarece tipul care se ocupa cu securitatea ne-a rugat sa-l urmam in culise.Fara sa mai astepte sa spun ceva Chaty a acceptat ,asa ca am fost nevoita sa ii fac pe plac.
In culise ne-am intalnit cu baietii din trupa alaturi de care am intrat in camera de machiaj.Desi eu eram extrem de nedumerita Chaty parea foarte fericita.Dupa ce a primit autografe de la toti membrii trupei m-am hotarat sa cer explicatii fiind ca aveam senzatia ca suntem folosite.
-Imi poate spune cineva de ce suntem noi doua aici?...am intrebat pe un ton impunator.
Nate ,care statea langa mine, si-a intins bratul drept si m-a luat in brate.
-Deoarece concertul a fost un succes i-am cerut impresarului sa ne lase in noaptea asta sa sarbatorim, asa ca ne-am gandit sa mergem cu voi intr-un club.
Am facut ochii mari ,apoi am intrebat…
-De ce noi?...
-Deoarece noi doi ne-am mai intalnit ,dar nu am avut ocazia sa petrecem timp impreuna. Si trebuie sa-ti amintesti de mine deoarece porti bratara pe care am luat-o pentru tine.
Fiind ca nu aveam cum sa neg, a trebuit sa recunosc ca imi amintesc de el.
-Dar cine zice ca eu as vrea sa-mi petrec timpul cu tine?
In momentul acela Chaty m-a lovit cu cotul si s-a uitat urat la mine, dandu-mi de inteles ca ea vrea sa mearga.
-Nu vrem sa va obligam, vrem doar sa ne simtim bine.
Am privit-o din nou pe Chaty care mi-a facut semn sa accept.
-Bine fie…am spus eu privindu-l insistent pe Nate.
-Atunci ce mai asteptam?...a intervenit Alan care statea langa Bryan si care din cand in cand zambea provocator.
Am iesit din camera de machiaj si ne-am indreptat spre limuzina care astepta afara.
[Imagine: sam-dean-2.gif]


#5
Cpitolul 5


Dupa ce am ajuns in club ,am mers cu baietii in zona V.I.P, iar Kyle a comandat bautura pentru toata lumea.Eu am preferat sa beau doar un pahar de Moët Rosé spre deosebire de Chaty care a inceput direct cu votca cu lamaie.
Desi coltarul pe care stateam toti era spatios Nate s-a apropiat de mine si m-a luat in brate, moment in care m-am blocat si nu stiam ce sa fac.
-Mi-a fost dor de tine…mi-a soptit Nate ,apoi m-a sarutat pe frunte.
In momentul in care creierul meu a perceput in intregime cuvintele lui ,imi venea sa tip in gura mare “Dulceata ,te-ai tampit?” ,dar ce naiba…eram intr-un club asa ca tot ce am putut sa fac a fost sa ma apropii de el si sa-I prind camasa in pumnul mau drept tragandu-l spre mine, dorind sa ma fac cat mai bine auzita.
-Ce naiba incerci sa demonstrezi?…i-am spus eu cu o voce joasa.
Nate mi-a cuprins barbia cu degetul mare si cel aratator fortandu-mi privirea sa o intalneasca pe a lui.
-Ai pareri gresite despre mine Jess. Ai fi surprinsa daca ai sti ce simt pentru tine in momentul de fata.
Mi-am ridicat o spranceana deoarece eram chiar surprinsa de faptul ca el vroia sa ma faca sa cred tampenii de genul “M-am indragostit de tine de cand te-am vazut prima oara”. Nu spun ca eu eram o sfanta ,deoarece nu prea ratam baietii “buni”, dar sa cred tot ce spune el ar fii prea mult chiar si pentru mine.
-Uite ce e sweetness…poate ca ti-ai exersat replicile in oglinda, si ai fost uimit de cat de bine iti ies, sau poate vreuna a cazut in fund de la primele cuvinte, dar cu mine e mai greu..nah..ce sa-I faci..
De indata ce am terminat fraza am observat un zambet pe fata lui Nate care parea ca nici nu a auzit ce am spus.
-Asa deci…Pai atunci hai sa nu ne mai chinuim cu atatea vorbe …ce zici?
Mi-am lasat capul pe spate, tinandu-l asa doua secunde dupa care mi-am intors din nou privirea spre el.
-Imi convine ideea…am spus eu, dupa care mi-am asezat capul pe umarul lui.
-Esti mai greu de inteles de cat credeam…
In secunda in care a terminat propozitia si-a unit buzele cu ale mele,iar cu mana dreapta m-a tras mai aproape de el.Mi-am pus ambele brate dupa gatul lui,iar el s-a aplecat si mai tare peste mine intorcandu-se cu spatele la masa si protejandu-ma de privirile celorlalti,care oricum nu prea ne bagau in seama deoarece erau ocupati .
In momentul in care mi-am deschis putin gura, iar limba lui a putut patrunde inauntru, Nate a scapat un geamat scurt ,dar pe care l-am remarcat repede.
I-am acceptat sarutul in timp ce imi plimbam mainile pe spatele lui, ingropandu-mi degetele in parlu lui des. Mana lui dreapta imi mangaia gatul si din cand in cand imi cuprindea cate o suvita de par pantru a se juca cu ea. Buzele lui calde si catifelate le gustau pe ale mele parca incercand sa se hranesaca cu ele.
Cand totul s-a terminat am reusit sa-mi deschid ochii si sa-l privesc pe Nate, dar fara sa ii pot vedea ochii deoarece isi tinea capul in jos iar bretonul ii acoperea o mare parte din fata.Mi-am pus palma pe obrazul lui indemnandu-l sa ma priveasca.
De indata ca mi-a observant expresia nedumerita a fetei a zambit scurt dupa care mi-a mai dat inca un sarut scurt.Mi-am asezat capul pe umarul sau si mi-am pus mana dreapta pe pieptul lui care nu era acoperit, deoarece camasa lui era inchisa doar la un nasture.
Mi-am intors privirea spre Chaty care flirta cu Kyle de ceva vreme .Dupa cum o privea Kyle as fi putut sa jur ca in 10 minute o sa se retraga intr-o camera privata. Lasand asta ,nu am putut sa nu-l observ pe Alan care statea cu bratul in jurul lui Bryan si care din cand in cand il saruta ,sau ii soptea cate ceva la ureche. Mi-am intors privirea spre Nate si l-am intrebat discret.
-Alan si Bryan chiar sunt impreuna?
Nate a zambit In timp ce a dat afirmativ din cap.
-La inceput eu si Kyle am fost surprinsi,dar ne-am obisnuit cu ideea.
Fiind extrem de curioasa nu am ezitat si l-am intrebat pe Nate..
-Si…care dintre ei e….adica…
Dandu-si seama la ce ma refer Nate a inceput sa rada, avand grija totusi sa nu atraga atentia.
-Alan e baiatul…daca asta vroiai sa intrebi.
Am zambit sarcastic apoi mi-am asezat capul pe pieptul lui.Simteam ca mii se inched ochii dar nu imi era somn.Cred ca am baut cam mult.Am privit-o pe Chaty care radea in hohote impreuna cu Kyle.Ar fii fost urat din partea mea sa o las singura,dar aveam nevoie de putin aer.Nate a observant ca ceva nu e in regula deoarece paream foarte obosita.
-Ti-e somn?
Mi-am ridicat capul si atunci am obsercat ca, camera se invarte cu mine.
-Nu,sunt cam ametita…poate e de la alcol.
-Vrei un pahar cu apa?
-Vreau sa iau o gura de are…poti sa ..
Nate nu a mai asteptat sa termin,ridicandu-se de la masa si ajutandu-ma sa ma ridic si eu.
-Chaty…o duc pe Jess sa ia o gura de ear.
Chaty s-a oprit din ras si s-a uitat la mine.
-Jess esti bine?
Am dat afirmativ din cap.
Chaty si-a intors din nou privirea spre Kyle iar Nate m-a ajutat sa ies afara.
De cum am respirat aer proaspat mi-am revenit si am putut sa stau pe picioarele mele.
Nate s-a asezat pe o banca din fata clubului si mi-a facut semn sa stau in bratele lui.I-am facut pe plac si m-am asezat pe picioarele lui sprijinindu-ma cu mana dreapta de gatul lui.Cu mana stanga i-am ridicat capul si i-am indepartat bretonul care ii acoperea ochii.M-am uitat fix in ochii lui si l-am intrebat…
-Cand plecati din Berlin…am spus eu cu un glas dejamagit…
Nate si-a pus mana dreapta pe spatele meu si a afisat un zambet provocator.
-O sa-ti fie dor de mine daca plec?
-Nu mi-ai raspuns la intrebare…am spus eu incercand sa evit un raspuns la intrebarea lui.
-Maine….la ora 15:30.
Mi-am lasat capul in jos deoarece ma simteam ca si cum cineva mi-ar fii luat toata vlaga din mine.
Observandu-mi reachia si expresia fetei el mi-a ridicat barbia si m-a sarutat scurt dar pasional.
-Toata noaptea vom fi doar noi doi. Poti sa-mi ceri orice si o sa-ti fac pe plac.
Chiar daca nu crezi mi-ai atras atentia de cand ne-am intalnit la locul tau de munca. Imi place sa-mi petrec timpul cu tine si as vrea sa dureze cat mai mult noaptea asta.
M-am uitat surprinsa la el incercand sa ii sortez vorvele incadrandu-le in doua categorii..”minciuni gogonate” si “adevar spus pe jumatate”.
-Ti-am mai spus…nu e nevoie sa te chinui sa ma impresionezi cu vorbe dulci.
Vazand ca nu are nici o sansa sa ma convinga sa cred ceea ce imi spune, mi-a luat mana dreapta si mi-a pus-o pe pieptul lui pentru a-I putea simtii bataile inimii. Simteam cum inima incerca sa-I iasa din piept deoarece batea la intensitate maxima. De indata ce am simtit vibratiile pieptului sau am inghitit in sec.
-M-ai ai nevoia de cuvinte?
[Imagine: sam-dean-2.gif]


#6
janyne mss mult pt comm :* uite si nextul:D

Capitolul 6


Am mai inghitit inca o data in sec nestiind ce sa spun.
-Eu…vreau…vreau sa beau o cafea.
Nate a inceput sa rada de indata ce mi-a auzit cererea, desi nu era ceea ce s-ar fi asteptat sa spun.
-Bine, dupa cum am spus…noaptea asta fac tot ce vrei. Ce zici sa mergem la o cafenea din apropiere?
Brusc mi-am amintit ca Chaty inca era in club si nu era frumos sa o las balta.
-Si Chaty?...am intrebat eu cu o voce joasa.
Nate m-a luat de mana si mi-a facut semn sa il urmez. Am intrat in club si ne-am indreptat la masa unde se aflau ceilalti. Nate s-a apropiat de Kyle si i-a soptit ceva la ureche,dupa care s-a apropiat de mine si m-a luat de mana.
-Chaty, o rapesc pe Jess pentru restul serii. Te superi?.... a spus Nate cu un zambet inocent pe fata.
-Nu-ti face grij frumoaso, te duce u acasa…a spus Kyle inainte sa o lase pe Chaty sa raspunda.
-Aa…nu,nu ma supar! Vorbim maine Jess…
Am pupat-o pe Chaty si i-am salutat pe baieti dupa care am plecat impreuna cu Nate la o cafenea din apropiere.
Eu am comandat un ness dublu, iar Nate un capucino.
-Si…te deranjeaza daca vreau sa stiu mai multe despre tine? a spus Nate incercand sa rupa tacerea apasatoare dintre noi doi.
-Nu, de ce m-ar deranja. Poti sa ma intrebi orice.
Multumit de raspunsul meu, Nate a inceput sa imi puna o multime de intrebari. Ce imi place sa fac in timpul liber…ce flori prefer…ce mananc cel mai des…ce muzica ascult...
-Bun..pai sa vedem. Cand am putin timp liber imi place sa citesc sau sa ies sa ma plimb ,Imi plac foarte mult trandafirii rosii si negri ,cel mai des mananc salata cu merluciu si ascult rock…uneori si bluese. Altceva…
Nate,uimit de rapiditatea cu care i-am raspuns la toate intrebarile s-a apropiat de miane si mi-a cuprins barbia cu mana lui dreapta.
-M-ai am doar o singura intrebare simpla. Te-ai putea indragosti de mine?
Mare mi-a fost norocul ca nu am baut cafea in momentul in care mi-a pus intrebarea deoarece m-as fi innecat sigur.
-Asta nu e o intrebare normala…adica nu are logica!
-Ba din contra …e simpla si la obiect.
-Cam prea la obiect….nu crezi?
Nate si-a sprijinit capul de dosul palmei si a inceput sa ma priveasca fix.
-Pana si tacerea e un raspuns.
Avand intentia sa scap cat mai repede de comentariile lui, mi-am dat ochii peste cap, prefacandu-ma ca nu am auzit ce a aspus.
-Ce zici sa ne plimbam? Aici e aer inchis.
Nate a zambit discret dupa care s-a ridicat de la masa si mi-a intins mana ,avand intentia de a pleca. L-am luat de mana, iar dupa ce a platit consumatia am iesit amandoi din local.
Am inceput sa ne plimbam printr-un parc din apropiere timp de o jumatete de ora, dupa care , a inceput sa-mi fie frig. Nu i-a trebuit mult lui Nate sa observe, asa ca a propus sa mergem la el la hotel si sa vizionam un film.
-Mai bine nu. E tarziu si probabil maine ai un program incarcat.
Nate s-a oprit in fata mea si a zambit discret.
-Esti sigura ca programul meu e cel care te face sa eziti?
Mi-am ridicat privirea ,neintelegand la ce se refera.
-Ce altceva? am spus eu nedumerita…
-Pai atunci e bine pentru ca maine nu am nimic de facut asa ca pot sa pierd toata noaptea cu tine.
Am inghitit in sec dupa care am dat afirmativ din cap.
-Ok atunci, fie!
Am putut sa-I citesc pe fata ca era satisfacut de raspunsul meu, chiar daca era unul pe jumatete hotarat.
Nate m-a luat de mana si am traversat strada deoarece hotelul era pe partea cealalta la aproximativ 50 de metri de parc.
Cand am ajuns la hotel, Nate a luat cheile de la receptie si am urcat la etajul cinci, deoarece acolo era camera lui. Cand am intrat mi-am dat seama ca nu e o simpla camera ci e un apartamant. Camerele erau imense iar luxul nu lipsea deloc.
Nate mi-a luat haina si a pus-o pe cuier dupa care s-a dezbracat si el, fiindca era destul de cald. A deschis un geam apoi mi-a facut semn sa ma asez.
-Frate…mor de foame! A spun Nate in timp ce incerca sa caute telefonul.
Mi-a dat un meniu din care sa aleg ce vreau deoarece avea de gand sa comande prin room service.
-Amm…stii nu imi e…
-Stiu ca ti-e foamne!
In unele moment mi-as dorii sa nu ma mai intrerupa, dar avea dreptate…eram moarta de foame.
Dupa ce m-am hotarat ce vreau sa mananc, Nate a comandat dupa care a mers in cealalta camera sa se schimbe in ceva mai comod.
Am inceput sa privesc haotic prin camera si sa ma minunez de patul imens din camera ,care era acoperit cu o cuvertura din matase alba.
Cand Nate s-a intors in camera unde ma aflam eu am obsercat ca purta o camasa alba incheata la un singur nasture si o pereche de jeansi de culoare neagra.Avea in mana un sarafan negru de matase, pe care l-a aruncat pe pat , langa mine.
-Inceraca-l…
Tipul asta chiar a luat-o razna?...Cum se asteapta sa port asa ceva de fata cu el?..
-Al cui e sarafanul…Am intrebat eu facand aluzie la faptul ca lui nu i s-ar potrivi.
-Nu e al meu stai linistita…e al suririi mele.
-Si ce cauta sarafanul surorii tale aici?
Nata a inceput sa rada.
-Si ea a fost la concert, dar pentru ca in Danemarca are o firma importanta a trebuit sa plece imediat dupa ce s-a terminat concertul. Initial ar fii trebuit sa doarma in camera mea, iar cand a plecat a uitat sarafanul.
-Cum o cheama pe sora ta?
-Maia, e mai mare cu doi ani decat mine ,dar cred ca sarafanul o sa iti fie bun.
Mi-am ridicat capul spre el privindul oarecum nedumerita.
-Sunt bine asa…nu ma deranjeaza.
-Fii serioasa, tocurile de 15 centimetri si fusta mulata nu cred ca sunt foarte confortabile.Poti sa te schimbi la baie sau in cealalta camera.
Intr-un final am acceptat sa port sarafanul , asa ca l-am luat si am mers la baie sa ma schimb. La fel ca si restul apartamentului baia era imensa si exagerat de luxoasa.
Sarafanul imi venea foarte bine asa ca mi-am dat jos si pantofii si am mers in camera.Mi-am lasat hainele pe un scaun si m-am asezat timida pe pat, in timp ce Nate scotocea printre dvd-uri sperand sa gaseasca ceva care merita vazut.
De indata ce a gasit un dvd care i-a starnit interes s-a intors cu fata spre mine.
-Ce zici daca ne-am uita…l…la…
S-a oprit brusc in momentul in care a vazut ca port sarafanul.
-Iti vine mai bine decat as fii crezut.
[Imagine: sam-dean-2.gif]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 8.889 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Note pe portativul sufletului Unia 13 7.643 10-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Paralizia sufletului. Abbeh. 18 8.879 14-07-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Cioburile sufletului meu. Trioxide chocolate.۩ 1 2.488 25-05-2011, 05:54 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 16.845 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  Heroina sufletului - Return to innocence LivingInYourLettersMikela 0 1.764 16-08-2010, 11:59 PM
Ultimul răspuns: LivingInYourLettersMikela
  Muzica sufletului(SasuSaku) Alexi 48 55.352 14-07-2009, 02:33 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  Masca sufletului Small_pink_dragon 10 6.094 19-06-2009, 11:04 AM
Ultimul răspuns: Small_pink_dragon
  Umbra Sufletului ( Iluzia Perfectiunii ) [+15] Little Star 2 3.343 12-08-2008, 11:11 PM
Ultimul răspuns: Little Star


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)