13-03-2011, 12:22 PM
Salut dear. Mda... stiu, nu am mai trecut pe aici de mult, si imi pare foarte rau. Oare te-ai suparat ( tare )? Sper sa ma ierti!
Asa acum sa trecem la comentat. Ai continuat destul de bine, doar ca nu chiar in felul in care ma asteptam. Descrierea este pe departe mult mai buna decat in capitolul precedent. Dar asta nu inseamna ca m-ai multumit 100%. Parerea mea, este ca ai mai putea adauga inca foarte multa. Peisaje, sentimente. Nu, ca nu sunt descrise, dar as fi vrut un pic mai detliat. Actiunea, parca nu mai este la fel de grabita, dar totusi am impresia ca este fugarit. Nu foarte mult, dar intelegi tu ce vreau sa spun. La naratiune in continuare te descurci foarte bine, deci no comment. Am vazut doar o singura greasla abraji - obraji
Kurai este gelos, cumva sau doar mi se pare mie :-> ?
So... anunta-ma si pe mine cand pui next-ul, ok?
P.S. imi pare rau ca te-am suparat, sper ca ma poti ierta ;;)
Asa acum sa trecem la comentat. Ai continuat destul de bine, doar ca nu chiar in felul in care ma asteptam. Descrierea este pe departe mult mai buna decat in capitolul precedent. Dar asta nu inseamna ca m-ai multumit 100%. Parerea mea, este ca ai mai putea adauga inca foarte multa. Peisaje, sentimente. Nu, ca nu sunt descrise, dar as fi vrut un pic mai detliat. Actiunea, parca nu mai este la fel de grabita, dar totusi am impresia ca este fugarit. Nu foarte mult, dar intelegi tu ce vreau sa spun. La naratiune in continuare te descurci foarte bine, deci no comment. Am vazut doar o singura greasla abraji - obraji
Citat:Parul alb ii cadea pe umeri ca o cascada limpede, ochii verzi raspandeau caldura, iar pielea alba stralucea ca un diamant.Aceasta fraza m-a fascinat. Este absolut genial descris mama fetei. Ai imbinat niste cuvinte simple transformandu-se in magie.
Kurai este gelos, cumva sau doar mi se pare mie :-> ?
Citat:Deci mica preoteasa nu mai e la fel de puternica. Nici nu isi poate da seama cat o va costa informatia asta.Si aceasta fraza mi-a starnit foarte mult curiozitatea.
So... anunta-ma si pe mine cand pui next-ul, ok?
P.S. imi pare rau ca te-am suparat, sper ca ma poti ierta ;;)
![[Imagine: 2rcpz12.jpg]](http://i53.tinypic.com/2rcpz12.jpg)
Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...