07-09-2010, 09:58 PM
Categoric a doua poza =]] Nici nu am stat pe ganduri. Imi place foarte mult din toate punctele de vedere. Mi se pare mult mai clara decat prima, este mult mai luminata, iar florile in sine sunt foarte frumoase si interesante. Autorul pozei a avut un unghi foarte bun atunci cand a fotografiat.
A doua nu prea imi place, desi este draguta in felul ei. Nu prea imi place floarea in sine, este foarte simpla...iar intreaga poza...nu stiu sa ma exprim exact. Simpla si banala O_O Poate daca autorul fotografia o alta floare, totul iesea mult mai frumos. Nu stiu...niciodata nu mi-au captat aceste flori cu ceva.
So...felicitari a doua fotografie.
A doua nu prea imi place, desi este draguta in felul ei. Nu prea imi place floarea in sine, este foarte simpla...iar intreaga poza...nu stiu sa ma exprim exact. Simpla si banala O_O Poate daca autorul fotografia o alta floare, totul iesea mult mai frumos. Nu stiu...niciodata nu mi-au captat aceste flori cu ceva.
So...felicitari a doua fotografie.
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !