Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Luli vs. History

#1
Hmm, da, ştiu că v-aţi cam săturat de mine. ( :
Nu contează.

Data postării pozelor: 5. 09. 2010 - fiindcă amândouă avem deja pozele -.
Data votării: 5. 09. 2010 - 16. 09. 2010
Temă: Animale.
Participanţi: Luli şi History.

Ştiu că tema-i lipsită de originalitate, dar am avut ceva probleme şi n-am putut alege alta mai originală, iar asta ni s-a părut amândurora convenabilă.
În sfârşit, aşa cum v-am obişnuit, lucrările vor fi anonime.

Prima poză.
A doua poză.

Nu mai am nimic de adăugat.
Succes, Ann.

Start vot!
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#2
Heiii.

Prima poza: nu este tocmai un unghi bun cel din care a fost captată poza, dar apreciez spontaneitatea. Și e naturală. Pisica în maxim moment de concentrare. But restul peisajului nu mă încântă. Deși roata aceea nu este tocmai ok, are un farmec aparte. Sau farmec e mult spus. Nu contează. E ceva special în poza asta.

A doua poză: Nu este nimic original nici din punct de vedere al unghiului, nici din alt punct de vedere. Dar, Doamne, cum să nu îți placă când cățelușul este atât de sweet și are o privire atât de profundă și îți inspiră atât de multe? Oricum ar arăta, pe mine mă cucerește orice câine. Pentru că sunt speciali. Și au multe de oferit.

Votez a doua poză, fără alte comentarii.

#3
Animale :3 Cat imi plac mie duelurile astea cu animale =]] In primul rand ma bucur ca a-ti postat fotografii cu animale O_O Chiar ma bucur xD Si in primul rand animalele mele preferate :3 Cainele si pisica xD So...nu mai o lungesc.

O sa aleg cea de-a doua fotografie, deoarece pur si simplu mi-a captat mai mult atentia.Cainele este atat de dragalas, mic si alb O_O Am o slabiciune pentru astfel de caini, probabil acesta este si motivul pentru care am ales poza asta. Nu prea ma incanta ochii lui, parca ar fi fost lovit O_O Totusi...am vazut caini cu ochi si mai rosii, deci trecem peste =]] Imi place unghiul din care a fost pozat, asa de la sol. Poza este chiar foarte reusita, nu pot nega. Felicitari.

Nu mi-a placut prima, deoarece as fi dorit ca pisica sa fie intoarsa, asa poza nu are nici un farmec. Totusi imi dau seama ca pisicuta este draguta, asa micuta si alba. In fine are si niste gri O_O Daca pisica ar fi fost intoarsa poate as fi ales prima poza, dar asa...Pacat, pisica chiar era draguta =]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
Votez cu prima fotografie. Ador pisicuţele foarte mult. A doua e şi ea drăguţă. Căţeluşul e aşa de drăgălaş şi de adorabil, îbsă eu iubesc pisicuţele şi acea pozică e atât de dulcică şi de pufoasă. So mah vote goes to prima poză. Îmi place mai mult decât a doua chiar dacă ambele sunt foarte reuşite şi au un cadru bun şi o claritate foarte bună. Adevărat, căţeluşul e foarte adorabil, dar mai adorabilă e pisicuţa. E atât de drăgălaşă.
-

#5
Ahh, ce greu. Ambele fotografii sunt atât de reuşite.

Îmi place căţeluşul enorm, I have to say, are aşa o privire de câine pierdut * laughs * şi peisajul din spate e aşa fain, văd şi verde, poza e foarte clară şi de calitate, este foarte reuşită din toate punctele de vedere deşi mi se pare că este luat, totuşi, prea de aproape, căţelul vreau să spun. Alt efect ar fi avut dacă s-ar fi păstrat puţinel mai multă distanţă, dunno why, cred că se vedea mai bine.

Pisicuţa se vede atât de fain, luată de la o oarecare depărtare, e atât de scumpică, nici măcar nu se uită la cameră * laughs *şi totuşi, atât de simpatică şi pufoasă ( şi câinele părea pufos) . I-ai luat o poziţie atât de... drăgălaşă, indeed, cum zice Lynn, drăgălaşă. ha ha ha , ceva de genu : talk to the hand, dude. E foarte tare. Şi poziţia, şi poza ( deşi mi se pare că cea cu căţeluşul are o calitate ceva mai bună, asta e uşor uşor uşor mişcată ). În orice caz, poza nu e stricată de asta deloc.

O să aleg fotografia cu pisicuţa, îmi place mai mult :3

#6
E chiar greu . Ambele poze sunt frumoase . Totuşi votul meu merge către căţeluş . Este un scump şi aşa de pufoos . Bine şi pisicuţa e scumpă şi pufoasă dar după părerea mea poza era şi mai reuşită dacă se i se vedea faţa dar şi aşa e frumoasă . Reuşite ambele poze . Felicitări participantelor .

#7
Prima poză.
Îmi place mult de tot pisicuţa aia, e atât de pufoasă. Îmi place cât de cât şi unghiul din care ai făcut fotografia; roata aia acolo nu mă încântă foarte mult, but să zicem că dă un farmec aparte fotografiei.

A doua poză.
Căţelul ăla, o Doamne, căţelul ăla e pur şi simplu adorabil; ceva-n gen : Imposibil să nu-l iubeşti. Pare atâââât de pufos şi e atât de simpatic, omg, deja-l iubesc. Îmi place şi unghiul din care ai făcut poza, şi de fapt, căţelul ăla e super nais.

Votul meu merge către a doua poză, respectiv cea cu căţeluşul ăla, e pur şi simplu adorabil.

#8
Imi plac animalele asa ca nam ce zice ca comentariu inafara de acela .....Cainele ala doarme? ....Are niste cearcane mai proeminente ca unui om .Sfat: nu`l mai plimba atata si forta sa vina dupa tine ca il vei obosi cumplit, da`i un moment de ragaz dupa orice. Votez prima poza, pisica aceea are aspectu de fin si fundalu de brut, un contrast greu de intalnit.
Prin urmare Prima Poza!

#9
Mmm...grea decizie deoarece imi plac si cainii si pisicile. Totusi, votul meu merge spre a doua poza deoarece catelusul ala e asa de dragut! Micut si alb, ca un ghemotoc. Trebuie sa recunosc faptul ca am o slabiciune pentru catei. Ochii sai sunt. . . nu stiu prea bine cum sa ma exprim, dar imi da senzatia ca ar fi plans[ gata, nu ma luati in seama, am inceput sa aberez21 ]
Pare asa inocent. Cum sa nu-l iubesti?
Dupa cum am spus si mai sus, votul meu merge spre a doua poza.
Felicitari participantelor^.^
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .

#10
Duel încheiat!

Luli - număr total de voturi: cinci.
History - număr total de voturi: trei.

Câştigător: Luli.

Mulţumesc tuturor celor care-au votat şi felicitări, Ann. * hugs *
Au revoir.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lily vs. History Liar 5 3.934 29-11-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Duel: Luli vs. Matzaplouata Corina M. 5 3.681 29-10-2010, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Ke$ha
  Duel: Luli vs. Serket Corina M. 7 4.202 28-10-2010, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Matzaplouata Corina M. 2 2.618 08-10-2010, 06:00 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. George [ iară ] Corina M. 8 4.036 21-09-2010, 07:29 PM
Ultimul răspuns: George
  Duel: Luli vs. Ryuu Corina M. 6 4.085 16-09-2010, 03:47 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Duel : History vs. Biush History 5 4.141 16-09-2010, 09:05 AM
Ultimul răspuns: History
  Duel: Luli vs. Metal Corina M. 1 2.334 14-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. MisoMizore Corina M. 5 3.619 13-09-2010, 11:15 AM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Biush Corina M. 8 3.872 13-09-2010, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Corina M.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)