11-08-2010, 08:12 PM
ohyo! iti citesc ficul de cand l-ai inceput <desi nu ti-am dat nici un comm> (lenesa de mine) si vreau sa spun k imi place la nebunie
ideea este foarte originala,nu am mai vazut-o nicaieri , imi place foarte mult cum descrii ,dialogul nu mi s-a parut sec chiar deloc :) naratiunea este si ea ok,actiunea nu mi s-a parut grabita
mi-a placut ca in ficul tau este si ceva comedie adik faza aia cu naruto cand a luat-o pe sakura pe sus a fost super funny ,iar in masina am fost surprinsa ca nu s-a trezit cand a dat cu capu' de geam,cred ca are capu' tare fata :))
mi-a placut fff mult capitolul mai ales fiindca a fost amuzant
pune te rog repede nextu' k te ast cu nerabdare
gambate kudasai!!!
ideea este foarte originala,nu am mai vazut-o nicaieri , imi place foarte mult cum descrii ,dialogul nu mi s-a parut sec chiar deloc :) naratiunea este si ea ok,actiunea nu mi s-a parut grabita
mi-a placut ca in ficul tau este si ceva comedie adik faza aia cu naruto cand a luat-o pe sakura pe sus a fost super funny ,iar in masina am fost surprinsa ca nu s-a trezit cand a dat cu capu' de geam,cred ca are capu' tare fata :))
mi-a placut fff mult capitolul mai ales fiindca a fost amuzant
pune te rog repede nextu' k te ast cu nerabdare
gambate kudasai!!!
[/b][/i][/color][/font]:pls:[/size][size=large]In lumea aceasta sunt doua tipuri de oameni:eu si cei care vor sa fie ca mine
Cei care ma critica si ma invidiaza o fac doar pentru ca ei vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie
E greu sa suferim in tacere si nimeni sa nu stie!!!
Cei care ma critica si ma invidiaza o fac doar pentru ca ei vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata

E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie
E greu sa suferim in tacere si nimeni sa nu stie!!!