Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O schimbare cam ciudata

#11
Yepii un nou capitol, am ajuns cu intarzieri dar macar am ajuns nuh? Wow se pare ca ai evoluat, acest capitol este foarte bun, ai inceput sa descri faorte frumos sentimentele personajelor si imprejurarile, acelasi lucru pot sa spun si despre naratiune nu este grabita de loc *bravo*, insa in cea ce priveste greselile, care inca mai persista " voi sta aici pana ce vei gata"-aici probabil vruiai sa spui ""voi sta aici pana ce vei fi gata" nu prea am inteles prea bine... however mai erau cateva, dar asta a fost cat de cat mai vizibila decat celelate. Capitolul asta a fost cel mai amuzant, deci cred ca am murit de ras la faza cu Naruto cand a alergat-o pe Sakura, desi nu prea am inteles planul ei dar oricum mi-a placut >:), si ma m-ai mirat faptul ca nu s-a trezit la cate bubuilei a luat din cauza drumului, asta da somn adanc. Astept next chapter :-h:*.
Just the
way you know me..

#12
ohyo! iti citesc ficul de cand l-ai inceput <desi nu ti-am dat nici un comm> (lenesa de mine) si vreau sa spun k imi place la nebunie
ideea este foarte originala,nu am mai vazut-o nicaieri , imi place foarte mult cum descrii ,dialogul nu mi s-a parut sec chiar deloc :) naratiunea este si ea ok,actiunea nu mi s-a parut grabita
mi-a placut ca in ficul tau este si ceva comedie adik faza aia cu naruto cand a luat-o pe sakura pe sus a fost super funny ,iar in masina am fost surprinsa ca nu s-a trezit cand a dat cu capu' de geam,cred ca are capu' tare fata :))
mi-a placut fff mult capitolul mai ales fiindca a fost amuzant
pune te rog repede nextu' k te ast cu nerabdare
gambate kudasai!!!
[/b][/i][/color][/font]:pls:[/size][size=large]In lumea aceasta sunt doua tipuri de oameni:eu si cei care vor sa fie ca mine

Cei care ma critica si ma invidiaza o fac doar pentru ca ei vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodataZuppy04
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie
E greu sa suferim in tacere si nimeni sa nu stie!!!

#13
Buna :) .

Vreau sa spun ca ai un fic foarte dragut . Ideea este foarte originala , n-am mai intalnit-o pana acum .
Imi place cum scrii , naratiunea e buna , descrierea e ceva mai buna si dialogul e O.k .
Actiunea e cam grabita .
Imi plac personalitatiile personajelor . Dar ar fi fost mai interesant daca ii faceai pe baietii ceva mai duri adica in primul capitol aratau niste tipi duri si nimeni n-are curaj sa le tina piept si in ultimul capitol se purtau de parca aveau 2 ani . Cred ca trebuiau sa fie duri sau ceva in gen si in ultimele 2 cap si urmatoarle cateva ... Si cu Sakura s-au purtat prea prea frumos , totusi ... .
Adica n-au mai fumat nici-o tigara decand a zis ea ca nu suporta fumul ... ma asteptam ca astia sa fie "educati" mai incolo , ca asa din prima n-are nici-un haz . Ca ei sa intreaca prin multe pana se cumintesc ..... si bla bla bla , chestii dinastea .

Da cam atat am avut de zis . Astept urmatorul capitol .
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#14
Salutare!
Mda, poi in sfarsit am postat si eu capitolul urmator, sper ca nu v-ati suparat pe mine sau sa fi dezamagit. Apreciez foarte mult comentariile voastre, insa as avea pretentia ca in ele sa apara si unele sfaturi ca sa le zic asa mai dure. Spun asta pentru ca sunt foarte confuza deoarece parerile sunt impartite despre fic in legatura cu ca ar trebui sa imbunatatesc sau ce ii lipseste. Sper sa nu cer prea mult. Oricum, va doresc: Lectura placuta! :]


~Capitolul 4~

Sasuke's P.O.V.

Dupa ce am coborat din masina, Sakura a vrut sa faca nu stiu ce poze la niste picturi murale, nu prea am acordat atentia la aceste detalii care pentru mine sunt inutile. Naruto ca de obicei a vrut sa faca pe grozavul asa ca a asteptat-o pe Sakura sa termine ce incepuse. I-am lasat in pace, iar eu impreuna cu Sai am intrat inauntru cautand niste locuri numai bune. Locul era aranjat chiar calumea, dar poate prea elegant pentru mine. Erau mese patrate chiar pe margine, apoi urmand cateva mese rotunde puse in jurul unei fantane arteziene de proportii mici, avand grija ca apa sa nu stropeasca pe jos, asta daca nu isi baga mana careva. Fetele de pe mese erau de un alb imaculat de parca acum ar fi nins pe ele avand fiecare cate o vaza cu diferite flori colorate, iar scaune erau parca sculptate fiind de un lemn masiv. Uitandu-ma tot asa prin sala observ o masa numai buna si ii fac semn brunetului ca sa ma urmeze. Ne-am asezat la o masa aproape de acea fantana asteptandu-ne prietenii dar vazand ca nu mai apar ne-am decis sa mergem ca sa vedem ce tot fac. Nici bine nu am iesit din local ca un tipat ascutit s-a auzit. Ce naiba? Parea sa fi al Sakurei. Ma uit la Sai care aproba din cap sa mergem sa vedem care este treaba. Dar din nou nu am mai apucat sa facem ceva ca ii vedem pe astia doi cum fugeau ca nebunii, razand ca doi copii care se jucau. Dar asta si faceau defapt. Dupa cateva clipe acesta a prins-o si a luat-o pe sus ca sa nu scape probabil. Naruto satisfacut pana peste cap de captura lui si Sakura dezamagita ca planul ei de a se juca cu blondul a esuat. Am izbucnit si eu si Sai sa radem cu gura pana la urechi de cei doi. Apropiindu-se de noi i-a dat drumul doar cat sa mearga pe picioarele ei, dar cand aceasta ne-a vazut cum radeam ca doi dobitoci imediat s-a rusinat. Al naibii daca stiu ce este cu ea, din orice prostie, spun eu, se emotioneaza. Dar nu pot sa spun ca nu imi place aceasta fire a ei, care pur si simplu o face mai speciala fata de celalalte fete. Dar totusi mult prea mult pentru mine zic eu. Da, pot sa zic ca am inceput sa am sentimente fata de Sakura, dar nu in sensul ala. Cand ma uit la ea, parca ma uit la o surioara mai mica care are nevoie de multa atentie si grija nu ca la un trofeu cum sunt celalate tipe, cred ca la fel este si in cazul baietilor. Nu i-am mai vazut niciodata comportandu-se asa si oarecum sunt confuz si eu de unde cu aceasta schimbare brusca.
Cat timp eu stateam si analizam aceste lucruri o chelnerita a venit ca sa faca comanda, nici nu stiu ce am comandat, sau daca am comandat ceva. Voi vedea imediat probabil deoarece tipa respectiva se indreata inspre noi avand patru farfurii in mana. Ne-a pus la fiecare cate o farfurie in fata. Am inceput sa mancam in liniste o perioada buna pana cand soferul a venit pe la noi.
-Copii, vom mai sta in jur de douazeci de minute, nu mai mult. Asa ca ar trebui sa terminati de mancat mai repede si sa dati si o tura la toaleta. Ca sincer, nu am chef de opriri pe drum. Ne transmite soferul si da sa plece, dar este intrerupt de catre Sai.
-Cat mai avem de mers? Il intreaba acesta facandu-l pe barbat sa se intoarca inspre el.
-Aproape cat am facut si pana aici, deci vom ajunge pe seara, altceva? Ne intreaba acesta uitandu-se pe rand la noi dezaproband pe rand din cap. Va astept la masina, ne informeaza dupa care paraseste localul.
Nu a mai durat mult si am terminat fiecare de mancat ce am comandat, chemand apoi pe un angajat sa ne faca plata. Terminand si cu asta am iesit afara indreptanu-ne spre masina. Ma opresc putin uitandu-ma la ceas. Dupa spusele soferului am mai avea vreo zece minute, asa ca ii strig pe baieti facandu-le un semn din mana sa ma urmeze.
-Ce sa intamplat baieti? Ne intreaba rozalia confuza de situatie. Nu i-am raspus prin cuvinte ci doar i-am aratat pachetul de tigari. Aceasta a inteles pe loc, ne-a intors spatele spunand ca ne asteapta la masina si sa nu stam prea mult. Dupa ce am extras fiecare cate o tigara pe care am aprins-o am inceput sa discutam.
-Frate, crezi ca s-a suparat oare pustoaica pe noi ca fumam? Intreaba blondul privind inspre masina.
-Da de unde! Sa zica mersi ca ne-am abtinut cat de cat. Auzi sa se supere, dar ce motiv ar avea ea ca sa zic asa sa se supere pe noi? Frate, este viata si sanatatea noastra! Ma rastesc usor la Naruto.
-Aici iti dau dreptate! Ma aproba Sai in timp ce tragea cu pofta din acel drog al vietii. Am mai stat asa cateva minute dupa care ne-am indreptat spre masina. Cand am intrat inauntru am gasit-o pe rozalie stand cu calcaiele pe bancheta avand pe picioare un bloc de desen pe care cu ajutorul unui creion trasa niste linii, cred ca doar asa de abureala ca sa nu se plictiseasca, ma gandesc. Avea castile in urechi ascultand ceva muzica zgomotoasa, sper sa fie ceva gen rock daca nu si alternativul este bun, altfel vom avea probleme. Nici macar nu ne-a bagat in seama. Hmm, cred ca printesa s-a suparat. Lasa ca o sa ii treaca. Am incetat sa o privesc cand Naruto ma batut pe mana ca sa imi atraga atentia.
-Frate, ai vazut ce se stie pustoaica cu desenul? Uita-te si tu, deseneaza exact coltul acelei cladiri pe care l-a fotografiat. Si este o schita chiar foarte reusita, parca ar fi o fotografie alb si negru. Raman pentru cateva clipe in ezitare, dupa aceea ma aplec usor vazand fi eu capodopera fetei ramanand uimit de abilitatea fetei. Vazand ca masina nu porneste, Sai a batut putin in acea usita facandu-l pe sofer sa o deschida. Barbatul nu a spus nimic ci doar sa uitat prin masina sa vada daca suntem toti si in cateva clipe masina a pornit, trezind-o pe rozalie din acea transa in care intrase in timp ce desena ridicand buimaca capul analizandu-ne pe rand. Ma intreb ce o fi apucat-o.

Sakura's P.O.V.

In timp ce ne indreptam spre masina ce le trece prin minte baietilor, sa se apuce sa fumeze. Genial nu-i asa? Mda, am crezut ca imi pica cerul in cap cand i-am vazut. Dar le-am dat pace. Nu le pot impune eu ce sa faca si ce nu, cred ca si-au dat seama de asta, sper. Ca altfel cred ca ma considera o scorpie care vrea sa ii controleze. O doamne, numai asta nu. Atat mi-ar trebui ca sa se supere pe mine ca adio Sakura. M-am indreptat cu pasi marunti spre masina lasandu-i pe baieti sa isi vada de treaba. Dupa ce am intrat in masina mi-am luat geanta si am scos din ea un bloc de desen in care am cateva schite, restul fiind in mapa mea de desene. Am analizat pentru ultima data acele fotografii dupa care m-am apucat de desenat. Mana mea firava aluneca usor pe foaia groasa de un alb imaculat creend linii bine definite, devenind mai incolo o imagine clara din care rezulta acea cladire care m-a atras atat de mult. Nu am bagat de seama ca baieti au intrat in masina si nici ca se tot fastaceau in jurul meu, eram mult prea concentrata in ceea ce faceam decat sa dau atentie altor lucruri. Asta pana cand masina a pornit iar eu m-am uitat la ei ca la niste extraterestrii.
-Te simti bine? Ma intreaba Sai punand mana pe umarul meu, eu scutur usor din cap dupa care aprob. Nici unul nu mi-a mai adresat vreun cuvant dupa aceasta intamplare, discutand din cand in cand intre ei, nu am indrasnit sa ma bag ca musca in lapte in discuia lor de altfel nici ca mi-ar pasa. Dar oare ce sa intamplat? Sa fi facut eu ceva? Of, nu, nu cred. Daca era de asta presupun ca imi ziceau verde in fata: frate uite cum sta treaba. Dar din moment ce nu au facut asta, chiar nu stiu. Dar stai, poate doar sunt obositi. O zi intreaga am calatorit, este aproape seara si chiar daca am dormit atunci putin simt cum pleopele devin din ce in ce mai greu de controlat inchizandu-se putin cate putin. Nu, nu vreau sa dorm, nu acum. Mai intai sa ajungem la acea famile. Cred ca baietii nici nu stiu unde vom merge. Eh, ce sa le faci, au vrut tigari in loc de informatii. Nu credeam ca voi scoate informatii de la sofer, si totusi am facut-o. Tocmai a aparut primul cascat. Chiar nu vreau sa dorm acum si totusi este impotriva controlului meu. Incep sa ma gandesc la tot ce am facut astazi poate imi voi santaja somnul. Da de unde, mai mult am inrautatit situatia. Totul devine ceata pana cand totul devine de un negru absolut. Atat de inspaimantator si totusi atat de sigur.

Ja Ne' :*
Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!

[Imagine: 365634ruvpqmirb5.png]

[Imagine: logosimple.png]


#15
poi mey...in primul rand ms... este un capitol sooper...;)) la fel k celelalte capitole...sa nu cumva sa renuntzi...ok? ;;)
d abia ast sa vad c se va mai intampla...8-> oare Sasuke vrea sa-i faca avansuri Sakurei? :> nush...asta voi afla in urmatoarele capitole ale ficului...este unul sooper thare...deja prietenii mei kre nu au net au inceput sa-l citeasca din calculatorul meu insa le pare rau ca nu pot si ei sa-ti lase comentarii aici din cauza prezentata mai sus...:(
imi pare rau dak o sa fac spam...:| nu imi dau sigur seama kt tree sa scriu k sa nu se intample asta... dar oricum as vrea k acest comentariu sa nu-mi fie sters...;))
Concluzie: ai un fic sooper...:bv: vreau sa-l continui! si...am sa-ti dau si puncte pozitive pt k imi place mult d tot ficul tau... (nu uita sa-mi dai si uh puncte pozitive...)


Feel...Hurt...Love


[Imagine: pisi0.jpg]


You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!


Valutzu' meu: PSA
Sysu' meu: ~Ade~
BBFu' meu: Miranda^_^

Va luati de ei?! 23 Va luati de mine! :-l

#16
Buna! ^^ .. Imi place foarte mult ficul tau.. il urmaresc de cand l-ai inceput insa nu de mult m-am inregistrat si eu :D .. nu prea le am eu cu critica asa ca iti spun ca mie una mi se pare inregula ! ^^.. imi place cum descri .. Sas`ke .. poate te iei de Sakura ca te bat pana ce te bag in spital.. valabil si pentru branza [Sai] si Naruto.. aveti grija ce faceti voi pe acolo [:-w].. ca de nu e vai de voi >:) .. pai.. Byee si te astept cat mai repede cu nextu`.. >:D<

#17
Buna!
Ma bucur mult ca ai adus next-ul\:d/......si nu e nicio supararea sau dezamagire pt intarziere(niciodata nu-i prea traziu) conteaza ca l-ai pus si ca e super!!!Mie,sincer, imi place foarte mult adica imi place asa cum e si nu stiu ce ar trebui schimbat sau imbunatatit(fiindca ai spus ca vrei si critice dure),eu chiar nu am ce critici dure sa-ti fac^^...nu poti critica ceva ce iti place nu?: D
Actiunea e super,mie imi place ceea ce se intampla intre ei, am observat ca totusi baietii nu renunta la vechile lor obiceiuri de dragul Sakurei...eh nu pot fii ei linistiti asa de usor.Dialogul nu e sec iar in unele locuri e chiar amuzant....imi place cum descrii sentimentele persoanajelos si restul...toate astea fac ficul tau minunat!..sper sa nu renunti la el sau ceva fiindca ar fi o mare dezamagire si pierdere!:(...
Ce sa mai zic....sper sa pui next-ul repede!Multa inspiratie si mult succes in continuare!...Zbye!:*

#18
Nextul , sper panamore ca nai sa abadonezi si tu ficul avand in vedere cat ai inaintat. E un fic frumusel si bun de citit si nu trebuie lapadat. Eh asa ultimul capitol nu am ce comenta in el , ma multumit si continutul si povestea.
Mia placut mult. Critica la ultimul capitol nu am ce sati fac, si credema acum nu prea sunt in dispozitie sa critic XD. Deci in unele parti dialogul tau a fost comic si ma inveselit, descrierea a fost buna , iar actiunea na fost nici ea saraca fugarita de gaste :)). Mia placut cuma decurs si ca ai pus un capitol luung. Alftceva nu mai am ce sa zic, decat multa inspiratie si bafta la next. :* :-h


Denissu was here ^_^
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#19
Salut!
Va multumesc ca imi urmariti ficul si ca imi lasati comentari =]
Si acum fara nici o alta introducere: Lectura placuta !

~ Capitolul 5 ~

Sasuke's P.O.V.

Dupa interventiea lui Sai de a o trezi din visare pe rozalie, lucrurile s-au calmat. Ea stand si meditand privind pe geam si noi fiind mult prea absorbiti in discutia noastra. Stand asa si vorbind il vad pe blond indreptandu-si privirea catre fata si zambind usor. Fiind curios din fire, imi intorc si eu privirea catre aceasta si raman usor uimit. Frate, tipa asta nu stie sa faca nimic altceva decat somn? Deja devine absurd. Numai ce sa trezit si gata somn, parca ar dormi la comanda. Zicand asta in gand ma bufneste usor rasul. O apuc din nou de umeri pozitionandu-i capul pentru a doua oara pe picioarele mele. Aceasta cum a facut contact cu asa zisa perna s-a foit putin asezandu-si trupul precum un copil care vine obosit de la joaca. Atata inocenta poate sa exprime chipul ei. Stau acum si ma gandesc cum a putut sa treaca neobservata prin liceu, mai ales ca nimic nu misca fara ca noi sa stim. Si totusi aceasta a reusit. Ma intreb cat vom mai merge, deja m-am plictisit. Afara deja s-a intunecat, aparand pe ici pe colo cate o stea care sclipeste usor, parca vrand sa iti faca cu ochiu. Am avut de gand sa le spun astora sa il intrebe pe sofer cat mai avem, insa se pare ca gandesc acelasi lucru ca si mine. Blondul a deschis acea usita iar brunetul a vorbit.
-Domnule sofer, ne puteti spune aproximativ cat mai avem pana la destinatie? Il intreba politicos, caci altfel cred ca nici macar un cuvant nu cred ca ar putea sa scoata de la aceasta la cat de tacut este.
-Aproximativ? Hmm.. cred ca in jur de jumatate de ora... atat a apucat sa spuna barbatul ca blondul, idiot de fel a sarit in sus facand zgomot. Soferul a ras usor inchizand inapoi acea usita. Nu dupa mult timp o simt pe rozalie cum se misca usor in timp ce bolborosea ceva, dar de neinteles. Cum fata a incetat din acea foiala, dragul de Naruto sa ales cu o sticla de suc in cap. De aceasta data era ceva mai plina, deci avand un rezultat mai bun. A inceput sa comenteze ceva in soapta, probabil fara ca noi sa il auzim. Cred ca si-a dat seama de ce a facut asa ca incearca sa se calmeze fara sa mai faca vreun zgomot. A urmat apoi o perioada in care nici unul nu a spus nimic, stand si relaxandu-ne in timp ce ne bucuram in sfarsit de un drum ca lumea. Si cum totul are si un sfarsit, soferul ne anunta ca in mai putin de cinci minute ajungem. Genial, cand o duceam si eu mai bine. Il mai aud pe sofer spunand ca ii est e mila de noi dupa care motorul incepe sa incetineasca. Ma uit oarecum cu subinteles la baieti care ma privesc si ei cu o oarecare confuzie.
-Sasuke, sti ce zic eu? Sa o lasi sa doarma pana scoatem bagajele si dupa aceea o luam si vedem unde o punem ca sa doarma in continuare, nu? Ma intreaba Naruto uitandu-se la pustoaica.
-Da... cred ca da. Hai sa scoatem alea o data. Ies din masina si raman uimit atat eu cat si prietenii mei. In fata usii de la intrarea intr-un bloc ne asteptau o femeie si un barbat cu zambete prostesti pe fata zic eu, sa mor daca i-am mai vazut pe astia doi vreodata. Ne salutam politicos dupa care ne indreptam spre portbagaj luand bagajele de acolo asezandu-le pe ciment, repetand procedura. Naruto si Sai impreuna cu acel barbat pe care am aflat ca il cheama Rutake au luat bagajele si au intrat in acea scara. Frate, ce mila imi este de ei daca familia asta sta la ultimul etaj. O vad pe femeie cum se indreapta inspre mine prezentandu-se ca fiind doamna Kimoto. Dupa ce m-am prezentat si eu imi indrept privirea spre interiorul masinii, aceasta imi urma miscarea si incepu sa chicoteasca usor, tipic femeilor din ziua de azi, imi spun in gand si imi dau ochii peste cap.
-Scoate-o de aici si sa mergem, imi spune aceasta in timp ce eu o iau pe fata in brate pornind cu ea pe scari in sus. Tipa este chiar usoara, sincer chiar nu m-am asteptat la asta. Simtind ca este zdruncinata a inceput sa se foiasca usor bagandu-si capul in pieptul meu. Am mai urcat cateva trepte, cred ca vom fi “cazati” la etajul doi al acestui bloc. Intram in apartament si vad ca deja seful casei, Rutake, s-a pus pe treaba. Ii merge gura de nu se mai opreste. I-a pus pe baieti sa scoata tot din gentile lor, incepand sa le faca obiectii despre ce lucrusoare periculoase au prin geanta, ce haine ar trebui sa poarte in timp ce avem sederea in casa lor si multe alte chestii neimportante. Sai era calm avand o privire de: zic ca tine, dar fac ca mine, pe cand Naruto era cu nervii la pamant, se lua in gura cu acesta fluturand ca besmeticul un tricou negru, spunad ca este proprietatea lui si are voie sa parte ce doresc muschii lui. Saracu Sai ii tot dadea cotea sa taca din gura dar de fiecare data risca sa primeasca cate una peste cap daca nu se apara. Eu intre timp am intrat intr-o camera ce era amenajata cu doua paturi avand deasupra lor niste rafturi si chiar lipit de fiecare pat cate un dulap, un birou, iar in spatele lui era o usita, probabil vreun balcon sau o debara. Kimoto mi-a facut semn pe care pat sa o asez, urmand sa fac ce mi-a zis.
-Sasuke, vad ca esti apropiat de Sakura, daca vrei poti sa dormi cu ea in camera. Baietii vor sta in cealalta camera, asta daca nu te dranjeaza.
-Nu este ok asa, ceilalti nu o vor lasa sa doarma. Mda intr-un fel asa este, dar asta ma va priva pe mine de la distractie, cine stie ce dezastre vor provoca cei doi cat timp sunt singuri, in fine. Femeia a iesit din camera spunand ca apoi sa vin in bucatarie. Zis si facut. Nici bine nu a iesit aceasta ca eu am urmat-o. Am intrat in bucatarie, cam micuta spun eu, gasindu-i pe cei patru la masa. Nu, nu mancau, stateau si discutau. Bine, aproape toti, deoarece Naruto statea cu cotul pe masa avand capul rezemat de aceasta, comentand din cand in cand, iar Sai statea si discuta nu stiu ce cu acestia. Probabil le oferea informatii despre noi. Sper ca stie ce face. Cum m-am asezat la masa, Rutake a sarit cu gura pe mine, noroc ca m-am stapanit altfel, tipu facea o vizita la dentist.
-Numai tu? Unde este si fata aia? Du-te imediat si adu-o aici! Nu stau la discutii! De astazi si pana cand veti pleca vom fi ca o familie, si cand avem sedinta, vreau ca toti sa fie prezenti! Tipa acesta, dar eu m-am facut ca nu l-am auzit, dandu-mi apoi ochi peste cap in asa fel incat sa ma observe.
-Dragul meu, calmeaza-te te rog! Fata doarme, vom discuta cu ea maine dimineata. Spune Kimoto calmand gorila. Sincer poti spune cu usurinta ca este o gorila. Tipu este inalt, nici gras dar nici schilod, aproape chel in cap din care parul ramas este brunet si cu un glas gros de parca ar fi un urs gata trezit din hibernare. Pe cand femeia la inaltime o depaseste cu putin pe rozalie, este slabuta si are un par roscat care aproape depaseste umerii. Mda, se poate obseva cu ochiul liber ca nu ma pricep la descrieri. Barbatul se calmeaza intre timp si incepe sa ne prezinte cica regulamentul pe care il vom respecta cu varf si indesat. Ce sa iti spun. Pe o ureche mi-a intrat, pe cealalta mi-a iesit.
-Si acum fara nici un comentariu, la culcare! Noapte buna! Si spunand asta a parasit bucataria urmat in deaproape de catre sotia lui. Am stat si ne-am uitat unul la pana ce am pufnit intr-un ras toti trei, blondului aproape ii dadeau lacrimile.
-Frate, deci ne vom distra pe cinste aici! Spune Naruto in timp ca dadea cu mana pe la ochi.
-Mda, sincer nu credeam ca o sa fie ceva de capul lor, dar imi va face mare placere sa ii fac zile fripte mosului! Continua Sai in timp ce isi mai potolise rasul.
-Hai sa mergem in camerele noastre, pana nu iasa din nou! Le spun baietilor care aproba, doar ca Naruto ramane usor pe ganduri insa am ghicit si i-am raspuns. Doarme cu mine, nu iti mai bate capusorul degeaba. Acestia au inceput sa ma aclame si daca nu era sa inchida usa imediat dupa ce au intrat aruncam cu ceva in ei. Din nou liniste. Stang becu, aruncandu-ma apoi in pat punandu-mi laptopul in brate incepand sa butonez pe el, in cautarea a ceva cu care sa imi omor timpul.
Ahh, ce noroc pe ea ca poate sa adoarma atat de usor.

Ja Ne' :*
Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!

[Imagine: 365634ruvpqmirb5.png]

[Imagine: logosimple.png]


#20
Aiii :X:X Sunt prima ! Dau edit dupa ce citesc :]]

Edit: Asa.. pai sa vedem.. ADOR :X Cel mai potrivit cuvant!.. Sau multe altele ca exemplu: Minunat! Superb :X ... ^^.. nu prea mi-a placut faza lui Sas`ke cu : " Stang becu " .. :-? nu prea mi se pare ca suna binee.. :] .. asa.. greseli nu am vazut .. sincera sa fiu nici nu le`am cautat ... Asa.. cam tafnos mosulica ala.. auzi la el.. sa o trezeasca pe Saku` .. Nu`i corect de el .. Uhh.. Si Naruto cu proprietatea lui ! Am ras la faza cam o ora :]] ..
Asa.. sper ca vei veni destul de curand cu nextu` .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubirea e....ciudata! Daya-chan 0 1.848 23-03-2012, 06:10 PM
Ultimul răspuns: Daya-chan
  I . O relatie ciudata . Keiko-chanAiuritaa 5 3.570 06-02-2012, 02:36 PM
Ultimul răspuns: Keiko-chanAiuritaa
  O iubire ciudata Yoko-sama 4 3.030 30-08-2010, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 13.462 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  Sunt ciudata! Nya. 4 3.933 13-06-2009, 06:52 PM
Ultimul răspuns: Kazuki
  O lume ciudata,dar totusi minunata. Candy_girl 9 5.312 21-12-2008, 06:39 PM
Ultimul răspuns: Candy_girl
  sasuskau o iubire ciudata cosmy-chan_sasusaku 8 9.522 24-10-2008, 07:26 PM
Ultimul răspuns: cosmy-chan_sasusaku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)