Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintiri prăfuite

#5
Well,a m venit cu capitolul 2, multumesc de commuri si sper sa va placa acest capitol, nu stiu cat de bun e. ^^' >:D< multumesc incaodata de commuri.

Melodia despre care am mentionat acolo :d o sa vedeti voi : http://www.youtube.com/watch?v=N7yS4FDonug
Partea pe care executa chestia aia incepe de la secunda 60. ^^'

Enjoy


Capitolul doi


[center]- Cum te numesti ?
- Ginger. Dar tu?
- Maddy.
[/center]

Zambesc la amintirea acelei prezentari facute. Atat de prostesc, atat de copilaresc. Tipic pentru doua fetite.
Azi m-am trezit bine dispusa, am evitat o cearta cu mama mea vitrega ca sa-mi pastrez dispozitia buna pentru scoala. Azi era o zi importanta. Aveam deja biletul scris, trebuia doar sa i-l las. Ca deobicei limuzina m-a condus la scoala, nu stiu dupa ce vroiam si eu sa merg ca toata lumea. Aveam norocul ca macar puteam asculta muzica, deoarece daca nu ar fi fost plictisitor. Ajunsa acolo, m-am coborat din masina dupa ce soferul mi-a deschis usa. Soferul era al naibii de frumos, inalt, saten si cu ochii verzi, mai ales ochii ii erau superbi, din pacate nu pot face nimic, trebuie sa-mi pastrez atitudinea de fata cuminte, nu ? Mi-am luat ghiozdanul si m-am indreptat spre intrarea scolii, mi-am intors capul si l-am vazut ca deobicei stand acolo pana intram in incinta liceului, ca sa se asigure ca nu voi pati nimic, ordine de la tata, desigur.
Cand am ajuns pe la jumatatea curtii, Helen, a venit la mine. Era cea mai buna prietena a mea. Era si ea majoreta la fel ca si mine, dar spre deosebire ea era roscata, asa ca nu era luata drept proasta. Da, eu eram luata peste picior, poate asa sa faca conversatie cu mine, de tipii mai mari, doar pentru ca eram blonda.
Am imbratisat-o si apoi am pupat-o pe ambi obraji, cum obisnuiam sa facem. In timp ce ne indreptam spre sala de sport, deoarece aveam prima ora sport, si noi practicam dansul pentru campionatul de anul acesta, ne-am povestit ceea ce am facut in weekend. Cand am ajuns mi-am dat seama ca nu aveam adidasii potrviti, ci cei pe care-i purtam inafara salii de sport, o regula importanta deasemenea in scoala noastra, cum sa o incalc tocmai eu ? Desigur, eram ironica. I-am zis lui Hele sa mearga ea caci aveam sa o ajung din urma.
Pe drumul spre vestiar l-am observat pe Tom, colegul meu de clasa, deasemenea presedintele consiliului de elevi, stand de vorba cu o fata, al carui chip nu l-am vazut. Cand baiatul si-a atintit privirea asupra mea si ea s-a intors, am recunoscut-o. Era ea. Intr-o clipa l-am vazut pe blondin langa mine. Cica i se aprinsera calcaiele dupa mine, desigur eu ma prefaceam ca nu stiam despre acest lucru.

- Neata, Maddy !

Mi-a zis numele pe un ton cuceritor. Mi-a luat ghiozdanul pentru a ma ajuta iar eu i-am zambit jucaus si am pornit spre vestiar impreuna cu el, fara sa ma uit inapoi, nu trebuia, nu-i asa, Ginger ?
Ora de sport a trecut destul de repede, avand in vede ca faceam ceea ce-mi placea, sa dansez. Dupa ce am terminat tot m-am dus in vestiar pentru a-mi lua lucrurile si pentru a pune acel bilet unde ii este locul. Mi-am cautat prin ghiozdanul roz pe care-l aveam si cand in sfarsit l-am gasit l-am lipit cu putin scoci pe care l-am adus special pentru aceasta ocazie.
M-am incaltat cu adidasii pentru stat in scoala si m-am dus la ore. Ziau a decurs normal, doar cu un test surpriza la istorie dar la care eu mi-am invatat lectia de zi, asa ca nu ma prea deranjam sa ma gandesc ce nota luam.
Ca deobicei la 15:00, Dean, ma astepta in fata scolii, mi-am luat la revedere de la fete si am intrat in masina, ce rahat ! Mi-am bagat castile in urechi si mi-am aprins mp4-ule, vroiam sa ma desprind de lume, macar pentru jumatatea de ora cat faceam pana acasa.

[center]***[/center]

Perioada cat am stat in casa a acelei zile a decurs normal, ca orice zi, mi-am facut temele am invatat, m-am uitat la un film ba chiar am putut sa ma relaxez putin langa piscina.
Eram in camera mea, mi-am luat un trening pentru a cina deoarece mamei mele vitrege nu-i placea sa fiu 'pe jumatate dezbracata'. Imi era dor de mama, insa ea era pleacata in Europa cu o parade de moda. Am oftat cand am vazut ca era prezent si fratele meu vitreg pe care nu-l prea agreeam dar incercam sa fiu cat mai draguta. Mi-am pupat parintii, desi am simtit un disgust profund. Asezandu-ma la masa i-am adresat printr-o privire un salut lui Greg, acesta mi-a raspuns cu indiferenta. Am inceput sa mananc in liniste, dintr-o data am auzit vocea mamei mele vitrege.

- Cum ti-a mers azi la scoala, draga mea ?

Hmh, draga mea, cat de falsa putea fi, desigur asa se purta de fata cu tata, sa pice bine in ochii lui.

- A fost bine, am dat un test surpriza la istorie, dar desgur mi-am invatat in acest weekend pentru el. Multumesc de intrebare.

Am raspuns politicos, am vazut zambetul plin de mandrie al tatalui meu si frustrarea mamei mele sperand sa ma prinda cu ceva ca sa ma acuze in fata lui.

[center]***[/center]

A doua zi de scoala a fost cam la fel pana cand am avut repetitiile, Dean m-a dus la scoala, a asteptat sa intru, am salutat fiecare persoana care trecea pe langa mine, adica raspundeam la salutul lor, era obositor sa fi populara si cel mai rau lucru e ca pe majoritatea nu-i cunosteam, dar ei ma stiau prea bine. Uneori ma ingrozea gandul la cate lucruri stiau ei despre mine, si eu habar nu aveam.
Ieri seara m-am ocupat de melodia pentru dans, desigur, era geniala, eu personal o adoram si fetelor le placea. Poker face de Lady Gaga, desigur cu putine efecte din partea lui Space Cowboy o faceau geniala. Miscarile erau superbe pe ea. M-am schimbat in uniforma de majoreta, rosu cu negru, erau culorile scolii. Mi-am prins parul lung si blond intr-o coada si am mers inapoi in sala. Am pus stickul la casetofon si am cautat melodia. Imediat a inceput melodia. Eu am pregatit dansul asa ca trebuia sa le arat si fetelor. Mi-am luat puffi si am inceput dansul. Un semicerc cu mana stanga in timp ce piciorul stang mi se ducea in spatele celui drept, apoi automat mana stanga venea in jos langa cea dreapta si am facut un cerc in timp ce picioarele mi se miscau pentru a-mi schimba pozitie. Mainile mi-a le-am pozitionat ca si cum m-as fi aparat de ceva, apoi le-am intins in laterala. Mi le-am pozitionat pe bazin si m-am miscat repede la stanga si la dreapta. Mainile au facut un semi patrat in fata apoi m-am intors spre stanga si am facut un fel de mars intinzandu-mi mainile inainte si inapoi.
Aveam de gand sa fac urmatorile miscari dar ceva m-a intrerupt. Vocile baietilor desigur. Nu era oare ora cand ei sa nu intre peste noi ? Ce dragut ! Au inceput sa se rada la vederea a cat de nervoase eram.

- Ce cautati aici ? Se presupunea ca mergeati pe terenul de fotbal.

Am spus clar si raspicat sa ma auda, adaugand putin 'acid' .

- Ploua. In plus ce te intereseaza ? Suntem in aceeasi clasa, avem dreptul sa stam aici pentru ca e si ora noastra. Sau ce ? Te crezi mai presus de noi doar pentru ca esti majoreta ?

A zis acesta. Da, Mark, el era cel cu gura mare. Am auzit pe cineva spuanand ca is blonda, d'aia ma cred mai tare decat ei. Asta m-a enervat si mai tare, am aruncat pampoanele jos si m-am apropiat de grupul lor.

- Care a fost dobitocul care mi-a jignit culoarea parului ?

Au inceput sa rada. Ratatii. Un baiat binefacut, brunet cu ochii albastrii s-a apropiat de mine.

- Eu am fost. Ce o sa-mi faci ? Manichiura ?

Asta a pus capac la toate ! L-am lovit cu genunchiul intre picioare si asa 'l-am obligat' sa se puna la inaltimea mea (1,75) si i-am tras o palma peste fata.

- Manichiura ti-o face poate maica-ta, dobitocule.

I-am zis si am plecat de acolo fugind. De fiecare data reuseau sa ma faca sa ma simt prost, nu prost, foarte prost. M-am dus in vestiar si m-am schimbat, mi-am luat blugii albastrii si tricoul albastru pe care l-am avut pe mine si restul lucrurilor si am plecat la cantina. Aveam nevoie sa beau ceva, un suc macar sau chiar apa plata. Am auzit clar cum mi-a chiorait stomacul, a da si de mancare ! Cand am intrat acolo am vazut ca nu era nimeni, inafara de cea care servea. Mi-am luat ceea ce am vrut si m-am asezat la o masa, imi venea sa plang, dar nu o faceam, nu trebuia sa ma arat slaba, de ce sa o fac ? Sa abuzeze toti de mine ? Mai bine-mi pastram atitudinea copilaroasa, curand, totul avea sa fie uitat si sa fie considerat doar un mic joc din partea mea.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Amintiri prăfuite - de Teh - 26-03-2010, 10:22 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Yaku-chin - 26-03-2010, 10:55 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Neith - 26-03-2010, 11:42 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Zăpă - 14-04-2010, 02:20 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Denny - 16-04-2010, 09:29 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Neith - 16-04-2010, 09:54 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Zăpă - 16-04-2010, 10:43 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Teh - 26-04-2010, 04:46 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Neith - 08-05-2010, 11:37 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Summer - 09-05-2010, 03:13 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Denny - 02-06-2010, 07:40 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Savarina Ali - 02-06-2010, 09:29 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Paradox - 02-06-2010, 11:50 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Teh - 07-06-2010, 08:09 PM
RE: Amintiri prăfuite - de Summer - 08-07-2010, 04:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Amintiri din viitor Prevented :D 9 6.260 17-11-2013, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Prevented :D
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.087 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.061 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Amintiri pierdute Hasamy lost vampire 20 10.183 11-12-2011, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Amintiri prafuite mady 16 8.745 18-07-2011, 10:01 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Amintiri dulci-amare Trioxide chocolate.۩ 7 4.494 26-06-2010, 01:46 AM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Amintiri... yaoi maniac 1 2.394 20-06-2010, 05:02 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Pierdută printre amintiri Nya. 5 2.694 16-06-2010, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Dydo1234
  Amintiri uitate [shounen-ai / yaoi] Mitsukai Yoru 39 24.842 03-04-2009, 01:36 AM
Ultimul răspuns: Amaya_89
  Amintiri din trecut [yaoi] ThorthKa 4 4.739 15-02-2009, 06:52 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)