Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce preferi?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Cappucino....deoarece are un gust mult,mult mai bun.....
Preferi animele sau filmele?
Eu as alege prima varianta.... 4
Pot sa zic ca le prefer pe ambele ? daca zic filmele imi sariti in cap " gen ce cauti tu aici " daca zic anime-urile as minti 21 in fine , am sa-mi fac curaj si am sa spun ca prefer un film bun in fata unui anime . ( am pus-o acum 21 , parca vad ca ma dati afara 21 )

Reggae sau House ?
Desi sunt foarte petentioasa in privinta muzicii si nu prea ma omor ascultand genurile astea de muzica, aleg House.
Next:Nickelback sau BUG Mafia?
( my oppinion...Nickelback)
Sorry Bug mafia, nu suport genul de muzica pe care il canta Nickelback, recunosc ca nu prea am auzit muzica lor decat foarte rar dar tot nu imi place.

NEXT:Sa saruti un vampir sau sa saruti un om?
Post: #85RE: Ce preferi?

4 pai daca e om sa fie baiatul pe care il plac 9 ,dar daca nu ar fi el m-as arunca in bratele vampirului 15 pentru ca as fi vrut sa fiu vampir sau cel putin sa cunosc si eu unul care sa ma transforme21


Next: Ce preferi 21 sa inoti cu un delfin sau sa devii invizibil ?
UAU, a very hard one = )) .
Nu ştiu să înot, delfinii mi se par oarecum interesanţi, în fine, nu ştiu ce să zic sunt simpatici, foarte drăgălaşi în felul lor. Dar dacă m-aş afla cu unul în apă, lângă mine - ei bine, personal nu cred că aş fii prea încântată. Mai degrabă mi-ar fi frică, mda , cel mai probabil. Plus că m-aş îneca, nu ştiu să înot. Aşa, să trecem peste asta.. Este o opţiune să devin invizibilă, dar poate doar temporar. Nu aş vrea să fiu invizibilă toată viaţa mea : )) sună total aiurea. Cred că o să aleg prima variantă, chiar dacă nu ştiu să înot, să zicem că aş învăţa şi poate că nu mi-ar fi frică de delfinul respectiv , sună mai bine decât să devin invizibilă, deşi în unele situaţii îmi doresc şi asta.

Ce preferi, Nokia sau LG?
Nokia vs Lg ?

Well... cu siguranta Nokia , chiar daca am un Samsung xD Oricum casa mea e plina de Nokia , toti membrii familiei au telefoane nokia , deoarece sunt foarte bune xD Lg nu prea imi place , desi nu pot spune ca nu are cu ce sa se laude . O prietena are Lg ( am uitat exact cum se numea ) si pot spune ca mai tot timpul umblu pe el xD Dar in final tot Nokia aleg xD

So next : Sa fi fata sau baiat ? xD ( nu stiu daca a mai existat aceasta intrebare , dar e singurul lucru care imi trece prin cap momentan xD )
Asta e bună, bună de tot.

Eu sunt fată. Nu ştiu cum e să fii băiat. Daaaar! Mi-ar fi plăcut, într-o mare parte să fiu băiat : D mi se pare mult mai convenabil. Viaţa ca şi persoană de sex masculin mi se pare mult mai uşoară şi mult mai plină de facilităţi, de libertate, etc decât viaţa ca şi persoană de sex feminin. Bineînţeles, fiecare implică anumite riscuri, compromisuri, şi aşa mai departe. Dar mi se pare că e mult mai uşor şi convenabil să fii băiat. Şi poate că asta e o părere pt. că nu sunt băiat şi pare interesant, dar în fine, să fii băiat sună mai simplu decât să fii fată. Bine, cu toată vorbăraia asta a mea m-am abătut de tot de la subiect. În principiu, parcă e mai tare să fii băiat, dar cum nu am încercat, nu pot să încerc şi pe o parte nici nu mi-o mai doresc aşa de tare, e mai bine să fii fată. Cu toate dezavantajele existente, femeile au puterea 19 .

Ce preferi, Basket sau Voley ?
Uuu....grea întrebare.... Ambele îmi plac la nebunie şi joc foarte des....mai ales la orele de sport... Voleiul a fost prima mea pasiune ( am jucat vreo 3 ani ) dar m-am lăsat... nici eu nu prea ştiu de ce... Cât despre baket...i like... joc, îmi place, mă amuză şi chiar dacă nu.s incredibil de înaltă mă descurc ( en fine...nu cine ştie ce...)
Ai pus o întrebare foarte grea, pentru iubesc aceste doua sporturi.... şi chiar dacă joc cu mult mai bine voley, am să aleg basketul pentru că chiar mă atrage, e o noua pasiune pentru mine, dar asta nu înseamna că nu îmi place voleyul
( din potrivă). Am ales basketul, pentru că e o nouă pasiunea a mea, ca s-o numesc aşa şi îmi face plăcere să joc.... So...acesta este răspunsul meu, desii îmi plac ambele sporturi XD

Next: Ce preferi, să cânţi la pian sau la chitară?
Ah ! Întrebarea asta e făcută special pentru mine : )). Jur! Tocmai vin din camera lui tata, unde l-am bătut la cap să îmi cumpere chitară, de ziua mea, adică peste 2 luni şi 2 zile : )). Cu siguranţă chitară. Dar să fie acustică, pentru că aia electrică e mai naşpa. Cât despre pian, ei bine, prietena mea cea mai bună face pian de câţiva ani buni, şi cântă superb. Dar nu ştiu, mai degrabă mă văd la o chitară, decât la un pian. Parcă la chitară poţi să cânţi mai bine decât la pian.

Exact întrebarea asta vroiam să pun, dar haide să caut alta. Săă fie... :
calculator sau laptop ?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21