Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce preferi?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Pai cred ca covrigi cu susan.Pentru ca macul nu prea imi place.Si stiti de ce,pai hai sa va spun eu de ce21.Mi sa facut rau de la mac acum mult timp si chiar ca numai imi place deloc.Inainte,sincer sa fiu mancam mac,dar acum...acum nu-mi place.Grisinele imi plac dar sa fie cu susan sau sare.21

Next: Capsunile cu zahar si frisca/ bananele in ciocolata?
Pai cred ca aleg bananele in ciocolata,deoarece eu una am alergie la capsuni.Stiu ca pare ridicol sa ai alergie la asa ceva dar acum ce sa fac?Si in plus imi place mai mult ciocolata decat zaharul si frisca,deci alegerea mea finala ramane:banane cu ciocolata.
Next: prieteni/colegi de clasa?
Prefer prietenii, pentru că îi pot include şi pe colegii de clasă şi pentru că prietenii ţi-i alegi, pe când pe colegii de clasă, nu. Aşa că mie mi se pare destul de logic să-mi aleg prietenii, alături de care am petrecut clipe bune şi clipe rele (ca într-o căsnicie) în favoarea colegilor de clasă.

filme de comedie sau drame?
Majoritatea filmelor de comedie la care mă uit, fie sunt extrem de boring, fie nu au nimic hazliu care să mă facă să zic:"asta da comedie".
Așa că prefer o dramă bună.

plimbări cu barca/vaporul
Imi e frica si de barca , imi e frica si de vapor . Dar plimbarile cu barca mi se par ca sunt . . . ceva pentru indragostiti . Si eu , care nu sunt romantica deloc , nu suport barca . Nici vaporul nu imi place , pentru ca am imaginea aceea din Titanic in minte , deci imi e frica sa nu se scufunde vaporul . Totusi , vaporul nu are vasle [ Multumesc Doamne ! ] si e mult mai inalt . Aleg vaporul .

Next : Dragoste sau bani ? 15
Hmm,buna intrebare,chiar buna,cred ca as alege DRAGOSTEA.De ce? Este mult mai frumos sa ai parte de dragoste si de prijinul celorlalti decat sa ai multi bani si sa arunci in stanga si in dreapta cu ei,si sa nu ai parte decat de oamne care profit de tine.Deci aleg dragostea.

Next:Within Temptation/Nirvana?4
Within Temptation bineinteles.Le ador melodiile.Sunt geniale si trupa e super.Mi se pare foarte buna muzica lor.Nu stiu,are ceva ce ma atrage la muzica lor.Nirvana este o trupa buna pot spune,dar nu ma prea incantaZuppy06
next:prieteni sau familie?
Greu de zis 39. Dar avand in vedere ce prieteni am [nu vorbesc de zup], aleg familia.
Familia va fi totusi mereu langa mine.

Desen sau dans?
Pai39..la desen pot spune ca nu`s prea talentata..asa ca aleg dansul X:
Asta chiar imi place..

Rock sau pop?
Paii~, aleg rock`ul. Ascultam pop intr`un timp, dar acum nu imi place. Rock :X

Fanta sau Cola?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21