Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce preferi?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Chimie. Ar fi chiar tare, avand in vedere ca avem doua ore in total deci ne-am scapa. Nu o suport pe profa de fizica, nu suport fizica si as muri sa am fizica doua ore pe zi. Urasc fizica.

Preferi sa ai loc de munca prost platit, dar unde faci ce iti place sau un loc de munca foarte bine platit, dar unde nu te duci niciodata cu placere?
Din cate ma cunosc as prefera un loc de munca prost platit dar sa imi placa ceea ce fac. In primul rand daca ma duc undeva fara niciun chef nu rezolv nimic, nu dau randament. Daca stiu ca ceea ce fac e din placere, plus ca mai primesc si bani, viata mea ar fi mai frumoasa. In al doilea rand stiu sa economisesc banii. Si viata trebuie experimentata si cu bani si fara bani.

Next: Preferi ca intr-o zi libera si frumoasa sa stai afara si sa desenezi sau sa compui ceva sau sa iesi la "mall cu fetele"?
Pai...
Prefer sa compun ceva sau sa ies la mall cu fetele sa ma distrez4 Sau sa cumpar cate ceva :love2 pasiunea mea de o viata21)
Nu prea le am cu desenul 39 , dar imi place ziua de vara22

Next: Preferi sa-ti petreci timpul cu prietenii la cinema, la suc, la o plimbare sau sa stai in casa la calculator?
Poi..intrebarea e destul de complicata21..depinde de stare..daca sunt fara chef..s'ar putea sa stau acasa la calculator...dar daca sunt hyper^^..normal ca merg cu prietenii21..Desi cred ca si daca as fii plictisita sau suparata...tot cu prieteni as merge, doar nu ratez eu un party21...Deci aleg prima varianta3..

Next: Ai prefera sa asculti muzica sau sa inveti la matematica?21
Nu stiu cum sa raspund la asta, avand in vedere ca eu le fac pe amandou in acelsi timp. La mte nu am nimic de tocit, ci numai de facut exercitii. Nici nu stiti ce bine ma concentrez cu ceva metal pe fundal. Deci aleg combinatia dintre cele doua 10.

Preferi sa mori de cald sau de frig?
Eww...ambele imi cam displac...nu-mi place sa transpir de caldura, dar nici sa dardai. Mi-ar placea sa mor in somn, cand o veni acea zi (sper ca nu prea curand). Dar fiindca is nascuta vara, as muri mai degraba de caldura, vara, decat iarna, sub zapada.

O zi cu iubitul/iubita sau cu gasca?
Pai...
Grea alegere39
Mi-as petrece tot timpul cu iubitul
Dar parca m-as distra mai bine cu gasca. Mai radem mai glumim ne mai distram.
Hmm..
Pai... Aleg sa stau cu gasca 4. Prietenii nu te parasesc, iar iubitul daca te desprti de el...

Next: Ce preferi: Romana sau matematica?
Uf..Româna,normal.
E mai simplă decât matematica.Sunt o groază de cifre încurcate,prescurtări și simboluri!
E greu să le țin minte.Și ne mai dă și exerciții pentru acasă! .__.
La teste...cucu,nimeni nu știe.E foarte grea matematica.
Mai ales geometria X__X

Ce preferi: Învățatul sau scrisul?
=]] Acum, depinde la ce te referi. Imi place sa scriu, adica, povesti, poezi, nu teme! .__.
La invatat... hm... nici pe aprope, poate o poezie care mi-a captat atentia, alceva, se poate spune ca nu e pe "lista" mea de preferinte. Insa recunosc, ca daca te referi la invatat la diferite materi [ ce greu imi e sa spun asta, igghh, scoala! x_x spaima soselelor! ] poate o sa te ajute odata si odata in viata. : - J Nu ma ascultati. [ delirez, scoala are un efect negativ a supra mea ]

Next.

Preferi:
- zilele senine de vara.
- noptile de toamna.
Păi,să vedem 39 .
Nopțile de toamnă.De ce? Pentru că nu-mi place să transpir,căldura.E mai bine toamna.Toamna și iarna mă liniștesc pe mine.Vara mă tulbură sau,mai bine zis,vara mă face mai leneșă din cauza căldurii. Și să stau în casă și să transpir pe loc,ugh !
Deci,nopțile de toamnă.

Next: Ce preferi: laptop sau computer?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21