Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Piramidă fără sânge ~ ÃŽncepe
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Miranda:

- E cat se poate de ilogic... Daca am venit pe acolo stim care sunt capcanele, iar daca stam pe loc nu se intampla nimic, doar cand ne miscam pornim capcanele... - toti se uita la mine, imi dau dreptate, este imposibil sa gresesc -Inca o intrebare... Sti ? Eu sunt mai incuiata la minte - spun din nou ironica - Daca o mumie nu vrea s-o gasim, de ce ne lasa indicii ?

OCCȘ cine vrea ( special kitsune )
Hitomi:
-Nu vrea sa o gasim sau poate ca vrea de unde sa ghicesc eu? Cert este ca usa asta nu se deschide singura , iar daca tu nu crezi in blestem esti invitata mea sa ne demonstrezi ca acesta nu exista iesind din piramida. Pentru cunostinta ta genearala la intrare scria ca nu poti sa iesi pana ce nu ridici blestemul , adica sa aflii ce vrea Zara. Daca tu vrei sa demonstrezi du-te si eu am sa recunosc , daca nu mori , ca nu exista blestem.
OOC: Miranda sau cine vrea
-Ok, sa ne calmam. Cu sau fara blestem, toti vrem dintr-un motiv sau altul sa gasim blestemata aia de mumie. Ce-ar fi sa vezi daca poti deschide poarta, Miranda, iar daca nu gasim o alta cale. Nu de asta suntem aici? Sa lucram impreuna pentru a ne gasi parintii?

OOC: Miranda , Kitsune sau cine vrea
Chou :
- Cineva char trebuie sa puna capat chestiei astea .
Spun asta si ma indrept spre usa care in secunda doi se deschise , spre uimirea mea.
- Stiam ca e o tragedie ssa iti moara cainele inainte sa iti risti viata ca o nebuna . Daca vreti veniti dupa mine daca nu , . . . cum vreti voi . Poate cine stie , ma impretenesc cu Zara .

OCC : devine agasant . posteaza cine are chef nu cine vreau eo sa posteze .
Hitomi:
O urmes pe Cho pe culoar vorbind:
-Sunt de partea ta Cho. Vreau sa o gasesc pe Zara!
Apoi continui sa merg alaturi de ea.
OOC: ma duc la masa. posteaza cine vrea
Dylan:

- Pe Sara asta si eu vreau sa o gasesc. Nu ata cat vreu sa o distrug, dar nu conteza. Sunt cu voi!
Le urmez in pasajul care tocmai s-a deschis in urma lui Chou.
-Veniti? Le intreb pe restul fetelor ramase mai in spate.
Miranda:

- Nu multumesc... spun si plec de langa ele, de fapt, ei, pentru ca este si Dylan acolo. Ma mai uit o data in spate, ei se uita la mine, dar eu trec peste asta si o iau in alta directie.
Pasii mei acum sunt singura muzica, nimic nu mai este in jur, parca totul a murit de cand m-am indepartat de ei. Nu am mai intrat in nici o capcana, tata imi spune des foarte multe lucruri despre asta, deci stiu sa ma feresc.

OCC: cine vrea
-Hei! Am strigat-o pe Miranda. Vino inapoi!
Alerg dupa ea. O Doamne, sper sa nu pic in ceva gropa blestemata. Am ajuns in spatele ei si i-am spus:
-Ce te-a apucat? Nu vrei sa-ti gasesti tatal? Haide, e periculos singura.

Chou :
- Ma intreb ce a apucat - o . Dylan , ai agenda aia cu labirint - ul , da ? Nu intentionez sa ma pierd pe aici si cred ca nici unul din noi nu vrea .
Eram confuza deoarece nici macar nu stiam de ce s - a deschis usa in fata mea . Nu am pierdut pe nimeni drag si nici macar nu stiu cum e sa simti asta . Mi - as dorii sa aflu dar simt ca daca voi merge mai inainte , voi afla .

OCC : mi s-a acrit . in fine , oricine .
Hitomi:
-Miranda nu poate sa strabata piramida singura...AM incalcat cea mai sacra regula: Nu va desprtiti! Ce naiba daca nu dorea sa o gaseasca pe Zara de ce a ami intrat? Oricum sper sa nu moara atunci cand va incera sa iasa din piramida...
OOC: who wants
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19