Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: va place ficul pt ca e primul meu fic?
da
73.91%
17 73.91%
e ok dar nu prea bine
26.09%
6 26.09%
Total 23 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

steaua dragostei(sasusaku )

#1
Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Intr-o noapte cu luna plina pe balconul unei camere statea uitandu-se la stele un baiat brunet cu ochi negri ca de onix era inalt si bine facut.Era prins in gandurile lui in ochi lui te puteai pierde ,tot ce se vedea era un vid nesfarsit.Ofta usor totodata inchizind ochi incerca sa uite totul dar nu putea.
Dar deodata fu trezit din viseare de o lumiana puternica ce venea dinspre cer si parea ca se va prabusi pe pamant.Parea ca nimeni nu vazuse acea lumina cu exceptia lui.Dupa ce lumina izbise pamantul brunetul a mers sa vada ce era.Cand ajunse la locul impactului pe iarba frageda era o fata cam de aceiasi varsta cu brunetul (el avea 15 ani) cu parul roz care parea sa emane lumina tenul ei alb era perfect ochi verzi ca si smaraldul parca te hipnotizau
Fata intoarse capul spre brunet cu un zambet bland ca de inger.
-Buna ma numesc Sakura Haruno! spuse fata ce acelasi zambet pe buze.
Brunetul statea pur si simplu uimit de frumusetea ei dar se dezmetici repede si spuse:
-Mda... buna ma numesc Uchiha Sasuke!spuse el.
-Ai vazut lumina de mai devreme?intreba brunet.
Fata tresari usor dar isi reveni repede fara a da de banuit.
-Nu, nu ma vazut nimic! poate ti sa parut.
Dar in sinea ei sakura stia ce vazuse sasuke.
Ea provenea dintr-un clan nestiut de nimeni numit "black stars"la varsta de 12 ani sakura se inalta pt a se transforma intr-o stea timp de 3 ani formandusi puterea.
Acum dupa 3 ani se intorsese acasa...
stiu e scutr dar deocamdata atat ma dus capul :( scz il continui daca imi vine insipiratia cat de repede pot[posturi unite]
scz dar sunt varza la virgule aliniata si altele :)) astept corecatari pt ca nu ma pus virgule si altele:))
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#2
(09-03-2009, 09:04 PM)anim3_girl A scris: intr-o nu stii sa scri cu initiala mare la inceput?asa se face la inceput de prop noapte cu luna plina se pune virgula pe balconul unei camere statea uitandu-se la stele un baiat brunet cu ochi negri ca de onix era inalt si bine facut.era prins in gandurile lui in ochi lui te puteai pierde ,tot ce se vedea era un vid nesfarsit.ofta usor totodata inchizind ochi ochii incerca sa uite totul dar nu putea.
dar deodata fu trezit din viseare de o lumiana puternica ce venea dinspre cer si parea ca se va prabusi pe pamant.parea :-w litera mare la inceput de prop:-w ca nimeni nu vazuse acea lumina cu exceptia lui.dupa ce lumina izbise pamantul brunetul a mers sa vada ce era.cand ajunse la locul impactului pe iarba frageda era o fata cam de aceiasi varsta cu brunetul (el avea 14 ani) cu parul roz care parea sa emane lumina tenul ei alb era perfect ochi verzi ca si smaraldul parca te hipnotizau
fata intoarse capul spre brunet cu un zambet bland ca de inger.
-buna :-w litera mare la inceput de prop:-w ma numesc sakura haruno! Haruno spuse fata ce acelasi zambet pe buze
brunetul statea pur si simplu uimit de frumusetea ei dar se dezmetici repede si spuse:
-mda :-w litera mare la inceput de prop:-w buna ma numesc uchiha sasuke!spuse el
-ai :-w litera mare la inceput de prop:-w vazut lumina de mai devreme?intreba brunet
fata tresari usor dar isi reveni repede fara a da de banuit
-nu :-w litera mare la inceput de prop:-w, nu ma vazut nimic! poate ti sa parut
dar in sinea ei sakura stia ce vazuse sasuke
ea provenea dintr-un clan nestiut de nimeni numit "black stars"la varsta de 10 ani sakura se inalta pt a se transforma intr-o stea timp de 2 ani formandusi puterea
acum dupa 2 ani se intorsese acasa[posturi unite]
stiu e scutr dar deocamdata atat ma dus capul :( scz il continui daca imi vine insipiratia cat de repede pot[posturi unite]
scz dar sunt varza la virgule aliniata si altele :)) astept corecatari pt ca nu ma pus virgule si altele:))


8-| am trecut si pe aici
Critica:
greseli de tastare nu prea ai , dar in schimb uiti sa pui virgula dupa unele cuvinte , nu incepi cu initiala mare la inceputul prop
Nu schii numel cuiva cu litera mare
incearca sa scrii bine
apropo cati ani ai?ai trebui sa stii cate ceva despre roamna>_<
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
ideea e originala si asta imi place dar te-as ruga sa scrii cu litera mare cand incepi o propozitie noua sau cand folosesti substantive proprii.
deasemenea, inteleg ca nu esti un as la capitolul virgule insa iti explic eu acum si la capitolul urmator poti incerca sa le pui astfel incat sa te obijnuiesti pentru ca astfel vei evolua. deci, virgula o folosesti:
1)cand ai o enumeratie de termeni.
2)dupa substantiv in cazul Vocativ (nu ai avut asa ceva in acest capitol din cate am vazut dar ai putea avea in capitolul urmator)
3) virgula exprima o pauza scurta in vorbire
greseli de tastare nu prea am vazut.
descrierea ar mai merge dezvoltata dar pentru inceput e binispor. ai putea sa descrii mai bine sentimentele personajelor.
ca idee imi place. nu am mai vazut-o pana acum. sunt sigura ca daca vei tine cont de sfaturile noastre vei evolua mult iar ficul tau va iesi super!
o! era sa uit ceva important: cand scrii o propozitie intr-un text, compunere literara/ nonliterara, fic, ce vrei tu, nu uita sa inchei propotitie cu un semn de punctuatie. altfel lasi impresia ca nu e terminata.
si incearca sa faci capitole mai lungi.
asta am avut de spus ca si critica. sper ca nu te-ai suparat pe mine, pentru ca, sa stii ca eu chiar am vrut sa te ajut. dar, daca totusi te-a deranjat postul me spune-mi prin PM si vedem cum rezolvam, ok?
asa, in esenta ficul e dragut si eu zic ca merita continuat. sfatul meu este sa incerci sa iei seama la critici pentru ca nu au vrut sa te supere (cel putin a mea) si sa scrii in continuare, astfel incat sa iasa un fic super!
te astept cu capitolul urmator pentru a vedea cum evoluezi si ce se mai intampla in poveste. pana atunci, spor la scris si imaginatie!
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."

#4
Se pare ca am aterizat si eu pe aici.Well...idea imi place e originala,dar ai prea multe greseli,Incearca sa scri cu litera mare la inceputul propozitiei si ai grija cu virgulele.
Sper ca urmatorul capitol sa fie cat mai repede si sa nu mai multe greseli si sper sa ti cont de parerile noastre si sa nu te lasi de scris.Daca n-ai mai avea greseli ficul tau ar fi dragut.Sper sa vi repede cu urmatorul capitol.
JA NE!

#5
tot ce am de spus e ca totul e prea scurt ...capitolul a fost penibil de mic:|:|:|.....nu trebuie sa scri doar de dragul de a scrie...trebuie sa scrii din placere si atunci cand ai timp deoarece atunci cand te grabesti iese totul varza(in rest totul mia placut iar ideea nu am mai intalnito altundeva asa k se pare k e originala)........sper sa nu te superi pe me dar te critic pt a invata....incearca sa faci mai mari capitolele ji totul va fi bn....ai o imaginatie destul de bogata>:D......te poop ji dak nuti convine injurama k nu e o problema prea mare:))=))........te poop....Ja':*:*:*

#6
mz pt sfaturi tin cont de ele :bye: scz pt ca e capitolul mic si am greseli dar cand scriu la tastatura nu prea mai bag in seama chetile astea scz:D[posturi unite]
apropo am facut o mica greseala la faza cu la 10 ani se inalta pt ca ar insemna ca acum are 12 anis i eu am zis ca are 14 scz nu luati faza in seama
Pentru ca era foarte tarziu brunetul isi lua la revedere si pleca.Sakura isi mai privi o data prieteni(stelele) si merse spre fosta ei casa dinainte de inaltarea ei ca stea.
Acasa a foat intampinata de mama ei,deoarece ea stia ca fata se va intoarce, ii pregatise masa si camera ei pentru a fi cat mai primitoare dupa o lunga perioada de absenat a fetei.
-Buna mama,ce dor imi era de tine!
-Buna draga mea!
-Poimaine trebuie sa te trezesti devreme, va trebui sa mergi la academie.
-Offf... iar voi vi fata cea noua! gandea Sakura.
Dupa ce lua cina Sakura merse in camera ei facu un dus, si se schimba intr-o rochita de seara roz isi lua mp3 player-ul si se tranti in pat.
Din pricina oboseli fata adormi cu castile la urechi.Mai tarziu mama ei a vanit pentru avedea ce face rozalia,lau mp3 cu atentie pentru a nu o trezi pe fata si il puse pe noptiera, inchise usa usor si merse la culcare.
A doua zi veni repede, pe usa putin deschisa de la balconul camerei rozaliei parfumul petalelor de cires se imprastia prin camera,lasand in urma o admosfera placauta.Ochi de smarald ai Sakurei se deschisera usor, privirea ei te putea duce in rai.
Merse sa isi faca toaleta ,cand ajunse in fata oglinzi...
-Vai! ce fata am parca acum mam trezit din morti :))
Se aranja si merse sa isi aleaga imbracamintea pentru acea zi .Deschise usile sifonierului ei si incepu sa arunce toate hainele in pat:)).
-Doamne, cu ce sa ma imbrac ...asta e urat...asta e veche..asta e atat de vechi ca sa pus si praful pe el.
Intrun final isi alese o pereche de blugi si un tricou roz cu un mic decolteu.I si prinse parul intr-o coada lasand 2 suvite sa ii cada pe langa fata.
Dupa ce isi facu patul a coborat pentru a lua micul dejun.Pe masa era un bilet impreuna cu mancarea Sakurei.Fata il lua si il citi:
Imi pare rau draga mea am avut o mica problema la serviciu si am plecat mai devreme ,astazi va avea grija de casa Ayame(Ayame era si prietena Sakurei desi era mai inaintata in varsta dar sora pe care ea nu o are).
Sakura lasa biletul pe masa si se aseza...
-Mai bine nu era sefa la acea firma decat sa fie plecata atat de mult de acasa.gandea rozalia...
Lua micul de jun ,facu curat pe masa si spala vasele dupa care isi lua la revedere de la Ayame si pleca in padure la fostul ei loc de antrenament.
Sarea din copac in copac si fara sa isi dea seama a si ajuns.Se uita prin preaja nimic nu se schimbse asa ca incepu sa loveasca cu pumnul intr-un blovan; fara sa isi dea seama la prima atingere a ei bolovanul se crapa si se sparse in multe alte bucatele.
Fata era uimita de cat evoluase puterea ei ,desi se antrenase ca stea inca nu stia tot ce putea face...
-Wow!eu am facut asta?
Sakuara se uita la ce a ramas din bolovan fara sa isi dea seama ca cineva o urmarea de la revenirea ei pe pamant.Urmaritorul a fost prea surpins de puterea fetei asa ca nu indrazni sa ii face ceva,tremurand isi lua talpasita de acolo intorcanduse de unde a venit.
Toata ziua rozalia isi descoperi puterea, cu mici atingeri totul se sfarama in fata ei.Fata se aseza pe iarba pentru a se mai odihni,in mintea ei incepura sa isi faca loc si amintirile frumoase pe care lea avut inainte de plecarea ei,dar deodata in minte ii apare imaginea unui baiat brunet pe care la intalnit cu o seara in urma.Rozalia nu stai de ce se gandeste la el doar abia il cunoscuse nici macar o conversatie calumea nu a avut cu el,isi schimba idea cand a vazut cat e de tarziu asa ca sa intors acasa.
-Ayame esti aici?
-Da Sakuar sa intamplat ceva?
-NU, doar ca la antrenament mi-am agatat tricoul, il poti coase?
-Desigur, lasal pe canapea si dute sa faci un dus
Fata se conforma si urca sa isi faca un dus,dupa care se schimba si apoi se tranti obosita in pat.Somnul a luat-o usor deoarece era obosita iar maine ca trebui sa se trezeasca pentru a merge la academie[posturi unite]
AM UITAT SA PUN ASTA :)) ASA ArAtA SAKUAR CAND SA UITAT IN OGLINDA:))
http://1.bp.blogspot.com/_YVVNyEFlWeM/R6...a_rage.jpg[posturi unite]
scz am vrut sa scriu sakura:)) am ceva cu ultimul a:))

#7
Am revenit,se vede ca ai mai capatat experienta.imi place,mai ai cateva greseli,dar pe parcurs sper sa nu le mai faci.deabea astept sa citesc urmatorul capitol si sper sa fie si mai bun ca acesta.
Sa te grabesti cu nextu ca nush ce-ti fac.Si imi place ca pui capitole si in timpul saptamani.
Chuu&Gambate.

#8
bun...esti rapida
pai...cred ca de data asta voi avea un comm mai mic...ceea ce e bine pentru tine
in primul rand, sunt incantata ca nu ai renuntat dupa criticile pe care le-ai primit si vreau sa stii ca se vede o oarecare evolutie. faptul ca ai scris si cu litera mare e o imbunatatire. am vazut ca ai mai pus virgule, pe unele le-ai ratat, dar e mai bine decat deloc. continua sa exersezi si va fi din ce in ce mai bine. am vezut cateva greseli de tastare. ar trebui sa dai un Previw Post si sa recitesti continutul inainte de a posta pentru a reduce posibilitatea de a gresii.
am mai vazut si ca nu stapanesti foarte bine cratima. sunt sigura ca se va rezolva cu timpul dar am vrut sa iti atrag atentia pentru a avea mai multa grija data viitoare.
imaginatie ai, dar, cum banuiesc ca urmatorul capitol va fi ceva cu eleva noua, te previn, sa nu incepi cu buna, buna, pa, pa, ca ma omori. chiar poate fi ceva de capul acestul fic dar asta numai daca te straguiesti si ai mai multa grija. hai ca poti! acum grabeste-te cu continuarea aia ca vreau sa vad ce se mai intampla! succes si sper ca nu te-ai suparat dar vreau sa evoluazi, nu de alta dar trebuie sa am si eu de citit ceva si as prefera sa citesc ceva din ce in ce mai bun, nu te critic pentru a te supara. o! si vezi sa nu grabesti actiunea si ai grija sa nu mai pui smileuri.
acum grabeste-te cu nextu! si apreciaza ca am facut un comentariu mai scurt :))
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."

#9
mz de critici :* eu nu o sa ma last de fic doar pt ca ma critica cnva ...si NICI NU MA SUPAR nu ma de ce stiu ca aveti dreptate mz mult inca o data e primul fic si ma chinuie inspiratia..
apropo faza cu cratima nu o prea folosesc la computer de asta tot gresesc nici virgula nu o folosesc
sa nu ma credeti analfabeta ca nu sunt doar ca imi e mai usor la computer sa nu le folosesc mz inca o data :bye:

#10
am aterizat si eu pe aici si nu regret! povestea este chiar draguta, imi place sa Sasuke si Sakura nu sunt imrpeuna din primele capitole, asta urasc foarte mult(zic de mine, ca am facut greseala asta :(()
incepi sa te descurci ceva mai bine la virgule deoarece primul capitol m-a cam dezamagit :( , dar ai reusit foarte repede sa imi schimbi parerea.
acum greselile de tastare:
prieten i => prietenii (cel putin cred ca asa vroiai sa scrii :-")
voi vi => voi fi
Pentru ca era foarte tarziu brunetul isi lua la revedere si pleca => Pentru ca era foarte tarziu, brunetul isi lua la revedere si pleca (cred ca ar fi potrivita o virgula aici)
a vanit => a venit
avedea => a vedea (ai uitat sa pui space)
lau => lua
admosfera => atmosfera
ochi => ochii
faca => facu
mam => m-am
intrun => intr-un
I si => Isi a
la prima atingere a ei bolovanul se crapa => la prima atingere, bolovanul se crapa (ar fi mers o virgula, si atingerea logic ca era a ei)
Sakuara => Sakura
lea => le-a
stai => stia
-Da Sakuar sa intamplat ceva? => Da Sakura, s-a intamplat ceva? (aici ar fi mers o virgula)
ca trebui- va trebui
altceva de comentat..ar fi sa nu mai pui emoticons deoarece nu arata bine si sa nu mai pui paranteze, puteai foarte bine sa pui virgula
descriere ai dar mai poate fi dezvoltata(si zic de mine :|)
dar sa stii ca povestea e frumoasa si merita continuata...imi place ca nu ai renuntat la criticile mai dure(sper ca a mea nu a fost prea dura -_-")
deci...astept nextul :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Steaua specială a lui Judy ^^oRiHiMe NeBuNa^^ 0 1.528 27-03-2010, 11:25 PM
Ultimul răspuns: ^^oRiHiMe NeBuNa^^
  Steaua din intuneric Innocent Killer 1 2.184 26-11-2009, 06:10 PM
Ultimul răspuns: Berry.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)