Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasuXsaku-o lume noua

#1
O noua zi calduroasa se abate asupra satului Konohagaru.Pe drumurile pietruite cu marmura stralucitoare in care iti poti vedea reflectia , o fata de 13 ani se plimba pentru a ajunge in padurea colorata cu singura culoare ce da viata oricui , verde.Numele acelei fete era Sakura Haruno.Avea parul roz , ochii verzi si un chip de inger , dar cam punea totul la suflet.Sakurei ii zburau gandurile la un anume baiat cu parul de abanos si ochii de onix , frumos foc , dar care o respingea , aratandu-i ca nu mai exista speranta . Lui nu ii pasa daca aproape toate fetele din sat ar face orice pentru el . Singurul lui scop pe aceasta lume era doar sa isi distruga fratele care a fost nevoit sa ii ucida toate fiintele dragi pe care el le iubea.In mintea Sakurei , cuvintele dansau un dans pe care numai ele il cunosteau.
”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;Nu-ti mai irosi viata aiurea , gandintu-te la cine nu te merita!”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;o incuraja vocea ei interioara.
”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;Dar il iubesc ! ”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\; spuse intristata Sakura
”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;Nu are rost , Sakura ! Nu are rost ! Ochii tai frumosi de smarald , o sa-si piarda stralucirea lor aparte . Nu crezi ca ai suferit prea mult?”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;
Sakura nu raspunse nimic.Isi aminti cum inima ei se spargea in miliarde de bucatele atunci cand privea in ochii unicului ei ales si cand vedea ura care se citea in ochii lui de culoarea onixului.Pe chipul fin al Sakurei a aparut o lacrima care la randul ei plangea .
O lacrima plina de durere si de suferinta.Cand Sakura credea ca lumea ei colorata in roz , astazi a inteles adevarata semnificatie a vietii.Pe pamant un om nu e trimis doar ca sa aiba parte de fericiri , ci si de zile pline de durere si suferinta.La cativa metri departare era unicul ales , singurul care are cel mai special loc in inima Sakurei , Sasuke Uchiha.Acesta este un tip cu o inima inghetata , iar in ochii lui se poate citi abisul intunecat al urei .El era unicul mostenitor al clanului Uchiha. Sakura nu a vrut sa dea ochii cu el . De ce sa mai sufere ? Asa cum spunea si vocea ei interioara :”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\; Nu are rost!”\;\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\;Corpul Sakurei voia sa plece departe de Sasuke , dar inima voia sa fie aproape . Sa-i simta buzele suave.Dar Sakura stia ca acest lucru nu se putea . Stia ca inima lui este si va fi o inima in care nu vei putea vedea decat zile friguroase , pana ce Sasuke nu isi va putea potoli pofta de razbunare.Sakura se departa cat mai mult de el , dar are o surpriza: Sasuke apare in fata ei cu un zambet rautacios , dar care totusi inspira fericire si dragoste.
-Ti-e frica cumva de mine , Sakura?spune Sasuke .
-Nu Sasuke-kun...nu.spune la fel de trista Sakura.
-Sakura,ce se intampla cu tine ? De ce esti asa de abatuta?
-Eu...Sasuke-kun...mi-am dat seama ca tu...tu nu impartasesti acelesi sentimente pentru mine cum impartasesc eu pentru tine !
-Adica?...
-Adica...Sakura se rusina putin , dar nu mai avea de ce sa tina cuvintele ascuse in inima...Te iubesc ! Te iubesc din tot sufletul si tu nu faci altceva decat sa-mi arati ura pe care o ai in suflet!Te porti cu mine asa de urat!Sakura a dat drumul marii de lacrimi pe care ochii ei , luminosi candva, o gazduiau .
-Zau?!zise Sasuke cu acelasi zambet.
-D..D-a!spuse Sakura printre suspine.
-Atunci...zise Sasuke cu o fata serioasa , dar care isi schimba expresia rapid afisand un zambet de baiat rau...Sasuke o impinse usor pe Sakura de un copac si a inceput sa-i sarute buzele dulci.Ochii Sakurei au deschis portile catre lumina alba a fericirii si a iubirii si si-au readus aminte de clipele minunate.Sasuke inca o saruta pasional si romantic intr-un mod in care nimeni nu a mai facut-o.In ochii de onix ai lui Sasuke se vedea dragostea pe care o purta rozaliei,dar pe care nu o putea impartasi dintr-un motiv anume.In mintea lui Sasuke erau rastalmacite o gramada de cuvinte , dar pe care a reusit sa le arajeze :”\;Ce frumoasa e!!”\; gandeste Sasuke fericit de cele intamplate.Sasuke rupse incet ,incet sarutul ,spunand:
-Acum cum m-am purtat?Huh?zise Sasuke
Sakura nu a scos nicio vorba.Inca se uita in ochii lui Sasuke , in care se vedea faptul ca in sfarsit dragostea si fericirea au invins ura si razbunarea.Acum, mama stelelor , luna , si-a facut aparitia.Cei doi amorezi erau miscati de peisasjul sublim care li se afisa in fata ochilor.Sakura a dormit la Sasuke petrecand o noapte minunata impreuna cu unicul baiat care i-a furat inima.Primul lor sarut dulce nu-l vor putea uita toata viata . La fel si clipele minunate petrecute la Sasuke acasa.Acesta a invatat ca si in situati fara scapare , nu trebuie sa incetezi sa iubesti si sa speri in continoare !

#2
wrong section >.< ficurile din naruto s eposteaza la FanFiction-->Anime Fics

~Thread Moved~

~Topic Inchis~ pentru plagiat
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=14136

SakuraHaruna75 ai o avertizare de plagiat



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 15.345 01-03-2011, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Probleme.[sasuxsaku] PynkyStylex 2 2.395 28-12-2010, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  O noua viata, o noua descoperire. ♥Luchi♥ 1 1.936 03-09-2010, 02:01 AM
Ultimul răspuns: Meal.
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 14.579 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 8.012 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan
  Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 maara_chan 24 22.176 27-02-2009, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Alexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)