Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lumina ce va imparati intunericul(fic sasuhina)

#11
Salutare.Multumesc mult Denissu Starlight ,apreciez foarte mult ajutorul tau:zuppy02: si voi fi mult mai atenta la estetica.Din pacate nu voi putea modifica continutul citorva capitole,chiar daca sunt constienta ca e nevoe deoarece mai este postat si imi e frica sa nu fiu acuzata de plagiere:99:.(am dat aceste explicatii pt ca sa nu credeti ca ce imi scriti trece pe linga ochii mei
CAPITOLUL 4 -Alegerea echipelor.
''......De ce trebuie sa imi fac griji pentru orce maruntis? Aceasta emotie imi provoaca insomnie si plec obosita la scoala,iar Biakuganul nu mai e asa eficient si oricum astazi doar se aleg posibelele echipe de jenini care vor fi in viitor,daca vom trece testul de miine dat de catre un sensei jounin pentru fiecare echipa in parte. Deci nu am motive sa retraesc,caci testul e miine,nu azi si totusi......daca e altul motivul ingrijorarilor mele?.....Dar care?....''
Hinata se scula tocmai ziua se confrunta cu noaptea,iar acele nuante de albastru inchis si purpuriu se combinau armonios cu nuantele galbene si rosiatice venite de la soare completindu-se asemenea simbolului Ying ai Yang. Dar nimeni nu admira acel peisaj minunat.Satenii dormeau adinc,caci era perioada somnului cel mai dulce,iar Hinata era prea ocupata sa-si scrie in jurnal deoarece in ziua precedenta nu avuse timp:
SALUT JURNALULE.
Imi pare rau ca ieri nu ti-am povestit ce se mai intimpla pe la mine,dar am avut o zi incarcata. Scoala merge ok,dar daca te intrebi in ce relatie sunt cu domnul cub de gheata ei bine,de la intilnirea noastra pe lac nu facem alt ceva decit sa ne privim glaciar unul pe altul. Dupa ce am ajuns acasa de la scoala,am inceput sa ma antrenez in curtea din spatele casei mele. Cind eram spre sfirsitul antrenamentului,a venit Sakura la mine si mi-a inminat invitatia la petrecerea ei in pijama. Am aceptat cu placere invitatia deoarece imi doream sa-mi fac prieteni si ea mereu se purta dragut cu mine.Petrecerea a fost una reusita pina cind am inceput sa discutam despre baeti. Bine-inteles ca subiectul principal era Sasuke. A inceput sa fie ca o tortura suportabila pina au inceput sa se certe a cui prieten va fi Sasuke si mai important cine va fi viitoarea doamna Uchiha. Nemaiputind suporta,mi-am cerut scuze ca nu pot ramine pe noapte sub pretextul ca nu-mi permite tatal. Trebue sa gasesc o cale sa le impac,sunt de citeva zile la academie si ma satur de cearta asta,dar colegii mei care le cunosc de o viata intreaga?....
Scriindu-si in jurnal,nu observa cit de repede trecuse orele si era timpul sa mearga la scoala. Repede ca vintul cobori in sufragerie si inbuca in fuga o clatita dupa care pleca la academie.Ca de obicei cind ajunse in clasa sensei Iruka lipsea si ca tot timpul e o mare galagie pentruca Ino si Sakura se cearta din nou:
-Fetelor iarasi va certati? Interveni Hinata ca tot timpul.Cind o sa se termine odata? Personal,m-am saturat sa va aud cum va certati,mai ales din cauza lui Sasuke!
-O sa termine ele cearta cind o sa zboare porcul si Sasuke o sa zimbeasca si o sa fie dragut cu lumea.Spuse Naruto cu fata pe dos.
-Ce ai spus? Intervenira Sakura si Ino gata sa-l pocneasca pe Naruto.
-Nu va suparati,dar ar fi vreo sanasa ca voi doua sa va intelegeti? Intreba Hinata cu o voce calma.
-Daca Ino renunta la Sasuke,atunci da. Spuse Sakura privind-o pe Ino cu seriozitate.
-In visele tale frunte lata! Spuse Ino ripostind.
-Uite cum faceti,daca vreti intradevar ca Sasuke sa va observe,faceti-l pe el sa vina la voi,nu voi la el. Spuse Hinata cu o voce de fata inteligenta.
-Dar cum facem asta? Intrebara toate fetele din clasa.
-Pai.....nu stiu.....fiecare dintre voi are ceva special,ce va face deosebite,deci gasiti acel special si scoateti-l la vedere,credeti-ma,chiar daca nu va va invita la o intilnire,precis se va uita cu alti ochi la voi! Si asta e valabil pentru orce baiat.
Toti au ramas uimiti. Nimeni nu a scos o vorba pina cind Sakura nu intrerupse tacerea:
-Multumesc Hinata,asa voi face. Spuse Sakura pe un ton vesel.
-Hmph,dragute sfaturi Hinata,dar cu mine nu o sa mearga. Spuse Sasuke,care statea linistit linga geam cu minile incrucisate si ascultase toata discutia fetelor.
-Erai in clasa?! Nici nu te-am observat,si de unde stii ca nu o sa mearga?La urma urmei nu esti indragostit sau nu-ti place nici o fata nu-i asa? Doar in cazul asta nu merge.
-..........Sasuke se simtea incoltit,nu stia de ce dar la pus in incurcatura rau de tot.
-Gata copii,la locuri spuse Iruka care venise insotit de citiva sensei jounini. Azi vom forma echipele care vor fi testate de catre joninii prezenti in clasa.
Hinata se asezase la locul ei si cerceta cu curiozitate pe fiecare jounin,dar atentia ii fu acaparata asupra unei frumoase kunoichi ce se afla intre doi barbati care din cind in cind se uitau pe furis la ea.Avea parul negru ca abanosul si lung ochii rosi ca florile de mac si in genere,intreaga ei infatisare vorbea ca este o fire delicata,dar puternica. Cel din dreapta ei avea parul argintiu purta o masca iar ochiul sting ii era acoperita cu bandana ninja si citea dintr-o carte. Joninul din stinga femeii era un barbat obisnuit ce avea barba si o privire nemaipomenit de blinda pentru un sensei. Dupa ce isi satisfacu curiozitatea,Hinata realiza ca nu ascultase nimic din ce spuse pentruca atunci cind senseiul anunta echipa numarul sapte,Hinata tresari.
-Echipa numarul sapte va fi formata din:Naruto Uzumaki.....''Sper sa cad intr-o echipa cu Naruto,te rog Doamne!'' Se ruga Hinata in sinea ei....Sasuke Uchiha''Ce? Uita te rog tot ce am zis,nu mai vreau sa fiu in acea echipa,nu cu Sasuke! ''Se gindea Hinata,si Sakura Haruno.''Multumesc mult'' Se gindi bruneta multumita.
-Echipa numarul opt:Hyuga Hinata,Shino Aburame si Kiba Inuzuka,urmati-o va rog pe domnisoara Kurenai. Spuse Iruka neclintindu-si ochii de pe foaia in care le citea numele elevilor.Imediat echipa numarul opt se organiza si o urmara pe noul lor sensei,frumoasa bruneta de care va povesteam mai inainte.Toti patru se indreptara spre parcul Florilor De Cires.Toti se asezara pe banca si femeia a inceput sa vorbeasca:
-Ce-ar fi daca toti ne-am prezenta si am povesti cite ceva despre noi?
Copii au fost deacord mai ales ca toti erau curiosi sa afle cit mai multe despre frumoasa lor profesoara.
-Ma numesc Yuhi Kurenai. Imi place mult sa ma plimb,sa admir tot ce e frumos si sa lupt, nu imi place aroganta,mindria si impunctualitatea. Acum e rindul vostru.
-Eu sunt primul,spuse Kiba pe un ton voios. Sunt Kiba Inuzuka,imi plac ciinii si nu-mi place cind cineva ii trateaza rau...... si am si un vis care vreau sa devina realitate
-Ce vis? Intreba blind Kurenai
-Sa fiu cel mai mare crescator de ciini-ninja.Asta-i tot.
''Asa putin? Oau,scurt si la obiect''Se gindea Hinata zimbiind.
-Presupun ca eu urmez nu? Spuse Shino cu o voce grava,atit de grava ca Hinata se sperie.
-Sunt Shino Aburame. Imi plac doar gindacii si urasc mai tot,vise n-am.
''Sterg ce-am spus despre Kiba,Shino a povestit tot in citeva secunde'' Se gindea Hinata in timp ce ii aparu o urma de transpiratie stil anime.
-Eu sunt Hinata Hyuga si imi place tot ce reprezinta frumosul,ce nu-mi palce este cearta,mindria si nedreptatea. Visul meu este sa devin una din cele mai puternice kunoichi care au existat vreodata........Sensei,se adresa fata timid.
-Ce este?
-Dumneavoastra ne ve-ti testa miine?
-Da. Deci miine sa fiti la ora opt pe terenul de antrenament al scolii si sa nu intirziati. Apropo,sa va invatati pina miine sa fiti spontani si sa va asteptati la neprevazut daca nu ati invatat deja,caci ve-ti avea nevoe.Spuse bruneta zimbiind rautacios.
''O nu,oare ce o sa fie?,pot vedea pe fata ei ca no o sa fie ceva usor si placut,oare ce ma asteapta?''

#12
CAPITOLUL 5-Testul lui Kurenai(PARTEA 1)
''Ei, daca tot sunt aici, aici ramin. Cale de intoarcere nu mai exista. Aici am ajuns daca am ales calea shinobi si orcare dificultati mi-a pregatit sensei Yuhi, sunt gata sa le infrunt'' Se incuraja pe sine-insasi bruneta in timp ce mergea spre terenul de antrenament.Tot cu gindul la ce fel de test ii va da Kurenai, Hinata nu observa ca cineva se furisa pe la spatele ei:
-Booo!
Speriata, Hinata lua un kunai din buzunar cu gindul sa-l tinteasca pe cel care se aflase in spatele ei si o speriase.
-Usurel Hinata, sunt eu, Kiba! Spuse baiatul surprins de reactia fetei, ham, ham incepu sa latre Akamaru astfel afirmind ce a zis Kiba.
-Oh, Kiba, Akamaru voi sunteti. M-ati speriat rau de tot si inceteaza sa te mai rizi, nu e deloc amuzant!
-De ce nu? Intreba Kiba incercind sa-si potoleasca risul.
-A mai facut-o cineva inaintea ta si atunci mai nu aveam sa cad intr-un lac.
-Interesant si cine e acel cineva? Intreba Kiba cu interes in voce.
-Nu conteaza.........nu-l mai tin minte.........deci esti pregatit de testul care ni-se va da?
-Da, eu si Akamaru suntem pregatiti! Nu-i asa Akamaru? Akamaru latra in semn ca e deacord cu ce ii zice stapinul.
Tot vorbind, cei doi nici nu observara cum ajunsera pe terenul de antrenament. Shino si Kurenai erau deja acolo. Fara sa mai faca alte introduceri Yuhi incepu:
-Salutare la toti. Dupa cum stit azi ve-ti fi examenati si dupa cum v-eti da examenul se va decide daca ve-ti fi jenini sau nu. Deci uitati in ce va consta testul:Am la mine in mina trei clopotei,fiecare va fi aruncat in cite o regiune de relief diferita. Sarcina voastra este sa-i gasiti timp de patru ore si sa faceti fata dificultatilor care va apar in cale. Cine nu va gasi clopotelul la timp, va repeta anul. S-a inteles?.
-Da sensei spusera copii in cor.
-Bine. Si Kurenai a facut vint la cei trei clopotei si fiecare din ei au aterizat pe unu din acele trei teritorii unde avea sa se desfasoare testul, dar unde anume, nu stim.
-Hinata!
-Da sensei!
-Tu o ei pe terenul din dreapta, Kiba,pe terenul din mijloc, iar tu Shino pe cel din stinga. Sa inceapa testul,porniti!
Si cei trei au luat-o pe drumul pe care le spuse femeia.
LA HINATA:
''Din cite stiu eu, in Konoha nu este nici un teritoriu, nici macar de antrenament unde sa fie plin cu nisip, dar asta de pe afara de plin ce e, peste tot numai dune de nisip, altceva nimic,un adevarat desert. Sper sa nu fie insotit de acele tornade caracteristice desertului, pentruca daca e asa voi avea mari probleme eu si Biakuganul meu, testul asta o sa fie mai greu decit credeam, o adevarata provocare!''
.....Mergea din ce in ce mai greu pentruca nisipul de sub picioarele ei de fiebinte ce era, ii dadea senzatia ca merge pe o lava de la vulcan, chiar si urmele de transpiratie ce se prelungeau usor pe fata fetei si cadeau pe nisipul fin, ce la soare parea ca seamana cu aurul se uscau imediat ce atingeau pamintul, iar faptul ca prin apropiere nu exista nici o sursa de apa, facea calatoria in cautarea clopotelului si mai dificila.
Dupa ce mai merse un timp si vazu ca tot nu gaseste ceia ce cauta, sleita de puteri se aseza pe o bucata de nisip ce parea sa fie incredibil de tare si rezistent. Hinata se gindi ca sub tot acest nisip se afla o piatra si nu isi daduse seama ca face o greseala asezindu-se pe ea pina ce nisipul de sub bruneta nu se cutremura ridicindu-se si luind forma unui gigant om din nisip incepind sa atace bruneta ce era intinsa la pamint dupa ce cazuse de pe umerii acestuia. In ciuda faptului ca era foarte surprinsa reusi sa-si vina repede in fire si folosi Biakuganul pentru ai vedea punctele chakra, dar in zadar. Acel om de nisip nu era o persoana ci doar un lucru ce era creat cu ajutorul unui ninjutsu special, deci nu avea puncte chakra.Chiar si asa, Hinata nu se dadu batuta si incepuse sa-l loveasca atingindu-l usor cu degetele ei fine in toate partile, dar el se refacea la loc.''Orice n-as incerca, el se reface la loc, si ma forteaza sa ma retrag si sa dau peste o......tornada! Si inainte ca sa reuseasca sa se fereasca, tornada o lua pe sus si o duse la locul de unde isi incepuse ea calatoria. ''Orce n-as face pentru a gasi clopotelul se dovedeste a fi un esec si deja am pierdut doua ore si mai am inca doua.........oare ceilalti au necazuri la fel de mari ca mine?''
LA KIBA
Din nefericire pentru Kiba, i s-a nimerit un teren de padure, unde erau diferiti fluturi colorati, insecte, pasarele si alte mici vietati care il iritau pe Akamaru pentruca il incurcau sa-l ajute pe Kiba sa gaseasca clopotelul. ''Oare la ce s-a gindit domnisoara Kurenai cind m-a trimis pe acest teren? Chestiile cu animalute si fluturasi sunt genul Hinatei, nu al meu!!! ''Se gindea Kiba suparat. Ca si cind i-ar fi auzit gindurile, si s-ar fi revoltat deodata crengile copacilor au inceput sa prinda viata si sa-l atace din toate partile pe Kiba si Akamaru. Crengile care au prins viata vazind ca nu-l pot sa-l prinda nici pe Kiba, nici pe ciinele lui s-au retras. Crezind ca au scapat de pericol, baiatul si catelul au inceput sa mearga mai departe cind au observat ca se cutremura pamintul si din el se ridica ceva de neinchipuit de.......
-Oau ce fel de fioratanie mai e si asta?! Spuse Kiba socat.

#13
CAPITOLUL 5-Testul lui Kurenai (PARTEA A 2-A)
Creatura care il lasase inlemnit pe Kiba, avea forma unuei femei ce era facuta din pamint, iar parul din crengi de copaci acoperite cu frunze, unde isi facusera cuib serpii ce serpuiau pe corpul acesteia, servindu-i drept imbracaminte. Din instinct de protejare, baiatul incetul cu incetul se dadea inapoi si fara sa isi dea seama, se trezi la intrarea terenului. Pentru a-si reculege gindurile si a-si face un plan, iesi complet de acolo si se intilni cu Hinata:
-Hinata! Ce ma bucur sa te vad!Spuse satenul entuziasmat.
-Si eu ma bucur sa te vad! Ii raspumse Hinata cu acelas entuziasm baiatului. Acel urias de nisip cu care a trebuit sa ma confrunt este de neinvins, si a mai rama doar o ora.....spuse fata uitindu-se cu ochii in pamint.
-Cel putin tu nu te-ai intilnit cu Muma Padurii!
-Care Muma a Padurii? Intreba bruneta cu curiozitate.
-Iti voi spune mai tirziu, tu ai reusit sa iti gasesti clopotelul?
-Din pacate nu, dar tu ai reusit?
-Nici eu, raspunse Kiba cu jumatate de gura.Cum crezi, Shino a reusit?
-Nu cred. Raspunse fata sigura.
-De ce nu?
-Daca n-ai observat, terenurile care ni le-a reparizat sensei Yuhi, nu sunt decolc in avantajul nostru, deci nu cred ca el sa fie mai norocos, ce zici daca ne-am duce la el si am vedea cum se descurca?
-Deacord! Si imediat se dusera la Shino.
LA SHINO
-Bine ati venit in congelatorul lui sensei Kurenai, speram sa aveti o calatorie placuta si sa ajungeti cu toate partile corpului la locul lor, cel putin pina ajungeti la obiectivul propus.Spuse Kiba incercind sa mai incalzeasca atmosfera si sa mai scape cit de cit de presiune, si reusi. Hinata ridea in hohote. Chiar daca a zis-o cu scopul de a se amuza un pic, totusi baiatul avea dreptate. Pe terenul lui Shino totul era inconjurat de zapada si pe alocuri de gheata care stralucea la atingerea plapinda a razelor de soare care reusisera sa strabata scutul de nori ce era format injurul lui. Din fericire pentru ei, nu mersera mult si-l gasira pe Shino care se lupta din rasputeri sa faca fata atacurilor puternice a uriasului de gheata cu care se lupta. In ciuda faptului ca era aproape sleit de puteri, Shino spre deosebire de coechipierii lui nu dorea sa se retraga din lupta.
-O nu, o sa iasa urit, foarte urit,trebue sa-l ajutam! Spuse bruneta cu vocea tremurinda de frig si de frica.
-Am si pornit! Akamaru, esti gata sa-l transformam chestia asta in cuburi de gheata pentru racoritori? Isi intreba Kiba catelul zimbiind smechereste.
Un latrat puternic si voios rasuna din partea lui Akamaru, semn ca era pregatit sa urmeze comanda stapinului sau. Si ambii pornira la atac, cu un jutsu special, Kiba se stransforma in Akamaru dupa care ambii isi unira fortele, lucrind ca unul singur sfisiara omul de gheata transformindu-l in cioburi de gheata. Intre timp, acelui gigant de gheata ii venira intaririle cu gindul sa-l elimine pe Kiba, dar nu reusira caci Hinata folosindu-si degetele magice, avu grija ca ei sa nu-si duca planul la indeplinire:
-Esti in regula Shino? Intreba Hinata suflindu-si in degetele ei finute, care reusisera sa inghete imediat ce atinse gheata.
-Da,multumesc ca m-ati ajutat sa-l inving pe acel urias, voi doi chiar faceti o echipa nemaipomenita.
-Multumim Shino, raspunse vesel Kiba, uite aici si clopotelul tau,l-am gasit in interiorul uriasului.
-Ial tu Kiba, tu il meriti mai mult decit mine. Eu imi voi cauta un clopotel pe un alt teren.
-Multumesc! Raspunse Kiba recunoscator.
-Baeti, eu mi-am dat seama in ce consta testul!!! Spuse Hinata triunfatoare.
-In ce? Intrebara baetii.
-Munca de echipa.....vedeti voi, inainte de a ne da testul sensei Yuhi probabil ne-a studiat afliind slabiciunile noastre, ea ne-a trimis pe terenurile atit de neavantajoase pentru noi, fortindu-ne sa cerem ajutorul coechipierilor, iar clopoteii se afla de fapt in fiecare monstru ale acelor terenuri. Deci eu propun sa mergem pe fiecare teren,sa invingem acele hidoase creaturi si sa gasim clopoteii,ce ziceti?
Baetii ramasera muti de uimire vazind estetimea fetei si nu reusira decit sa clatine din cap in semn de ,,da''si pornira.

Ajunsera curind pe terenul lui Kiba.
-Stii,locul asta chiar e dragut, plin de fluturi, pasari si alte chestii dragute, eu nu inteleg unde ai putut tu sa o vezi pe asa numita ,,Muma a Padurii' 'Si inceou sa rida.
-Aha.....deci nu ma crezi? Pacat, caci se afla chiar in spatele tau.
-Da bine.......si involuntar se intoarse aaaaaaa ''Kiba chiar a vorbit serios!!!'' Si fata fara sa mai stea pe ginduri, a inceput sa o loveasca pina se facu bulgari de pamint, gasind si ea deasemenea un clopotel. In sfirsi ajunsera pe terenul desertului, iar gigantul de nisip nu ezita sa apara.
-M-ati ajutat pe terenul de gheata, acum e rindul meu sa va ajut si sa imi i-au un clopotel. Si Shino isi trimisera gindacii lui inauntrul uriasului si acestia il mincara lasind doar clopotelul.
-Stai putin, gindacii tai maninca nisip? Intreba Kiba ce avea ochii ca doua cepe dupa ce vazu lucrul asta.
-Nu era nisip, era faina dulce. Spuse Shino neafectat de reactia lui Kiba.
-Ceeeeeee!!!!!Kiba si Hinata ramasera portret.
Dupa citeva secunde, aparu si Kurenai sensei dintr-un nor de petale roz de cires.
-Bravo echipa numarul opt, ati reusit, ati trecut!
Dupa ce se dezmitici un pic Hinata intreba timid:
-Domnisoara Yuhi ,,Gigantul de nisip'' chiar era facut din faina dulce?
-Da, raspunse femeia razind, ideea e ca am vrut sa economosesc cit mai multa chakra si am folosit doar un pic sa fac acel gigant de faina, si deasemenea si in loc de zapada si gheata am folosit sare, faina alba, lapte inghetat iar pentru a crea frigul si sa-l fac sa se miste pe omul de gheata am folosit chakra, daca va intrebati cum de nu v-ati dat seama de la inceput este pentruca n-ati gustat, singurul teren care a fost adevarat e cel de padure pentruca asata e specialitatea mea si eu ma pricep cel mai bine, la ghenjutsuri bazate pe plante.
''Cu siguranta ca sensei Kurenai are imaginatie'' Se gindi Hinata.
-Ei, mie nu imi mai pasa, acum ca am trecut pot sa ma relaxez. Spuse Kiba care isi puse ambele mini dupa ceafa.
-Uite prima lectie care va o dau eu copii. Un ninja nu are niciodata parte de relaxare cu adevarat. Pe voi va asteapta inca multe alte aventuri si primejdii carora va trebui sa faceti fata in drumul vostru spre a a deveni un adevarat Shinobi.

#14
CAPITOLUL 6-Oaspetii neasteptati.(PARTEA 1-A)
A trecut o luna de la marele test pe care echipa numarul numarul 8 la trecut cu brio, dar in ciuda acestui lucru nici unu nu era multumit de lucru asta. Cel mai tare isi arata nemultumirea Kiba:
-Suntem jenini inafara de antrenamentele pe care trebue sa le facem, trebue sa si primim misiunii pe masura lor!!! Gata m-am saturat sa fac curatenie, ingrijesc gradina, salvez pisici din copaci si alte insarcinari in folosul societati! vreau o misiune adevarata!!! N-am dreptate Yuhi sensei?
-Kiba, aceste misiuni oricit de banale par a fi ele au scopul sa va imbunatatiasca abilitatile ninja.
-Te rog......nu incepe si tu ca Iruka sensei, Lord Hokaghe ect. Personal urechele mele si a lui Akamaru se rod cind ascult iarasi aceleasi predici.
-Kiba!!! Cum vorbesti cu sensei Kurenai? Il intreba bruneta pe un ton dojinitor.
Satenul nu-i raspunse nimic, dar adevarul era ca el si Shino o tratau mai mult ca pe o prietena decit ca pe un sensei, doar Hinata nu indraznea sa i se adreseze asa, chiar daca si ea tinea mult la Kurenai.
Tot discutind intre ei, curind ajunsera la biroul Lordului Hokaghe sa dea raportul misiunii. Cercetind raportul,Hokaghe spuse:
-Foarte bine echipa numarul 8, acum urmatoarea voastra misiune e sa ajutati pe Lady Kira la cumparaturi.
-Ceeee?! Nu iarasi misiuni plicticoase spusera Hinata si Shino dezamagiti. Doar Kiba nu se dadu pagubas.
-Lord Hokaghe, va rugam aveti incredere in abilitatile noastre si dati-ne o misiune de rangul C cum i-ati dat si lui Naruto. Am vazut ca el si echipa lui s-au intors vii si nevatamati dupa ce au fost pe tarimul apelor si l-au excortat pe acel om, Tazuna.
Dupa ce il asculta, Lord Hokaghe tacu citeva clipe dupa care isi indrepta privirea intrebatoare catre Kurenai:
-Kurenai.....Dar nu reusise sa mai scoata nici un cuvint caci frumoasa Kunoichi care ii anticipase cuvintele i-o lua inainte:
-Sunt pregatiti, sunt sigura si apoi voi merge si eu cu ei, totul va fi in regula.
-Bine, dar miine diminiata sa fiti prezenti aici la prima ora, a-ti inteles?
-Da spusera cei patru un cor. Dupa ce parasira cladirea batrinului Hohaghe, Kiba striga entuziasmat:
-Esti cea mai tare Kurenai sensei!!!
-Multumesc pentru compliment, ii raspunse ea zimbind. Acum puteti pleca. Sunteti liberi azi, dar miine nu utati sa va prezentati in biroul domnului Hokaghe.
Dupa ce si-au ascultat senseiul, cei trei coechipieri se despartira, Shino si Kiba plecasera acasa, iar Hinata se gindi sa se bucure de timpul frumos si cintecul pasarelelor plimbindu-se prin parc. Acolo o intilni pe Sakura care incerca sa flirteze cu Sasuke si pe Naruto care nu mai inceta sa-l priveasca urit pe brunet.
-Salutare! Ce mai faceti? Intreba Hinata zimbind gingas.
-Salutare Hinata ii raspunsera Sakura si Naruto in cor. Pai fiecare dupa cum vezi are propria lui ocupatie spuse blondul rosind la zimbetul brunetei. Am o idee,ce ar fi sa pornim impreuna acasa?
-Grozava idee Naruto!!! Spuse Sakura, dupa care toti patru pornira la drum.Nu mersera mult cind auzira un tipat asorzitor de vultur. ''Stai putin,cunosc sunetul asta,e Furtuna!!!'' Brusc Hinata se opri si isi intinse o mina in aer. Ceilalti mirati de gestul Hinatei, se oprira sa vada ce se intimpla. Cind se intoarsera, vazu cum un vultur alb, ce purta un medalion mov desenat pe el simbolul clanului Hyuga statea asezat pe mina fetei si ii inmina un pergament cu ciocul.
-Hinata,pe tine sta un vulture!!! Pleaca pasare nenorocita de pe Hinata spuse Naruto aruncind spre el un kunai.
-Stai linistit Naruto, ii spuse Hinata care a reusit sa prinda kunaiul cu cealalta mina. Ea e Furtuna si e pasarea mea si protectorul meu, nu imi va face nici un rau.
-Cum adica PROTECTORUL MEU? Intreba Sakura aflindu-se in ceata.
-Vedeti vulturii sunt protectorii clanului meu si fiecare are cite unu, sa nu va surprinda daca o sa mai vedeti vulturi in preajma mea.
''Asta explica de ce a chemat puii de vultur in ajutor cind s-a luptat cu mine'' Se gindea Sasuke.
-Ce super, vreau si eu unul spuse Naruto entuziasmat, vreau sa spun.....vulturii sunt foarte puternici.......
-Da asta pina cind nu-i arzi si ii faci pui la gratar. Spuse Sasuke rautacios.
Auzind acest comentariu, Hinata ii raspunse suparata:
-Nu-i indeajuns ca nu-mi raspunzi la binete, dar si te mai ei de vulturi?
Sasuke nu-i raspunse nimic, dar in schimb se uita la ea cu o privire ucigatoare, Hinata ca sa-i evite privirea spuse:
-Trebue sa plec, Furtuna mi-a transmis un pergament in care este o scrisoare care spune ca voi avea oaspeti, ne mai vedem! Si fata se facu nevazutta printre frunzisutile copacilor.

#15
Salut Gabriela. Am pierdut multe capitole, dar nui nimic. Povestea ia o intorsatura cam ciudata, dar imi place totusi.
In ultimele doua capitole teai grabit intrun hal fara de hal.
Actiunea este grabita si nu are nici o idee care sami transmita. Am inteles mai multe de acum 3-4 capitole mai mult, akum totul este alfel.
Ai foarte mult dialog, ambele ultimele capitole bazandu-se numai pe el. Puteai sa mai treci si la vorbire indirecta sa scrii actiunea, ce tsi se parea sec. Sunt destule replici seci, credema!
Descrierea in penultimul este bunicica, in ultimul este plecata la colindat :L
Actiunea este fugarita rau in ultimul de gaste :)), laso mai moale. Nu mai pune o gramada de puncte de suspensie, arata inestetic. Sunt suficiente cele gramaticale ( ...).
Intamplarea din ultimul capitol se bazeaza pe dialog. Data viitoare mai axeazate si pe sentimente nu numai pe discutsii.
Greseli de tastare nam vazut. Ast nextul si sper sa fie mai bun ca acesta. :x :-h
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#16
Multumesc mult Denissu pentru coment :) Din pacate vor mai fi capitole fugarite de giste:-w pina la un moment (nu este mult pina atunci)

CAPITOLUL 6-Oaspetii neasteptati(PARTEA A 2-A)
Hinata fugise intr-un suflet acasa sa afle mai detalielat despre acei oaspeti misteriosi care o sa onoreze clanul Hyuga cu vizita lor, dar spre dezamagirea ei nu gasi pe nimeni acasa care sa-i raspunda la intrebarile ei pentru ai satisface curiozitatea. Vazind cum stau lucrurile, se duse in camera ei, lua pergamentul se intinse pe pat si incepu sa-l citeasca atent de data aceasta caci atunci cind il primi de la Furtuna doar il cercetase fugitiv cu privirea si nu citi decit cuvintul "Oaspeti'' si fara sa mai aiba nevoie sa citeasca si restul se pricepu despre ce e vorba. Inainte de a incepe sa citeasca, cazu brusc pe ginduri:''Pe cine pacalesc eu? De ce ma pacalesc singura pe mine? Nu cred ca e un asa mare eveniment venirea acelor persoane. Atunci de ce picioarele mele au luat-o la sanatoasa? Si nici macar nu mi-am luat frumos la revedere...cred ca stiu deja raspunsurile la aceste intrebari. Adevarul este ca imi este teama de privirea lui Sasuke. Cind m-am intinit cu el pentru prima oara dupa atitia ani si l-am simtit privindu-ma, am avut senzatia ca sunt paralizata. Se pare ca gustul acestei senzatii neplacute mi-a ramas in minte,deaceia am fugit...ca o lasa...dar poate ca va veni o zi cind voi putea sa imi inving teama si sa fac fata acelei priviri, dar pina atunci...'' Ca sa isi mai ia gindul de la aceasta meditatie sumbra, incepu sa citeasca pergamentul care avea urmatorul continut:
Hinata,pe noi ne va onora cu vizita regele tarimului zapezii Toshiro si fiul sau Eizan. E necesar sa facem o impresie buna lor deoarece am fost alesi sa fim reprezentantii Konohai in aceasta vizita si asta va ajuta satul sa pastreze relatii bune cu cei din tarimul zapezii iar noi sa obtinem favoruri in fata regelui in caz de necesitate. Te rog imbraca-te cit mai frumos si fii cit mai ospitaliera ca oaspetii nostrii sa se simnta cit mai confortabil. Eu voi veni cu ei acasa. Sa fii gata pina seara. Tata.
Dupa ce citi pergamentul,bruneta se uita la ceas. Era ora 16:00, Hinatei ii ajungea timp sa se pregateasca, dar cu toate aceastea ea incepu de pe acum sa-si caute kimonoul cu care avea sa se imbrace si accesorile pe care le va pune in par caci ea nici o data nu reusea sa fie gata la timp cind se pregatea de astfel de festivitati. Imbraca un kimono de culoarea mov deschis cu motive florale desenate pe el de culoare mov inchis. Parul ei drept pina la umeri si-l undula spre sfirsit, prinzindu-si in partea stinga si dreapta a bretonului cite o clama mov stralucitoare. Verificind daca in casa este totul in ordine si masa este aranjata pentru oaspeti, parasi casa si se indrepta spre aleia ''Florilor De Liliac'' pentru a se plimba cum o facea in fiecare seara, dar imbracata in hainele ei de zi cu zi. In partea opusa a aleei, Naruto alerga in colo si inapoi neavind astimpar:
-Naruto,poti sa stai pe loc odata!!! Striga la el Sasuke nervos. Mai spune-mi odata de ce am venit aici cu tine, in loc sa stau acasa si sa ma antrenez?
-Pentruca am m-am inteles cu Sakura sa ne vedem aici ca sa-i propun o intilnire si sunt foarte nervos, iar tu ca si cel mai bun prieten al meu ai venit sa ma sustii.
''Oh da...oare unde mi-o fost capul cind am acceptat?'' Se intreba brunetul mirat de propriul sau comportament. Oprindu-se din gindit observa ca Naruto sta teapan intr-un loc fara sa scoata nici un sunet si fara sa faca vre-o miscare:
-Naruto, ce e cu tine? De ce...involuntar si Sasuke ramase fara grai la vederea Hinatei care se plimba a gale, tinind un buchet de flori de liliac in mina. Afara, seara isi facea aparitia maestos, lasind ca mantia ei intunecata sa invalue incetul cu incetul cerul lasind ici si colo sa se rataceasca cite o raza a soarelui ce era deja la apus si prindea o culoare roz spre mov. Pentruca odata cu apusul soarelui se racise, vintul bintuia nestingherit pe strazile orasului jucindu-se fara un pic de sfiala cu parul brunetei ce flutura in aer inconjurat de o multime de petale de lilieci ce erau maturate de vint drept in fata brunetei, iar acum ochii ei de culoare alburie se facura mov. Tot ce se petrecea acum in jurul ei parea ca ii dau imagine de creatura supranaturala, o zeita cu chip de paminteana.
''Ea...ea...arata ca o ninfa'' Se gindea brunetul afectat de cele vazute si care nici nu banuia cita dreptatea avea.Baietii puteau stau neclintiti asa si o zi intreaga daca nu era vocea asurzitoare a lui Sakura sa-i trezeasca la realitate:
-Hei baeti, ce e cu voi? Cineva care nu v-ar cunoaste ar zice ca ati vazut o fantoma la ce fete lungi aveti. Spuse rozalia razind. Mai bine v-ati duce si ati saluta-o pe Hina, wow Hinata arati capabila sa topesti un milion de inimi spuse Sakura admirind-o. Ce este cu aceasta schimbare?
Inainte ca Hinata sa reuseasca sa-i raspunda, cineva i-o lua inainte:
-Cred ca din cauza noastra, spuse Eizan zimbind frumos.
Acum era rindul Sakurei sa stea inlemnita. Vazind felul cum arata Eizan ramase fara replica. Eizan era un brunet frumos, cu suvite albastre si ochii de culoarea marii. Era imbracat cu o jacheta alba, jinsi albastrii si adidasi la fel albastrii. Eizan continua:
-Tu domnisoara,trebue sa fii frumoasa Lady Hinata spuse acesta sarutind usor mina fetei, care biata de ea se facu mai rosie ca racul vazind gestul printului. Iar tu...spuse Eizan indreptindu-si privirea catre Sakura care se lupta din rasputeri sa-si vina in fire:
-Eu...sunt...SSSakura spuse aceasta reusind sa-si spuna in cele din urma numele, si care mai nu lesina cind vazu ca si ei baiatul cu un gest gentil ii saruta mina. Baietii priveau fara sa spuna nimic, nu le veneau sa creada ca toate acestea se petrec sub ochii lor.
-Hinata, i-ati ramas bun de la prietenii tai si sa mergem acasa spuse tatal ei cu o voce mai serioasa ca nici o data. Hinata asa si facu dupa care merse acasa gindindu-se pe drum ''Oare ce o fi cu tata de s-a exprimat asa de sever si pe un ton deloc ospitalier...oare este in legatura cu oaspetii? Este ceva legat de ei ce nu vrea sa-mi spuna?''



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lumina vine de la răsărit Katniss 18 6.666 13-06-2011, 01:20 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.365 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  [split] Lumina vine de la răsărit ( +16 / +18 ) Valleee 0 1.107 28-03-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Valleee
  Intunericul iubirii nestiute Miranda. 6 6.185 26-12-2010, 08:10 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Oare cât? (SasuHina) Abbeh. 20 10.589 05-07-2010, 08:35 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Cand lumina e stinsa Axel . 1 2.419 09-05-2010, 06:30 PM
Ultimul răspuns: Akane
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.004 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.509 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Inger de lumina chrissta 7 6.014 23-06-2009, 10:25 AM
Ultimul răspuns: chrissta
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.639 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)