Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14

#21
Konnichiwa ^^ iata ca vine si al 6-lea capitol , in sfarsit . Stiu ca le scriu la un interval cam mare , dar nu am timp :( . >.< Enjoy ^^

6.Planul
Brunetul nu s-a mai putut abtine si i-a azvarlit un pumn in fata , facandu-l sa scuipe sange pe jos . Koto si-a ridicat privirea catre el . In sufletul sau era extrem de furios si simtea ca vrea sa il sfasie pe Sasuke , dar nu dorea sa para asa in fata Sakurei . Nu dorea sa isi dezvaluie adevarata fata .
-Sasuke ! Cum ai putut ? S , s , si de ce ai facut asta ? a strigat rozalia ca din gura de sarpe .
-Dintr-un motiv pe care nu ai cum sa il intelegi .
-Tu esti de neinteles ! Profesore , sunteti bine ?
-D , da , mica mea petala de trandafir .
La auzul acestor vorbe , brunetul s-a indreptat spre Koto din nou , l-a apucat de gulerul camasii pe care o purta si l-a mai lovit inca o data cu putere , de aceasta data pe cealalta parte a fetei .
-Ai innebunit ? Ce e cu tine , monstrule ?
Sasuke l-a lasat pe barbat deoparte si s-a uitat fix la Sakura , care il ranise enorm cu vorbele sale reci :
-P , poftim ? Ma numesti pe mine monstru ? Dar ce zici de acest prefacut ? Este evident ca ...
In acea clipa , Koto s-a ridicat si l-a impins cu forta pe brunet , facandu-l sa se izbeasca de zidul cladirii .
-Este suficient , tinere ! Ai intrecut masura ! Credeam ca puteam lamuri lucrurile ca doi oameni , nu ca niste animale . Dar daca tu asta vrei , sa trecem la treaba !
-D , doar nu vorbesti serios , profesore !
-Ba da , Sakura . Baiatul asta trebuie sa primeasca o lectie . Nu are dreptul sa se comporte asa . Atitudinea lui este de neiertat .
-Sa primesc o lectie , ai ? Ei bine , cum iti place asta ?
Sasuke l-a impins cu piciorul in stomac , determinandu-l pe Koto sa devina din ce in ce mai agresiv . Brunetul a fugit repede in casa , spre bucatarie de unde a facut rost de un cutit .
-Sa te vad acum ! l-a amenintat el pe profesor .
Cei doi se asezasera in pozitii de lupta , fiind pregatiti sa atace in orice moment . Sasuke s-a hotarat sa faca primul pas . A alergat spre barbat , cu intentia de a-l strapunge cu cutitul , insa acesta a ripostat si l-a prins de maini , astfel incat cutitul sa nu il poata atinge . Tanarul l-a mai impins inca o data cu piciorul , lovindu-l tot in stomac . De aceasta data , barbatul s-a infuriat si s-a napustit asupra lui . In urmatoarea clipa , cei doi erau tavaliti pe podea . La un moment dat , Sasuke s-a apropiat foarte mult cu cutitul de gatul lui , fiind gata sa il taie , insa Koto l-a lovit cu genunchiul stang in zona sa sensibila , facandu-l pe tanar sa scoata un strigat de durere .
Intre timp , profesorul a fugit cu gandul sa se ascunda pe undeva prin casa . Brunetul s-a ridicat incet si a pornit in cautarea lui . Koto insa a fost inteligent si a luat si el un cutit dupa ce l-a lovit pe Sasuke .
-Hai , iesi afara lasule !
Koto se urcase pe un dulap mai inalt , unde nu ar fi putut fi vazut . Iar cand Sasuke a intrat in camera respectiva , barbatul a sarit asupra lui. Chiar atunci , s-a auzit vocea Sakurei :
-Incetati ! Incetati amandoi !
Koto nu a putut sa se opreasca deoarece era prea tarziu . A incercat sa indrepte cutitul in alta directie , dar pana la urma i-a trapuns bratul brunetului . Cand cutitul i-a trecut prin mana , privirea lui Sasuke a intepenit . Rozalia a alergat repede spre cei doi si l-a vazut pe tanar cu mana sangeranda si imediat si-a indreptat privirea catre Koto . Acesta a ridicat ambele maini , in semn ca e nevinovat .
-E , eu ...
Sakura a inceput sa planga . Nu stia ce sa faca , de partea cui sa fie .
-Stai linistit . Nu cred ca e vina ta . In fond...el a inceput totul . Dar , in orice caz , trebuie sa il ducem la spital . Nu il putem lasa aici .
-Corect ! Sa mergem .
In drum spre spital , niciunul din ei nu a scos niciun cuvant . Se simtea in aer nostalgia unei dupamiezi triste . Ajungand in fata spitalului , l-au dus pe tanar la camera de urgenta . De aici a fost luat in grija medicilor .
Cei doi au plecat si au hotarat sa ia cina , in acest fel pentru a mai uita cele intamplate .
Mergeau amandoi pe aleea tacuta si ingusta . O lumina trandafirie invaluia orasul aglomerat . Soarele se ascundea incet dupa blocurile de sticla , retragandu-si incetul cu incetul sagetile luminoase . Cu pasi marunti , rozalia inainta melancolica . Suvitele sale lucioase erau miscate de vantul care adia . Masinile dadeau navala pe soselele largi , zgomotul claxoanelor devenind chiar strident si enervant . Se simtea atmosfera apasatoare . Plutea in aer un sentiment de o tristete apasatoare .
Sufletul Sakurei era sfasiat . Pe de-o parte il intelegea pe profesor si isi dorea sa fie de partea lui . Dar pe de alta parte , tinea putin la Sasuke . Nu stia cum sa reactioneze , pe cine sa creada .
Au ajuns peste ceva timp la restaurant . Se intunecase , luminile galbui care inconjurau restaurantul creand astfel un contrast nemaipomenit cu intunecimea cerului . Pluteau in aer miresme imbietoare . Se putea simti mirosul amestecului de coji de portocale si scortisoara care erau asezate in niste boluri de cristal pe toate mesele . Cei doi au preferat sa se aseze intr-un loc mai retras deoarece nu doreau ca toata lumea sa auda despre ce discutau ei . Sakura a inceput sa ofteze , atragandu-i atentia barbatului .
-Ce s-a intamplat , draga mea ?
-Of..nu stiu ce e cu mine . Ma simt total aiurea .
-Draga , este normal sa te simti dezorientata . Nu toata lumea poate trece peste astfel de lucruri asa de usor . Asta demonstreaza ca esti o persoana sensibila . Si asta e ceea ce imi place la tine , rozalia mea !
Koto isi apropiase scaunul de cel al Sakurei . Fata a incepu sa roseasca , fiind simtite emotiile sale . Barbatul s-a apropiat de ea si a imbratisat-o . Fata nu banuia nimic din ce avea sa se intample .
Au continuat sa vorbeasca si sa manance . Dupa aproape doua ore , cei doi terminasera in sfarsit de dezvaluit o multime de sentimente si framantari .
-Cred ca ar fi momentul sa plec . Este cam tarziu .
-Bine ! Atunci , haide ! Te duc eu acasa .
-Aa , daca nu va suparati , as vrea sa merg singura . In acest fel imi pot revizui gandurile .
-Desigur ! Nu vreau sa te presez , mai ales acum , avand in vedere starea in care esti . -
-Multumesc pentru intelegere ! Stiu ca ma pot baza mereu pe dumneavoastra .
-Nicio problema ! Ai grija pe strada . Este cam periculos noaptea .
-Nu va ingrijorati . Nu voi pati nimic . Acum o sa plec . La revedere !
-La revedere .
Profesorul a avut grija ca fata sa iasa din restaurant , dupa care a scos telefonul din buzunar si a vorbit cu un barbat :
-Fata a plecat . Sunteti pregatiti ?
-Da , domnule ! Deci unde o sa se intample ? La prima sau la a doua intersectie cu strada principala ?
-LA ce a de a doua . Am auzit ca pe acolo nu prea umbla politia .
-Da , domnule .
-Bine . Puteti pleca .
-Am inteles .

To be continued....:)) mda..in sfarsit...al 6-lea capitol..stiu ca v-am lasat sa asteptati cam mult dar nu am avut timp deloc :( . Enjoy ^^

#22
Ma bucur foarte mult ca dupa o absent atat de indelungata ai pus in sfarsit continuarea. Sa stii ca este pe masura asteptarilor.Ce pot sa iti spun scrii superb, descrii bine, si te pricepi sa povestesti intamplarile.Ai reusit sa ma captivezi cu acest fic si sa stii ca iti citesc fiecare capitol cu mare drag.Nu am ce critica sa iti fac pentru ca totul este foarte bine.Sunt foarte curioasa care este planul profesorului pentru ca reusesti ca de obicei sa ma lasi in suspans.Ai mult talent si ador ficul tau original.spor la scris si sper ca vei continua cat mi rpede.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#23
In sfarsit ai pus continuare..............dupa atat timp............dar sa stii ca asteptarea a meritat.............pentru ca capitolul a fost pe masura...............bravo si tine-o tot asa!
FELICITARI!!!!
Greseli nu am vazut, descrierea, dialogul si naratiunea sunt imbinate perfect.
Sugesti nu am sa iti dau pentru ca ficu' tau e fffffffffff bun.
:bye:
And see you with the next chapter! :bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#24
Konnichiwa ! In sfarsit dupa atata timp am ceva minute libere sa trec pe aici . Multi m-au intrebat chestii de genu' "Cand o sa pun urmatorul capitol" . AA...pai va veni foarte curand :D Pana acum nu am mai avut timp sa mai scriu...stiti voi cum e k scoala asta ~X(...Sper sa ma intelegeti . Ja ne si o sa pun peste putin timp urmatorul capitol .

#25
ai uitat de fic:((
vreau continuarea:)
cum va scapa Sakura?
profesorul asta e ash de rau:((
sper ca Sasuke sa faka ceva;))
astept nextu
chu si gambate:*
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Probleme.[sasuxsaku] PynkyStylex 2 2.419 28-12-2010, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  sasuXsaku-o lume noua sakura_haruno75 1 2.494 29-05-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 14.647 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 8.074 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)