Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Probleme.[sasuxsaku]

#1
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Buna mam decis si eu sa scriu un fic despre cuplul meu pref sasusaku! Cititi si dati comm!:*

Capitolul 1. L-am vazut.

Sa nu subestimezi dragostea la prima vedere. Niciodata. Nici macar atunci cand crezi ca ea nu exista. Mereu te poate lua prin surprindere si te poate lasa trista.

-Sakura, trezeste-te! E prima ta zi de scoala! urla mama mea antipatica. Vocea ei subtire imi infunda urechile si ma facu sa ma trezesc.
Mi-am dat seama ca era deja sapte. Locuiam departe de noua mea scoala, din Satul Frunzei, numit si Konoha. Vroiam sa fac o impresie buna, ca noii mei colegi sa isi aminteasca zambind de prima zi in care i-am vazut. Am facut un dus caldut, nu fierbinte cum obisnuiam fiindca aveam nevoie de o reimprospatare. Dupa ce m-am uscat, m-am imbracat in hainele mele preferate: o pereche de blugi gri, un tricou negru, simplu peste care am luat un hanorac gri si o pereche de tenisi albastri. Parul rozaliu l-am lasat liber, fiindca imi placea cum arata.
Mi-am luat ghiozdanul, in care am pus cinci lei si am iesit din casa grabita, fara a-mi saluta parintii. Urat din partea mea.
M-am uitat la ceas si am constatat ca mai am o jumatate de ora pana incep cursurile, asa ca am incercat sa ma grabesc cat de repede am putut.
Pe strada circulau oameni simpli, majoritatea parea prietenosi, dar erau unii care ascundeau un trecut misterios. Incercam sa ii studiez mai atent, dar asta ma facea sa ma misc mai incet. Asa ca am lasat asta pe mai tarziu, cand o sa mai vizitez centrul satului.
Dupa cateva minute, am ajuns la scoala. Cladirea in care aveam sa imi petrec o mare parte a zilei era galbena, cu o curte mare, acoperita cu iarba proaspata, de un verde care te fermeca. Am deschis poarta ce ma despartea de studentii academiei, care stateau nerabdatori in curtea scolii. Majoritatea radeau, faceau glume si povesteau despre vacanta si despre scoala, elevi si profesori. La prima vedere, pareau o adunatura de ciudati, cu personalitate si vise total diferite fata de ale mele. Dar asta nu era un obstacol dificil pentru mine.
Dupa ce am studiat mai bine locul in care ma aflu, am decis sa ma amestec printre elevi, care vor fi viitori mei colegi.
Brusc, am simtit ca o pereche de ochi negri, misteriosi si necrutatori ma privesc ca pe un intrus. Cine era? Nu mi-am dat seama. Doar energia, chakra intunecata pe care o emana o puteam simti in aer. Nu era o senzatie placuta, dar nu a durat foarte mult. Intr-o fractiune de secunda, a disparut. Ma intrebam cine a fost si ce a vrut de la o fata noua, necunoscuta ca si mine. Aveam de gand sa aflu cu orice pret, nu suportam ca cineva sa ma urmareasca, fiindca ma simteam inconfortabil.
-Uite cine a venit. am auzit un grup susotind despre mine.
-Ea e. spuse o voce de fata cu mult dispret.
-Hmm. Hai sa vedem, cine e defapt. se auzira vorbele unui baiat, care avea o voce destul de placuta, doar cuvintele lui ma speriau.
Am simtit ca toti se uita la mine. Si aveam dreptate.
Love.

#2
Se pare ca sunt prima. ^_^ Vad ca esti noua aici asa ca iti urez bun venit >:D<. Ideea nu este tocmai originala dar m-ai facut curioasa la sfarsit.:> Oare ce se va intampla mai departe?:-? In fine. Descriere ai dar ar mai merge...Naratiunea e ok si actiunea la fel. Dialogul nu e sec ceea ce e bine. Imi place citatul de la inceputul ficului. Foarte frumos :> Greseli de tastare nu prea am vazut. probabil erau dar nu am stat sa ma uit :>. In fine astept next si sa ma anunti cand il pui
[Imagine: EnvYQ.png]

#3
Nu mi se pare chiar uimitor, o idee foarte comuna, de la aceasta idee au pornit toate. Descrierea nu este buna, de fapt nu este deloc, ai incercat sa spui cum este Sakura imbracata, dar scurt. Inca nu ai spus cine vorbeste, asta imi place. Dialogul este cam sec, ca sa nu mai fie asa nu trebuie decat sa urmezi decat doi pasi: reduce dialogul si dezvolta o propozitie spusa de o persoana. Este chiar usor daca incerci.
Sa ma anunti cand pui continuarea :x:x:x



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sasuXsaku-o lume noua sakura_haruno75 1 2.494 29-05-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 14.647 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 8.073 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan
  Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 maara_chan 24 22.317 27-02-2009, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Alexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)