09-08-2012, 03:40 PM 

Hey dragilor...........
Dupa mai bine de un an de cand vizitez site-ul mi-am facut cont
Nu prea sunt multe de zis despre mine decat ca am aproape 17 ani si sunt fan YAOI . Alte lucruri care imi plac ar fi filmele coreene, imi place aproape orice tip de muzica, iubesc teatrul si imi place sa citesc poezii.
 . Alte lucruri care imi plac ar fi filmele coreene, imi place aproape orice tip de muzica, iubesc teatrul si imi place sa citesc poezii. 
Printre anime-urile care imi plac se numara: junjou romantica ( preferatul meu ), itazura na kiss, gravitation, kuroshitsuji, vampire knight, uraboku etc.
 ), itazura na kiss, gravitation, kuroshitsuji, vampire knight, uraboku etc.
Ceea ce urasc cel mai tare pe lumea asta e matematica
Daca aveti intrebari o sa fiu bucuroasa sa va raspund 

Dupa mai bine de un an de cand vizitez site-ul mi-am facut cont

Nu prea sunt multe de zis despre mine decat ca am aproape 17 ani si sunt fan YAOI
 . Alte lucruri care imi plac ar fi filmele coreene, imi place aproape orice tip de muzica, iubesc teatrul si imi place sa citesc poezii.
 . Alte lucruri care imi plac ar fi filmele coreene, imi place aproape orice tip de muzica, iubesc teatrul si imi place sa citesc poezii. Printre anime-urile care imi plac se numara: junjou romantica ( preferatul meu
 ), itazura na kiss, gravitation, kuroshitsuji, vampire knight, uraboku etc.
 ), itazura na kiss, gravitation, kuroshitsuji, vampire knight, uraboku etc.Ceea ce urasc cel mai tare pe lumea asta e matematica

Daca aveti intrebari o sa fiu bucuroasa sa va raspund