Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#71
Mersi ca mi-ai spus si scuze intarzierea. Ai pus momentul casatoriei, misto..desi puteai sa-l descrii mai bine si la fel si sentimentele mirilor, ca totusi e o zi destul de importanta. Greseli nu mai spun ca s-au zis mai sus, dialogul chiar a fost ok, mai ales la primarie. Naruto nu avea ce ace, trebuia sa-l "chinuie" putin pe Sasuke. Sakura ea il iubeste pe brunet, insa a suferit prea mult si sunt de acord cu ultima afirmatie a rozaliei. Ca tot mi-am adus aminte mama ce rochie o.o chiar si eu ma uitam ca proata la imbracamintea pentru restaurant. Ai ales hainele cu grija si atentie, perfecte.
Spor la scris:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#72
Hey Manu :D Vreau sa iti zic ca am citit de cand ai postat ficu aici, numai ca pe atunci nu aveam cont si abia acum ajuns si eu. M-ai lasat fara cuvinte de fiecare data si ma faceai sa ma simt acolo cu fiecare rand citit. Mi-a placut foarte mult si capitolul asta. ♥Venus^.^Roseta♫ avea dreptate, puteai sa descrii mai bine sentimentele, dar nu te mai sacai atat. Oricum descrierea a fost superba, actiunea nu a fost grabita si dialogul a fost genial.

Astept nextu` si te-as ruga sa ma anunti cand il pui. Spor la scris! Pupici:*
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#73
Durere, dar multa fericire

P.O.V. Sasuke: Conduceam masina, indreptandu-ne spre spital, ca Sakura sa nasca, fiindca ii se va provoca travaliu. De ce? Habar n-am, fiindca nu sunt ginecolog. Tot ce vroiam sa stiu, era daca fata sau baiatul din pantecul rozaliei era al meu sau a lui Kiba. Oftez si ma uit la tanara, cum isi mangaia burda mare ca un balon, acoperita de un plover crem, pe gat si din lana, fiindca in Japonia a venit iarna si ca sa nu ii fie frig, daca merge pana la usa sau putin pana in curte. Mai purta o pereche de pantaloni de trening negri si grosuti, iar in picioare niste opincute.

Flash back

Stateam in birou, vorbind cu Kana, ce era doctorul ginecolog al Sakurei, interesandu-ma de evolutia sarcini. Nici acum nu vroia sa imi spuna ce va fi, spunand intr-una ca voi lesina si chesti din astea.
- Maine vom veni la spital sa ii provoci travaliu, apoi dupa ce se naste, le faci un test A.D.N. pentru a vedea cine dracu e tatal, mormai, luand o gura de ceai de fructe de padure.
- Ce vei face daca e copilul lui Inuzuka? Ma intreba curioasa, albastruia, facandu-ma sa oftez si sa privesc ganditor pe geam.
Ridic din umeri si ii spun ca pe fruntea lui va scrie casa copilului, iar daca e al meu, il voi creste si daca va fi fata, va fi sotia lui Kanji. Cand auzi, femeia mari ochii de uimire, apoi ii inchise, spunand ca ne asteapta la clinica maine. Aprob ganditor din cap, privind cum ninge afara.

Endback


- Sasuke, am ajuns, ma trezi din visare glasul fetei, iar eu am iesit primul din masina, deschizand o umbrela neagra.
Ma duc pe partea ei si deschid usa, iar rozalia ma apuca de brat, pentru a nu pica si am pornit impreuna spre intrarea in spital. Cum am intrat, Konan o obliga sa se aseze pe un scaun cu rotile, facandu-i in acelasi timp o injectie ce ii provoca acel travaliu.
- Eu merg cu Sakura in salonul ei pentru a naste. Tu stai pe aici si mai cheama pe cineva, in caz de lesin, imi spuse doctorita si porni cu fata spre salon.
Am oftat si mi-am scos mobilul sunandu-l pe Naruto, pentru as aduce iubirea vietii la spital, ca sa fie langa mine. Dupa ce ma injura - clar i-am deranjat de la ceva - i-am povestit unde ma aflu si sa isi miste posterioarele alea gaurite la spital. Cand au auzit, blondul mi-a promis ca in douazeci de minute este acolo. Trag aer in piept si ma duc pe coridor, asezandu-ma pe o bancuta. Imi pun mainile pe chip, rugandu-ma in gand la Dumnezeu pentru ca acel copil din pantecul fetei sa fie al meu, ca sa nu fiu nevoit sa il dau spre adoptie....
Tipatul fetei ma facu sa tresar, uitandu-ma alarmant in jur, apoi imi dau seama ca ma aflam in spital. Aud cum ma striga cineva si il vad pe Naruto cu Gaara, venind spre mine, usor transpirati, din cauza ca au alergat pana aici. Le spun pe scurt ce s-a intamplat, apoi o aud din nou pe Sakura cum tipa de durere, urmata de un planset de bebelus.
- Ma duc sa iau niste flori, spun, cand ei m-au intrebat unde plec.
Ies din spital si vad o florarie peste drum, deschisa, iar o femeie batrana matura zapada din fata usii. Imi zambi cand m-am apropiat de ea si am rugat-o sa imi dea un buchet frumos de flori, fiindca sotia mea naste. Cand auzi, femeia imi dadu o vaza rosie in care erau crini cu trandafiri si ferigi, foarte frumos aranjate. Dupa ce platesc, ma intorc pe hol, iar cei doi barbati alaturi de doctorita ma priveau complici, parca am facut ceva rau.
- Luati din mana vaza aia, spuse ea, iar eu am pus vaza pe bancuta, apoi am privit-o atent. Felicitari Sasuke, tu esti tatal, fiindca testele A.D.N. arata ca tu ai ajutat la creea celor doi si nu alalalt si felicitari ca ai gemeni, pereche, spuse Kana, iar eu am ramas uimit
Simt cum genunchi imi cedeaza si pic pe spate...

P.O.V. Sakura: Stateam in pat, uitandu-ma la gemeni carora le-am dat nastere, mai ales o pereche minunata. Amadoi avand parul negru ca si abanosul si ochii verzi ca doua smaralde vii, erau acum acoperiti de pleoapele lor mici. Aud zgomot de pe coridor si apoi usa se deschise, iar pe ea isi facu aparitia un Gaara ce radea in hohote de un Sasuke foarte nervos, ce mai avea un pic si arunca cu o vaza in capul sau, dar roscatul a fost rapid scos afara de Naruto.
- In sfarsit am scapat de ei, mormai brunetul pe un ton rece, stergandu-mi zambetul de pe chip, fiindca era nervos si cine stie ce imi va mai face acum.
Cand vad ca se apropie de mine cu acea vaza, m-am aplecat de mijloc, ignorand durerea din partea de jos a trupului, pentru a-mi apara copii in caz ca vroia sa ii omoare.
- Felicitari, frumoaso, il aud cum imi sopteste in ureche si buzele sale ma pupara pe obraz, facandu-ma sa ma intorc spre el.
In fata ochilor aparu un buchet frumos de trandafiri cu crini si ferigi. Imi ridic privirea, iar brunetul imi zambeste dragastos, taindu-mi respiratia, apoi pune pe masuta de langa geam vaza. Vine inapoi la mine si ma roaga sa ia fetita in brate, iar eu l-am lasat cu oarecare ezitare, fiindca nu vroiam sa ii faca ceva fiicei mele si a lui. O lua cu grija in brate si o pupa delicat pe frunte, apoi isi lipi fruntea de a ei, lasandu-ma masca. Nu am stiut niciodata ca ii plac cu adevarat copii. Doamne, Sakura esti asa de proasta. Nu ai observat pana acum ca are grija de Kanji ca ochi din cap, incat l-ar ucide si pe Buddha daca i-ar face rau baietelului sau, imi spun in gand si imi pun mana pe coasta lui, facandu-l sa tresara usor, apoi ma privi intrebator.
- As vrea sa ii dai tu nume fetei, spun cu zambetul pe buze, lasandu-l masca, apoi imi zambi protector.
- Numele ei este Ayne si al baiatului..., lasa propozitia in aer, dandu-mi de inteles, ca mie imi revenea onoarea de am numi fiul.
Zambesc si ii spun ca numele sau va fi Daisuke, iar Sasuke se apleca sarutandu-ma apasat pe buze. Doamne, cat de mult i-am dus dorul buzelor sale, dar de acum incolo le voi simti mereu. Imi mai dadu un sarut scurt, apoi imi spuse ca maine ma externeaza, iar el trebuie sa plece, fiindca trebuie sa pregateasca camera copiilor. Raman uimita, apoi zambesc bucuroasa ca i-am nascut copii lui si a unui nenorocit de animal. Purtarea sa de acum ma facea sa il iert ca m-a violat si m-a vandut ca pe nimic unui nenorocit cu scula mica. Inainte sa plece, il rog sa ma mai sarute o data pe buze, iar tanarul se conforma imediat, apoi pleca, lasandu-ma in salon, bucurandu-ma ca sunt mama a doi gemeni, minunati si dulci...

Buchetul de flori
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#74
Yaay sunt prima!:yes:
In primul rand mersi ca m-ai anuntat. Ce sa spun? Mi-a placut la nebunie capitolul asta. Ce dulce! Sakura are gemeni, un baiat si o fetita... si Sasuke e tatal lor^^. Greseli de tastare sincer eu nu am vazut, probabil nu am dat asa mare importanta, iar dialogul a fost ok. Ma bucur ca rozalia l-a iertat pe brunet pentru toata suferinta pe care i-a provocat-o. Nu mai stiu ce sa mai zic...
Nu uita sa ma anunti de next asa ca spor la scris! Pupici!:*
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#75
Iti multumesc ca m-ai anuntat. Imi place foarte mult acest capitol. Chiar ma intrebam daca Sasuke nu are indoieri despre partenitatea copiilor, dar mi-ai raspuns azi, adica in acets cap.. Cel m-ai mult mi-a placut: cand a lesinat Sasuke, a fost foarte tare si surprinzator, faptul ca Sakura si-a aparat copii cand a intrat nervos Sasuke in salon, ca doar, nici nu-i dorea la inceput, ca Sakura l-a iertat pe Sasuke. Descrierea este buna, imi place stilul tau. Dialogul foarte bun, in marimi bune, dar si bine gandit fiecare replica. Actiunea este lenta, nu m-am simtit la rodeo. Ideea ramane una extraordinara, chiar daca multe fic-uri se iau dupa asta, ficul tau este cel original, si absolut nimeni nu poate schimba asta.
:bye:

#76
Hello:*
Ma bucur ca Sakura a nascut si ca Sasuke e tatal gemenilor.... presupun ca iti plac mult gemenii, deoarece imi amintesc ca mai ai un fic terminat in care Sakura nastea tot gemenii... sper ca nu m-am inselat:-)
Ma intreb daca Sasuke va face diferente intre cei trei copii? A mai si spus ca fata va fi sotia lui Kanji si din cate am observat pe fetita a luat-o prima data... sper totusi sa nu existe diterente intre ei... pentru ca asta ar duce mai tarziu la un conflict intre copii...
Abia astept sa vad cum va decurge restul povesti:*:bye:

#77
Vin si eu, nu pot lipsi :x Mersi ca m-ai anuntat.
La acel flashback cand Konan ia zis lui sasuke ca o sa lesine mi-a trecut prin minte o sclipire ca vor fi gemeni si uite ca asa a fost si faza cu lesinatu chiar a fost tare =)), nu se putea sa treci peste.
Descriere: puteai acceuntua mai bine sentimentul de mama. Misto buchetu de flori.
Ma bucur ca brunetu e tatal si nu nenorocitu de Kiba. Stai ca tu glumesti cu casatoria intre Kanji si Ayne, adica sunt frati vitregi si nu prea e normal sa zic asa...
Abia astept next si sa vad cu ce ne mai surprinzi.
[Imagine: h8v.gif]
 

#78
Yey! Sakura a nascut gemeni si inca pereche! Very cute! Mi-a placut la nebunie cand Sasuke mai avea putin si lesina.:)) La cat de dur pare nu ma asteptam la asa ceva. Ma bucur pentru Sakura. A reusit sa schimbe un monstru intr-un tatic extrem de dulce si iubitor nu doar cu micutii sai , ci si cu mamica.^_^ Am suferit un mic soc cand am afla dorinta lui Sasuke de ai casatorii pe Kanji si pe Ayne. Strange! Anyway, am vazut decat o mica greseala : "burda" - burta.
Asta-i tot , pentru moment.:P Multumesc ca m-ai anuntat si spor la scris!
Jaa ne! :bye:

#79
Innafara de cateva greseli de tastare totul a fost perfect. Totul a decurs atat de lin, si imi place cum se imbinaa modurile de expunere chiar daca la descrierea sentimentelor este cam para malaiata. Ce sa spun? Sunt fericita ca copii sunt a le lui Sasuke si chiar nu ma asteptam la gemeni o.o. Cred ca totul va fi bine, adica sa vedem daca ne mai faci surprize. Nu prea am ce sa spun pentru ca acest capitol a fost mai mult cu nasterea si asa. Dar a fost un capitol foarte bun, chiar daca a fost mai linistit>:D< .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#80
Fericire...

P.O.V.Sasuke: - Kanji, puiule e frig afara, spun eu, cand fiul meu cel mare se indrepta fuguta spre usa din sticla de la sufragerie pentru a iesi afara.
Il iau in brate, iar el incepe sa planga vrand afara, dar adevarul era foarte obosit. Nu puteam sa il culc, fiindca am chemat niste oameni pentru a-mi pregati cele doua camere pentru gemeni mei si sa le echipeze cu tot ce era necesar unui copil mic. Il pup pe brunet pe obaz, iar el isi ascunse fata in scobitura gatului meu, imbratisandu-ma si incepu sa motaie, in timp ce il mangaiam usor pe spatut si ma plimbam prin sufragerie. Eram si acum nervos pe fratemiu, ca facuse misto de mine, cand Gaara i-a spus ca am lesinat, cand am aflat ca am gemeni si m-am ales cu un cucui de toata frumusetea la tampla.
- Sasuke, au terminat, ma anunta Dominica, iar eu am aprobat din cap.
- Le platesti si daca ma cauta cineva, spui ca nu sunt acasa si daca insista, ii spui lui Boris sa isi aduca Katiusha si gata, ii spun femeiei, iar aceasta aproba din cap.
Urc la etaj, unde Lillyan facea curatene dupa ametiti aia, iar cand ma vazu, isi pleca usor capul apoi il lua pe Kanji din bratele mele, ducandu-se cu el in camera sa. Intru in camera lui Daisuke si vad pereti albastri si toata mobila de lemn de culoarea nisipului ud si o gramada de ursuleti si alte jucari, iar patul avea cearceafuri albastre. Zambesc si ies din camera, ducandu-ma in cea a fetei, regretand imediat. Puteam sa jur ca am intrat in regatul printeselor, fiindca in afara de pereti si podea, tavanul si mobila era roz. Sper cand e mare sa nu are pretentia sa se imbrace in roz sau mai stiu eu ce, ca rapid o trimit departe de casa, ca sa se invete minte, spun in gand, coborand in sufragerie si m-am trantit pe canapea, dand drumul la L.C.D. si adormind...

P.O.V.Sakura: Ii puneam pe gemeni in scaunul special, adus de Lillyan, care veni impreuna cu Boris si Kanji, ce vru sa il iau in brate, dar nu aveam vroie vreo trei luni de zile sa mai ridic nimic. Menajera abia putea sa il tina in frau pe Kanji ca sa nu darame totul. Dupa ce imi iau pe mine o geaca groasa si iesim din spital, urcand repede in masina, pornind spre vila. Eu stateam in spate cu copii, iar roscata cu barbatul in fata, conducand masina cu grija pe strazile pline de zapada. Brunetelul isi puse capul pe picioarele mele, isi baga degetul in gurita si incepu sa il suga in timp ce adormi linistit. Imi las capul pe spate, inchizand ochii, adormind si eu...

Deschid ochii si clipesc de cateva ori, privind in jur. Ma aflam in dormitorul meu si a lui Sasuke, dar nici urma de brunet sau de gemeni, ce ma facu sa ma ridic speriata, privind in jur. Ma ridic din pat, iesind din camera si incep sa cercetez toate incaperile la rand. Am deschis prima usa, vazandu-l pe Kanji cum dormea in patut descoperit, strangand in brate pe Raichu de plus. Am intrat pe varfuri si l-am acoperit pe baiat si i-am dat un mic pupic pe frunte, iesind din camera. Pe urma am dat de camera lui Dasuke, ce dormea linistit. Dupa ce am verificat-o si pe Ayne, m-am indreptat spre ultima usa care n-am vazut-o pana acum. Cand deschid usa, rosesc rapind, fiindca atunci iesi un Sasuke ud si gol-pusca de la dus. Cand ma vazu, brunetul chicoti usor si lua un prosop punandu-l in jurul taliei si altul pe par, incepand sa il starga cu miscari repezi, pentru al usca.
- Vad ca nu te-ai transformat in rosie asa cum am crezut prima data, cand ai sa ma vezi gol, il aud cum imi spune, apoi imi ridica chipul cu doua degete.
Imi atintesc ochii in ai sai, apoi ii inchid gales, cautandu-i buzele, ce le-am gasit imediat. Limba lui se strecura in gura ca un sarpe invitandu-mi limba la joaca. Imi pun mainile dupa gatul sau, in timp ce degetele sale imi strangeau delicat talia. Doamne ce dor mi-a fost de un sarut atat de infocat si pasional, dar din pacate acesta lua sfarsit, spre disperarea si dezamagirea mea.
- Sti, incepu Sasuke, facandu-ma sa deschid ochii curioasa. Initial am avut de gand sa o logodesc pe Ayne cu Kanji daca era a lui Kiba, dar acum numai am de gand. Vreau sa le las celor doi sa isi aleaga singuri destinele, imi spuse, apoi imi dadu un pic pupic pe obraj.
- Dar Kanji...
Numai am putut continua, fiindca prin usa de la baie razbratu un planset de bebelus, ce ma facu sa ies din baie ducandu-ma la Daisuke in camera. Daca pe copii mei cu el ii va lasa in pace, dar cu fiul sau ce se va intampla?...
Imi scutur capul si imi iau fiul in brate, dandu-i piept sa bea in timp ce priveam pe geam. Ce frumosa este noaptea cand ninge. Pare atat de misctica, exact ca si caile destinului ale omului trecator...

Camera lui Daisuke
Camera Aynei

[center]The End[/center]
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.144 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.898 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.249 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.318 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)