Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#61
Hello:*
Se pare ca atitudinea lui Sasuke nu se va schimba niciodata... dar daca stau sa ma gandesc nici functia de sef Yakuza nu ii permitre sa aiba o atitudine mai blanda sa zicem. Cat despre Sakura... ce pot sa spun... are o atitudine si gandire mai pozitiva decat mi-am imaginat eu^^''
Probabil ca mi-a scapat mie ceva, deoarece nu pot sa-mi d-au seama daca, conflictul dintre Sasuke si Kiba a pornit din cauza satenului cand a vrut sa-l impuste pe brunet sau e un alt motiv la mijloc?
Se pare ca va avea loc o nunta>:-P... pentru rozalie mai mult o inmormantare, dar nu prea vad sa aiba de ales^^'' , iar Sasuke... nu pot sa-mi d-au seama daca intradevar o iubeste pe Sakura sau e din cauza copilului pe care urmeaza sa-l aibe cu ea... sau poate nu... nu stim ce se poate intampla in continuare si Saku ramane in mod miraculos fara bebe.
Sper sa aduci nextu repede:*:bye:

#62
Hello.
Recunosc că ţi-am citit ficul cu ceva timp în urmă, adică când l-ai postat, dar pe atunci nu aveam cont aşa că nu ţi-am putut lăsa reply. Încă de la început ideea mi s-a părut genială şi ai continuat să mă surprinzii cu fiecare capitol în parte. Nu o să stau să comentez la fiecare capitol, ci o să mă opresc la ultimul postat.
Mi-a plăcut foarte mult, se pare că totul a luat o nouă întorsătură. Se pare că Sasuke, după cum ne-am obişnuit este autoritar şi rece. Cu toate astea se pare că îl înteresează soarta copilului. Cât despre Sakura, se pare că ceea ce a păţit a schimbato, iar asta mi se pare bine, sper să continue să se menţină pe poziţie. Well cam atât aştept nexu.
Bye, bye.

#63
Se spune "da"

P.O.V.Sasuke: M-am trezit cu o durere groaznica de gat, dar macar m-am trezit singur. Ma uit la Sakura cum dormea linistita in pat, dar in aceasta dupa-masa vom fi sot si sotie, fie ca vrea sau nu. Ma ridic de pe canapea si ies din camera ducandu-ma in incaperea fiului meu, ce se afla vis-a-vis de camera mea. Deschid usa si privesc incaperea alba, cu mobila de culoare portocalie si lila, cu birou si tot ce trebuie. Patul de o persoana era pus aproape de birou, cu asternuturi portocali si albe, cu perne pufoase. Patulul fiului meu se afla aproape de geam si el era treaz, jucandu-se cu un ursulet de plus. Ma duc la el si il iau in brate, iesind pe balconul micut ce il avea la camera sa, asezandu-ne pe scaun.
- La pranz puiul meu mic, vei avea o mama vitrega care tine cu adevarat la tine si tu o placi, ii spun micutului, pupandu-l pe obraz si el se intinse peste umarul meu, facandu-ma sa ma intorc si eu. A venit pachetul Dominica? O intreb pe femeie, ridicandu-ma cu Kanji in brate.
- Costumul dumneavoastra va asteapta in baia principala si rochia doamnei se afla la mine in camera, alaturi de bijuteri. Sunteti sigur ca vreti asta? Ma intreba, fiindca numai ea stia cat am suferit dupa ce am pierdut-o pe Medeea.
- Conteaza ce vrea ea? E a mea si gata, iar eu vreau sa ma casatoresc cu Sakura, pentru a-mi face un capriciu, spun pe un ton rece si violent, dandu-l pe Kanji in bratele ei, apoi iesind din camera, trantind usa.
Ma duc in camera mea si o trezesc pe rozalie cum se stergea dupa un dus relaxant. Ii spun ca in douazeci de minute sa fie gata de plecare la primarie si daca comenteaza sau face fite, ii mutilez fetisoara aia frumoasa. Cand auzi, aproba rapid din cap, iar eu am iesit din camera, ducandu-ma la baia principala.

Mergeam alaturi de Sakura pe holul primariei alaturi de Naruto si Aya - soara lui cea mica, de nouasprezece ani, cu parul blond-nisipiu, lasat liber, ondulat si ochii aurii, machiati discret cu negru. Purtam un costum Armani elegand, in timp ce rozalia purta un costum de dama, cu camasa alba, facut din catifea alba. Fusta se termina cu o palma deaspura genunchilor si in picioare, punandu-i picioarele fine si lungi in evidenta, iar niste pantofi albi, eleganti, cu toc mic, ii dadeau un aer de model de inalta clasa. Parul era intr-un coc in forma de dragon, iar in mana avea un buchet de trandafiri. Era machiata discret, iar buzele alea moi erau date discret cu luciu de buze. Era hotarata si sigura pe ea, fiindca stia ce o va astepta in caz ca spune "nu". Intram la primar si acesta incepu sa ne citeasca fel si fel de prosti, aproape adormindu-ma, dar a trebuit sa fiu atent ca sa nu faca tanara de langa mine vreo gafa.
- Sasuke Uchiha, o iei in casatorie pe Sakura Haruno, sa ii fi alaturi de ea cand are nevoie - faza asta nu era in discurs, dar presimt ca Naruto are o legatura cu asta - pana cand moartea va, va desparti? Ma intreba primarul, privindu-ma atent in ochi.
- Da, spun raspicat, calm si usor emotionat - pe dracu, daca eram.
- Sakura Haruno, il iei in casatorie pe Sasuke Uchiha, sa ii fi alaturi de el cand are nevoie pana cand moartea va, va desparti? O intreba pe ea, iar eu am inchitit usor in sec si simteam cum ma sufoc cu cravata la gat.
- Da, raspunse calma si usor vesela, aratand ca putea si ea sa joace rolul de tanara indragostita.
Dupa ce am semnat documentele, Naruto ne facu poza in timp ce ne sarutam pe buze ca sot si sotie, dar sarutul era lipsit de sentimente. Dupa ce am mai facut poze, pe acolo, am pornit inapoi acasa, urmand sa ii fac o supriza, ca nu aveam voie sa ma ating de ea acum, fiind insarcinata. Ne urcam in masina si ii spun ca diseara vom merge undeva, asa sa taca din gura si sa se imbrace cu ce gaseste pe pat. Aproba mecanic din cap ca un robotel, care a fost programat sa accepte orice i-as spune, fara sa clipeasca.

P.O.V.Sakura: Stateam si ma uitam ca proasta la cum eram imbracata si coafata de hairstyle-ul brunetului. Purtam o rochie lunga pana in pamant, fara bretele, ce se strangea sub-sani cu un fel de cingatoare din cristale si ata argintie, iar pana la genunchi era stransa, iar pe partea stanga era un model de flori cu cristale, cu ata argintie. Restul de rochie venea larga cu o mica trena in spate, iar pe sub panza de satin rosie, se vedea un fel de fusta din dantela alba, ce continua cu cativa centimetri trena din spatele meu. Parul meu, ce imi crescuse, era prins in spate, ca si la grecoaicele din Antichiate, dandu-mi un aer de inalta doamna. Ridic piciorul ramand uimita sa vad o pereche de dansale ce se prindeau ce glezne, cu rubine pe catarama. Aud un fluierat, facandu-ma sa ma intorc speriata, dand de un Sasuke imbracat la patru-ace si cu aer de domn din inalta socetate si nu din inalta crima.
- Arati minunat draga, dar lipsete ceva importat de la tinuta ta, spuse si scoase de la spate o cutie din catifea neagra ce o puse pe pat. Inainte sa inchizi ochii, puneti acesti cercei, spuse pe un ton usor bland si scoase din buzunar o cutiuta de bijuteri.
Deschid cutiuta si rasuflarea mi se taie, cand vad o pereche de cercei din argint in forma ovala, ducandu-ma cu gandul la niste lacrimi, cu mici diamante incruscate in ei si in fiecare cercel un diamant sau ametis de culoarea vinului diluat cu apa. Ii iau cu mana tremuranda si ii pun in ureche. Ma intorc cu spatele la brunet si inchid ochii. Simt ceva rece ce imi atinse pielea. Deschid ochii cand imi spune tanarul si buzele sale imi saruta delicat pielea umarului, facandu-ma sa ma cutremur usor. Raman socata cand vad la gatul meu un colier din diamante si argint cu rubine in foma de lacrima. Ating foarte usor colierul, apoi ma intorc spre barbat, ce ma privea amuzat.
- Tu... tu esti nebun? Astea costa o avere, spun pe un ton chitait de soc si frica, ca ar putea sa piarda totul din cauza mea. Astea costa o avere...
- Sakura... Sakura... Sakura, imi spuse numele meu pe unton de melodie. Am bani destui sa fac ce vreau si sa cumpar ce vreau. Hai sa mergem ca intarziem la concert, continua pe un ton normal si calm, intizandu-mi bratul.
Il iau de brat si iesim din camera, iar Dominica cu Lillyan ramasesera masca cand ne vazusera, dar rapid au plecat la treburile lor, ca brunetul marai usor. Doamne, Sasuke unde mergem?...

- Pe aici va rog, spuse un chelner tanar, in timp ce ne conducea spre o masa de doua persoane, aflata la etaj, exact langa margine.
Ma asez pe scaun, iar Sasuke se aseza in fata mea si am inceput sa ne uitam pe meniuri, in timp ce jos se dadea un concert de camera de muzica din Austria si alte tari din Europa.
- Comanzi ce vrei dragoste si in plus de aici putem vedea concertul foarte bine, imi spuse barbatul, dupa meniu.
Trag aer in piept si ii spun ca vreau sa mananc spaghete cu cotlet de porc si salata de rosi cu crastaveti si sa beau limonada. Brunetul zambi si spuse ca ia la fel ca si mine cu exceptia bauturii. Dupa ce am comandat, am inceput sa vobim despre banalitati, in timp ce ascultam muzica minunata de camera. Cate o data, Sasuke poti fi o bomboana de baiat, dar de multe ori esti o pramatie de om...

Camera lui Kanji
Aya Namikaze, verisoara lui Naruto
Costumul in care s-a casatorit Sakura
Rochia in care a mers la restaurant
Sandalele din picioarele Sakurei
Coafura fetei
Cerceii
Colierul
Restaurantul
O melodie de camera
A doua melodie de camera
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#64
Salut. Mersi de anunt.

Capitolul acesta a fost unul normal, nu m.a impresionat intr.un mod deosebit, dar a fost unul bun. Ai avut greseli de tastare, cred ca cinci sau sase, ai grija la ele. Ai repetat la un moment dat niste cuvinte, ceea ce mi s.a parut ca a sunat cam sacaitor. In rest chiar mi.a placut cum ai descris casatoria lor, intrarea la restaurant, defapt intreg capitolul. Nu ai grabit nimic, si dialogul il ador. Ceea ce as vrea, ar fi sa faci capitolele mai lungi, te rog :o3. Ne vedem data viitoare, bafta si inspiratie in continuare ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#65
buna am ajuns si merci ca mai anuntat ^^
Actiunea a fost ok. Capitolul a fost unul linistit...nimic interesantt...
Am vazut ca ai zis sora mai mica a lui Naruto si la imagini ai zis verisoara.....ce e? sora sau verisoara?
Am vazut greseli de taste cum ar fi
bijuteri - bijuterii
mai ai da mie mie sila sa caut :">
Si ... Sakura juca teatru sau era chiar indragostita?"? Aflu in capitolul urmator ;), anunta-ma te roooog cand pui next :o3 ^^
Zbye!!
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

#66
Multumesc ca m-ai anuntat. ^^

Un capitol la fel de frumos ca celelalte. Te-ai descurcat foarte bine si la acest capitol. Naratiune, ai avut. Totdeauna este prezenta. Dialogul, nici mult, nici putin. In cantitati potrivite si deloc sec. Descrierea a fost prezenta si ea. Ai descris foarte frumos si locurile si casatoria celor doi. Observ ca punctul tau forte este descrierea camerelor si a tinutelor. Ah, saraca Sakura. Se casatoreste cu Sasuke sub amenintare. Astept nextul cu mare nerabdare. Deabea astept sa vad ce se va mai intampla in capitolul urmator.

Bafta si multa, multa inspiratie in continuare.
:bye:

#67
Imi scuzi absenta, dar am avut examen in aceasta saptamana.. Deci nu am putut sa iti las un reply. dar o fac acum pentru amandoua capitolele..
In fond amandoua au cam aceasi nuanta de normalitate combinata cu putin actiune, presarata cu putina melancolie si frica, cu topping de simplitate.
In ultimele doua capitole, ideea si`a cam pierdut nuanta aceea interesanta care facea cititorul sa moara de nerabdare. Este umpic cam banal, cu toate ca ai descris impecabil, nararea nu iti scapa, dialogul nu este sec, dar este cam prea siropos in unele cazuri. Nu se potriveste contextului.
In orice caz se vede ca lipseste ceva, ceva specific tie !
Greseli de tastare/exprimare, exista dar nu foarte multe.
Hm. Sper sa vad o imbunatatire in capitolul viitor.
Multa inspiratie si astept next`ul :X !
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥

#68
BUNA :x:X:x

Capitolul asta a fost interesant, nu s-a intamplat multe, deoarece s-au petrecut destule. Mi-a placut foarte mult casatoria, intesanta, desi a fost simpla, asta subliniaza usurinta cu care s-a spus :"da".

Dar ce-a fost cu fata aia: "- Sasuke Uchiha, o iei in casatorie pe Sakura Haruno, sa ii fi alaturi de ea cand are nevoie - faza asta nu era in discurs, dar presimt ca Naruto are o legatura cu asta - pana cand moartea va, va desparti?"
Ce era in neregula? De ce a facut asta Naruto? Am citit de trei ori si tot nu mi-am dat seama.

Cat despre restaurant mi-a placut, se pare ca ei devin din nou ce au fost.

Si imi place foarte mult rochia Sakurei, cand ai descris-o nu mi s-a parut atat de magnifica, dar cand am vazut poza am ramas masca.

:bye:

#69
Sha la la! Cat imi place povestea ta. :P Capitolul e minunat^_^ . Tine-o tot asa. Ai plasat super dialogul si descrierea...fara cuvinte. Am o mica nelamurire: "...o trezesc pe rozalie cum se stergea dupa un dus relaxant..."Aici e o trezesc sau o găsesc? ?" In rest nu am văzut greșeli.
Poate am mai spus asta , dar iubesc momentele tata-fiu.:X Mi se par atat de adorabile :chuu: Sasuke e un pervers [părerea mea] și ultima fraza mi-a plăcut la nebunie.
Hi, hi, hi! Cam atât. Spor la scris și multa inspirație în continuare ^_^. :bye:

#70
Hello:*
Se pare ca Sakura a devenit oficial doamna Uchiha... totusi sunt curioasa daca Sasuke chiar ar pune in aplicare amenintarile cu care o tortureaza pe rozalie?
Abia astept sa se nasca micutul sau micuta.... sper sa fie fetita:))... dar tu esti '' Dumnezeul'' acestei povesti, deci numai tu decizi:D. Abia astept sa o '' vad'' pe Sakura cu burtica:D
Deoarece capitolul asta a fost mai linistit sa-i zicem, sper ca urmatorul sa fie plin de actiune... sau cel putin sa ne faca sa ne stea inima in loc.
Sper ca urmatorul capitol sa vina la fel, daca nu mai repede ca acesta:*:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.137 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.898 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.243 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.294 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)