Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ...

#41
Mersi ca m-ai anuntat. De cand l-am citit prima oara mi-a placut foarte mult. Reusesti sa ma surprinzi de fiecare data. Ai niste continuari la care eu nici nu ma gandeam. Abia astept capitolul urmator sa vad cum se continua lupta. Gambate!^^
She's wiskey in a teacup.



#42
Buna! Merci ca m-ai anuntat:*
Ca intotdeauna, si acest capitol imi place. Ador felul in care ai descris lupta. Nu ti-a scapat niciun detaliu.
In legatura cu sentimentele fetei, asta ar mai fi mers descris inca putin, dar nu conteaza.
Imi place si sper ca planul Sakurei sa functioneze. Greseli de tastare... patrca ai avut cateva, dar nu le mai retin. Singura ce mi-a sarit in ochi a fost:
Carin=Karin
Actiunea nu e grabita. Foarte buna.
Acest capitol a fost plin de dinamism, ceea ce , evident , mi-a placut la nebunie
Mult succes in continuare si sper sa nu ne faci sa asteptam prea mult;;)
Bye:*

#43
Buna!Superb fic.Ma jur ca-i omor pe aia 3.La fel si pe Sai.Deci,Sasuke,Sakura si Sai au trecuturi asemanatoare.Ce coincidenta.Anyway,ma bucur ca aici Karin nu mai e fata aia care se tine mereu dupa Sasuke si incearca sa-l faca sa se indragosteasca de ea.Imi place si Sakura aici,Deoarece nu e fata aia care era indragostita lulea de Sasuke.Anyway,next plzzzzzz si te rog sa ma anunti.Hugs!:zuppy02:
[Imagine: 989369nkhwxrd6yq.gif]

#44
Bună. Deci, mi-ai lăsat comm şi am venit...în cele din urmă pe aici.
Se pare că este vorba despre încă un fic Naruto însă nu contează personajele cât timp este bine scris.
Titlul e frumos, însă nu m-a atras în mod special. Capitolele au aspect îngrijit şi lungimea e acceptabilă, deşi nu cred că s-ar supăra cineva dacă ar fi mai lungi.
Părerea mea este că mai ai de lucrat câte ceva la modurile de expunere. Naraţiunea este bună, deşi cam multă. Cred că s-ar putea mai multă descriere şi mai mult dialog, însă nu în exces iar acţinea nu este grăbită.
Greşeli de ortografie sunt puţine. şi propabil făcute din neatenţie. Am mai văzut pe ici, pe colo câte o repetiţie.
Soo, în total e bine, dar se poate şi mai bine.
Sper să nu te fi supărat si spor la scris.
Bye-bye.
Be smart. Be clever. Put me in your heart 4ever!

#45
Ma bucur ca ai venit aparent repede cu continuarea dar capitolul a fost destul de scurt. Oricum m'a satisfacut capitolul chiar daca nu e gigantic. Descrierea, aici esti buna my sys, actiunea nu e fugarita, dialogul nu e sec dar ai cateva greseli de tastatura, oricum sunt minore. Sasuke, Karin imi plac. In aceasta situatie ele si'au limpezit mintea si asa au gasit un plan. Deabia astept sa vad ce mai urmeaza si sa ma anunti. Mersi ca m'ai anuntat!:-h

#46
Hello dear :x
Multumesc mult ca mai anuntat si te rog sa ma ierti ca nu am ajuns mai repede la ficul tau dar am fost plecata. Imi place mult capitolul si ma bucur ca nu l-am ratat. Devi din ce in ce mai buna si mai tinut cu "sufletul la gura" ca sa spun asa. Capitolul a fost captivant si mi-a placut la nebunie :chuu:
Sper sa ma anunti cand pui nextul scumpo :* Spor la scris :bye:
[Imagine: trandafir2-1.jpg]

Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata

[Imagine: animeBlueMissYou.jpg]

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.














#47
Hello :] Am trecut si eu in sfarsit pe aici. Sorry pentru intarziere, doar ca am fost plecata din localitate si nu am avut deloc net. So, sa revenim la next. A fost cam scurt, ce-i drept, data viitoare il vreau mai lung, claaar? Descrierea a fost prezenta, desi mai puteai lucra putin la ea, naratiunea a fost buna, desi mai puteai lucra putin si la ea. Greseli de tastare am vazut cateva, dar nu au fost prea grave, in rest nu prea ai avut alte greseli. Personalitatea personajelor imi place mult, in special cea a lui Karin, dar si celelalte sunt interesante. So, that's all, i guess. Bafta cu next-ul si nu uita sa ma anunti cand il postezi. >:D<
[Imagine: j5atg3.png]


#48
Viata mea e frumoasa exact asa cum e ...

Capitolul 7

Lupta! Saku-Kari in actiune! ( partea a II-a )


Se pare ca erau prinsi sau poate... nu? Observ cu stupoare ca „ Sasuke” si „ Sai” erau doar niste clone. Simteam cum sangele incepe sa imi curga rapid prin vene. Eram evident nervoasa si ma uitam din stanga in dreapta, din fata in spate sa vad daca ii pot tinti pe cei doi cu privirea. O aud pe Karin cum spune ca probabil asta a fost o diversiune ca ei sa plece.
- O diversiune a fost cu siguranta, spun eu foarte serioasa, dar aia doi nu sunt niste lasi! Nu ar fi fugit din fata unei lupte, mai ales orgoliosul de Uchiha! De asta sa fi sigura!
Karin imi raspunse cu un „ Poate ca ai dreptate...” dupa care incepu` sa analizeze atent cu privirea fiecare coltisor. Ea se lasa pe vine si sare cu putere in sus, uitandu-se mai atent. Sta in aer cam zece minute dupa care o vad ca se intoarce dezamagita.
- Sunt de negasit. Imi spune ea cu o voce joasa.
Deja incepeam sa ma stresez, simteam cum inima imi bate cu putere mai-mai sa iasa din piept. Trebuia sa-i gasim pe acei tradatori.
Dar dintr-o data raman inghetata. Dintr-un val de foc, apar si cautatii. Sasuke ma fixa cu privirea si zambea usor, ceea ce imi displacea total. Inseamna ca aveau un plan. In afara de asta, privirea lui ma ingheta, simteam cum usor-usor inima incepe sa pompeze sangele extrem de incet, sau cel putin asa simteam eu... privirea lui rece imi transmitea fiorii ce se raspandeau cu o rapiditate in tot corpul. Inchid ochii, incercand sa opresc acele stari. Inspir adanc si expir zgomotos, dupa care stau asa cateva minute si imi redeschid ochii. Karin se intoarce busc si cu pasi repezi vine spre mine, nemutandu-si privirea de la cei doi. Imi spune incet ca se pare ca nu avem de ales, este momentul. Aud asta si las privirea usor in jos. Mi-as fi dorit sa nu aud acea propozitie. Dar avea dreptate, chiar a venit timpul... este nevoie de asta acum mai mult ca oricand.
In chid ochii si ma arunc in sus, nu mai am picioarele pe pamant la propriu. Acum sunt in aer si simt fiecare briza de vant care se joaca cu parul meu, incurcandu-l usor. Trag are in piep si imi las imaginatie sa zburde, incerc sa uit toate lucrurile care m-au facut sa sufar si ma gandesc doar la momentele care m-au ajutat sa evoluez si la oamenii care au fost acolo pentru mine cand am avut nevoie. Tsunade-sama, Karin, Shizune... au nevoie de mine sa fac asta, de fapt tot satul are nevoie de mine acum mai mult ca oricand sa-i prind pe acesti tradatori. Incerc sa uit de tot ce e in jurul meu si sa ma calmez.
Si am reusit, dupa care am spus „ Nanytsuki” si mi-am deschis ochii. Pielea mi se exfolia usor, lasand la iveala o chakra de un roz strident si lucios, ochii mi s-au colorat in totalitate in verde... sosise momentul.
- Ce... ce creatura mai e si asta? Intreaba Sai nedumerit, figura lui amuzandu-ma teribil
- Asta, rostesc eu revenind pe sol, este cel mai urat cosmar al vostru!
Surad usor dupa care ii spun lui Karin ca stie ce are de facut. Imi rasounde printr-un da dupa care executand un jutsu in jurul ei apare un scut de chakra de culoare mov. Ii privesc pe batetii „ duri „ din fata mea care acum parea speriati de bombe. Zambesc dupa care dau usor cu picorul in pamant si sar in aer impreuna cu Karin. Aceasta spune „ Foc Jutsunyd” iar din cer incep sa cada cativa bolovani in flacari arzand tot ce atingeau. Ma ridic mai sus, dupa care stau in pozitie de cruce si rostesc „ Luna Plina, fortele naturii” iar dintr-o data luna apare pe cer, intunecand totul.
- Hey fetelor! Il aud pe Uchiha cum ne striga.
Ma intorc repede, fac semnul tigrului si strig „ Tsunami „ iar acestia au fost loviti de un mare val de apa. In timp ce eu ma luptam cu adevaratii Sai si Sasuke, Karin se chinuia cu sutele de clone ale acestora aparute din neant. O vad cum arunca kunai-uri peste tot si pana la urma isi foloseste scutul sa emita niste radiatii care distruge toate clonele, dupa care mi se alatura. Incerc sa il lovesc pe Uchiha insa in zadar, era foarte rapid, dar spre fericirea mea in cale imi intra Sai, caruia i-am aplicat o lovitura mortala in zona inimii. Scuipa sange dupa care se prabuseste pe sol. In timp ce Karin voia sa se asigure daca este mort, eu incercam sa-l gasesc pe Uchiha.
- Haruno, treci aici sa dicutam daca mai vrei sa-ti vezi prietena! Aud deodata o voce rece.
Imi indrept repede privirea in directia din care s-a auzit vocea si cobor imediat. In fata mea zacea trupul neinsufletit a lui Sai iar in spatele acestuia Karin cu un kunai la gat, tinuta de catre Sasuke.
- Ia-ti mainile dupa ea, jegule! Tip eu fixandu-l cu privirea.
- Uite enervant-o; in momentul asta viata ei depinde de mine, asa ca uite un sfat, mai usor cu gura!
- Ce vrei mai exact? Intreb eu
- Se pare ca incepem sa ne intelegem. Uite care e idee: tu ma lasi sa plec si nu spui nimanui ca m-ai vazut pe aici, iar eu o lasa pe draga ta coechipiera in viata. Deci ce va fi... Haruno?
Tac un pic nestiind ce sa spun. Karin mi-a fost mereu alaturi si viata ei depinde de mine in momentul asta, dar pe de alta parte, satul si el are nevoie de aceste informatii. Stau un pic asa si ma intreb, Tsunade-sama ce ar face?
- Hai Haruno, nu am toata viata.
... asta e! Tocmai mi-a venit o idee salvatoare. Inchid pentru o secunda ochii si ma gandesc ca imi doresc ca acea Karin sa fie doar o clona. Dupa care incep sa vorbesc:
- Nu sunt de acor cu propunerea ta, Uchiha! Spun eu pe un ton hotarat.
Acesta se uita nedumerit la mine, neasteptandu-se la o asemenea reactie. Uimirea i se putea citi in ochii aceia negri.
Imi strang pumnul concetrandu-mi chakra in acea zona dupa care lovesc cu putere. „ Karin” era doar o clona care a disparut in momentul loviturii si am reusit sa il lovesc pe Uchiha aruncandu-l cam douazeci de metri.
- Hmm... sunt impresionat! Ne mai vedem, Sakura! Dupa care dispare intr-un nor de fum
Karin apare langa mine cerandu-si scuze ca din cauza ei nu am putu sa-l termin pe Sasuke. Ii spun sa nu se mai invinovateasca iar aceasta imi spune ca i-am salvat viata. Ii spun ca pentru asta sunt prietenii dupa care revin la forma mea umana.
- Stai linistita, o sa-l prindem noi! Spun eu zambind usor.
Aceasta imi raspunse cu un zambet dupa care amandoua ne-am intins pe jos si ne-am culcat. Maine avea sa fie o zi grea, trebuia sa ajungem in Tara Pasarii si sa il luam pe Sayoshi.

Next: Sayoshi. Fratele tradatorului!

Scuzati-ma daca actiunea e prea grabita :(

Sper ca va placut :X. Scuze, s-ar putea sa nu mai postez asa de des. :*
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys

#49
Buna placintica,

Ma bucur ca m'ai anuntat. Pot spune ca e frumos capitolul dar actiunea, cum ai zis si tu e un picut grabita dar nu e mare lucru. Descrierea este buna, despre actiune am spus, dialogul nu e exagerat si nici sec, dar ce nu-mi place la Sakura este cand zice jegule, jegosule:)) da oricum, nu prea conteaza parerea mea. Sasuke vad ca este destul de bun dar Sakura nu e umana, are puteri supranaturale si este cea mai tare este prea tare. Intr-un fel, mie una nu prea imi place ca Sakura sa fie cea mai tare si cea mai mare dar nu ma deranjeaza prea tare daca i-ar tabaci putintel fundu lu' Uchiha;)
Succes cu continuarea si sa ma anunti, my sis:*
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#50
in chid - închid
piep - piept
rasounde - răspunde
acor - acord
"Imi rasounde printr-un " da " (...) "
" Hmm... sunt impresionat! Ne mai vedem, Sakura! Dupa care dispare intr-un nor de fum . /, " ( nu mi-am dat seama dacă ai terminat propoziția sau nu dar acolo trebuia sa pui virgula sau punctul , depinde daca ai terminat-o sau nu .

Am observat că tu nu folosesti diactrici , încearcă să le folosesti că arată mai bine estetic .
Titlul are legătură cu continutul si m-a atras destul de mult .
Dupa semnele de punctuație lasă space pentru că tu una nu faci asta .
Asezarea in pagină este destul de ok dar se poate si mai bine .
Descrii bine , adica eu ma simt , cateodata , in pielea personajului dar cateodată te cam grăbesti si parca nu ii mai simt sentimentele . ( ma refer pe parcursul ficului nu din acest capitol ) . Tu nu prea descrii si peisajul , lucrurile din jur etc. , te-ai bazat mai mult pe descrierea sentimenetelor , încearca sa descrii mai bine si ceea ce e in jurul lor .
Actiunea nu mi se pare grabită .
Capitolul a fost destul de lung si nu prea ai avut greseli de tastare sau de ortografie .
Despre titlul capitolului nu stiu ce sa spun..., este destul de bun dar parcă nu prea m-a impresionat ...
Dialogul nu mi sa parut sec si nu l-ai folosit de multe ori dar incerca sa mai folosesti si vorbirea indirecta pentru ca nu prea ai folosit-o si v-a arata mai bine estetic .

"Aceasta imi raspunse cu un zambet dupa care amandoua ne-am intins pe jos si ne-am culcat. Maine avea sa fie o zi grea, trebuia sa ajungem in Tara Pasarii si sa il luam pe Sayoshi." Fraza asta mi se pare seacă . Parcă te-ai grăbit să termini capitolul , aici puteai sa descrii mai bine , nu te mai grăbii să termini repede capitolul pentru ca stricii totul , adică pană acum a fost toate bune si frumoase si la sfârsit strici tot " farmecul " .

Cam atat...
Spor la urmatotul capitol !
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________
|FuuFuu~|



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Plătind cu viaÅ£a Mad Hatter 32 9.823 04-10-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a în paÅŸi de vals Ruxi. 6 2.668 12-07-2011, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Leontina
  Fuga de viaţă Freaky 2 1.800 21-03-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a m-a schimbat ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 11 5.462 02-10-2010, 02:42 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Nu e exact ce mi-am dorit. Ramonitzz 10 8.510 26-11-2009, 07:44 AM
Ultimul răspuns: Eve.
  O viaţă periculoasă | Se revarsă sângele Serenity 1 2.242 23-09-2008, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)