Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viaţa m-a schimbat ...

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

ATENTIE ! Tin sa mentionez ca acest fic nu va fi SasuSaku . Poate multi nu-l vor citi din acest motiv dar desi imi place foarte mult acest cuplu , cred ca a fost pus in toate ipostazele posibile , asa ca m-am gandit sa fac ceva putin mai diferit de celelalte ficuri . Ramane la latitudinea voastra sa decideti daca mi-a iesit sau nu . Desi stiu ca primul capitol este cel mai important , va rog frumos sa nu va pripiti in a va gandi ca acest fic este un esec . Daca era dupa mine poate ca acest capitol nu ar fi existat dar toate trebuie sa aiba un inceput , fie ca e vorba de viata , fie ca este vorba de un fic . Doresc sa primesc critici constructive , dure , orice fel de critici atata timp cat nu sunteti rautaciosi . Nu sunt o fire care renunta usor si am sa fac ficuri pana voi evolua din ce in ce mai mult si ma voi perfectiona . Sunt abia clasa a sasea – am trecut acum – deci am doar doisprezece ani asa ca imaginata-va ca nu pot face ficuri la fel ca ale celor mult mai mari ca mine .

Lectura placuta !

Viaţa m-a schimbat ...

Este o zi caldã de varã-toamnã , toatã lumea se plimbã pe strãdutele inguste pline de tarabe , cât si pe cele principale . Vreamea este plãcutã , soarele strãluceste pe cer dominându-l . Insa , de asemenea , norii parcã sunt pictati pe cerul infinit .
Totusi eu prefer sã stau în casã , în patul meu de mãrime medie .Stau si privesc în jurul meu si imi dau seama cã trebuie sã renovez apartamentul . Mobila e veche de mai bine de zece ani , culoarea parchetului pus în dormitor nici nu se mai distinge , faianta si gresia din baie sunt aproape sã cadã , bucãtãria este invadatã de gândaci . Gata ! Trebuie sã fac o renovare ! Nu mai pot trãi asa ! Mã ridic , imi pun bandana de ninja cu emblema Satului Ascuns intre Frunze , mã incalt si pornesc spre biroul doamnei Tsunade . Asa cum se vedea si de pe balconul blocului în care locuiesc , toate strãdutele sunt pline de oameni , de tarabe si de copii .
*Oare ce va spune Tsunade când îi voi zice sã imi dea niste oameni pentru a mã ajuta cu apartamentul ? Sper sã nu o prind intr-un moment prost , face urât când e nervoasã – la fel ca si mine de altfel – . *
Fãrã sã imi dau seama ajung în fata biroului ei si spun :
- Doamnã Hokage ! Sunt Sakura , pot … ? dar nici nu apunc sã termin cãci aud o voce din interiorul biroului , care bineinteles îi apartine doamnei .
- Intrã !
Intru incet , cu pasi mãrunti si imi vine sã rad în hohote atunci când vãd cã tot biroul doamnei este cu susu-n jos , iar ea se chinuie sã strangã toate hartiile de pe birou si de pe jos .
- Sakura , ce mã bucur cã esti aici ! Dupã cum vezi am nevoie de tine sã imi aranjezi din nou toate hartiile în dosare – în dulap – . Si sã sti cã misiunea NAOR a fost preluatã de cãtre Hinata si Temari .
- Oh , bine Lady Tsunde ! De fapt , eu am venit sã vã intreb dacã imi puteti da niste persoane sã mã ajute cu apartamentul , pentru cã vreau sã-l renovez .
- Bine , îi voi trimite pe : Ino , Naruto , Hinata , Neji , TenTen si Temari . Panã sã pleci însã , ocupã-te de dosare .
Tsunade este o femeie puternicã , în varstã de saizeci de ani . Este blondã , cu parul lung panã la jumãtatea spatelui , prins în douã codite lãsate sã cadã peste decolteul generos , iar ochii îi are caprui . Este inteligentã , de incredere si o fire puternicã . Ea este si Hokagele acestei tãri ( Tara de Foc ) . Desi este destul de bãtranã , nu este mãritatã si nu aratã la fel ca o femeie de varsta ei – nu are pielea zbarcitã , nu tremurã , se miscã bine – pentru cã foloseste un jutsu care o face sã nu arate cum trebuie , în sensul bun al cuvantului .
Aranjez fiecare hartie cu grijã apoi le pun în dosarele corespunzãtoare . Dupã ce termin , plec acasã sã fac putinã ordine în viata mea . Mã plimb printre tarabe uitandu-mã la toate suvenirurile de acolo . Deja mã saturasem de toti acei oameni pentru cã fac mare zarvã pe strãzi . Adicã de ce sunt atatia oameni , sambãta , la ora douã , pe stradã ?! Mã rog … Merg în continuare panã acasã incercand sã nu bag în seamã agitatia . Intr-un final , cu chiu , cu vai , ajung si acasã . Acolo mã asteptau toti prietenii mei care urmau sã mã ajute la „ curãtenie “ . În fata mea se aflau doi baieti si patru fete .
Ino , o fata cu pãrul blond ca spicul graunlui , lung panã la sezut ,ochii albastrii si pielea albã . Este destul de desteaptã dar foarte grãbitã si agitate . Numele ei este Ino Yamanaka si are optsprezece ani . Aceasta este zodia pesti . Visul ei este sa devina iubita lui Sai si sa fie respectata de toata lumea . Acum , este imbrãcatã cu o vestã de culoare mov intens cu nasturi albi , o pereche de pantaloni de aceeasi culoare si în picioare are sandalele ninja de culoare neagrã .
Naruto , are tot optsprezece ani . Este inalt si bine proportionat , are parul galben ca soarele , ochii albastri ca cerul fãrã de nori si pielea putin rozalie . Acesta este glumet si puternic , destept si drãgut . Visul lui este sã devinã Hokage si o simpatizeazã pe Hinata Hyuga . El este imbrãcat cu obisnuita lui tinutã compusã din : o pereche de pantaloni portocali , un hanorac de aceeasi culoare însã acesta avand cateva pãrticele negre , bandana de ninja pusã pe frunte si sandalele ninja de culoare gri . Acesta este deci , Naruto Uzumaki .
O altã prietenã de-a mea , tot de optsprezece ani , este TenTen . Cu parul ei castaniu , prins în douã coculete si ochii precum ciocolata ,pare o pãpusã de portelan , dar , în realitate este o buna luptatoare . Ea simte ceva pentru Neji Hyuga . Visul ei este sã devinã puternicã si sã facã parte din memebri AMBU. Imbrãcãmintea ei este compusã din : o pereche de pantaloni rosi , trei sferturi si o camasa alba .
Printre cei veniti sã mã ajute la curatenie , se aflã si un bãiat cu pãrul lung , maroniu si cu niste ochi de un alb imaculat , specifici clanului Hyuga . Numele lui este Neji si este verisorul Hinatei . În ciuda faptului cã la numai optsprezece ani el este foarte puternic , detinand un Byakugan bine dezvoltat , el este un bãiat cam retras . Este imbracat cu o perche de pantaloni albi , lungi , o camasã ca zãpada si o vesta maro peste aceasta .
Hinata este verisoara lui Neji . Ca si acesta si ea face parte din clanul Hyuga detinand si ea Byakuganul . Are parul lung pana la sezut , lasat liber , de culoare albastru inchis cu reflectii mov si ochii albi . Ea il iubeste de mica pe Naruto dar acesta nu observã . Visul ei este sã devinã mai puternicã pentru a-i atrage atentia acestuia . Este imbracata cu o pereche de pantaloni albastrii , trei sferturi , un hanorac lila cu cateva pãrti albe si nelipsitele sandale ninja .
O tipa de optsprezece ani este Temari . Ea are parul blond , prins in patru codite – doua in partea de sus a capului si doua in partea de jos – , ochii negri-maron si pielea alba ca spuma sampaniei abia desfacute . Acesta face parte din clanul Sabaku . Este imbracata cu o rochita neagra cu maneca scurta , pana deasupra genunchilor , prinsa cu un cordon rosu aprins si bandana de ninja insa cu semnul specific Desertului .
- Hey ! Salut prieteni ! In caz ca Tsunade nu v-a spus de ce sa veniti la mine va spun eu : sunteti cu totii aici pentru ca eu am nevoie de ajutor cu apartamentul . Dupa cum stiti toti , sunt foarte des plecata in misiuni si nu am timp sa stau prea mult pe acasa asa ca nu am prea facut curat iar acum , iata ! Trebuie sa renovez !
- Oh , ... O.K. Saku ! spune Hinata si toti ceilalti o aproba .
- Bine atunci ! Baieti , voi doi scoateti toata mobila afara si o dati la saraci sau o aruncati . Nu ma intereseaza ce faceti cu ea pentru ca am invatat un jutsu si am sa fac sa apara alt mobilier . Sa stiti ca am scos tot din dulapuri asa ca nu mai trebuie sa va preocupe asta . Hinata , tu stergi geamurile , TenTen , dai cu mopul si cu matura , Temari , tu ai sa dezinfectezi tot apartamentul , Ino , tu trebuie sa te ocupi de gandaci , iar eu – sa stiti ca nu voi sta degeaba – , voi da jos faianta si gresia , voi pune altele si voi schimba si culoarea peretilor .

****************Dupa cinci ore de munca continua**************

- Asta da apartament ! spunem toti in cor bucurosi de treaba facuta .
Dormitorul este mult mai curat si arata mai bine . Culoarea peretilor si a tavanului este de un alb imaculat , creind astfel o atmodfera linistitoare . Parchetul este de un maron deschis , dar nu bej , mobila este de un verde ... o combinatie dintre verde inchis si deschis . Lenjeria de pe pat este de un roz tradafiriu si draperiile de aceeasi culoare . Acum poti zari mult mai usor ce se intampla afara uitandu-te prin geamul ce in sfarsit este si el curat .
Baia are peretii de culoare albastra , gresia si faianta de un albastru-verzui , cateva covorase albe si chiuveta , cada si W.C-ul de aceeasi culoarea .
Bucataria este culorea portocaliu . Mobila este maron , parchetul bej , iar vesela este alba cu floricele albastre .
- Bine Saku , noi trebuie sa plecam . Ne intalnim cu ChaeOK . se aude vocea subtire a lui Ino
- ChaeOK este ... ?
- Fata aceea noua recrutata pentru AMBU ... cea cu parul blond cu suvite rosii-sangerii , ochii mov si pielea alb-galbuie ...
- Aaaa ... da ! Imi amintesc acum ! OK atunci . La revedere , prieteni ! Si succes in isiune , fetelor .
- Pa Sakura-chan ! Mai vorbim .

*********************Dupa patru ore***********************

Este ora unsprezece fix , totusi desi este noapte , nu am somn si totusi sunt „moarta” de oboseala . Se pare ca m-am obisnuit de când aveam zile in care nu dormeam nopti la rand pentru ca aveam misiuni . Acum , luna cea alba s-a ridicat sus , invingand soarele in lupta sa pentru dominatia cerului abisant .
- Hmmm ... ar trebui sa ma culc . Dar totusi nu mi-e nici somn ca ceva rau se va intampla , sau ceva ce nu imi va conveni .
Intr-un final am adormit gandindu-ma la cum a fost viata mea pana acum . Desi nu sunt o persoana care se gandeste la trecut , uneori imi face placere sa stau in linistet si sa ma gandesc la ce a fost , mai bine sau mai rau .

******************Urmatorea zi , dimineata*******************

Din nou soarele isi reia circuitul inaltandu-se pe cer . Cateva raze patrund prin draperie luminand usor camera . Deschid usa balconului pentru a lasa sa intre aer curat in casa pana ma schimb .
Deodata , pe usa balconului isi face aparitia un porumbel alb ca zapada , care dupa cateva secunde de la intrarea in casa se transforma intr-un biletel . Iau biletul de pe jos , il despechetez si il citesc . In biletel scria :
„Vino cat mai repede posibil la mine in birou ! Este o urgenta ! Te astept !
Tsunade”
Imediat dupa ce am citit biletul am facut niste semne si am spus :
- Jutsu Higi ! acest jutsu mi-a dat viteza supraomensca permitandu-mi ca in cateva secunde sa ma imbrac . Apoi mai spun : Tehnica Floare de cires ! si dispar ajungand in cateva secunde in fata biroului doamnei Tsunade . Apas rapid pe clanta , intru si raman socata . In incapere se afla Tsunade si ...

~~~~~~~~~~~~~~Sfarsitul capitolului 1~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Scuze pentru ca este scurt si ca nu este interesant ...
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys

#2
Ok .. Sisu` >:D< .. Te`ai hotarat sa postezi .. Puteam sa termin mai repede de citit dar ti`am zis pe mess despre faza cu colegu` meu pervers .. asa : Deci ti`am mai zis ca inceput ca asta nu am mai vazut pe nici unde .. chiar ca parca is la Curat, murdar .. greseli .. sincera sa fiu nu prea am vazut .. nici nu le`am cautat ... Descrierea si alea alea nu ma pricep la ele asa ca decat sa zic o prostie cat mine de mare mai bine tac :| ..
Deci .. nu va fi SasuSaku :[ .. Oricum il citesc ca ti`am promis .. :]] .. Si eu imi respect promisiunile .. deapt nu totdeauna le respect dar pe asta daa :X
Deabea astept sa vad ce se va mai intampla in continuare .. a da .. si DE CE MA TI IN SUSPANS ?! :die:
Te astept cu nextu` cat mai repede .. Ja` Ne >:D<

#3
Okz mai intai scriu doua greseli care miau sarit in nas:'' creind astfel o atmodfera ''
Creand astfel o atmosfera...ai vrut sa zici, dar trec peste asta. Asa ai o actiunea foarte grabita, fugarita rau de gaste :)) , laso mai moale ca a ta are rachetute atasate. --_--"
Descrierea, pe cea fizica este draguta, dar parca prea brusca, nu stiu pusa pe tava. Descriere a sentimentelor nimic, se pare ca e absenta. Si ai ce ai cu descrierea cromatica, mam cam zapacit cu o nuanta de verde inchis, prea alb , dar nu bej. Am inteles ce vrei sa faci, dar nuti iasa daca nu o echilibrezi cu putina descriere sentimentala. Axeazate si pe sentimente si personalitate.
Ai prea sarit de la cinci ore mai tarziu apoi la 4 ore apoi la ziua urmatoare, mai bine spuneai mai detaliat ziua respectiva si bagai ce se intampla in dimineata urmatoare in urmatorul capitol la inceput. :[ Nu vreau sa te superi pe mine, dar tu mai rugat sati las un comm. Dialogul este singurul lucru care ma multumeste si faptul ca scrii cu diacritice.
Astept nextul si iti urez multa bafta si inspiratie la el. :* :-h Iar eu nu cred ca team criticat urat. :-?? Bye :x

Denissu was here ^_^
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#4
Buna! Uite ca am aterizat si eu pe aici. In perspectiva, ficul imi place.
Actiunea e cam[foarte] grabita.
Descrierea e. . . Mda. E cam plictisitor ca descrii hainele, adica eu cand vad asta nici nu mai citesc. Axeaza-te pe descrierea sentimentelor si lasa vestimentatia deoparte. Dialogul...pai e bunicel. Naratiunea...pai mai ai de lucrat muuu~lt. Lasa actiunea sa curga lin, nu o grabii asa.
Greseli de tastare ai avut, dar mi-e prea lene acum sa le precizez.
Astept urmatorul capitol care sper sa fie mai bun.
Bye and gambate!
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .

#5
Heey! M`ai rugat sa`ti las un coment sooo i`m here:]

Pai, inceputul putin cam banal si foarte comun, mai pe la toate ficurile Naruto aceeasi propozitie "Era o zi de vara,toamna,iarna.."etc..ai prins ideea;]..In privinta ficului pana acum mai nimic original..
Actiunea- ai grabi`o
Dialog- nu a fost exagerat deci e bine..
Descrierea- mda..ai descris mai mult vestimentatia..
descrierea sentimentelor- Lipsa: |
Naratiunea- mai ai de lucrat:]
Greseli de tastare- au fost cateva..
Cam asta e..
Altceva ce sa mai spun:- ?..Mi`au cam luat ochii stelutele alea:]]

Enfin..Sper ca sa nu te superi pe mine, doar ca tu m`ai rugat sa`ti las com..
Astept capitolul urmator, care sper ca o sa fie mai bun si mai original:]
Bye:*

punct.

#6
dak mai rugat asa de frumos am venit sa iti comentez si eu ficul si tot ce pot sa spun este ca ficul nu e chiar perfect dar nu pot spune nici ca este groaznic pentru ca am vazut altele si mai groaznice .Mie imi place ideea ficului in prezent.Nu sugereaza prea multe dar pe parcurs presupun ca va fi captivanta.Pe masura ce vei scrie vei persevera din ce in ce mai mult cum au facut majoritatea din noi .Deci tiam spus ca imi place ficul tau dar mai ai de lucrat la el pentru ca nu este perfect si sper ca comul meu nu tea deranjat.Daca da sa imi trimiti un mesaj privat si sa imi spui ce ai pe suflet=)):zuppy06:

#7
M-ai rugat sa-ti dau un comentariu si iata-ma. Oh, in sfarsit un fic care nu e sasusaku. Bun. Pai, sa vedem. Titlul e destul de bun. Actiunea e cam grabita si capitolul asta e cam scurt. Inteleg ca poate ai deja o multime de idei despre ce se va intampla in continuare si ti-e greu sa scri primul capitol astfel incat sa ne ti in suspans si sa nu spui nimic despre restul actiunii. Totusi, incearca sa descri mai mult ce se intampla puteai sa povestesti mult mai mult renovarea dormitorului, sa spui cum lucra fiecare. Nu-mi place cum ai scris "**************dupa 4 ore**********". Nu mai scrie asa, include asta in naratiune. De exemplu, poti sa scri foarte simplu "Patru ore mai tarziu totul a fost gata si ne-am asezat sa vedem ce-a iesit" sau ceva de genul asta. Oricum ziua aia a trecut prea repede. Descrierea e multa si seaca. Nu mi-a placut cum ai inceput sa descri mecanic fiecare personaj. Avand in vedere ca povestesti din persepctiva Sakurei, incearca sa descri si sentimente legate de persoana aceea. Nu mai descrie persoanjele de parca ar sta in linie si ar astepta ca tu sa le descri. Ai putea sa inserezi descrierea in naratiune. Adica, puteai sa povestesti putin cum au lucra ei la renovarea aparatmentului, iar la un momentat sa se intample ceva caracteristic unui personaj. De exemplu, Temari ar fi putut sa se enerveze la un momentat dat si tu sa adaugi "da, asa era Temari, in cei optsprezece ani ai ei nu invatase sa-si controleze nervii" sau daca Hinata si-ar fi murdarit bluza sa zici ceva de genul "era suparata ca pe hanoracull ei lila acum se intindea o pata mare de vopsea. " E mult mai bine asa, cititorii se plictisesc daca citesc numai decsrierea personajelor. Dialogoul nu mi s-a parut sec si oricum nu a fost in exces.
In concluzie, idee ficului mi se pare destul de buna. Mi-a placut ca ai mai inserat si niste expresii frumoase pe acolo. Bafta in continuare si astept capitolul 2.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#8
Mda... m-ai rugat ca pe ceilanti sa iti citesc fic-ul. Deci sa incep cu criticile, deja...
Am vazut ca ai scris de doua ori "maron" vroiai sa scri "maro" sau "maroniu"? Actiunea este tare grabita, puteai sa astepti sa iti vina idei apoi sa le pui cap-coada, nu era neaparat sa pui chiar in acel moment postarea. Descrierea personajelor, ma lu-a somnul la acea parte. Puteai scrie "ochi Hinatei de o culoarea movalie se uitau spre mine cu un zambet ghingas pe fata ei palida" asta ar fi sunat mult mai bine. Descrierea sentimentelor- nula. Si mai sunt cateva nemultumiri ale mele... Cate stelute pui? Cam multe, nu crezi? Si la inceput de tot, puteai incepe alfel primul capitol... Am inteles ca ai 12 ani dar chiar tu ai zis ca vrei critici dure. Deci ma plictisit capitolul, ceva original nu a prea fost. Ce ma bucura este ca nu e Sasuke x Sakura.
A da incerca sa nu mai zici "Saku" sau altele ... nu mi se pare ca suna asa de frumos. Ce are numele ei intreg? Anyway. Nu uita nu m-ai rugat sa-ti dau comm.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#9
Ok ... stiu cã am rugat foarte multe persoane sã imi comenteze la fic . Bine ... Poate cã am exagerat un pic dar idee este cã vreau sa stiu cât mai multe pãreri . Vreau sã stiu unde si când am gresit si ce am fãcut bine . Recunosc , poate cã ar fi trebuit mai intâi sã astept un pic , sã vãd daca imi comenteazã cineva sau nu si abia apoi sã rog câteva/mai multe persoane sã imi comenteze . Dar pur si simplu nu am avut rãbdare ! Abia am asteptat sã vãd care sunt parerile membrilor despre acest fic . Le multumesc tuturor celor care mi-ai lãsat un comentariu , desi nu erau obligati sã o facã pentru cã pânã la urmã eu doar i-am rugat , ei nu erau obligati sã comenteze . Multumesc cã nu m-ati luat tare desi poate ficul meu este un adevãrat haos , dar totusi mi-ati spus unde am gresit si a-ti incercat sã ma incurajati . Am sã incerc sã tin cont de pãrerile voastre ! Multumesc . Capitolul urmator va apãrea in curând .
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys

#10
Fiindca m-ai rugat frumos am sa iti citesc si comentez ficul. I-am dar quite pentru a corecta mai usor si direct greselile. Deci sa incepem


(05-09-2010, 01:51 PM)Pustoaica_cu_ochii_verzi A scris: Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

ATENTIE ! Tin sa mentionez ca acest fic nu va fi SasuSaku . Poate multi nu-l vor citi din acest motiv dar desi imi place foarte mult acest cuplu , cred ca a fost pus in toate ipostazele posibile , asa ca m-am gandit sa fac ceva putin mai diferit de celelalte ficuri . Ramane la latitudinea voastra sa decideti daca mi-a iesit sau nu . Desi stiu ca primul capitol este cel mai important , va rog frumos sa nu va pripiti in a va gandi ca acest fic este un esec . Daca era dupa mine poate ca acest capitol nu ar fi existat dar toate trebuie sa aiba un inceput , fie ca e vorba de viata , fie ca este vorba de un fic . Doresc sa primesc critici constructive , dure , orice fel de critici atata timp cat nu sunteti rautaciosi . Nu sunt o fire care renunta usor si am sa fac ficuri pana voi evolua din ce in ce mai mult si ma voi perfectiona . Sunt abia clasa a sasea – am trecut acum – deci am doar doisprezece ani asa ca imaginata-va ca nu pot face ficuri la fel ca ale celor mult mai mari ca mine . - mai intai de toate vreau sa spun ca acest cuplu SasuSaku a fost pus in toate ipostazele, deci am ajuns sa ma plictisesc eu de ei, ca ii vad peste tot si aici am o intrebare pentru restul. Ce are acest cuplu? Miere? Aur? Bani? Ca il folositi atata. Asta a fost pentru membri si critici, daca doresc sa imi raspunda e O.K., daca nu, asta e. Felicitari ca esti in a sasea si ca vrei sa evoluezi si respec pentru asta >:D< si am sa iti corectezi cuvintele gresite si restul si la sfarsit iti spun parerea mea ^.^

Lectura placuta !

Viaţa m-a schimbat ...

Este o zi caldã de varã-toamnã , toatã lumea se plimbã pe strãdutele inguste pline de tarabe , cât si pe cele principale . Vreamea Vremea este plãcutã , soarele strãluceste pe cer dominându-l . Insa , de asemenea , norii parcã sunt pictati pe cerul infinit .
Totusi eu prefer sã stau în casã , în patul meu de mãrime medie .Stau l-ai repetat prea aproape stau, de celalalt stau si privesc în jurul meu si imi dau seama cã trebuie sã renovez apartamentul . Mobila e veche de mai bine de zece ani , culoarea parchetului pus în dormitor nici nu se mai distinge , faianta si gresia din baie sunt aproape sã cadã , bucãtãria este invadatã de gândaci . Gata ! Trebuie sã fac o renovare ! Nu mai pot trãi asa ! Mã ridic , imi pun bandana de ninja cu emblema Satului Ascuns intre Frunze , mã incalt si pornesc spre biroul doamnei Tsunade . Asa cum se vedea si de pe balconul blocului în care locuiesc , toate strãdutele sunt pline de oameni , de tarabe si de copii .
*Oare ce va spune Tsunade când îi voi zice sã imi dea niste oameni pentru a mã ajuta cu apartamentul ? Sper sã nu o prind intr-un moment prost , face urât când e nervoasã – la fel ca si mine de altfel – . *
Fãrã sã imi dau seama ajung în fata biroului ei si spun :
- Doamnã Hokage ! Sunt Sakura , pot … ? dar nici nu apunc sã termin cãci aud o voce din interiorul biroului , care bineinteles îi apartine doamnei .
- Intrã !
Intru incet , cu pasi mãrunti si imi vine sã rad în hohote atunci când vãd cã tot biroul doamnei este cu susu-n jos , iar ea se chinuie sã strangã toate hartiile de pe birou si de pe jos .
- Sakura , ce mã bucur cã esti aici ! Dupã cum vezi am nevoie de tine sã imi aranjezi din nou toate hartiile în dosare – în dulap – . Si sã sti cã misiunea NAOR a fost preluatã de cãtre Hinata si Temari .
- Oh , bine Lady Tsunde ! De fapt , eu am venit sã vã intreb dacã imi puteti da niste persoane sã mã ajute cu apartamentul , pentru cã vreau sã-l renovez .
- Bine , îi voi trimite pe : Ino , Naruto , Hinata , Neji , TenTen si Temari . Panã sã pleci însã , ocupã-te de dosare .
Tsunade este o femeie puternicã , în varstã de saizeci de ani . Este blondã , cu parul lung panã la jumãtatea spatelui , prins în douã codite lãsate sã cadã peste decolteul generos Ce ti-am subliniat puteai sa scri ceva de genul:" Parul blond, lung pana la jumatatea spatelui, prin in doua codite, lasate in fata, care cadeau peste decolteul generos". Intelegi ce vreau sa spun^.^" , iar ochii îi are caprui . Este inteligentã , de incredere si o fire puternicã . Ea este si Hokagele acestei tãri ( Tara de Foc ) . Desi este destul de bãtranã , nu este mãritatã si nu aratã la fel ca o femeie de varsta ei – nu are pielea zbarcitã , nu tremurã , se miscã bine – pentru cã foloseste un jutsu care o face sã nu arate cum trebuie , în sensul bun al cuvantului .
Aranjez fiecare hartie cu grijã apoi le pun în dosarele corespunzãtoare . Dupã ce termin , plec acasã sã fac putinã ordine în viata mea . Mã plimb printre tarabe uitandu-mã la toate suvenirurile de acolo . Deja mã saturasem de toti acei oameni pentru cã fac mare zarvã pe strãzi . Adicã de ce sunt atatia oameni , sambãta , la ora douã , pe stradã ?! Mã rog … Merg în continuare panã acasã incercand sã nu bag în seamã agitatia . Intr-un final , cu chiu cu vai a disparut virgula dintre chiu si vai, ajung si acasã . Acolo mã asteptau toti prietenii mei care urmau sã mã ajute la „ curãtenie “ . În fata mea se aflau doi baieti si patru fete .
Ino , o fata cu pãrul blond ca spicul graunlui , lung panã la sezut ,ochii albastrii si pielea albã . Este destul de desteaptã dar foarte grãbitã si agitate . Numele ei este Ino Yamanaka si are optsprezece ani i-ai spus numele inainte sa fie descrisa, puteai sa pui ceva de genu: Ino Yamanaka...." semnele de suspensie sunt cuvintele de descriere . Aceasta este zodia pesti . Visul ei este sa devina iubita lui Sai si sa fie respectata de toata lumea . Acum , este imbrãcatã cu o vestã de culoare mov intens cu nasturi albi , o pereche de pantaloni de aceeasi culoare si în picioare are sandalele ninja de culoare neagrã .
Naruto , are tot optsprezece ani . Este inalt si bine proportionat , are parul galben ca soarele , ochii albastri ca cerul fãrã de nori si pielea putin rozalie . Acesta este glumet si puternic , destept si drãgut . Visul lui este sã devinã Hokage si o simpatizeazã pe Hinata Hyuga . El este imbrãcat cu obisnuita lui tinutã compusã din : o pereche de pantaloni portocali , un hanorac de aceeasi culoare însã acesta avand cateva pãrticele negre , bandana de ninja pusã pe frunte si sandalele ninja de culoare gri . Acesta este deci , Naruto Uzumaki .
O altã prietenã de-a mea , tot de optsprezece ani , este TenTen . Cu parul ei castaniu , prins în douã coculete si ochii precum ciocolata ,pare o pãpusã de portelan , dar în realitate este o buna luptatoare . Ea simte ceva pentru Neji Hyuga . Visul ei este sã devinã puternicã si sã facã parte din memebri AMBU ANBUse scrie. Imbrãcãmintea ei este compusã din : o pereche de pantaloni rosi , trei sferturi si o camasa alba .
Printre cei veniti sã mã ajute la curatenie , se aflã si un bãiat cu pãrul lung , maroniu si cu niste ochi de un alb imaculat , specifici clanului Hyuga de fapt ochi lor sunt un indigo deschis sau un lila deschis, nu albi^.^ . Numele lui este Neji si este verisorul Hinatei . În ciuda faptului cã la numai optsprezece ani el este foarte puternic , detinand un Byakugan bine dezvoltat , el este un bãiat cam retras . Este imbracat cu o perche de pantaloni albi , lungi , o camasã ca zãpada si o vesta maro peste aceasta .
Hinata este verisoara lui Neji . Ca si acesta si ea face parte din clanul Hyuga detinand si ea Byakuganul . Are parul lung pana la sezut , lasat liber , de culoare albastru inchis cu reflectii mov si ochii albi . Ea il iubeste de mica pe Naruto dar acesta nu observã . Visul ei este sã devinã mai puternicã pentru a-i atrage atentia acestuia . Este imbracata cu o pereche de pantaloni albastrii , trei sferturi , un hanorac lila cu cateva pãrti albe si nelipsitele sandale ninja .
O tipa de optsprezece ani este Temari . Ea are parul blond , prins in patru codite – doua in partea de sus a capului si doua in partea de jos – , ochii negri-maron de fapt un fel de verde-albastrui sau albastru-verzui si pielea alba ca spuma sampaniei abia desfacute . Acesta face parte din clanul Sabaku . Este imbracata cu o rochita neagra cu maneca scurta , pana deasupra genunchilor , prinsa cu un cordon rosu aprins si bandana de ninja insa cu semnul specific Desertului .
- Hey ! Salut prieteni ! In caz ca Tsunade nu v-a spus de ce sa veniti la mine va spun eu : sunteti cu totii aici pentru ca eu am nevoie de ajutor cu apartamentul . Dupa cum stiti toti , sunt foarte des plecata in misiuni si nu am timp sa stau prea mult pe acasa asa ca nu am prea facut curat iar acum , iata ! Trebuie sa renovez !
- Oh , ... O.K. Saku ! spune Hinata si toti ceilalti o aproba .
- Bine atunci ! Baieti , voi doi scoateti toata mobila afara si o dati la saraci sau o aruncati . Nu ma intereseaza ce faceti cu ea pentru ca am invatat un jutsu si am sa fac sa apara alt mobilier . Sa stiti ca am scos tot din dulapuri asa ca nu mai trebuie sa va preocupe asta . Hinata , tu stergi geamurile , TenTen , dai cu mopul si cu matura , Temari , tu ai sa dezinfectezi tot apartamentul , Ino , tu trebuie sa te ocupi de gandaci , iar eu – sa stiti ca nu voi sta degeaba – , voi da jos faianta si gresia , voi pune altele si voi schimba si culoarea peretilor .

****************Dupa cinci ore de munca continua************** chestia asta se foloseste doar in teatru sau parodi, ca intr-un fic, arata urat^.^

- Asta da apartament ! spunem toti in cor bucurosi de treaba facuta .
Dormitorul este mult mai curat si arata mai bine . Culoarea peretilor si a tavanului este de un alb imaculat , creind astfel o atmodfera atmosfera linistitoare . Parchetul este de un maron deschis , dar nu bej , mobila este de un verde ... o combinatie dintre verde inchis si deschis . Lenjeria de pe pat este de un roz tradafiriu si draperiile de aceeasi culoare . Acum poti zari mult mai usor ce se intampla afara uitandu-te prin geamul ce in sfarsit este si el curat .
Baia are peretii de culoare albastra , gresia si faianta de un albastru-verzui , cateva covorase albe si chiuveta , cada si W.C-ul de aceeasi culoarea .
Bucataria este culorea portocaliu . Mobila este maron maro, parchetul bej , iar vesela este alba cu floricele albastre .
- Bine Saku , noi trebuie sa plecam . Ne intalnim cu ChaeOK . se aude vocea subtire a lui Ino
- ChaeOK este ... ?
- Fata aceea noua recrutata pentru AMBU ANBU ... cea cu parul blond cu suvite rosii-sangerii , ochii mov si pielea alb-galbuie ...
- Aaaa ... da ! Imi amintesc acum ! OK atunci . La revedere , prieteni ! Si succes in isiune misiune , fetelor .
- Pa Sakura-chan ! Mai vorbim .

*********************Dupa patru ore***********************

Este ora unsprezece fix , totusi desi este noapte , nu am somn si totusi sunt „moarta” de oboseala . Se pare ca m-am obisnuit de când aveam zile in care nu dormeam nopti la rand pentru ca aveam misiuni . Acum , luna cea alba s-a ridicat sus , invingand soarele in lupta sa pentru dominatia cerului abisant .
- Hmmm ... ar trebui sa ma culc . Dar totusi nu mi-e nici somn ca ceva rau se va intampla , sau ceva ce nu imi va conveni .
Intr-un final am adormit gandindu-ma la cum a fost viata mea pana acum . Desi nu sunt o persoana care se gandeste la trecut , uneori imi face placere sa stau in linistet si sa ma gandesc la ce a fost , mai bine sau mai rau .

******************Urmatorea zi , dimineata*******************
numai ma repet cu chestia asta

Din nou soarele isi reia circuitul inaltandu-se pe cer . Cateva raze patrund prin draperie luminand usor camera . Deschid usa balconului pentru a lasa sa intre aer curat in casa pana ma schimb .
Deodata , pe usa balconului isi face aparitia un porumbel alb ca zapada , care dupa cateva secunde de la intrarea in casa se transforma intr-un biletel . Iau biletul de pe jos , il despechetez si il citesc . In biletel scria :
„Vino cat mai repede posibil la mine in birou ! Este o urgenta ! Te astept !
Tsunade”
Imediat dupa ce am citit biletul am facut niste semne si am spus :
- Jutsu Higi ! acest jutsu mi-a dat viteza supraomensca permitandu-mi ca in cateva secunde sa ma imbrac . Apoi mai spun : Tehnica Floare de cires ! si dispar ajungand in cateva secunde in fata biroului doamnei Tsunade . Apas rapid pe clanta , intru si raman socata . In incapere se afla Tsunade si ...

~~~~~~~~~~~~~~Sfarsitul capitolului 1~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Scuze pentru ca este scurt si ca nu este interesant ...

Deci sa incepem cu inceputul. Chestile alea cu orele nu au ce cauta acolo. Deci alea ar trebui sa dispara, ca arata inestetic si urat. Dialogul e bun si descrierea mai merge, dar ar trebui mai multa ca narezi la persoana I. La descrierea personajelor, era sa faci un talmes-balmes, dar te-ai redresat si pentru asta jos palaria^.^
Actiunea mi se pare usor grabita, dar se poate remedia. Abia astept sa o vad pe cine o cuplezi pe Sakura si spor incontinuare ^.^
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  M-ati schimbat luiza_alexandra 25 13.203 13-09-2012, 11:13 AM
Ultimul răspuns: luiza_alexandra
  ViaÅ£a mea e frumoasã exact asa cum e ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 63 17.325 16-12-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Plătind cu viaÅ£a Mad Hatter 32 9.824 04-10-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a în paÅŸi de vals Ruxi. 6 2.668 12-07-2011, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Leontina
  Fuga de viaţă Freaky 2 1.800 21-03-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  Asa m-am schimbat Vir 41 36.422 13-12-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Mdn.
  O viaţă periculoasă | Se revarsă sângele Serenity 1 2.242 23-09-2008, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)