Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul?
da,foarte mult
25.00%
1 25.00%
da
0%
0 0%
asa si asa
25.00%
1 25.00%
nu prea
50.00%
2 50.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Umbrele trecutului

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

1.Inceputul

,,De ce a trebuit sa pleci,sa ma lasi singura in singuratatea asta care ma omoara pe zi ce trece tot mai mult?
As vrea sa-ti cer o explicatie,dar asta nu mai e posibil si chiar daca ar fi ,nimic nu s-ar schimba,as ramane la fel de singura,fiindca nu mai am pe nimeni ,viata mea a fost distrusa in clipa in care ai plecat in Anglia,luandu-ti ramas bun si spunandu-mi ca totul va fi bine ,ca nimic rau nu mi se va intampla,ca tu intodeauna vei avea grija de mine chiar daca vei fi departe.
Desi tot ce mi-ai spus acum 4 ani nu s-a indeplinit,eu inca sunt indragostita de tine poate chiar mai mult decat eram,dar acest lucru nu ti-l voi spune niciodata pentru ca tu m-ai lasat in voia sortii.Poate ca
nu a fost vina ta,dar tot ce stiu e ca din clipa in care ai plecat,visele mele s-au naruit incet,incet unul cate unul pana ce am ajuns sa raman goala pe dinauntru.
Daca ai sti ca dupa ce tu ai plecat,tot ghinionul dun lume s-a abatut asupra mea,mai intai familia mea,iubita mea familie a fost ucisa cu bestialitate chiar sub ochii mei,asasinii lasandu-ma pe mine in urma,plina de durere si suferinta,plina de amaraciune si mai ales mi-au lasat semnul asta blestemat care in fiecare moment al vietii mele imi aminteste de teroarea care m-a marcat pe viata.
Dar de parca Dumnezeu m-ar fi pedepsit,ceva rau mi s-a intamplat am ajuns intr-un orfelinat unde am locuit timp de 2 ani,2 ani in care nu a fost zi in care sa nu mai invinovatesc,in care sa nu ma gandesc de ce eu am ramas in viata si ei nu.
Daca ai sti ca atunci cand am crezut ca mai exista o speranta si pentru mine,totul a fost distrus.La orfelinatul in care am locuit a venit o famile bogata si m-a adoptat,dar fericirea nu a durat mai mult de o luna pentru ca parintii adoptivi au murit si ei intr-un accident din care eu am scapat inca o data cu viata,de parca cineva sau ceva ma impiedica sa mor.Apoi am inteles cine nu ma lasa sa mor era dorinta de razbunare care pe zi ce trecea devenea tot mai mare.
Nu sunt sigura ca ,,a trai''este sinonim cu ,,a fi fericit'',dar uneori ma gandesc ca am un scop in viata asta mizerabila pe care o duc si care trebuie indeplinit cu orice pret.
Desi nu prea stiu exact acest scop,cred ca intr-o buna zi il voi indeplini,iar viata mea mizerabila va lua sfarsit.''


-Nu,nu va rog nu-mi faceti rau nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
Doar un vis, acelasi vis pe care il am de aproape o luna, ma intreb oare ce se intampla ,se poate oare ca umbrele trecutului,sa se reintoarca?
Nu,asta nu e posibil,nu ar avea cum,dupa atatia ani oare in sfarsit voi avea sansa sa ma razbun?

Ok,gata tebuie sa incetez cu prostiile astea si sa ma trezesc,azi am scoala si nu mai pot intarzia inca o data.
Apropo de scoala,ce nepoliticos din partea mea sa nu ma prezint:ma numesc Cristal Light,am 18 ani si o viata pe care nu i-o doresc nimanui.
Ce pot spune,desi am un corp de fotomodel si sunt bogata nu sunt deloc fericita,dar asta deja nu mai conteaza,sa continui sa ma prezint,deci cum am spus am 18 ani,par saten,ochi caprui-verzui,o piele alba zici ca sunt vampir,dar nu va speriati nu sunt si un semn in forma de trandafir pe gat in partea dreapta.
Desi acest semn ar trebui sa semnifice ca ador trandafirii,eu de fapt ii dispretuiesc desi ma aseman destul de mult cu ei,frumoasa dar periculoasa,oricum ii urasc pentru ca sunt semnul clanului care mi-a ucis cu cruzime familia lasandu-ma pe mine orfana.
Doamne cat pot sa-i urasc pe acesti monstri,din cauza lor florile pe care o data le iubeam astazi am ajuns sa le urasc.
,,Lasa la o parte visatul cu ochii deschisi'' parca imi spune ceasul care suna incontinuu ,pentru a ma anunta ca trebuie sa merg la liceu.
Cea mai rea chestie e ca intr-un fel ciudat are dreptate,asa ca ma hotarasc sa ma scol din pat si sa ma duc la baie, dupa care mi-am facut toaleta, apoi m-am intors in camera si m-am imbracat intr-un corset gri cu negru care imi scotea talia subtire in evidenta,o fusta tot neagra si o pereche de cizme pana aproape de genunchi ,apoi m-am machiat ce surpriza tot cu negru mi-am lasat parul desfacut si am plecat spre scoala ,,locul torturii'' cum ii spuneau unii.
Desi colegii imi spun mai mereu ca desi imi sta bine cu negru,par un emo,mie nu-mi pasa de parerea lor pentru ca ei nu sunt prietenii mei,sunt doar niste fiinte care ma considera o ciudata.
Am ajuns in clasa m-am asezat in banca,mi-am bagat castile de la MP3-player in ureche si am ascultat muzica pana a venit diriga in clasa sa ne spuna ca maine vom avea un coleg nou din Anglia,eu bineinteles afland apoi de la barfitorii clasei,dar oricum ce-mi pasa mie ,sigur era un infumurat,cu fite de englezoi asa ca nici nu aveam de gand sa-mi storc creierii degeaba.


Va urma.


Hainele lui Cristal.

I'm an angel from heaven who lives in hell.


My life is so empty
I want to go far away from here
But I can't
Because he is here
I want to go in a diffrent place
But I can't live them alone
Especially she is so weak
That thing make me
Want to protect her.
[Imagine: chibi_3654.gif]
, chibi-ul lui anaid_angel









#2
In sfarsit,dupa 4 ani voi ajunge din nou acasa,in sfarsit o voi vedea,pe ea ,pe iubirea vietii mele,ii voi vedea acei ochi caprui-verzui salbatici,acea piele alba,acele buze rosii pe care le-am sarutat de atatea ori si pe care as vrea sa le sarut din nou.
In sfarsit voi cunoaste fericirea.

Aud insotitoarele de zbor cum ne spun sa ne punem centurile pentru ca vom ateriza din clipa in clipa.
Dupa aterizare,cobor din avion si incep sa-l caut pe Ryan,cel mai bun prieten al meu din clasa a 5-a.
Il caut cu privirea cateva minute dupa care il vad facandu-mi cu mana .
-John,a trecut atata timp prietene.
-Stiu Ryan,stiu,dar acum m-am intors si nu voi mai pleca.
-De parca te-as lasa.
-Deci...........ce s-a mai intamplat pe aici,cu tine cu colegii,in fine cu toata lumea?
-John,de ce mai bine nu intrebi ceea ce vrei sa sti cu adevarat si anume ce face Cristal?
-Se pare ca ma cunosti mai bine decat imi aminteam,deci ce s-a intamplat cu ea?
Desi la inceput ardeam de nerabdare sa aflu despre iubita mea,acum nu imi vine sa cred prin cate a trecut.
-Oh,John daca ai sti.
-Ce sa stiu,s-a intamplat ceva rau,zi Ryan, zi ce s-a intamplat cu iubirea mea?
-Vezi tu John,dupa ce ai plecat,parca tot ghinionul din lume s-a abatut aupra ei.
-Ce vrei sa spui?intreb eu disperat si dornic sa aflu tot.
-Pai....uite am sa-ti spun povestesc:la putin timp dupa plecarea ta,familia lui Cristal a fost ucisa cu brutalitate sub ochii ei,iar pe ea doar au batut-o,mai mai sa moara si i-au facut cu cutitul pe gat un semn cat inca era constienta.
-Poftim,cum adica,de ce nu mai anuntat Ryan, de ce?
-Pentru ca nu m-a lasat ea,mi-a zis ca nu are nici un rost sa afli si tu.
-Dar.......
-John,mai bine te-ai calma si mai asculta in continuare:din pacate Cristal, fiind orfana a trebuit sa mearga la un orfelinat, unde dupa 2 ani,o famile a adoptat-o ,dar care la o luna au murit si ei intr-un accident de masina din care Cristal a scapat cu viata ,iar de atunci nu e zi in care ea sa nu se invinovateasca de ambele morti,iar partea cea mai rea e ca incet incet a inceput sa se inchida din ce in ce mai mult in ea pana nu a mai ramas nimic altceva de cat o chochilie.Cristal cea plina de viata pe care o cunosteai tu ,acum deja nu mai exista,tot ceea ce a ramas e doar o fata care traieste doar pentru razbunare si nimic mai mult.
Doamne,Dumnezeule nu pot sa cred prin tot ce a trecut viata mea,iubita mea,abia astept sa o revad trebuie sa o fac sa-si revina,de acum in colo doar asta va conta pentru mine,doar asta.



Scz ca e scurt dar nu prea am avut timp,stiu ca actiunea e putin cam grabita dar promit sa explic totul in celalalt capitol.

I'm an angel from heaven who lives in hell.


My life is so empty
I want to go far away from here
But I can't
Because he is here
I want to go in a diffrent place
But I can't live them alone
Especially she is so weak
That thing make me
Want to protect her.
[Imagine: chibi_3654.gif]
, chibi-ul lui anaid_angel









#3
Citat:Scz ca e scurt dar nu prea am avut timp,stiu ca actiunea e putin cam grabita dar promit sa explic totul in celalalt capitol.

draga mea, când te apuci să scrii un fic, îţi rezervi timp pentru a scrie. Nu scrii în grabă.

Citat:Stiu ca nu o sa va placa,nici mie nu mi-a placut prea mult ceea ce am scris,dar promit sa ma revansez.
atunci de ce l-ai mai scris ?

Bun. ca de obicei spun, am spus şi o voi mai spune mână la adânci bătrâneţi. Estetica lasă de dorit. Prea multe....super multe puncte de suspensie fără nici măcar un rost şi puteai să pui două trei acolo nu 700 de puncte de suspensie. Odată eram obsedată de punctele astea de suspensie şi le ziceam tuturor să lase mai moale cu punctele de suspensie. Sincer nu e nevoie de atâtea. POţi să pui 4-5 şi totul e okey. Nu mai mult de 5. Trei puncte de suspensie [ în general ] sunt suficiente. Nu mai mult de atât. Acum în ceea ce priveşte estetica parcă nu am văzut greşeli de tehnoredactare, de fapt nici nu m-am mai uitat după ele but whatever. Punctele de suspensie strică tot, virgulele în exces de asemenea. Dacă nu ştii cum să le pui şi unde, mai bine nu le mai pui deloc. Sunt mult prea multe şi parcă ar fi puncte înşirate pe acolo şi nu dă bine.
Am văzut că stai bine cu gramatica, cel puţin aşa am observat când am citit. La capitolul redactare ţi-aş sugera foarte mult să scrii la un anumit timp. Prea multe moduri şi timpuri verbale. Repetiţiile sunt mult prea multe. Ai repetat numele cristal foarte mult. Deja mă plictiseam. Acţiunea e relativ plictisitoare
Lucrează mai mult.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Umbrele trecutului Yuki. 5 4.056 04-07-2013, 07:40 PM
Ultimul răspuns: ButterflyFly
  Razboiul Trecutului Uitat [+16] Himisoara. 4 3.833 22-04-2010, 04:56 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  Demonii trecutului norynne 2 2.746 22-03-2010, 05:28 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize Isa-chan 15 15.006 23-11-2009, 11:19 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Cronicile Trecutului - Cuget in clar de luna [+12] [ mistery / sf ] SethMeth 4 2.719 28-07-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Vampire`Illusion
  Umbrele amintirilor [Yaoi] Yaku-chin 38 18.797 05-07-2009, 05:05 PM
Ultimul răspuns: aoixtenshi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)