Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Nephilims

#21
Ermira Sallieri:
Mi-am întors capul spre colegul meu de bancă, privindu-l ca pe un specimen. Nu înţelegeam de ce oamenii îşi zâmbeau unii altora şi îşi adresau politeţuri, fără măcar să se cunoască.. M-am întors la caietul meu, dar după cinci minute m-am plictisit de scris şi am lăsat pixul jos, întorcându-mi privirea spre fereastră.

Alvise Sallieri:
Ora de matematică era cea mai plictisitoare... Am oftat amar privind în jur. Majoritatea elevilor scriau, iar în aer plutea o monotonie nesuferită. Am băgat o acadea în gură şi am început să desenez chestiuţe haioase pe caiet.

Ooc: Cine vrea.

#22
Heidi Sophie Müller
Ma intorc pe o parte, cu o mana sub perna si una pe pat, gandindu-ma. Ma gandeam la unchiul meu Lukas. Cum a putut sa ma trimita aici ? Stie ca nu suport aglomeratia si mai ales sa stau cu cineva in camera ! Stiu cat ma iubeste si mai ales ca ma crescut el singur da' nu il inteleg…spunea ca vrea sa fiu mai deschisa si mai prietenoasa (plus sa imi antrenez puterile) .. E pe dracu’ ! Asta sunt eu ce pot sa fac . Urasc locul asta … Imi vine sa urluu . Continui sa ma gandesc la tot ce am zis mai sus dar pleoapele mele devin din ce in ce mai grele iar ochii mei se inchid, cazand intr-un somn adanc .
ooc : Cine vrea ^__^

#23
Hima Le'revisas

Mai era foarte putin din ora...si abia asteptam sa ma duc in dormitorul meu si sa ma linistesc putin.Parca ma lua somnul in timp ce profesorul ala.. tare vorbaret tot scotea si tot scotea sunete ...asa fara rost.Intr-un final se auzise clopotelul acela idiot.Am trasarit putin la zgomotul facut de clopotel,mi-am inchis caietul si i-am spus lui Alvise un "Pai pa-pa!".Ce proasta eram..incredibil asa ceva.

Cameron Holmes

Hmm,la sunetul acel..frumos ma ridic foarte incet din banca,ii trag o privire mica colegutei mele apoi imi iau agenda din banca si ma misc putin spre iesire din clasa.Dau peste o tanara foarte agitata sa iasa din clasa.Ma uitam la ea cam ciudat..oo da,era tanara aceia..Hima si nu stiu cum.Mi-a spus un mic "Pardon,scuza-ma!" si a fugit ca arsa pe hol.

ooc: cine doreste^^
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#24
Ermina Sallieri:
Hm, realizez că se sunase de pauză. Deci zvonul cum că aşa se anunţă sfâşitul orei într-o academie, era adevărat. Mă ridic uşor de pe scaun şi ies imediat din clasă, iar apoi afară din academie. Inspir şi expir aerul curat şi caut un loc mai retras unde să ma pot aşeza.
Într-un final găsesc o băncuţă de lemn, la umbră într-un colţ mai retras al curţii şi mă întind pe toată banca, punându-mi un braţ peste faţă. Poate nu era tocmai politicos să ocup toată bancă, dar oricum nu mă vedea nimeni.

Ooc: Cine vrea :]

#25
Hima Le'revisas

Fug ca disperata pe holul scolii si ajung in camera mea.Trantesc usa cu disperare si ma sprijin de ea pe dinauntru.Transpirasem toata ca o toanta.Apoi vad niste bagajele pe ici colo si bineintele lucrurile mele peste tot.Ma uit in pat si vad o silueta cu o patura pe ea.Respira..deci e cineva.Hmmm.... ii zic incet "Tu cine mai esti?" iar fata nimic.Avea un somn adanc,dar foarte adanc.Imi dau parul peste urechi din ambele parti si incet sa o zgaltai cu palma zicandu-i "Hellooo!!Trezeste-te aici nu e orfelinat."

ooc: Cannon s-au cine doreste XD
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#26
Heidi Sophie Müller

Simt cum cineva ma zagltaie si tresar. Ma ridic in fund si ma uit ametita si cu ochii intredeschisi la fata din fata mea. Ahamm.. M-am nimerit si cu o nebuna pe capul meu… Firar’ numa’ eu am norocul asta. Ma uit la ea indiferenta spunandu-I : “Tu ce vrei?! Nu puteai sa astepti pana ma trezeam? “

ooc:HimiÅŸoara.

#27
Hima Le'revisas

"Pai scuza-ma dar ai intrat asa pe neasteptate in camera mea si nici la ore nu ai venit.Deci..."Ma blocasem pentru un minut la chipul ei si dupa m-am asezat pe hotoliul din fata ferestrei,mi-am pus cartea pe care o aveam pe jos in brate si am continuat sa-i spun fetei "Scuze ca eram asa de vulcanica.Apropo eu sunt Hima Le'revisas. Iar tu...?" Apoi continuam sa citesc asteptand raspunsul ei.

ooc: Cannon sau cine vrea.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#28
Heidi Sophie Müller
Brusc a inceput sa fie draguta, e ce sa-ti spun. “ Ma numesc Heidi Sophie Müller
si sunt din Germania , Berlin. A.. si nu am venit la ore pentru ca am ajuns foarte tarziu, pentru ca s-a intamplat nu stiu ce la avion. Multumita ?! “ ii spun fetei pastrandu-mi indiferenta pe fata.

ooc:HimiÅŸoara. sau cine vrea

#29
Hima Le'revisas

Zambesc indiferent la ea.Parca priveam prin ea apoi fac un "Hmmm" si imi continui cititul.Va inchipuiti ca nu puteam sa ma concentrez asupra cartii cand aveam aceasta tanara pe langa mine.Termin pagina de citit apoi pun partea la loc pe jos,ma ridic si ma indrept spre geam,il deschid si incep sa ma joc putin cu apa.Iubeam acest lucru.Ma opresc pentru un minut si ii spun tinerei "Pai..banuiesc ca o sa fim colege de camera,sper sa ne intelegem minunat.".Ma indreptam spre baie si apoi mi-am amintit "Ohhh,da...poti lua tu patul acela,il iau eu pe celalalt.Somnusor in continuare!"


ooc: Cannon sau cine doreste ^^
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#30
Heidi Sophie Müller
Vai de capul meu. Fata asta ma va duce la disperare . “ Da cu siguranta o sa ne intelegem miiinunat! Multumesc doar ca acum nu mai pot sa dorm… oare de ce?!” Ma dau jos din pat si incep sa imi despachetez sis a le asez frumos in dulap. Auzeam dusul, aha deci face dus mmmm…Ma gandem sa ii opresc apa sau sa ii dau un jet in fata dar m-am abtinut cu greu…
ooc: HimiÅŸoara. sau cine vrea ^^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Nephilims (personaje) Kenky. 7 5.715 23-04-2011, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Pixxie.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)