Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Nephilims (personaje)

#1
The Nephilims
[/size][/size]


În urmă cu zeci de secole, un grup de îngeri s-a pogorât pe pământ, având calitatea de îngeri izgoniţi din Rai.
Pe pământ au întâlnit muritorii şi având aripile tăiate şi nemaiputându-se întoarce în ceruri, au început să-şi creeze aici familii. Astfel, îngerii rebeli au rupt legământul şi au dat naştere împreună cu muritorii unei mixturi umano-angelice, numite nephilimi.
Nephilimi formează o comunitate care nu a fost niciodată agreată nici de oameni, dar nici de îngeri. Timp de mii de ani ei nu au avut posibilitatea de-a se integra în societate,nefiind întru-totul oameni iar intrarea în Rai le este interzisă, nefiind nici îngeri compleţi. Astăzi, în secolul XXI, nephilimii încă îşi mai păstreză eticheta de hibrizi care deranjează balanţul ambelor lumi.
Şi totuşi, unul dintre cei mai influenţi îngeri prigoniţi înfiinţează o şcoală doar pentru nephilimi, Academia Dubeois, denumită după numele fondatorului, care în prezent este şi directorul şcolii. Este o şcoală doar pentru nephilimi, care se adună din toate colţurile lumii pentru a studia la prestigioasa academie. Aici orele de curs se derulează la fel ca la oricare altă şcoală dar având în vedere că şi profesorii sunt nephilimi, elevii au şi ore mai speciale, unde îşi exersează abilităţile.
Cu ce sunt diferiţi nephilimii de îngeri? Nephilimi sunt oameni (adică sunt muritori), iar odată transformaţi le apar aripi, care spre deosebire de alţi îngeri nu pot fi doar albe. Toţi nephilimii au darul limbilor, cunosc şi înţeleg orice limbă străină doresc şi darul vindecării. Exceptând aceste două abilităţi ei mai pot controla un element ( foc, aer, apă, pământ) şi spre deosebire de îngeri, aceasta e singura lor abilitate atât în defensivă cât şi în ofensivă.

Cam atât cu povestea. Înainte de-a participa la rpg, trebuie să vă faceţi o fişă de înscriere, ca aceasta:

Nume ÅŸi prenume:
Vârsta ( 14-22 ani):
Origine:
Personalitate:
Element (specificaţi elementul pe care îl deţine nephilimul vostru):
Istoric ( mă interesează să specificaţi care dintre părinţi e muritor şi care e înger):
Poză umană:
Poză nephilim:




So, să-mi creez şi eu personajul ( mă rog, personajele..) : D


Nume ÅŸi prenume: Ermina Sallieri
Vârsta : şaptesprezece ani.
Origine: Italia, Veneţia
Personalitate: Ermina e o fire calmă şi destul de tăcută. E foarte prudentă, uşor rece şi nepăsătoare şi extrem de leneşă. Nu îi place să intre în conflicte, preferă să doarmă sau să citească o carte. Îi plac non- culorile şi nu suportă persoanele insistente.
Element : Focul e elementul pe care îl controleză Ermina.
Istoric : Tatăl ei a fost un înger gardian şi odată cu naşterea ei s-a făcut nevăzut. Mama ei, muritoare fiind s-a recăsătorit, dar a murit când ea avea opt ani din cauza unei boli psihice. De atunci, este crescută de tatăl adoptiv, Armand Corelli, un important om de afaceri italian.
Poză umană: http://i52.tinypic.com/m6kgg.jpg
Poză nephilim: http://i51.tinypic.com/dbqvlc.jpg


Nume ÅŸi prenume: Alvise Sallieri
Vâstă: şaptesprezece ani.
Origine: Italia, Veneţia.
Personalitate: E o fire schimbătoare şi extrem de imprevizibilă. E mereu pus pe glume, dar poate fi şi serios când vrea. Iubeşte tot ce înseamnă natură şi are o mare slăbicune pentru dulciuri. Iubeşte îngheţata şi tot ce are legătură cu zahărul.
Element : Focul e elementul lui Alvise.
Istoric: Mama lui a fost un înger, dar de când l-a născut pe el, a renunţat la puterile ei de înger, preferând să se ocupe de eduţia lui. Tatăl lui este fratele mai mare al mamei Erminei, iar el este vărul ei.
Poză umană: http://i52.tinypic.com/11alqg4.jpg
Poză nephilim: http://i56.tinypic.com/2l51tg.jpg

#2
Nume ÅŸi prenume: Salvatore Aleksa
Vârsta : şaptespreze ani şi o lună.
Origine: Florenţa, Italia.
Personalitate: Aleksa e o fie plăcută, timidă în general, dar ajungând s-o cunoşti îţi dai seama că e vorbăreaţă. Luptă pentru tot, fiind ambiţioasă tot timpul. E competitivă în acelaşi timp, fiind şi încăpăţânată. Urăşte să i se spună ce să facă, sau cum să facă, fiind uneori independentă.
Element : Apa.
Istoric : Tatăl ei a fost înger, dar a dispărut o dată cu venirea ei pe lume. Mama ei a fost om, credcând-o cu dragoste, iar ea n-a dus vreodată lipsa de tată, nu i-a păsat , de fapt.
Poză umană: http://data.whicdn.com/images/7691404/yy...1299418864
Poză nephilim: http://static.zerochan.net/full/24/04/345224.jpg
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#3
Nume ÅŸi prenume: Rosetta Nerivo
Vârsta : 17 ani
Origine: Sa nascut in Germania la Berlin dar acum locuieste in Londra,Anglia.
Personalitate:O fire rebela, destul de curajoasa, cu simtul umorului si intra foarte des in belele.Vorbeste fara oprire dar tace cand este nevoie. Daca lenea ar imbolnavi , Rosetta ar fi la spital , in coma. Ii place sa cante la chitara.Nu suporta laudarosi si prefacuti.
Element : Aer
Istoric 10arinti ei au murit ,aparand-o de ingeri care vroiau sa o omoare deoarece detine o putere enorma. Are un frate mai mare care tine la ea si O suporta asa cum este. Mama ei a fost inger iar tatal om.
Poză umană:[Imagine: konachan-com-53837-akiyama_mio-black_hai...s-k-on.jpg]
Poză nephilim:[Imagine: Rozen%20Maiden%20-%20Dark%20Angel.jpg]
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
Nume ÅŸi prenume: Gabriel Davis.
Vârsta ( 14-22 ani): 19 ani.
Origine: Londra, Anglia.
Personalitate: Gabriel este o persoana calma si cu picioarele pe pamant. Insa, nu doreste binele nimanui. Este egoist si dominator. Doreste sa stapaneasca pe oricine, iar orgoliul sau il determina sa nu aibe foarte multi prieteni. Datorita firii sale calme, reuseste sa se faca placut in societate si astfel celelate persoane il apreciaza, insa nu se pot apropia emotional de el. Pare un barbat greu de abordat, insa in sufletul lui ar dorii sa scape de defectele lui si sa fie ca toti ceilalti.
Element: Apa.
Istoric: Gabriel a fost adoptat de o familie bogata din Londra. Mama sa este muritoare si lucreaza ca bucatareasa in casa familiei Davis. Tatal lui este ingerul care a fermecat-o pe mama lui. Dupa ce l-au intemeiat, acesta a disparut.
Poză umană:Click
Poză nephilim:Click

#5
Nume şi prenume:Heidi Sophie Müller
Vârsta ( 14-22 ani):16
Origine:Germania, Berlin
Personalitate:Heidi este o fire rece.Cand sufera, sufera in ea si nicioadata nu se plange.Ii place sa citeasca si de obicei prefera sa stea singura deoarece nu suporta agitatia si aglomeratia.Desi pare doar o copila, cand este luata peste picior isi pierde repede cumpatul.Nu vorbeste cu nimeni despre trecutul sau si devine putin rautacioasa cand este intrebata de parintii ei.
Element: Apa
Istoric:Mama sa a fost inger iar tatal sau om.Cand s-a nascut Heidi, mama ei a spus ca nu o doreste iar la cateva zile dispare fara urma.Tot greul a cazut pe tatal sau care moare misterios pe cand Heidi avea 9 ani.Sufera foarte mult dupa ce ramane singura dar decide ca trebuie sa fie puternica si sa nu se planga. De atunci este crescuta de unchiul sau Lukas.
Poză umană:Click
Poză nephilim:Click

#6
Ma bag si eu ^_^

Nume si prenume: Hima Maëlys Le'revisas
Vârsta:16 ani
Origine: Paris,Franţa
Personalitate: Hima este o fata foarte linistita,calma si la locul ei.Deobicei este sensibila,iarta aproape orice,dar nu suporta ca cineva sa o sacaie la cap mereu.Uraste persoanele increzute si mincinosii.Ii place sa citeasca,in singuratate si sa asculte muzica.Desi isi pierde controlul,este recalcitranta si uneori razbunatoare.
Element:Elementul este apa.
Istoric:Mama ei fiind inger,a parasit-o de la varsta de 3 ani,unei familii franceze.Hima sufera foarte tare din cauza asta,nu-si mai aduce absolut nimic aminte din urma acelei zile.Nu stie daca are un tata,daca mama ei mai este sau a murit.Deocamdata Hima traieste cu familia ei.
Poza umana: http://i55.tinypic.com/mrfzu1.jpg
Poza nephilim: http://i54.tinypic.com/2lvhhg7.jpg

Nume: Cameron Holmes
Varsta: 18 ani
Origine: Londra,Anglia
Personalitate: Cameron este un tip arogant,mofturos si foarte posesiv.Este lenea in persoana,doarme cat cuprinde si nu prea vorbeste cu nimeni,decat daca este intrebat.Iubeste ca cante la pian de la varsta de 9 ani.Chiar si cand canta la pian,parca doarme.Uraste persoanele agitate care isi ranjesc fasolea din orice.Greu de patruns fiind,nu suporta ca cineva sa-i intre in viata personala.
Element:Apa cu formatiune de gheata
Istoric: Cameron a trait cu tatal lui cam pana la varsta de 5 ani,cand acesta fiind muritor a fost ucis in fata lui.Nu stie nimic despre mama lui,nu-si aduce aminte,dar singurul lucru de care este sigur...ca mama lui este inger.Cameron a fost dus la un camin pentru copii si de acolo a fost adoptat de catre familia lui actuala.
Poza Umana: http://i56.tinypic.com/qziv02.jpg
Poza Nephilim: http://i56.tinypic.com/qq77h2.jpg
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#7
Ups in loc sa editez ce am scris am Dat Quote si a mai aparut o data!
Scuze 9 greseala de incepator21

#8
Nume ÅŸi prenume: Angelique de Turnier.
Vârsta: 17 ani.
Origine: Paris, Franţa.
Personalitate: Fire rebelă, face mereu ce o taie capul, fără ai păsa de consecinţe. Nu-i îi pasă de părerile celor din jur, ci decânt de ale ei.
Element: Focul.
Istoric: A trăit în Franţa cu mama ei, aceasta fiind om până la 14 ni. A plecat apoi de acasă pentru a putea învăţa la o şcoală celebră. A aflat ce este când era într-o excursie cu prietenii şi a dat foc la jumătate de pădure. Şi-a căutat tatăl, perfecţionându-şi pe parcurs puterea.
Poză umană:
Click.
Poză nephilim:
Click.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Nephilims Kenky. 56 24.357 02-05-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Cătă


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)