20-12-2009, 06:50 PM
Tot ce pot spune e : WOW
Kana -san te-ai intrecut pe tine:X
Ce dulce, ce frumos, ce pasional,. cce ceee ce superb,. Si italiana:x Doamne..ma innebuneste capitolul asta
SPer ca cei doi idioti sa fie cuminti k de nu , poate ca vor primi ei 6 gloante dar eu le voi da 19 si ii si voi castra;) sa ma tina minte
Oricum deabia astept sa se intoarca Daemon din calatoria de 3 zile , sper sa fie totul bine si frumos, dar cunoscandu-te pe tine, sunt sigura ca la cat de imprevizibila esti,cine stie ce se va intampla.
Oricum astept capitolul urmator( imi voi face slujba de a te stresa sa scrii in continuare:)) )
Kissu si bye bye
Kana -san te-ai intrecut pe tine:X
Ce dulce, ce frumos, ce pasional,. cce ceee ce superb,. Si italiana:x Doamne..ma innebuneste capitolul asta
SPer ca cei doi idioti sa fie cuminti k de nu , poate ca vor primi ei 6 gloante dar eu le voi da 19 si ii si voi castra;) sa ma tina minte
Oricum deabia astept sa se intoarca Daemon din calatoria de 3 zile , sper sa fie totul bine si frumos, dar cunoscandu-te pe tine, sunt sigura ca la cat de imprevizibila esti,cine stie ce se va intampla.
Oricum astept capitolul urmator( imi voi face slujba de a te stresa sa scrii in continuare:)) )
Kissu si bye bye
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria