Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Pasiune [Shonen-ai / Yaoi]

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.
Nu mai scapati de mine ... Deci m-am decis sa postez si aici ficul asta...(mnda...q noile reguli ------ 33)Poate ar fi trebuit sa pun o avertizare +16 sau +18 21 dar totusi...
O sa pun cate doua capitole ca sa ajung la zi cu ficul10


Deci ca sa nu va incurc prea tare va spun cate ceva :
AV=Adult video (cred ca o sa-l gasiti in fiecare capitol )
P.d.v = Punct de vedere ,( o sa fie fapte relatate si de catre personaje 10) ex: ~P.d.v – Kaito~ , aici o sa stiti ca scriu din punctul de vedere a acelui personaj , iar cand voi termina punctul lui de vedere voi pune 1 steluta ( * )


Unele personaje:

http://i219.photobucket.com/albums/cc127..._25591.jpg --> Kaito
http://i219.photobucket.com/albums/cc127...keKai1.jpg --> Sho
http://i219.photobucket.com/albums/cc127...r_guy1.jpg --> Shun

Capitolul 1 : Noul actor . Reintalnirea

Sezatia ne nerabdare ii cuprinse pe toti de pe platoul de filmari : avea sa para un nou actor pentru a face AV-uri impreuna cu cel mai cunoscut interpret din Tokyo : Kaito Kyroshi , cel ce era singurul caruia nu ii pasa deloc de baiatul ce va sosi in orice clipa .
~P.d.v - Kaito ~
La naiba … ce au cu totii?… Se trezeste cate unul „ Asez masa , ca vine actorul cel nou „ , altul „ Vai … Unde sunt florile pentru noul actor?”. Tipii astia m-au adus la disperare sa nu mai vorbesc si de femei , care isi misca fizicul de acolo-acolo parca numai sa ma enerveze . Ah , dar asta e viata , nu ai ce-i face . Am auzit ca tipul este si cantaret . Mda…Mai bine m-as misca si eu pana pe platou.
*
Baiatul arunca o privire in oglinda , unde se reflecta imaginea unui baiat de 21 de ani , cu parul blond , ochii caprui spre portocaliu , imbracat cu un maieu negru , iar peste , o camasa albastra . Blugii aveau cureaua desfacuta , dar nu asta era problema , ci pantofii ce s-au facut nevazuti . Prostul obicei de a-si aruca papucii cat colo nu era de folos deloc , mai ales in acest moment . Isi trece mana prin parul ciufulit , se incheie la pantaloni , ia o pereche de pantofi ce avea la indemana si pleaca spre platou .
De indata ajuns acolo , organizatorul petrecerii , si regizorul filmelor , Shun ii sari deja pe cap :
-KAITO ! Treci la locul tau !
-Ce loc? Intreaba actorul confuz
-Vei sta langa noul venit , in dreapta lui ! Ce bine de tine ! Spune Shun entuziasmat .
-Da… Cum spui tu ! idiotule … Mormai acesta printre dinti .
-Ai spus ceva?
-Sigur ca nu ! Acolo am sa stau ! Poti sa ai grija de restul , Pa .
Majoritatea oamenilor s-au linistit , dar inca tot era galagie . Organizatorul dadea comenzi ca un rege , in timp ce muncitorii lucrau de le sareau urechile .
In sfarsit , cand totul era gata , isi facu aparitia si noul actor : un baiat cu parul roscat , ochii albastrii ca cerul senin , varsta de vreo 18 ani , il chema Sho . Avea pe el o camasa neagra ce o lasa desfacuta , astfel incat sa i se vada corpul bine facut si micul tatuaj ce il avea pe soldul stang , in forma de cruce . Toti au izbucnit imediat la vederea lui .
-Aaaaaa…. A venit ! Sariti pe el
Baiatul a aruncat o privire prin sala si observa pe cineva cunoscut : Kaito
~P.d.v – Sho~
Ce porcarie … Il cunosc pe tipul ala… Deci pana la urma el este cel cu care voi face filmul . va trebui ca petrecerea asta sa treaca repede altfel innebunesc .
*
~P.d.v – Kaito~
Heh , el este … Pustiu acela de la audienta . Nu credeam ca o sa reuseasca sa ajunga la nivelul acesta , totusi , nu ma deranjeaza sa fac filmul cu el… Chiar deloc .
*
Distractia a inceput . Muzica era data la maxim . Toata lumea dansa in afara de cei doi actori : Sho si Kaito
-Ti-a fost dor de mine? Intreaba blondul cu voce seducatoare si o privire patrunzatoare punandu-si cotul stang pe masa si asezandu-si barbia in palma .
-Ce tot vorbesti ? Intreaba cantaretul , la randul lui , inrosindu-se in obraji si intorcandu-si capul intr-o parte pentru a evita privirea baiatului de langa el .
-Incerci sa iti ascunzi fata ? Deja o stiu pe dinafara … Nu numai fata , ci tot corpul . Spune blondul prinzandu-l pe baiat ce barbie si apropiindu-si chipul de al lui . Dar Sho se retrase repede .
-La naiba ! Taci ! Am plecat de aici ! Se rasti roscatul ridicandu-se de la masa .
Kaito il prisese de mana .
-Pleci asa de devreme ? Abia ai ajuns .
Dar Sho si-a tras mana si a iesit vijelios pe usa . Lua un taxi si pleaca spre hotelul in care era cazat . In cel putin o jumatate de ora , ajunsese . Platise taximetristul si urca in camera sa , unde se arunca pe canapea si se gandi la acele momente privind spre fereastra ce arata falnica Luna , pe cerul purpuriu , impreuna cu miile de faclii ce straluceau intens .
~P.d.v – Sho

~Flashback~

Da… Acea auditie… O auditie doar pentru mine si tipul acela . Intr-un pat acoperit cu lenjerie albastra de matase , eram noi doi … Regizorul , cameramanul si alti cativa organizatori priveau demonstatia noastra de pe margine. Desi chiar nu ne cunosteam deloc , am stiu ce trebuia sa fac .
*
Blondul cobori lent pe corpul roscatului , sarutand fiecare centimetru din el . Ajuns la abdomen , urca incet , cu limba pe mijlocul abdomenului , pana a ajuns la piept , unde , cu buzele prinse usor sfarcul drept , facandu-l pe roscat sa tresara si sa scoata un geamat . desi era doar actorie , corpul lui Sho reactiona la toate atingerile blondului . Stia ca dupa ce se va termina acea audienta , totul va reveni la normal … Sau cel putin aproape de acel „normal”.”Nu il conosc prea bine , dar am senzatia ca tipul asta ar fi in stare de orice” gandi cantaretul in acel moment .
Audienta a luat sfarsit , iar Sho a fost admis , dar ca un incepator.

~End of Flashback~

„Heh… Ar trebui sa ma duc la culcare „ Gandi roscatul trecandu-si mana prin parul moale . Se tranti pe pat si inchise ochii . In cateva minute , baiatul a ajuns in lumea viselor .



Capitolul 2 : A doua incercare e cu noroc ? Oare ?

Alarma enervanta a ceasului de pe noptiera il facu pe roscat sa se trezeasca brusc pentru a arunca inamicul cat colo , facandu-se praf la contactul cu peretele , incetand astfel sa mai sune .
Sho se ridica usor din pat si se duce spre baie . Porni dusul , prietenul lui cel mai bun ce dadea apa fierbinte care calma trupul actorului . El isi rasfata simturile cu mirosul imbietor de lavanda si isi curata cu grija corpul bine facut cu buretele moale si galben.
Dupa toaleta de dimineata , isi lua pe el un halat de baie de culoare albastru ca cerul senin , ce se asorta perfect cu ochii sai , si porni apoi spre dormnitor unde pe scaunul din dreapta patului sedea linistit Kaito , fumand o tigara .
-Ce ... Ce naiba cauti tu aici ? Striga roscatul furios , apropiindu-se de blond , lundu-i tigarea din gura si aruncand-o pe fereastra deschisa .
-Relaxeaza-te pustiule ! sunt aici de aseara ! Spuse blondul aprinzandu-si o noua tigara .
-De cand?! Dar cum ? Intraba roscatul curios . Si nu mai fuma la mine in apartament ! Continua acesta luandu-i din nou tigarea apoi aruncand-o .
-Pai ai cam uitat usa deschisa asa ca am intrat . In caz ca nu stiai , sunt cazat in hotelul asta . Ai noroc ca nu a intrat altcineva aici , altfel cine stie ce s-ar fi intamplat , caci tu dormeai mai ceva decat un urs . Spuze Kaito chicotind .
-Mai bine intra un hot , decat tu !
Roscatul se duse in camera de oaspeti si s-a trantit pe canapeaua de piele maro . In timp ce intra si blondul acolo , Kaito spunea ca inainte cu cateva ore a aflat faptul ca Sho este inca virgin . Iar roscatul vizibil iritat de spusele baiatului zice ca nu are de unde sa stie aceasta informatie caci doar o persoana o are . Pentru a-i demonstra ca este adevarat , blondul ii spuse ca aceasta informatie o are de la insusi sora lui Sho , Yumi singura care stia secretul fratelui sau si care tocmai a luat primul avion spre Brazilia . Roscatul rosti cateva injuraturi la adresa fetei , in timp ce privea podeaua acoperita cu un covor maro . Blondul se aseza si el langa baiat , apucandu-l usor de dupa ceafa . Baiatul cu ochii albastrii se ridica repede , indepartandu-se de Kaito , dar acesta nu se lasa mai prejos , asa ca s-a ridicat si el , prinzandu-l pe Sho de talie , lipindu-si trupul de al sau .
-Hey , ce ar fi daca am face noi doi o repetitie pentru film ? Spuse acesta incet cu voce seducatoare , apropiindu-si chipul de al roscatului , avand deja buzele pregatite pentru un sarut fierbinte .
-Nu... Stai ! Spuse roscatul prinzandu-l pe Kaito de barbie , incercand sa-l indeparteze , dar blondul ii daduse mana la o parte , apoi cu usurinta , Kaito si-a introdus limba in gura roscatului care a ramas un pic socat . A incercat din nou sa il indeparteze pe baiatul , care cu o singura miscare l-a prins de acea mana , srangand-o tare . Sho incerca din rasputeri sa scape din stransoarea puternica a blondului , dar incerca in zadar . Corpul lui , desi bine facut nu reusea sa invinga puterea celuilalt baiat , care il aseaza din nou pe canapea , lasandu-se usor peste corpul roscatului .
-Relaxeaza-te si tu putin ! Spuse Kaito in timp ce ii indeparta halatul de baie , prinzandu-i din nou buzele intr-un sarut apasat , apoi coborand lin cu limba pe gat , pana pe piept si prinzand usor cu dintii sfarcul drept al baiatului , ce il facu sa scoata un mic geamat . Blondul coboara din ce in ce mai jos , pana intr-o anumita zona , dar Sho a oprit totul . L-a ridicat pe baiat de pe el tinandu-l de umeri asa incat sa fie fata in fata .
-Stai ...Nu... Nu face asta ! Spuse roscatul speriat , respirand greu .
-Ce este , frumosule , iti este frica? Intraba Kaito cu voce dulce .
-D ... Da ... Asta este , bine ?! Raspunde Sho , in timp ce o lacrima isi facu aparitia in ochii lui albastrii , asezandu-si apoi capul pe umarul blondului , care il mangaia usor pe crestet incercand sa il calmeze .
-Hey frumosule , nu plange ! Doar est barbat , nu ? Adica baiat ... Spune Kaito zambind .
- Nu rade de mine ! zice Sho facand pe suparatul . Nu cred ca ti-ai inceput viata sexula mai repede decat mine ! Continua el .
-Asa crezi ? Ce zici de 14 ani ?
- Sfanta Macaroana ! Striga Sho lipindu-si o palma peste frunte . Acum , nu-i nimic daca am ramas ultimul om de pe pamant . Continua acesta fixand cu privirea chipul blondului .
-Nu esti ultimul om ! Spuse bolndul razand . Uite ce e ... Eu o sa plec acum , dar ma intorc mai tarziu , sa nu crezi ca scapi de mine ! Continua el , ridicandu-se de pe canapea .
-Dar cine crezi ca e atat prost incat sa iti deschida usa mai tarziu ?
-Crezi ca trebuie sa imi deschizi tu ? Iau eu cheia ! Zise blondul luand obiectul auriu de pe masuta maro apoi iesind pe coridorul hotelului si blocandu-l pe roscat in apartament .
~P.d.v Sho~
La naiba cu tipul asta ! Chiar nu are de gand sa renunte ... Cred ca scap daca sar pe geam ... Dar sunt la etajul 10 si nu am de gand sa mor ! Cred ca nu am alta alternativa decat sa ma duc sa dorm la loc.
*
Baiatul facuse ceea ce isi propuse , dar nu inainte sa isi puna halatul din nou pe el si sa ia o gura din pretiosul lui whisky . Apoi se intinde pe pat incercand sa isi goleasca mintea si sa sa atipeasca macar zece minute .

* *

*
Dupa mii de incercari nereusite de a adormi , roscatul se hotarase sa bea o bere , uitandu-se la televizor . Baiatul pleaca incet spre bucatarie , si cand ajunse , deschise plictisit frigiderul cautandu-si doza de „combustibil” in timp ce vorbea cu voce tare :
-Nici macar nu pot sa adorm ! Zece minute , la naiba , cer prea mult ? Dar cum sa adorm cand ma gandesc ca din clipa in clipa poate sosi baiatul , sau barbatul , sau ce-o fi el si sa …
Dar Sho fu intrerupt de socul pe care l-a avut cand si-a ridicat capul si a vazut cine se afla dupa usa frigiderului , ascultand tot ce spunea : Kaito .
- „ Baiatul , sau barbatul , sau ce-o fi el” , huh ? Intreaba blondul repetand spusele lui Sho , ridicand o sparceana . O sa iti arat cat de barbat sunt ! Continua acesta , lunadu-l pe roscat de mana si apoi tragandu-l pana in camera unde il aruca pe pat . Kaito se napusteste asupra baiatului .
"Ce idiot pot fi cate odata ! Acum , oare il mai pot opri ?" Gandi roscatul .
Blondul il mangaie pe picior , baiatul cu ochii de culoarea cerului se simtea bine , dar ciudat ! Ii indeparteaza repede halatul si nu a putut sa opresca geamatul care a venit atunci cand Kaito l-a musca de sfarcul stang . Un fior i-a strabatut corpul roscatului si a inceput sa tremure . I-a simtit limba cum urca pe gat , spre buzele sale , a avut gura inchsa , dar blondul l-a prins de barbie , reusind astfel sa isi introduca limba in gura lui explorandu-i fiecare coltisor . Se ridica incet si incepe sa se dezbrace … Si-a dat tricoul jos … Are un corp perfect iar Sho nu a rezistat tentatiei de a-i mangaia pectoralii lui foarte bine facuti . Imediat , blondul isi dadu si pantalonii jos , asezandu-se apoi din nou peste baiat .
Kaito ii prinsese buzele suave ale baiatului intr-un sarut senzual si lung . Dar pentru a doua oara , Sho a oprit totul spunand ca nu vrea sa continue . Desi dezamagit , blondul se ridicase indata , si-a luat pantalonii pe el si a mers spre usa . Roscatul il privea deceptionat pe baiat , dar totusi l-a lasat sa plece . Inainte sa iasa din apartament , Kaito a pus cheia pe masa si a iesit .
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#2
Yeeeeeeeeee!My fav fic is here too
Nici nu vrem sa scapam de tine :hug:
Imi place mult...sti deja asta ^^"
Nu prea am ce comenta la un fic perfect 4
Astept continuarea,desi stiu deja ce se va intanpla Smile

#3
POy...ce sa zic...ma bucur ca l-ai postat si aici<:-Pera si timpul ca doar e unul dintre fic-urile mele preferate^_^
kaname ma intreb oare de ce doua capitole?
anyway, 19este super dragut insa...baka Sho...cum a putut sa il opreasca20cand era asa de interesant...13asta e...nu am ce comenta, pt ca e clara parerea mea^_^si eu astept continuarea desii si eu stiu ce se va intampla^_^
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#4
De ce a plecat???20 Nu-i corect! Vroiam mai mult! MAI MULT! 20. Il vreau pe Kaito2. Il vreau acu! 20>.<. De cand sunt atat de plangacioasa chiar nu stiu<.<. Acum sa lasam asta^^. Urmatorul capitol sper ca o sa fie mai happy^^. Mult mai HAPPY!. Ca sa nu incep sa innebunesc aici trebuie sa zic...Ja ne2

#5
Capitolul 3 : Rolurie si Pasiunea

~P.d.v. Kaito~
Data viitoare nu va mai scapa , nu mai pot astepta ... Il doresc prea mult ! Tipul asta ... Nu stiu ce are atat de special , dar cu siguranta mi-a sucit mintile . Imi suna telefonul , sper sa fie Sho ... Dar la ce ma gandesc ? Nici macar nu are numarul meu . Este Shun , regizorul ... Ce naiba vrea si asta ? Ii raspund dar imi spune scurt sa ma duc in fata platoului de filmare , dupa care inchide . Ma conformez si o iau la fuga . In cateva minute am ajuns si in fata studioului , unde il vad pe Shun impreuna cu roscatul meu . Stateau de vorba . Cand am ajuns langa ei , Sho s-a intors spre mine felicitandu-ma ... Dar de ce ?
- Ai primit rolul principal in film , vei juca rolul lui Kazuma ! Imi spuse Shun in timp ce ma felicita
- Poftim ? Si cu Sho cum ramane ? Intreb eu
- Eu voi juca tot un rol principal , ca Akira . Imi spuse el . Dar stiu ca defapt era un pic trist din cauza rolului , mereu l-a vrut pe cel care eu l-am primit .
- Daca vrei sa faceti schimb , eu nu ma supar , adica pentru mine e acelasi lucru ... Cred ! Zise Shun indepartandu-se de noi .
Impreuna cu roscatul meu , am mers spre hotelul in care eram cazati . Ajunsi acolo in scurt timp , eu m-am asezat pe unul din cele patru fotolii puse in jurul unei mese de sticla , iar Sho s-a asezat pe cel din fata mea , privind in gol .

*
- Hei , Sho , chiar vrei rolul pe care l-am luat eu ? Intreaba blondul zambind , avand parca ceva in minte .
- Pai , chiar l-am vrut , dar nu e nici o problema , rolul pe care il am eu e tot unul principal . Spuse el incercand sa schiteze un zambet .
- Am o idee ... Ce ar fi da am juca noi doi o partida de poker la mine in apartament ? Dar nu pe bani .
- Atunci pe ce ? Intreaba roscatul
- Pe trupul tau , de exemplu !
-Ce ?! Ai innebunit ?
- Iti este frica sa nu pierzi ?Intreaba blondul privind insistent .
- Dar daca castig ?
- Daca castigi , vei primi rolul meu .
Sho era increzator in norocul lui la acest joc si accepta . In copilarie mereu castiga cate ceva prin intermediul poker-ului .
Cei doi au urcat in apartamenul blondului , s-au dus la masuta din dormitorul acestuia si au inceput jocul .

* *

*

-Ce ?! Nu ! Nu se poate ! Am pierdut ? Striga roscatul , ridicandu-se de pe scaun , privindu-si cartile pe care tocmai le-a aruncat pe masa .
-Asa e , ai pierdut ! Spuse blondul calm ridicandu-se si el , dandu-si jos camasa alba , apoi apropiindu-se de roscatul al carui trup tremura din ce in ce mai tare . Oare chiar trebuia sa respecte acel pariu ? Se daduse cativa pasi in spate , lovindu-se de perete . Kaito si-a pus mana dreapta langa capul baiatului , incepand apoi sa il sarute senzual pe gat , urcand lin spre ureche soptindu-i cu voce seducatoare :
-De data asta nu vei mai scapa ... Pisoias !
- Cum ? Pisoias ?
Mana stanga a blondului il prinsese pe Sho de barbie , intorcandu-i usor capul pentru ca buzele sale sa fie acaparate intr-un sarut pasional . Saruturile baiatului blond creeau o placere aparte , creeau dependenta ce te facea sa vrei mai mult . Gustul dulce al buzelor acestuia puteau face pe oricine sa se simta minunat , iar Sho nu facea o exceptie . Kaitou si-a introdus limba in gura baiatului , explorand-o in voie , in timp ce il ia usor pe roscat in brate si il aseaza pe patul de langa masuta la care ei au jucat poker .
Hainele lui Sho au disparut intr-o clipita . Corpul lui tremura sub cel al blondului , iar cand Kaitou a ramas si el gol , baiatul roscat a vrut din nou sa opreasca totul , dar de data aceasta , blondul nu a mai permis .
- Ti-am mai spus ... Nu vei mai scapa ! Degeaba incerci sa ma impingi , daca nu ai destula putere . Gandeste-te ... Din cate stiu eu , ai patru ani de sala ... Eu am sapte ... Pana la urma , oare care e mai puternic ? Intreaba blondul prinzandu-i mainile roscatului intr-o stransoare deasupra capului . Buzele suave ale lui Sho au fost acaparate intr-un sarut tandru si lung . Coborand din ce in ce mai jos , Kaito l-a sarutat usor pe piept , eliberandu-i apoi mainile .
Desi , roscatul rostea cuvantul "Nu" , gandul lui spunea opusul . Nu credea ca va ajunge pana aici , dar fiorii care ii strabateau corpul , il faceau sa tremure usor . Intr-un fel , el si Kaito erau rivali ... Iar acum sunt in acelasi pat .
Blondul urca incet spre chipul roscatului , soptindu-i la ureche :
-Esti pregatit ?
Acesta nu a mai asteptat un raspuns , ci l-a patruns adanc pe roscat , care scapase un tipat de durere . Inchise ochii si lasa capul pe o parte , strangand in pumni lenjeria alba de matase a patului . Alte scancete s-au facut auzite cand Kaito a inceput sa se miste putin cam repede ... La un moment dat , el a incetinit .
Roscatul , zambind l-a apucat pe blond cu ambele maini de dupa gat .
-Nu ... Nu te opri ... Spuse acesta , sarutandu-i usor buzele dulci .
Kaito , desi uimit de reactia baiatului , a zambit si a inceput sa-i sarute pieptul fierbinte , miscarile lui devenind din nou rapide dar mai sigure . Corpul lui Sho s-a obijnuit cu durerea pricinuita de momentul in care blondul patrundea in el , din acea durere simtind acum o adevarata placere . Limba blondului se plimba pe pieptul roscatului , urcand spre gat si coborand din nou . In scurt timp , camera s-a umplut de gemetele baiatului cu ochii albastrii .
-Kaito ... Rosti roscatul pentru prima data numele blondului care fu urmat apoi de un geamat .
-Mi-ai spus pe nume ... Zise el fericit ca a putut sa isi auda in sfarsit numele rostit de vocea senzuala a baiatului ce se afla sub el . Culoarea rosie si obrajii roscatului s-a intetit atunci cand Kaito a inceput sa il sarute pe abdomen , coborand mai jos , plimbandu-si usor buzele si limba in zona intima a baiatului , ale carui gemete se faceau auzite in toata incaperea .



Capitolul 4 : O dimineata normala dupa o noapte agitata

Corpurile lor bine construite erau acoperie cu un strat subtire de transpiratie . Gemetele se faceau din ce in ce mai perceptibile cu fiecare secunda ce trecea . Luna degaja lumina ce trecea printre perdelele albe , facand atmosfera si mai romantica . Sho era ca un fel de drog pentru Kaito , ce il imbata mai tare decat alcoolul : pana si vocea roscatului creea o dependenta . Corpul lui , il indemna pe blond sa sarute fiecare bucatica din el . Baiatul acesta i se parea pur si simplu irezistibil : un chip angelic , dar un trup ce te indeamna la pacate .
- Kaito ... vocea roscatului nu era mai mult decat o soapta senzuala care dadea fiori pe sira spinarii . Respiratia lui Sho era superficiala si nu putu opri scancetul cand blondul prinsese cu dintii de sfarcul acestuia . Acel scancet fu urmat de gemete care s-au facut auzite de fiecare data cand Kaito il patrundea pe baiat . Gemetele celor doi au devenit din ce in ce mai dese cand blondul a inceput sa se miste mai repede , aplecandu-se asupra baiatului . Acele gemete contineau unele scurte fragmente de cuvinte , numele fiecaruia fiind pe buzele celuilalt .
Pasiunea dintre cei doi se simtea in atmosfera incinsa . Vocea lui Kaito , anunta ca va urma "momentul final" . Acesta i-a prins buzele intr-un sarut senzual . In urmatorul moment , Sho a scos un tipat infundat . Kaito si-a lasat corpul sa cada peste cel al roscatului , relaxandu-se . Baiatul de sub el si-a incolacit mainile in jurul trupului bine facut dupa care inchise ochii obositi . Cei doi au adormit in cateva minute unul in bratele celuilalt .

* *

*
Soarele isi facu aparitia ce cerul albastru , aruncandu-si sagetile de foc spre pamant , lumina puternica intalnind si chipul angelic al roscatului care isi deschide usor ochii albastrii , cautand apoi cu privirea chipul blondului , care din pacate nu era langa el . Sho se ridica in capul oaselor , destinzandu-si corpul si mergand apoi cu pasi mici spre baie , unde isi facuse un dus fierbine . Era constient ca nu se afla la el in apartament , stia exact unde este . Inca simtea o durere , nu prea puternica , care se abatea asupra corpului sau . Stia chiar si cauza acelei dureri : noaptea pe care si-a petrecut-o alaturi de Kaito . Isi sterge picaturile de apa de pe corp , dupa care isi infasoara prosopul albastru in jurul taliei si merge spre bucatarie , unde il vede pe blond in timp ce manca . Acesta isi ridica privirea , intalnind-o pe cea a roscatului .
-Cum te simti ? Intreaba Kaito asezandu-si barbia in palme privindu-l pe Sho
-Ma simt bine ... Cu exceptia partii in care ma doare corpul !
Kaito se ridica de pe scaun apropiindu-se de baiat .
- Asa e prima data , ai sa vezi ca dupa mai nulte nopti ... Petrecute impreuna cu mine , nu vei mai simti durere , ci doar placere ! Rosti Kaito , mangaindu-i usor fata roscatului , care capatase o nuanta rozalie in obraji atunci cand blondul isi apropie chipul de al lui , cuprinzandu-i buzele intr-un sarut tandru , dupa care zambi si spuse :
- Fac omleta cu sunca … Aseaza-te si tu la masa .
-Oh , suna minunat , sunt lihnit ! Zise Sho trantindu-se pe scaunul de lemn , de pe care sari imediat ca ars spunand :
- Am uitat , eu am numai un prosop pe mine , va trebui sa ma imbrac cu ceva !
- Eu zic ca iti sta mi bine asa , in plus , nu prea ai cu ce sa te imbraci , hainele mele iti vor fi cu mult mai mari ! Cred ca ar trebui sa iti dai si prosopul jos . Zise Kaito zambind apoi pervers .
- Nu , nu , nu ! Sa ma expun riscului aceluia ca tu sa sari din senin pe mine ? Mai bine nu !
-Atunci du-te si cauta ceva prin dulap … Nu sunt sigur , dar cred ca am o pereche de boxeri care imi sunt mici . Spuse blondul zambind apoi larg .
Roscatul se duse in camera , deschise mai intai sertarul dulapului si gaseste perechea de boxeri . Acum si-a dat seama de ce Kaito avea acel zambet atat de larg pe chip : erau negrii , dar transparenti si se vedea totul prin ei . Sho a rascolit mai mult in speranta de a gasi unii mai … Normali . Dar saracul baiat cauta in zadar . Tot ce avea blondul pe acolo erau prea mari pentru el . Intr-un final i-a luat pe cei pe care i-a gasit , si un tricou foarte larg si lung , culoarea lui era de un albastru ca cerul pe care scria pe diagonala cu litere rosii si negre : I’m too sexy . Baiatul se intoare in bucatarie , unde era asteptat la masa de Kaito , care a inceput sa rada in momentul in care si-a vazut pretiosul roscat .
-Intradevar ti se potriveste de minune tricoul acela . Defapt , ce scrie pe el ti se potriveste , tricoul iti vine pana la genunchi . Zise el abia abtinandu-se de la ras .
-Dar nu rade ! In pantalonii tai mai incape unul ca mine , nu as fi putut sa ii port asa ca m-am multumit cu tricoul asta lung .
-Hai ca doar nu sunt chiar asa de gras ! Tata mi-a trimis acel tricou … Probabil a crezut ca sunt la fel ca el : de o suta zece kilograme , cand defapt eu am optzeci . Replica blondul incepand apoi sa rada .
-Dar nu ma refeream ca esti gras ! Ai mers prea mult la sala … Si te-ai facut … Mare , ca sa spun asa . Iar eu pe langa tine sunt o aschie . Si eu am mers la sala … Dar poate ca nu am depus atata munca pe cat ai depus tu . Spuse baiatul ciufulindu-si parul si zambind .
Sho s-a asezat si el la masa incepand sa guste din bunatatea facuta de Kaito , in timp ce blondul il privea zambind . Roscatul se ospata din omleta cu o placere deosebita , dar nu isi dadea seama ca baiatul din fata lui il dezbraca cu privirea .




Capitolul 5 : O surpriza... Dulce

Dupa o masa copioasa , Cei doi baieti s-au asezat pe canapea , dand drumul la televizor . dintr-o data telefonul mobil al roscatului a inceput sa sune . De cum raspunse , o voce de femeie a inceput sa strige :
-Pe unde mama naibii umbli , om ingust la minte ? Ai uitat ca azi e ziua ta ?
Sho se ridica repede de pe canapea indepatrandu-se un pic de bolnd pentru a nu auzi conversatia .
-Nu , Asami , nu am uitat ! Dar nu trebuia sa strigi in halul asta .
-Sa vi acum in apartamentul tau ! Te astept , pa !
Roscatul inchise telefonul , dupa care se indreapta spre usa .
-Cine a fost ? Intreaba Kaito curios
-Sora mea . Spuse baiatul oftand . Trebuie sa plec . Pa ! Continua acesta iesind vijelios pe usa .
A urcat un etaj , unde a descoperit ca la usa apartamentului sau statea o fata inalta de douazeci de ani . Ochii ii avea negrii ca cea mai intunecata noapte
cu parul lung , argintiu , care curgea lin pe spate pana la soldurile ei bine conturate . Baiatul se apropie de ea cu privirea atintita spre pamant . De indata de a ajuns langa fata , aceasta a inceput sa vorbeasca :
-Fratioare , dar ce e cu tine ? Recunosc ca tricoul ala ti se potriveste foarte bine , dar unde sunt pantalonii ? Intreaba aceasta , bufnind apoi in ras , aproape curgandu-i lacrimile .
Sho nu a raspuns . A deschis usa apartamentului , i-a facut semn fetei sa intre , care s-a trantit diresc pe canapeaua confortabila a actorului . Acesta s-a indreptat spre bucatarie intreband-o pe sora lui daca doreste o cafea . Raspunsul afirmativ al fetei nu a intarziat sa apara .
Baiatul s-a asezat si el pe canapea , privindu-si sora mai mare .
-Si ce vrei ? Intreaba acesta plictisit
-Pai cum ? Este ziua ta ! Am venit sa te felicit , fratioare , deci la multi ani ! Spuse aceasta sarutandu-i usor obrajii .
Roscatul zambi , dupa care isi imbratiseaza sora . Tocmai a implinit varsta majoratului : optisprezece ani , dar nu avea de gand sa o petreaca in vre-un fel . Zilele de nastere , pentru el nu insemnau nimic , doar o zi obijnuita , cel putin de cand a implinit cinisprezece ani si s-a plictisit de petrecerile de zilele onomastice .
Sho s-a ridicat de pe canapea ducandu-se in bucatarie si intorcandu-se cu doua cesti de cafea . Ii inmana una fetei , dupa care se aseaza din nou pe suprafata moale . Au inceput sa soarba zgomotos din lichid , dupa care au dat drumul televizorului . Dupa catev a minute , telefonul fetei cu parul argintiu a inceput sa sune aratand ca a primit un mesaj . Dupa ce l-a citit , fata s-a ridicat repede .
-Fratioare , eu trebuie sa plec , am o urgenta la spital ! Spuse aceasta grabita .
-Bine , o sa ne vedem cu alta ocazie , stiu ca esti ocupata si ca ai anulat multe ca sa poti veni , deci ... Mai vorbim . Pa ! zise baiatul sarutandu-si rsora pe obraji , conducand-o apoi spre iesire .
De indata ce acesta s-a reintors in apartament , s-a aruncat pe canapea . Dintr-o data usa apartamenului s-a deschis trantita cu putere , facandu-l pe actor sa tresara .
-Kaito ce cauti aici ? Intreaba roscatul speriat
-I-ati o pereche de slipi pe tine si vin-o cu mine ! Spuse acesta zambind
Desi nu intelegea , baiatul se conforma , isi lua niste slipi albastrii pe el , o pereche de pantaloni negrii si o camasa lasata deschisa .
Blondul i-a pus baiatului un material negru la ochi , dupa care i-a soptit cu glas seducator :
-Sa nu te sperii , am o surpriza .
Kaito l-a condus pe Sho pana la parterul hotelului , unde au intrat intr-un salon .
Blondul l-a dezbracat pe baiat de haine , lasandu-l numai in slipi .
-Kaito , ce faci ?Intreaba acesta parand putin speriat .
Trupul sau a inceput sa tremure , atunci cand blondul l-a ridicat in brate si l-a pus apoi intr-o cada . Dar nu era plina cu apa , ci de ciocolata . Kaito a indepartat materialul negru de la ochii albastrii , lanandu-l pe roscat cu gura cascata .
-Nu imi vine sa cred !
-La multi ani , roscatul meu ! Spuse blondul dandu-i un sarut scurt baiatului .
Sho zambea privind in jurul lui , dupa care i-a zis baiatului de langa el :
-Vin-o si tu !
-Nu pot , nu mi-am luat slipi . Raspunse blondul
-Nu conteaza !
Fiind neatent , Kaito a fost tras in cada de catre Sho , care l-a prins de camasa neagra , si pe deasupra noua .
- Ufff ... La naiba ! Camasa mea ... Pantalonii mei ! Exclama baiatul privindu-si hainele .
-Scuze ... Spuse roscatul afundandu-se in lichid .
Kaito zambi dupa care isi daduse camasa jos , totusi , ce e facut e bun facut . Isi indeparta si pantalonii , ramanand numai in chiloti . Hainele pline de ciocolata le arunca pe podea .
Il prinse pe Sho de incheietura mainii , dupa care il trase in bratele sale , incepand sa il sarute senzual pe gat . Mainile sale se plimbau pe corpul baiatului , insistand cel mai mult asupra zonei intime a acestuia . Roscatul tipa incet , atunci cand mana blondului s-a strecurat in slipii lui indemnandu-l parca sa nu se opreasca . Kaito ii prinsese buzele calde ale baiatului intr-un sarut tandru , indepartandui-le apoi cu limba , pentru a-i putea explora gura in voie .
Obrajii rozalii ai baiatului cu ochii albastrii , au prins o culoare mai aprinsa de rosu .
Buzele blondului coborau pe pieptul lui Sho , lingand toata ciocolata ce ii statea in cale , ajungand apoi la sfarcurile baiatului pe care le linse usor cu micari circulare .
Gemetele roscatului rasunau in camera , ca un ecou , iat Kaito nici nu dadea semne cum ca ar vrea sa se opreasca .
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#6
WOW! Tu glumesti, nu? Cred ca te-a durut mana de la atata "scris". Ce s-ar face lumea fara copy-paste?21. Ar innebunii toti21. Sa revenim la capitole^^. Capitolul 3 a fost...Nu stiu sa explic^^". Se vede ca esti Yaoi Maniac21. In capitolul 4 a fost tare faza cu tricoul "I`m too sexy".21. Iar capitolul 5 a fost dulce! Doar era ciocolata^^. Ador ciocolata^^. Cum ai pus 3 capitole nu cred ca o sa mai treci pe-aici2. Dar eu tot zic...Astept continuarea! Ja ne^^

#7
O noua aparitie

In cada plina cu ciocolata, cei doi baieti nu si-au schimbat pana acum deloc pozitia: Sho statea in bratele puternice ale blondului, care il saruta din cand in cand pe gat si pe umar.
-Ce ai zice daca am iesi ? Sopti Kaito cu voce senzuala la urechea roscatului, care aproba din cap, se ridica in picioare mergand apoi spre dus, pentru a-i curata corpul de lichidul de culoare maro. In urma lui a venit si blondu incepand si el sa isi curete corpul cu picaturile de apa ce se scurgeau pe corpul sau perfect. In cateva minute, trupurile celor doi au fost complet curate. si-au luat niste halate albe care erau puse pe o canapea, si-au luat hainele in brate, dupa care au urcat in apartamenul blondului. Ajunsi acolo, roscatul si-a asezat hainele pe patul din dormitor, dupa care s-a asezat cu coatele pe pervazul geamului privind miile de oameni ce strabateau strazile marelui oras. Pe usa dormitorului a aparut Kaito, apropiindu-se de baiatul, care se intoarse brusc.
-Kaito...M-ai speriat ! spuse Sho intorcandu-si din nou privirea catre geam.
-Doar nu sunt asa de urat... Cred ca va trebui sa-mi fac o operatie estetica. Replica blondul incepand apoi sa chicoteasca, apropiindu-se si mai mult de roscat.
-Nu e asta... Dar nu te mai furisa asa in spatele omului .
-Aha !
Kaito il prinse pe baiat de mana , tragandu-l in bratele sale si prinzandu-i buzele calde intr-un sarut apasat, intorcandu-se apoi putin la dreapta, pentru a-l putea intinde pe roscat pe patul cu lenjerie alba de matase, alungindu-si apoi trupul peste al sau. Mana blondului se plimba incet pe piciorul baiatului, care a inceput sa tremure.Mana lui urca si mai sus, desfacand halatul acestuia, incapand sa-i sarute pectoralii bine conturati, trecandu-si apoi limba peste sfarcurile roscatului, care a scapat un geamat, in timp ce isi musca buza de jos. Sho ii desfacu-se si el halatul baiatului de deasupra lui, cazand jos, langa pat. Kaito ii prinsese buzele clade intr-un sarut tandru coborand apoi cu limba pe gatul acestuia, plimbadu-si apoi mana pe abdomenul roscatului, coborand din ce in ce mai jos, oprindu-se intr-un anumit loc.
-Stii, frumosule ... tu esti inca virgin, pentru ca eu nu m-am atins aseara de ... Mandria ta.
-Asa ... Si ? Intreaba roscatul facand ochii mari, privind putin speriat.
Kaito a zambit pervers, dupa care a continuat a-i saruta pieptul baiatului, coborand repede in jos. Sho avea o vaga idee despre ce vroia blondul sa faca, dar nu era sigur, pana cand acea idee s-a dovedit a fi una corecta. Blondul a coborat mai jos de abdomen, pana intre picioarele baiatului, incepand mai intai sa sarute acea zona.
-Kaito ... Nu tre... Inainte de a-si termina propozitia, baiatul a scos un tipat inabusit, acoperindu-si gura cu ambele maini, atunci cand blondul a pus stapanire pe partea intima roscatului, care a inceput sa tremure din ce in ce mai tare, fiorii strabatandu-i intreg corpul. Si-a acoperit fata cu ambele maini, incercand sa-si ascunda obrajii care au luat foc, fiind mai rosii decat cel mai copt mar. Kaito, desi era bland, nu a putut opri unele scancete de durere venite din partea roscatului, dar dupa un scurt timp, acele scancete au devenit gemete de placere. Blondul a inceput sa se miste din ce in ce mai repede, gemetele baiatului fiind si ele mai dese.
-Kaito ... O...Opreste-te ... Nu...Nu cred ca ... Mai pot sa ... Nu a putut termina ceea ce avea de spus fiind intrerupt tocmai de un tipat de al lui, care anunta un anumit moment. Acesta isi puse mana dreapta pe ochi, simtiind cum tot corpul ii ia complet foc, dar se ridica dintr-o data si l-a privit pe baiatul blond, care zambea.
-De ce zambesti ? Adica eu ... Tocmai am ... Si tu ai ... Ce ai facut ? Intreaba roscatul gesticuland, apropiindu-se apoi banuitor de baiat ridicand din sparceana. Kaito isi trecuse limba peste buze, luand in acelasi timp de pe ele un lichid alb.
-Izbi-mas de toti peretii ! Tu chiar ai facut ceea ce cred eu ca ai facut ? Striga Sho facand ochii mari incercand sa se indeparteze de blond, ridicandu-se din pat, dar a fost prins de incheietura mainii si trantit idin nou in pat. Kaito si-a alungit inca o data corpul peste cel al roscatului.
-Unde crezi ca pleci, fumosule? Nu am terminat cu tine ! Sopti el cu voce senzuala la urechea baiatului, muscandu-i apoi lobul urechii, coborandu-si mana pe corpul lui . Sho a zambit sarcastic, dar acel zambet s-a pierdut imediat, cand blondul l-a patruns pe roscat cu doua degete, facandu-l pe acesta sa scape un scancet, apoi altul cand a mai adaugat un deget. Deocamdata s-a oprit la trei, fiind rugat de Sho, care nu credea ca va rezista si la cel de-al patrulea. Si avea dreptate, Kaito nu l-a ascultat, l-a patruns si cu al patrulea deget, iar roscatul a reusit sa scoata un tipat de toata frumusetea, lasand sa cada doua lacrimi pe obrajii inrositi. Blondul urca la chipul baiatului pentru a-si cere scuze in felul sau: isi plimba limba pe buzele calde si intredeschise ale acestuia, mangaindu-i parul,lasandu-l sa tanjeasca dupa un sarut fierbinte. I-a sters lacrimile ce se prelingeau incet pe obraji si i-a sarutat gatul, apoi s-a intors din nou spre chip, oferindu-i roscatului sarutul dorit. I-a prins buzele intr-un sarut senzual, introducandu-si limba in gura baiatului atingand-o pe a sa. Kaito coborand din nou pe corpul infierbantat, i-a sarutat pieptul, apoi i-a strans usor fesele, patrunzandu-l adanc. Cateva scancete i-au scapat roscatului, care strangea in pumni lenjeria alba a patului, muscandu-si apoi buza de jos. Kaito a inceput sa isi miste usor soldurile, savurand fiecare geamat a lui Sho si fiecare gest. Dar dintr-o data soneria usii de auzi.
-Kaito...Ar trebui sa ... Deschizi ! Spuse roscatul printre gemete.
-Lasa sa astepte, poate nu e nimeni interesant !
-Dar poate e ... Cineva important!
Blondul se ridicase in cele din urma mormaind niste injuraturi. Si-a luat halatul alb pe el si s-a dus la usa. De cum o deschise, vazuse o fata cu un aspect putin neobijnuit: parul verde si ochii de culoarea violet, imbracata cu o rochita mulata pe corul ei perfect, grena, aproape pana la genunchi, la talie fiind prinsa cu un lant auriu si la gat avea prins o esarfa roz.
De indata ce aceasta l-a vazut pe blond a sarit de gatul lui.
-Kay, iubire, ce dor mi-a fost de tine. Striga fata fericita
-Dar stai putin... Spuse baiatul. Dar dupa ce o vasuse mai bine pe fata, si-a dat seama imediat cine este.
-Ayaka ? Oh, nu ! Zise blondul lipindu-si o palma peste frunte

Ayaka
http://i219.photobucket.com/albums/cc127...ime-61.jpg ---> stru ca in poza are si strampeni dinaia pe ea, dar imi place mai mult fara 21





CAP 7 : Orbit de furie

Fata cu parul verde s-a aruncat pe canapeaua neagra de piele, facandu-i semn blondului sa se aseze langa ea. Acesta s-a conformat si s-a asezat.
Din camera alaturata si-a facut aparitia Sho, cu o pereche pe blugi si o camasa desfacuta pe el.
-Hei Kaito, ce ar fi daca...Spuse acesta inainte sa fie luat prin surprindere de vederea fetei. Oh, buna! Si tu esti... Cine esti?
-Incantata! Ma numesc Ayaka si sunt logodnica frumosului astuia !Spuse fata cu parul albastru sarind de gatul blondului care facea tot felul de semne lui Sho ce vroiau sa insemne "Nu"
-Aha... Inteleg ! Spuse roscatul plecand dezamagit capul. Atunci...Eu am sa plec. Continua acesta intreptandu-se spre iesire.
-Nu... Stai, Sho ! Striga blondul incercand sa-l opreasca pe baiat. Dar in zadar, pentru ca acesta deja plecase deceptionat.
Desi a vrut sa o ia la fuga dupa baiatul pe care il iubeste, Ayaka l-a oprit amenintandu-l.
-Daca ai de gand sa mergi dupa el, jur ca il pun pe tata sa te dea afara din toate locurile in care faci pe actorul !
Blondul ofta, dupa care se asezase inapoi pe canapea alaturi de fata.

* *

*
Trecuse doua ore de cand Sho a ajuns in apartamentul sau si schimba haotic canalele televizorului. Era suparat, trist si nu avea altceva in gand ce ar putea sa faca, decat sa stea tolanit pe canapeaua de piele cu paharul si sticla de whisky in mana.
~P.d.v. Sho~
Nu-mi vine sa cred... E asa un ... Un idiot ! Cel mai mare idiot posibil ! Idiotul lumii ! Cum sa-mi faca asa ceva ? Cred ca innebunesc ! Hmp.... Cred ca ar trebui sa termin cu prostia asta, o data pentru totdeauna ! Mda... Am baut ca un porc in astea doua ore si parca nu vreau sa ma mai opresc. Mda... Stiu ce sa fac !
*
Roscatul se ridica ametit de pe canapea incepand sa-si caute telefonul mobil.
In apartamenul blondului a inceput sa se auda soneria enervanta a telefonului ce il anunta ca tocmai a primit un mesaj. Fiind fericit ca domnisoara "tatal meu te va da afara" a plecat in sfarsit , s-a aruncat pe canapea, deschizandu-si mobilul, dar a avut un soc cand a citit randurile scrise intocmai de roscat.
-"Cred ca nu mai are rost sa continuam asa ... Toata chestia asta... a fost o prostie ! Ai o logodnica, insoara-te naibii cu ea, si lasa-ma pe mine in pace ! Adio".
Acesta era mesajul pe care il primise. dupa ce l-a citit, s-a ridicat furios de pe canapea, iesind vijelios pe usa, indreptandu-se spre apartamentul lui Sho, ciocanind puternic in usa. Raspunsul a intarziat putin timp, dar pana la urma, usa a fost dechisa de Sho. Kaito a intrat repede, izbindu-l pe roscat de perete, facandu-l pe baiatul ametit sa scoata un scancet. Blondul si-a deschis telefonul, icepand sa-l butoneze, dupa care il pusese ecranul mic in fata.
-Ce mama naibii vrei sa spui cu asta ? Intreaba tanarul actor, furios.
Sho, dupa ce privi mai bine ecranul, observa mesajul trimis de el.
-Mda ... Si chiar vorbeam serios ... Cred ca ar trebui sa o lasam balta. Spuse roscatul privind trist intr-o parte.
-Sho... Eu cred ca ai innebunit ! Pe langa asta duhnesti a alcool.
-Da, am baut, si ce? Ma dai in judecata? Lasa-ma! Striga roscatul feridu-se de blond, trantindu-se pe canapea, luand sticla de whisky de pe masuta mica, vrand sa inceapa din nou sa bea, dar Kaito enervat, i-a luat sticla de la gura, acest lucru aducandu-l la disteprare pe Sho, facandu-l sa se ridice si sa tipe la baiatul din fata lui:
-Asculta aici ! Habar nu am ce dracu vrei de la mine, lasa-ma singur, cu pacatele mele si nu te mai baga in viata mea ! esti ca o piedica pentru mine, nu intelegi? Du-te naibii la logodnica aia a ta si ...
Inainte sa isi termine tot ce avea de zis, a primit o palma zdravana de la Kaito, care l-a trantit pe canapea,
dupa care, blondul s-a asezat si el pe suprafata moale, oftand. Sho se ridica si el in capul oaselor, punandu-si mana pe obrazul drept, cel care a fost lovit si care acum este rosu ca focul. In ochii lui albastrii s-au ivit doua lacrimi, dar care refuzau sa cada pe obraji.
-Mai bine pleaca! Spuse roscatul incet, acoperindu-si fata cu palmele.
-Nu! Raspunse Kaito scurt, punand mana la ceafa roscatului, prinzandu-l apoi de par, tragandu-i capul pe spate. Tu ... Tu nu am cunosti in totalitate ! Sho, pana acum am incercat sa fiu bun cu tine, dar nu ma lasi sa-ti explic nimic. Continua acesta privind in ochii albastrii speriati si inlacrimati. Blondul l-a tras pe baiat aproape de chipul sau, unindu-si buzele cu ale sale intr-un sarut violent, un sarut de care Sho nu a avut parte nici macar o data, si nici nu si-ar fi dorit sa aiba. Buzele baiatului au fost indepartate cu usurinta de limba blondului, care a inceput sa-i exploreze gura.
Mainile roscatului strangeau materialul care ii acoperea trupul bine facut, care la un moment dat il intinse pe suprafata moale, incepand sa-i sarute violent gatul. In lipsa lui de rabdare, a rupt camasa baiatului, continuand sa-i sarute pieptul si sa-l muste de sfarcuri. Scancetele roscatului s-au facut auzite in toata camera, iar glasul lui incerca sa-l opreasca pe Kaito.
-Stai ... Opreste-te ! Nu fa asta !
Blondul nu baga in seama nici o vorba, dar in schimb ii prisese mainile baiatului deasupra capului. Hainele au disparut in cateva minute de pe ei, doar camasa deschisa a ramas inca pe corpul blondului, care s-a apropiat incet de buzele moi, muscand de buza inferioara, cauzand o rana, din care a inceput sa curga sangele, ce a fost imediat luat cu lacomie.
Kaito si-a plimbat mana pe piciorul baiatului, patrunzandu-l apoi adanc. Din cauza ca era incordat, Sho a scos un tipat ascutit, lasand lacrimile sa-i cada pe obrajii inrositi.
-O ... Opreste-te ! spuse Sho suspinand. Nu ... Nu in felul asta ! Continua baiatul acoperindu-si chipul cu palmele, incercans sa opreasca ploaia nestingerita ce venea din ochii sau de cristal. Dandu-si seama de ceea ce face, blondul l-a strans puternic pe baiat in brate, cerandu-si scuze, nu ar fi vrut sa faca asta, dar furia l-a orbit, si a facut ceea ce nu trebuia.
-Iarta-ma ... Iarta-ma ! As fi vrut sa te pretuiesc ca pe o comoara, ca pe un inger ce si-a facut aparitia in viata mea, fara sa te ranesc. Nu am vrut sa se fac sa plangi sau sa suferi ... Iarta-ma!
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#8
Kaito...you stupid boy :cursing: :cursing: cum ai putut sa-i faci asa ceva saracului sho?? :o10: doamne!!sper sa se impace cat mai repede si ayaka aia sa dispara din peisaj rapid :o11: si cuma sa se apuce de baut!?sper sa nu devina o obisnuinta :glare:

Kisses&spor la scris :hug:

#9
Kaitou e un prost cu "P" mare!Nu pot sa cred...si ayaka aia...ce as ciufuli-o...sau mai bine ii trag o karate-ka dupa ceafa21.Sa nu faci ce mi-ai zis pe mess ca te spanzur!Pwp sis
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#10
Bai baka, tu nu te iei de Sho, ai inteles??Asta daca nu vrei o bataie zdravana!!!!!!
Deci, sa ma calmez.
Nu am trecut pe aici ca deja citisem celelalte capitole pe...hmm...stii tu.Dar stii ca sunt admiratoare inraita a ficului si a scrierilor tale.Asa ca GAMBATE(nu sctiu de ce am inceput sa scriu numele lui Gackt...oare?21 )si Ja'
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes









Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.384 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.074 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 131.221 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 68.833 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 98.565 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 57.775 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.731 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 111.065 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 49.929 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.303 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)