Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajul preferat?
Chris
36.84%
14 36.84%
Ales
18.42%
7 18.42%
Colin
26.32%
10 26.32%
Jean
10.53%
4 10.53%
Kiril
5.26%
2 5.26%
Claire
2.63%
1 2.63%
Total 38 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tendințe Interzise (+18)

#81
Scuzati pentru ca a fost scurt, dar am zis ca mai pun azi unul si iata ma tin de cuvant. Stiu ca pare grabit, dar nu e asa. Cum am mentionat la inceput, mai apar unele personaje in cadru si trebuia sa le iau incet ;)) Mersi mult pentru commuri, m-au bucurat nespus de mult.

Capitolul 13 - Chris

De ce viaţa e aşa crudă cu mine? De ce toate persoanele pe care le iubesc enorm procedează aşa cu mine? Doar nu am făcut nimănui nici un rău! Sunt doar un copil timid, care oferă dragoste şi căldură şi care doreşte pentru sine acelaşi lucru. Chestiile astea nu se cumpără cu bani, dar se oferă din suflet.
Întâi surioara mea m-a lăsat, dar n-o pot învinui nicicum, căci era un simplu om, fără nici o putere asupra acelei boli cumplite. A luat-o Dumnezeu la el, lăsându-mă pe mine singur cu suferinţa mea. După această întâmplare părinţii mei s-au îndepărtat de mine, dar mai ales tata. Colegii mă urau dintotdeauna, sau alţii mă ignorau complet, asta în cel mai bun caz. Dar ei nu erau la fel de importanţi.
Şi ca ultima lovitură... nici nu eram în stare să-i pronunţ numele fără să tresar... Alex.
De ce mi-a făcut asta? De ce mi-a luat ce aveam eu mai scump? Nu, nu e vorba de virginitate, nici măcăr nu o aveam când m-a violat. De ce mi-a luat visul meu, speranţa? Doar eu îl iubeam nespus de mult, era acea lumină în viaţa mea incoloră...
După cele întâmplate mi-am propus să îl uit, să nu mă gândesc la el. Suna ciudat şi conştientizam ca nu îl voi putea uita niciodată, cât nu m-aş strădui. Nu îmi aveam cum să-mi scot din minte pasiunea arzătoare care mă urma oriunde şi oricând.
De ce a distrus totul? Înainte să plec am sesizat că plângea. Pot să jur că doream să mă întorc, să îl sărut şi să-i promit că totul va fi bine. Semăna cu un copil neajutorat ce îşi pierduse jucăria preferată. Exact, m-a pierdut şi bine că nu am fost atât de naiv, încât să rămân atunci.
Şi avea să am o zi de naştere "perfectă". De fapt avea să fie cea mai nesuferită, oribilă, insuportabilă zi din viaţa mea. În această zi Alex nu era cu mine. Nu ne mai jucam în dormitorul meu, nu ne băteam cu pernele ca doi copii mici şi nu mai eram prieteni. El nu mă mai îmbrăţişa strâns urându-mi "la mulţi ani".
În acea zi nu am dorit să ies din casă, nu am dorit să văd pe nimeni. Îm acea zi Colin nu mă putea găsi. Dar în momentul când a intrat mama mea şi mi-a spus cea mai nedorită noutate, era să cad fără cunoştinţă. Alex, iubitul meu Alex a avut un accident şi acum era în spital, într-o stare groaznică. Fără să vreau, am început să plâng de neputinţă. Am ieşit imediat din casă şi m-am dus într-acolo. Am luat maşina veche al tatălui meu, fără să-mi aduc aminte de mândrie şi am pornit la drum. Mergeam cu o viteză nebună, dar nu-mi păsa de nimic. Doream să ajung cât mai repede la el, să îl văd şi să mă asigur că totul e bine.
Mai întai nu au dorit să mă lase să intru, dar a apărut Colin. A vorbit cu un medic, fără să mă întrebe pe mine nimic. Nu înţelegeam de unde ştie unde sunt, dar atunci nu mai conta nimic. Medicul i-a spus ceva şi a venit la mine, să-mi dea un halat alb. M-a condus într-o cameră cu pereţii gri, care era de-a dreptul înspăimântătoare.
L-am văzut pe îngerul meu blond, înconjurat de aparate care nu îl lăsau să moară. Mi-am lipit buzele de fruntea lui şi am închis ochii, rugându-mă să fie totul bine. În acel moment eram gata să uit totul, să îl iert, să fiu eu cel vinovat, numai să nu i se întâmple nimic. Doream să îşi revină, să nu mă mai sperie. Nu aveam idee cât timp a trecut, dar am dechis ochii şi l-am văzut pe Colin, care stătea rezemat de uşă şi ne privea. Nu avea nici un pic de gelozie în ochi, nici ură, nici răutate. Mi s-a părut că spera în ritm cu mine şi atunci mi-am dat seama că pe lângă "amant minunat" îl puteam întitula cu titlul de "prieten adevărat".
- Te implor, revino-ţi... te iert, auzi Alex, te-am iertat! am suspinat eu, simţind cum lacrimile îmi curgeau şiroaie pe obrajii înfierbântaţi.
- Pentru ce l-ai iertat? s-a interesat Colin pe un ton jos.
- M-a violat, i-am răspuns lui Colin în timp ce îl priveam pe Alex cu dragoste.
Poate păream un nenormal, dar nu puteam să îl urăsc în acel moment, când era aşa palid la faţă. Cineva ar fi zis că sunt nebun, dar mi-era indiferent. Îl iubeam enorm pe acel băiat.
Colin nu a mai scos nici un cuvânt. Am observat cum s-a schimbat la faţă, dar tăcea.
- Te rog, am murmurat eu, sărutându-i uşor buzele fierbinţi.
În acel moment a deschis ochii, scoţând un geamăt înăbuşit de durere.
- Chris, a şoptit el şi dori să mai zică ceva, dar i-am pus un deget la buze.
Nu doream să se forţeze din cauza mea şi nu aveam nevoie de scuze.
Colin a socotit de cuviinţă să ne lase singuri.
***

#82
Aww.. aww.. aww.. :o3
Wahahaha.. :(( :(( ce frumos din partea lui Colin, chiar ca merita titlul de "prieten adevarat"........ :(
Aproape ca m-a apucat plansul, dar puteai sa mai descrii.. dar nu conteaza a fost asa de trist capitolu si foarte scurt.. :))
Ma deci ce ma deranjeaza este faptul ca sunt scurte.. dar macar reusesti sa ne ti in suspans. :-) Si asta chiar imi place, eu una rabd cu toate ca uneori sunt extrem de nerabdatoare. ;;)

Nu prea am ce sa comentez, cu toate ca m-asi lega putin de descriere, care nu este foarte mare, la actiune nu te-ai grabit asa de mult, insa mi s-a parut prea fugitiva acolo cand Chris a plecat spre spital si acolo cand a deschis ochii Alex.
That's all. >:D<

#83
Yeah, am ajuns aici !

Cum a zis si Kate.x, foarte frumos din partea lui Colin. Ma asteptam sa reactioneze altfel, sa se faca verde la fata de gelozie, sa il ia pe saracutul Chris la intrebari si poate sa ii dea si ceva pumni X_X Ma bucur oricum ca m-am inselat. Oricum am avut o vaga banuiala ca se va duce la spital si totul se va rezolva, acum totul depinde de tine, daca il faci pe Alex bine sau nu ^^ ( sper ca il vei face bine... ._. ) Capitolul mi s-a parut scurt, insa bun, voiam mai mult :"> uite... sunt sincera, chair voiam mai mult! Sunt curioasa ce vor face acum cei doi si mai important, cand se va externa Alex. Ce tot zic? De abia a intrat in spital -.- ... Oricum, sper sa il faci repede bine.
Si eu il cred pe Chris cam, nu stiu, naiv, insa a meritat sa il ierte pe blond, mai ales ca acesta a realizat ca a gresit. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult povestea, deci ficul merita citit pana la ultimul capitol ( si parca ziceai ceva si de sezonul 2, nu? :)) )
Oricum bafta cu diacritice la nexturi si sa le aduci si pe alea la fel de repede , daca nu ai probleme cu pc-ul. Oricum noi asteptam :chuu:

#84
Uf, sunt neserioasă. Abia acum reuşesc şi eu să zic câte ceva. De citit ştii că l-am citit aproape imediat.
Aşa cum ţi-am spus şi mi-ai şi confirmat, Colin e cel mai sweet băiat dintre toţi care există. Sper doar ca inimioara lui să nu sufere, pentru că ţine la Chris şi i-a demonstrat asta.
Dacă nu ştiam că ai scris deja capitolele şi sunt doar în curs de corectare, mă legam de descriere, care, sincer, nu îşi prea face simţită prezenţa. Sper ca pe viitor (adică în capitolele pe care le scrii acum şi la care abia aştept să ajungem şi noi [chiar vreau să ştiu oare? - ştii la ce mă refer]) să fie niţel mai bogată.
Puf... Nu ştiu ce să-ţi mai zic. Cred totuşi că sper ca acest sezon să nu se termine prea curând, nu vreau să apara [încă] schimbări prea mari.

Succes cu diacriticele, nu te plictisi, că ţi-ai făcut-o cu mâna ta. We'll be waiting. ;)
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

#85
Apar si eu la sfarsitul anului :| Vine 2012 si eu n-am trecut p`aici. Bine, vreau sa stii ca ti-am citit de mult capitolele, insa scoala, timpul scurt, o zi de doar 24 de ore >.<, defapt logic o zi + o noapte, anyway nu despre asta e vorba.
Vad ca Alex nu se joaca cu sentimentele, apropo daca Chris ramane cu Alex, Colin ramane orfan [intr-un fel] mi-l dai mie?:o3
Awwwww... e asa dulce si asa bun la suflet si asa atent si... baiatul asta e uimitor :X...Nu stiu de ce, dar e singurul personaj la care "tin", caci Chris mi se pare mie sau face fite si Alex dabia si-a acceptat sentimentele, cu chiu si cu vai, acum e in spital, dragut... la calcat masina? O__O ce masina ar putea sa calce o bunaciune de baiat? T^T Amenda, la puscarie 3 vieti dupa gratii, nu-mi pasa!!! Oricum Chris a spus prea simplu dupa parerea mea "M-a violat.." gen: ahh.. ce mare lucru? Decat m-a violat putin, putin mai mult :-j
Hai ca nu mai comentez ca-mi e somn, bye si succes ;)
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#86
Scuzaţi-mă pentru absenţă, dar am teste şi examene, e prea complicat. Trebuie să termin primul an de facultate cu bine şi nu pot să combin totul, sunt prea leneşă. Abia aştept vacanţa. Vă mulţumesc enorm pentru commuri. *hugs*

Capitolul 14 - Alex

Mă simţeam rău doar din cauza locului acela oribil în care eram supus să stau atâta timp. Nu mi-au plăcut niciodată spitalurile cu albul lor şi cu oribilul miros de medicamente.
Şi medicii nu înţelegeau că mă simţeam perfect. Eu credeam că e cazul să ies deja, dar ei nu doreau să audă de una ca asta. De fapt mama era aceea care-i susţinea.
Dar nu eram eu Alex dacă nu o convingeam că mă simt bine şi atunci mi-au zis că luni pot să plec acasă.
Dar aveam şi o mică problema... aveam halucinaţii. De multe ori când deschideam ochii îl zăream pe Chris şi nu înţelegeam dacă e realitate sau vis. Îmi reveneam într-un sfârşit şi gândeam normal, dar el dispărea. Şi ce puteam să cred când mama mă întreba de ce prietenul meu cel mai bun nu mă vizitează? Nu doream să cred aşa.
Trebuia să îi zic mamei că l-am violat ca ultimul ticălos. Era să fie amuzant, era să mă privească cu ochii mari şi să creadă că glumesc. Adevărul e că am fost un imbecil, care mă numeam prietenul lui, care s-a revoltat când a aflat de bisexualitatea sa şi care şi-a ieşit din minţi, provocându-i durere. Încercam să-mi imaginez ce simte şi ce sentimente şi-au făcut loc în sufletul său, dar nu-mi ieşea.
Mi-a apărut şi un gând mai logic, poate Chris nu ştia că am fost lovit de maşină? De multe ori mi s-a zis că sunt neatent şi doar acum m-am convins. Mă linişteam cu gândul că el nu ştie de asta, căci îmi era frică să nu creadă că am vrut să mă sinucid. Ideea asta mă lăsa rece.
Şi muream de dor. Ce aveam să fac când avea să dau ochii cu el l-a şcoală? Cum avea să se poarte cu mine? Oare era să mă ignore demonstrativ sau avea să-mi arate ura curată ce o simte? Dumnezeule, de-aş putea să întorc timpul înapoi!
Chris, acum nu voi mai fi în stare să-ţi fac vreun rău, căci te iubesc enorm...
***

Chris

I-am spus mamei că mă duc să mă plimb, dar de fapt aveam de gând să mă întâlnesc cu Colin. Ne-am pus în plan să ne ducem la o piscină, care era situată foarte aproape de apartamentul său. Colin a constatat că m-am transformat într-un zombie şi trebuie să mă distrez măcăr un pic, să uit de Alex care s-a făcut bine, dacă tot a venit vorba. Mama lui îl ţinea în spital, de frica să nu i se întâmple ceva. Ce să-i faci, aşa erau toate mamele - trebuiau să se asigure că odraslele sale nu sunt în pericol. Am mers aproape în fiecare zi să îl văd, dar când era cât pe ce să se trezească, plecam de acolo. Mă lăsa să îl vizitez o domnişoară ce lucra acolo. De fapt a vorbit Colin cu dânsa şi tăcea mâlc. Doamna Clara nu m-a văzut şi nici Alex nu avea de unde să ştie că l-am vizitat.
Chiar dacă l-am iertat, sufletul mă durea...
Amintirile se transformau în coşmaruri şi mă bântuiau în fiecare noapte. Doar când dormeam la Colin mă simţeam în siguranţă, îi simţeam căldura corpului când mă îmbrăţişa şi adormeam imediat. Era foarte înţelegător şi mă ajuta foarte mult. Nu am făcut sex niciodată de la întâmplarea cu Alex, Colin nici nu insista. Dacă nu îl cunoşteam perfect, era să cred că mă iubeşte cu adevărat. Dar realitatea e alta - mă iubeşte ca pe un frate. Apare altă întrebare - şi-o trag fraţii? Era prea încurcat. Vedeam clar că uneori în mintea lui domină nişte imagini străine, se gândea la altcineva şi expresia feţei îi devenea tristă. Era prea departe de mine atunci, dar nu îi ziceam nimic.
- Urcă, Chris, mă îndemnat Colin şi a zâmbit galeş.
M-am aşezat în maşină, lângă el şi l-am salutat plictisit.
- Ce-i cu mutra asta înăcrită? Zâmbeşte, viaţa e frumoasă! zise el pe un ton vesel şi-mi ciufuli părul, care şi aşa era vai de el - nearanjat şi fără strălucire.
- Când nu vei mai face asta, voi fi cel mai fericit din lume, i-am zis eu sarcastic.
- Voi ţine cont, a spus el şi am tăcut ambii.
Gândurile m-au dus la Alex. Cum puteam să mă distrez când el era în spital?
- Alex al tău va fi externat în câteva zile, stai fără grijă. În locul tău nici nu m-aş uita în partea lui, zise Colin şi atunci chiar am crezut că poate citi gândurile.
- Nici nu aveam de gând să interacţionez cu el. Nu mă interesează ce face.
- Serios? De aceea l-ai vizitat aproape în fiecare zi?
- Din obişnuinţă, a fost prietenul meu cel mai bun, i-am zis eu tăios.
- Îl iubeşti? a întrebat fără să clipească şi m-am pierdut.
- Ce?
- Ce ai auzit, îl iubeşti?
- Da, am zis eu sec.
Nu aveam ce să ascund, oricum Colin nu era prost şi şi-a dat seama. Merita să fiu sincer cu el, mai mult decât cu oricine altcineva.
- Am ÅŸtiut asta mereu, a zis el rece.
- Colin...
- Nu spune nimic, Chris, nu vreau să te simţi vinovat. Nu te iubesc, dacă asta te frământă. Adică te iubesc mult, dar nu în sensul acela... simt nevoia să te protejez şi nu pot nega că eşti perfect pentru mine, mai ales în pat.
- Nesimţitule, i-am zis eu dar am zâmbit.
- Nici chiar aÅŸa.
- Am impresia că toţi simt nevoia să mă protejeze. Par atât de neajutorat?
- Cine toţi? Alex ai vrut să zici? Hmm, are metode interesante de a te proteja...
- Colin, nu vreau să vorbesc despre asta, i-am tăiat-o aspru, simţind cum trece un fior de gheaţa prin mine.
- Bine, am vrut să zic că vreau să te protejez mereu, mai ales că semeni cu un căţeluş neajutorat, frumuşel şi prietenos.
L-am privit ca pe un nebun de legat.
- Căţeluş?
- Motănaş, dacă vrei, a zis şi a surâs ironic.
- Ajungem la piscină şi te înec.
- Abia aştept, a spus el şi a zâmbit provocator.
***

#87
Ma bucur ca ai ajuns cu capitolul, sincer chiar il asteptam 8-> Greselute nu am vazut si imi place ca ai vorbit din perspectiva amandurora, cred ca ar fi devenit plictisitor sa tot vorbesti din perspectiva lui Alex ( care apropo, ma bucur ca isi recunoaste greseala ) care tot descrie spitalul ala. Bine ca o sa se externeze !
Acum imi place mai mult Colin si ca vrea sa il ajute pe micul Chris, ba chiar ii zice motanas :"> ce cuuute :3 Anyway, astept capitolul in care se vor balaci la piscina xD.
Citat:- Ce ai auzit, îl iubeşti?
- Da, am zis eu sec.
Stiam ca il iubeste, dar ma bucur ca a recunoscut. Sper doar sa mai dureze chestia asta intre Alex si Chris ( adica distanta, sa zic asa... ) caci altfel ar deveni cam plictisitor, zic eu. Bafta pana la urmatorul capitol >:D< si succes cu examenele.

#88
Mersi pentru comm :)
Nu cred ca va deveni plictisitor (ce sigura sunt =)) )
De fapt, eu nu ma plictisesc cand corectez.

#89
Hi! Dragut capitolul, ideea cu piscina i-mi place....cred si sunt sigura ca se va intampla ceva neasteptat. Nu stiu exact ce si cum dar am cateva posibile idei in cap.:p
Ma bucur de sentimentele pe care Chris le are pentu Alex, este ceva frumos sa spui "Te iubesc!", mai ales persoanei dragi, persoanei care a avut intotdeauna grija de tine si te-a sprijinit mereu...chiar daca se intampla sa apara "ceva neprevazut". Sper sa se aranjeze lucrurile asa cum trebuie, o prietenie adevarata nu se poate termina aici:(.....sperantele exista intotdeauna...tebuie doar sa stii sa le continui...doar stiti cum se zice "Speranta moare ultima". Si aici se termina micul meu citat desprins din basme....Astept continuarea!
Te pupix dulce!:x
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#90
Ah.. doua capitole, cam slabute si cam scurte >.< Oricum n-ar trebui sa fac mofturi ma multumesc ca le-ai postat :D
So.. Alex crede ca Chris n-a trecut pe la el? Si defapt asta vrea si C. sa creada. Cute ^___^
Ahm... acum ca Colin e liber, crezi ca ai putea sa mi-l imprumuti? :"> Hai mah... pls :o3 tipul mi se pare mirific 8->
Numai la el ma gandesc:))

Chris, acum nu voi mai fi în stare să-ţi fac vreun rău, căci te iubesc enorm... in sfarsit a recunoscut :| Oh, Doamne ajuta!!! Bravo Alex tine-o tot asa ;)

- Am ÅŸtiut asta mereu, a zis el rece.
Pai.. dragul meu Colin, in prezent necunoscut si in viitor sot :"> Si eu am stiu asta mereu si totusi n-am zis nimic, deci...nu prea conteaza, lasa-i sa faca si nunta, mie una nu-mi pasa, desi am prins de la inceput drag de amandoi. :D
Nu te iubesc, dacă asta te frământă. Adică te iubesc mult, dar nu în sensul acela... simt nevoia să te protejez şi nu pot nega că eşti perfect pentru mine, mai ales în pat.

Uuuu....sunt sigura ca in pat tu esti mai bun ca el :">
Ah.. unde mi se duce mie mintea asta proasta? Gomen nasai T_T, ar trebui sa ma duc la consultatii >>
Asa, deci sper sa treci cu bine peste toate examenele si testele, oh si sa aduci next-ul repede >;d<
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.325 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) alexutzy97 35 11.760 08-08-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.014 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.395 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.531 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)