Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajul preferat?
Chris
36.84%
14 36.84%
Ales
18.42%
7 18.42%
Colin
26.32%
10 26.32%
Jean
10.53%
4 10.53%
Kiril
5.26%
2 5.26%
Claire
2.63%
1 2.63%
Total 38 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tendințe Interzise (+18)

#71
Caty, ma bucur mult ca citesti si tu. Nici acum nu imi vine sa cred ca asa de multe persoane citesc prostiile mele ;)) Ah, eu din rusa am scris "lubricant" - nu eram sigura. Acus voi edita, mersi pentru atentionare. Ma bucur ca iti place si voi posta capitole, daca nu-mi iau banul, desigur. Am intrat in conflict cu o moderatoare si a zis ca cititorii mei sunt pupincuristi, am facut-o intr-un fel anume si deja am warning 30%. Mda, sper sa nu ajung mai rau, voi incerca sa o ignor. Oricum, pentru ficuri m-am inregistrat aici fara sa stiu de favoritisme :zuppy02:

later: am editat postul, sa nu iau warn si pentru am scris, dar sunt foarte suparata. Si tipa nu e mod, atunci nu stiu cum mi-a dat warn. Nici nu ai cu cine vorbi aici, dar nu-i pe asta ;)

#72
Off: frate, eu nu văd de ce ar zice cineva că cititorii tăi [bineee, sunt şi eu pe acolo :))] sunt pupincurişti. Adică, vorbesc doar despre mine acum: eu nu te cunosc, nu suntem prietene...îţi comentez ficul pentru că promite multe, chiar dacă nu e chiar cel mai strălucit. Are defectele sale, dar doar pentru asta l-ai postat. 8-| Oh, în fine...

On: măăăi, mă aşteptam ca acest capitol să fie yaoi, dar yaoi puuuur. De ce trebuia să spună că Alex nu se pricepe? Ăăăă? Nu-i corect. :-l
Of, ştiu că ar trebui să nu-l mai suport pe Alex, dar...mie încă îmi place de el. XD Yeah, sunt destul de sadică...:]]
uh...ai descris tu ce-ai descris acolo acţiunea, sentimente...dar se putea mai mult. În fine, ai zis că te axezi pe naraţiune, deci nu are rost să-ţi repet aceeaşi chestie de enşpe ori.
Greşeli, am văzut, parcă, una sau două. În fine, nu stau să le mai caut acum, poate ţi le va spune altcineva sau le vei observa singură. XD Lenea ce face din om...
Sincer, în momentul în care ai scris că Alex gemea mi-am adus aminte de un fic în care un tip a fost violat de alţi tipi, libidinoşi, împuţiţi alea alea. Atunci îmi venea să-i bat prin monitor, dar Alex e prea scump [în mintea mea] ca să-i pot face asta. :]]
De ce am impresia că nu va exista o relaţie între Alex şi Chriss? XD Cred că mă înşel...sper. :]]
Ştiu că mai vroiam să-ţi zic ceva...off, dacă îmi aduc aminte, revin cu un edit.

Take careee!
Axy.
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

#73
Hi! I-mi place capitolul asta. Nu credeam ca se va ajunge la asta...ma gandeam ca o sa fie mai bland Alex, iar Chris va fi satisfacut la maxim....se pare ca m-am inselat:d Chris asta...intr-un fel era satisfacut...dar si umilit, folosit....bine ai zis ca se simtea "ca o curva", un cuvant mai bun nu gaseam:p
Nu am vazut multe greseli...desii sunt cateva(nu ies mult in evidenta).Atept continuare!(scuze ca am scris asa putin dar...nu prea sunt in apele mele azi).
ByE!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#74
Mai da-mi! Mai ai?!! Mai da-mi!! =P~=P~=P~
Mai da-mi un capitol nou de nu, de nuuu... de nu... de nu o sa, o sa, o sa... o sa fac ceva rau oricum >:P
Deci.... pa pa prajituria, pa pa prietenie, pa pa relatie de viitor, nu e vina nimanui ca pe Alex l-a mancat gelozia rau de tot :| Ii e greu sa recunoasca? E simplu sa zica "Sunt gay :|" Bine, nu e deloc simplu sa recunosti asta :"> Anyway inca un capitol reusit, ori mi se pare mie ori ai mai evoluat? Adica oricum ai talent, hai ca o lalai degeaba pe aici xD
Scuze ca nu am venit mai devreme, dar scoala imi fura din viata >.<

Abby~
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#75
Am redactat o parte, dar nu e chiar lunga. Fratele meu vrea sa ii dau laptopul pe ceva timp si nu il pot refuza. In caz de ceva, mai pun diseara inca o parte. Multumesc mult pentru comentarii.

Capitolul 12 - Alex

Nici nu mai ştiu cum am ajuns în baie, dar m-am spălat imediat pe faţă şi pe mâini. Simţeam că voi muri dacă nu fac imediat un duş rece, poate mi-ar dispărea toată murdăria de pe mine. Cu corpul poate şi avea să-mi iasă, dar sufletul meu avea să rămână veşnic pătat. Cum am putut să fac una ca asta? Dumnezeule, eu nu eram în apele mele, ce i-am făcut lui Chris?! Acum l-am îndepărtat de mine, i-am provocat durere, l-am alungat singur, cu propriile mele mâini blestemate şi trebuia să plătesc pentru asta. Eram singur şi trist şi nu-mi era frică să recunosc ceea ce am realizat printr-un mod atât de josnic... îl iubeam.
Nu-mi era frică să rostesc în gol un:
- Te iubesc, Chris...
Eram gelos şi gelozia asta cumplită mi-a sucit minţile. L-am violat şi ştiu că nu îl durea atât fizic cât psihic. Şi-a pierdut încrederea în mine şi nu avea să mă ierte niciodată. Nici nu aveam să îi cer asta pentru că mă uram din tot sufletului.
Nu mai înţelegeam care erau picături de apă şi care erau lacrimile mele, dar simţeam că plâng. Mi-am şters corpul cu un prosop moale şi m-am îmbrăcat. Am ieşit din casă şi m-am pornit unde aveau să mă ducă picioarele. Eram pe jos de data asta, fără maşina mea, de care eram nedespărţit. Trebuia să mă gândesc în linişte, să analizez ticăloşia mea, să găsesc soluţii, speram!
Doamne, cum am putut să îi fac asta? Şi cică nu eram gay! Îmi era ruşine să mă privesc în oglindă, sau mai bine zis nu puteam să văd mutra mea sadică şi nesimţită.
Peste o bucată de timp, m-am oprit şi am privit în jurul meu. Eram într-un parc din apropiere, bogat în verdeaţă, cu multe bănci. M-am aşezat pe cea mai apropiată de mine şi am închis ochii. Îmi era frig, căci adia un vânt uşor şi eram doar într-un tricou subţire, cu părul încă ud. Din când în când auzeam paşi aproape de mine şi deschideam ochii, cu speranţa că poate e Chris, dar nu era. Nici nu aveam dreptul la acea speranţă.
La un moment dat au trecut doi băieţi, care se ţineau de mână. În altă situaţie era să râd de ei, dar acum am putut doar să zâmbesc trist. Mi-am dat seama că puteam să mergem şi noi aşa, eu cu Chris, ţinându-ne de mâini. Puteam să mergem prin parcul ăsta drăguţ şi să nu ne pese de nimeni şi nimic. Dar atunci mi-a venit în minte o întrebare tăioasă:
- Oare era să mă îndrăgostesc de Chris dacă nu îl violam? Era să ştiu că-l iubesc dacă nu profitam de corpul lui? Era să-mi dau seama de sentimentele mele dacă nu îi sărutam lacrimile?
Sigur că nu, nu era să.
Dar tot nu trebuia să iasă aşa, să se întâmple asta. Eu nu îi iubeam doar corpul, îl iubeam pe el în întregime. Am înţeles asta atunci când îl sărutam, iar Chris se zbătea sub mine ca un peşte pe uscat sau când ochii lui verzi ca nişte pietre preţioase mă implorau să mă opresc. Eram sigur că mai avea ceva ascuns în privire... oare simţea ceva pentru mine? Oare s-a gândit în sensul acela la mine vreodată? Îmi făceam iluzii, iar asta era insuportabil. Avea să fie prea frumos. Nici nu meritam să mă gândesc la aşa ceva, pentru că eram un cretin şi jumătate.
M-am ridicat de pe bancă şi m-am pornit înapoi pe strada mea. Nu auzeam şi nu vedeam nimic. Eram cufundat în gândurile şi nefericirile mele, de aceea nici nu am înţeles de ce mi s-a întunecat în faţa ochilor. Brusc am simţit o durere acută ce mi-a trecut prin tot corpul şi am auzit un strigăt disperat de femeie...
Apoi nimic.
***
Oamenii păşeau grăbiţi spre locul cu pricina. Şoferul speriat a ieşit din automobil şi s-a plecat lângă trupul nemişcat al băiatului blond, să îi verifice pulsul. Pulsul era foarte slab, dar băiatul era viu, din fericire!
- Sincer, nu e vina mea! A apărut pe neaşteptate în faţa maşinii şi nu am reuşit să opresc, Doamne! strigă şoferul, când văzu că mulţimea îl priveşte învinuitor.
***

#76
Buna ! Ma bucur nespus de mult ca ai venit cu capitolul, il asteptam si in sfarsit e aici. A fost cam scurt, voiam mai mult :-< Nu stiu cum, dar Alex si-a schimbat atat de rapid acele ganduri, ma bucur ca simte ceva pentru Chris, insa cum a spus si el, e prea tarziu acum dupa ce la violat. Ma intreb ce mai simte saracul Chris acum, de abia astept capitolul din perspectiva lui.
De ar stii blondul cat de mult tinea Chris la el... nici nu si-a inchipuit vreodata ca il iubea enorm. Uff, ce ipocrit e Alex asta, imi vine sa il... bat la poponel :"> :)) Oricum, cred ca daca nu il viola nu si-ar fi dat seama de sentimentele ascunse pentru el. Aproape ca mi-au dat si mie lacrimile cand am ajuns la sfarsitul capitolului. Sper sa fie bine, daca el este cel calcat de masina. Un prilej bun de a se duce la spital si de a veni Chris dupa el, nu? Sper ca nu gresesc :-s
Bafta cu pusul continuarii >:D<.

#77
Sa nu-mi spui ca a dat ala peste Alex.. ?? :o3
La dracu si el, ce naiba ma, nu si-a dat seama ca il iubeste de multa vreme pe Chris.. --" abia acum i-a venit lui mintea la cap si s-a gandit mai bine, ca wow e gay.. mare chestie, adica nu este, e foarte bine.. dar e prost ca nu a reusit sa accepte faptul ca simte ceva pentru prietenul sau. Imi vine sa-l pap. :))
Si acum are si un accident, ba dama, acum ii cade si cerul in cap.. :)) eu doar sper ca daca merge la spital, sa vine Chris acolo si sa se giugiuleasca un pic. ;)) Mintea mea perversa, dar nu am cum sa ma abtin, oricum sper doar sa fie totul bine.

De criticat, nu prea mai vreau sa te critic, ti-am spus ca am sa o fac cand vad ceva ce trebuie neaparat corectat.
In rest am vazut evolutia ta pe parcursul tuturor capitolelor. >:D<
Le-am citit si pe celelate, adica ultimele doua sau ultimul postat, nu asta, dupa asta scuze ca nu am reusit sa-ti las com .. :(

#78
Buna!!! In capitolul asta mi-a parut atat de rau de Alex incat m-am gandit sa las un comm si sa il consolez:ha:
Asa acum sa revin la fic care dupa cum ti-am mai spus este grozav=D>
Nu stiu de ce (de fapt stiu: as fi vrut ca Alex sa sufere mai mult pentru ce i-a facut lui Chris) dar as fi vrut ca Chris sa fie cel ce are parte de un accident>:)
Oricum a fost un capitol super si abea astept sa apara si next-ul diseara.
Felicitari!
:bye:

#79
Hi! Bun capitolul! Banuiesc cine este accidentatul.Ai xplicat bine sentimentele pe care le simt personajele, te exprimi bine...:p Greseli nu am vazuted...iubesc sa-ti citesc ficul, debea astept sa ma apuc si eu de scris, dar la vara nu aku`.
Revenind la fic,anunta-ma cand pui nextul!
poop...ByE!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#80
Hm... de ce-i aÅŸa de scurt?!
Lăsând asta la o parte, pentru că eu vreau mereu lung lung lung de tot, până la cer şi înapoi dacă se poate, lucrurile mi s-au părut puţin grăbite, efect care s-ar fi diminuat dacă era mai lung capitolul...
Of, ce fraier poate să fie Alex! I-a luat cam mult să-şi dea seama. Dar gândurile lui mi se par perfect normale, având în vedere ce a făcut. Sper că-l laşi să sufere puţin (da, sunt sadică), dar nu prea mult, pentru că nu vreau să văd doi oameni cu inimile frânte. Cum spuneau şi alţi cititori, ar fi drăguţ să-l viziteze Chris la spital şi să apară întrebări :-". Dar acum te rog, te implor, mai dă-ne o bucăţică de capitol! ;;)

Pretty please ;;) Caty.
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.307 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) alexutzy97 35 11.633 08-08-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.982 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.380 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.493 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)