Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajul preferat?
Chris
36.84%
14 36.84%
Ales
18.42%
7 18.42%
Colin
26.32%
10 26.32%
Jean
10.53%
4 10.53%
Kiril
5.26%
2 5.26%
Claire
2.63%
1 2.63%
Total 38 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tendințe Interzise (+18)

Da!!! E timpul sa treceti peste viol,e timpul sa...nu sunt pregatita >>, dar totusi acum ma ti asa in aer, mor aici naibii! Simt ca explodeeez!!!! T_T Waaaa....in sfarsit o scena intima intre cei 2 <3
Bine..defapt astept o scena fierbinte si din partea lui Colin :"> Dar..toate la timpul lor :D
nuanţa mării în timpul primăverii. waaa :X ma topesc, suna asa romantic. Stai! Mie nu-mi place romantismul :| Si..totusi..romantic <3
Nu uita, sunt fanul tau nr. 1, daca faci o manga sau un anime sa te fereasca Sfintii sa nu ma anunti ca te fac praf >:P O sa ajungi pe fundul marii >:P

Mult noroc in continuare darling *hugs*
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

Primele 3 capitole le-am citit de cand le-ai postat. Apoi cum am avut multe pe cap am renuntat sa mai citesc si uite ca de cateva zile ma tot cacai sa termint de citit tot ce ai postat. In sfarsit am reusit sa termin si ce sa spun?.... Monentan nu am ce sa spun m-ai lasat lata. Nu-mi vine sa cred ca cei doi sunt impreuna :X, cred ca am sa mor inghitita de primul val. :perv: Si mai e si Colin cu Kiril plus fica lui. Saraca de ea, cred ca ii e greu, mai alesc ca a trecut prin atatea. Am vaga senzatie ca daca vei vorbi in capitolul urmator din prespectiva lui Alex sau Chis vom avea un yaoi pe cinste. :yes: Totusi sper sa afle Colin de ce-a patit saraca fata. Nu cred ca Kirin il merita pe dragul meu de Colin, dar daca dragostea e putenican-am ce monta. Ce sa mai zic??? Cu descrierea si greselile nu ma bag ca nu sunt experta, totusi nu am ce sa-ti spun descri totul. Astept nextul cu nerabdare, pana atunci te voi astepta aici impreuna cu agoniile mele.
Gambate! :bye:
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


Buna!

In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai trecut pe aici, insa inca nu s-a terminat perioada asta cu examenele. Asta nu inseamna ca nu am citit si savurat fiecare moment. Continui sa ma surprinzi cu fiecare capitol scris, indiferent din a cui perspectiva e scris.
Nu ma asteptam ca cel ce ii va surprinde pe Chris si Alex e chiar Colin, insa e bine intr-un fel ca nu a fost altcineva, cum ar fi fost unul din parinti... Oricum, Colin a recunoscut ca e gelos :-s Imi place asta! (intr-un fel).
Apropo, imi place mult, mult capitolul din perspectiva lui Chris pentru simplul fapt pentru care si-a descris iubitul in acele ipostaze dragute, iar faza cu biletelul unde avea scris reteta de prajituri a fost... superba, prea suprba. Se vede cata imaginatie ai :x
Te felicit pentru aceste capitole si ma bucur ca lucrezi la o a doua parte pentru ca merita, caci nu ma pot satura sa nu iti citesc ficul xD
Bafta cu nextul :*

PS: Daca nu am trecut pe aici nu inseamna ca respect principiul acela de care ai vorbit tu, adica iti comentez eu, trebuie sa imi comentezi si tu. Nu, chiar deloc. Doar ca uneori sunt foarte ocupata si nu pot comenta, asta nu inseamna ca nu iti citesc ficul. De obicei comentez tot ce citesc, dar exista momente cand nu pot. Ar trebui sa intelegi persoanele astea pentru ca mi se pare ca si tu esti in aceeasi situatie dupa cum ai zis :P

esti nebuna!! de ce te-ai oprit? mi-ai taiat macaroana :(( habar nu ai de cand astept ca Alex sa treaca peste temerile alea nefondate (says me) si sa treaca la actiune. ce dumnezeu, nu pricepe ca Chris l-a iertat. I-a zis-o o data, de doua ori, de trei ori, de cate ori trebuie sa i-o mai zica? poate ca ar fi fost justificat daca in momentul violului, Chris era virgin, iar prima experienta neplacuta, dar asa nu pot decat sa-i pun pe frunte lui Alex eticheta de 'FRAIER'. In concluzie, abia astept sa vad cum ai scris o scena de sex in care sentimentul e mutual :x.
Cat despre capitolul precedent... Sorry ca n-am zis nimic, dar n-am prea apucat. Ai o viteza, ceva de speriat. Si cred ca sunt doua lucruri in legatura cu care am ceva de spus: unu la mana, Colin avea dreptate in legatura cu afisarea in public, dar poate ca totusi l-a luat cam tare pe Chris. Si doi, Claire are o atitudine de copil razgaiat, alintat, ceea ce nu prea e cazul, deci nu stiu daca se justifica. e modul ei de a-si ineca amarul, dar sper eu ca isi va gasi un aliat in Colin.

ps: am observat niste greselute de ... nu stiu exact cum sa le cataloghez, dar sunt de exprimare. Folosesti des expresii de genul "Privesc un film" sau privesc nu-stiu-ce, ceea ce nu e tocmai in regula. Corect e "Ma uit la un film" etc, in functie de situatie. Asta are legatura cu faptul ca romana nu e limba ta materna, dar asta se poate ameliora pe parcurs. Poftim, e ca-n engleza, cand spui "I see movies." Nu are logica pentru ca verbul to see repezinta un simt, la fel ca in romana. De aceea corect e "I watch movies", cu sensul de a urmari, de a viziona. Sper ca te ajut cu ce zic eu aici :-??
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

Mersi pentru commuri. Exemplul cu "to watch" şi "to see" a fost numai bun, acum am înţeles şi eu. Dar la noi se zice "a se uita la televizor" - eu nu văd nimic straniu în asta. Voi corecta după ce postez nextul. Mulţumesc.

Capitolul 34 - Alex

Oare asta este fericirea cu adevărat? Simt că da, mai ales când îl privesc pe Chris. Ochii săi verzi străluceau de excitare şi încă nu-mi vine să cred că am făcut pasul acela... împreună. Are încredere în mine şi mi-a demonstrat asta de multe ori. Aceasta a fost ultima picătură, punctul. Nu, nu e un punct tragic, care se află la sfârşitul unei relaţii. E punctul acela luminos ce a încheiat toate îndoielile şi remuşcările, tristeţea şi dezămăgirile. Început de fericire - garanţie de viitor.
Chris a întins mâinile şi şi-a plasat palmele pe umerii mei. Acest gest m-a readus la realitate, mai ales că privindu-l în ochii săi minunaţi, am uitat de toţi şi toate. Era doar el, conta doar el, îl iubeam numai pe dânsul. Sunt sigur că asta nu se va schimba niciodată. Îmi venea să strig în gura mare că e numai al meu.
I-am muşcat uşor buza inferioară, iar apoi am trecut cu limba peste gâtul lui. Chris a răsuflat repezit, de parcă nu îi ajungea aer.
- Aşa... te vreau, a şoptit el încet.
I-am scos tricoul de pe el şi l-am aruncat pe podea. Îl priveam excitat, admirându-i corpul. Nu mă grăbeam, totul trebuia să se petreacă încet, căci doream să-l fac să se simtă minunat. Cu aceste gânduri fixe am uitat şi de mine. Plăcerea mea chiar nu conta în acel moment, dar nu puteam să fac nimic cu asta - când îl priveam, inima îmi bătea nebuneşte şi simţeam cum alunecau fiori prin tot corpul meu.
Am rămas ambii fără haine pe noi. Îi mângâiam şi îi sărutam fiecare părticică a corpului. Era fierbinte şi umed pe alocuri. Ambii am transpirat, de emoţii sau excitare, mai precis. Chris era cu adevărat frumos şi avea un corp excelent. Atunci mă gândeam, ce naiba am găsit la fete? Sunt extrem de plictisitoare în comparaţie cu această minune cu ochi de smarald. Acest gând mi-a adus altul la care nu mă aşteptam în acel moment - sunt gay, nu îmi plac sânii şi ador penisurile.
Mi-am mutat privirea la penisul erect al brunetului meu şi nu m-am abţinut. M-am plecat cu nerăbdare şi l-am luat în gură, până la capăt. Chris a tresărit şi a scos un geamăt lung de plăcere. De la început nu am înţeles dacă îmi place ceea ce fac sau nu. În orice caz, am hotărât să nu mai fac mişcări atât de repezite, căci am simţit că mă înec prima oară, chiar dacă nu i-am arătat asta lui. Nu doream ca Chris să râdă cumva de mine.
Văzând că m-am oprit, a început să-mi mângâie părul. Mi-am mutat privirea la chipul său. Mă privea cu dorinţă, dar vinovat.
- Dacă nu vrei... înţeleg... ahh!
Nu am mai aşteptat să termine vorba. Am început să-i sug penisul, iar apoi l-am lins uşor pe toată lungimea, iar Chris m-a mulţumit cu un nou geamăt senzual. Începeam să ador gustul iubitului meu.
Totuşi fără un moment jenant pentru mine nu se putea. Peste puţin timp a ejaculat neaşteptat, iar eu am rămas ca o stană de piatră, cu sperma lui în gură. Nu ştiam ce să fac, să înghit sau să scuip. L-am privit mirat şi probabil păream comic în acel moment, dar el, dimpotrivă, se uita la mine cu admiraţie. Lichidul alb îmi curgea pe bărbie şi m-am şters imediat cu mâna. Chris şi-a revenit după orgasm, s-a ridicat alene şi s-a apropiat de mine. Mă privea direct în ochi şi nu înţelegeam de ce o face atât de straniu, dar următorul său gest m-a lămurit complet şi m-a şocat. Reacţia mea la acel gest m-a şocat şi mai mult, ce-i drept. Am dat drumul fără să mă ating, doar când am simţit cum îşi bagă limba în gura mea. M-a sărutat uşor şi s-a retras, iar eu am înghiţit sămânţa lui fără să-mi dau seama.
- Te iubesc, a rostit Chris şi a zâmbit sfiat.
Eu doar am fost în stare să-i răspund la zâmbet şi să mă uit la buzele lui acoperite de picături albe şi perverse. Şi ăsta a fost doar începutul...
***

Kiril

Am intrat în dormitul fiicei mele şi am văzut scena la care nu mă aşteptam. Stătea cu ochii aţintiţi în televizor, prefăcându-se că nu e interesată de nimic şi că nu e tristă. Eu nu mai sunt un copil mic şi nici măcăr tânăr nu sunt, recunosc emoţiile de la o poştă. Era enervată, supărată şi geloasă.
- E interesant? am întrebat eu rece, îndreptându-mi privirea spre imaginea cu desene animate de la Tv.
- Foarte. Dacă nu ţi-e greu, nu mă deranja şi ar fi bine să faci un duş.
- Mi-e greu, am zis eu la fel de rece ÅŸi m-am aÅŸezat pe pat.
Am surâs sarcastic şi am întrebat-o:
- Ţi-a plăcut?
- Da, foarte mult. Tom e atât de naiv, iar Jerry - atât de dibaci!
- Ha-ha, ai glumit şi acum serios, ţi-a plăcut sau nu? am insistat în continuare.
- Ce vrei să auzi de la mine? întrebă ea mai enervată decât mă aşteptam.
- Adevărul.
- Da.
- Vrei să participi data viitoare?
A fost scurt şi clar, dar s-a blocat. Într-adevăr, nu era să fie Claire - Claire, dacă nu îi dispărea urma de mirare de pe chip într-o secundă.
- Scuteşte-mă. Scuze, am nevoie să mă duc la baie.
A dispărut într-o clipită, iar eu am început să râd. A găsit un pretext prea slab pentru a se feri de aceast dialog.
Şi totuşi... mă jucam cu focul.
Totuşi toată viaţa mea nu a fost normală şi nu cred că va fi.
Sunt îndrăgostit de el şi o iubesc pe ea.
***

Buna! Acum sunt prima, ma revansez pentru ca nu am comentat atat de repede si la celelalte capitole. Pai sa vedem, imi place ca ai spus si ceva din perspectiva lui Kiril, dar ma intai vreau sa vorbesc despre scena dintre Chris si Alex care a fost... hmm... de nota 10 *blushing* insa voiam si mai mult, egoista de mine !!!

Citat:- Aşa... te vreau, a şoptit el încet.
Replica... asta... =P~ A ... fost... uimitoare!
Citat:Acest gând mi-a adus altul la care nu mă aşteptam în acel moment - sunt gay, nu îmi plac sânii şi ador penisurile.
Oh, Jeez, asteptam de mult ca Alex sa spuna asta :)):x

Cat despre Kiril, mi-au placut replicile date fiicei sale ( oh, ce ciudat suna fiica o,o inca nu m-am obisnuit cu termenul asta. )
Ma intreb cat de mult mai este din primul sezon al ficului, oricum eu il astept pe celalalt :3
Bafta :*

Mulţumesc mult pentru comm, ◄Ḟani►.
Am zis să-ţi răspund acum: mai sunt două capitole mici, dintre care e scris doar ultimul. M-am gândit să continui scena cu Chris şi Alex şi voi mai scri unul. Deci, încă puţin şi se termină. Şi am 17 capitole în sezonul 2. E doar o continuare, pe care sigur o veţi dori, unii din voi mai nerăbdători, după ce veţi citi cu ce se termină ultimul capitol. Mai mult nu spun. :D
Mă gândesc dacă tot să continui în topicul ăsta sau să fac un nou subiect pentru partea a doua. Mai văd.

Asa deci...eu azi de dimineata citeam fic-ul, am vrut sa las com, dar deja intarziasem la scoala xD
So..n-am putut, dar las acum! :D

Sa ma gandesc, scenele dintre Chris si Alex m-au facut sa ma gandesc ca incep sa ador cuplul asta :]]
Mi-a palcut ca le-ai descris atat de bine toate miscarile si gandurile, ceea ce m-a facut sa ador totul la acel capitol.
- Vrei să participi data viitoare? in 3 n-ar strica o scena, adica ar fi chiar bine, dar nu stiu daca accepta Colin :-?
La ce naiba ma gandesc! Nici gand, in 3, dar alte persoane, nu vreau sa-l vad pe Colin suferind >.>
Sunt îndrăgostit de el şi o iubesc pe ea. WTF? O__O sti ca daca alergi dupa iepuri nu prinzi niciunul, nu? Dar treaba ta o sa regreti, Colin e mai bun decat tarfa de fiica-ta! 8-|
17 capitole la sezonul 2? Doar atat? T_T, nu exista si un sezon 3? ;;)
Asa de dragul meu? :">
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

Deci. sa incepem cu prima parte [cea din perspectiva lui Alex >.<] . 'Povestea' lui si a lu` Chris e atat de frumoasaa ! se iubesc atat de mult !!!! sper sa nu se certe ever ! :x
Citat:- Aşa... te vreau, a şoptit el încet.
Waa !!! Sugoii ! Imi place ca acum, Chris e mai deschis..si si`a recapatat increderea in Alex.
Citat:- Te iubesc, a rostit Chris şi a zâmbit sfiat.
No comm ! 8->
Acum Kiril..Capitolul a fost f scurt :(. Nu`mi place de Kiril ! Nonoonoo [-( . Si sunt atatea motive.. Colin merita ceva de 24792357 ori mai bun ! :-< .
Citat:- Vrei să participi data viitoare?
BAKA ! . Saraca Claire..nici nu ma mira faptul ca e atat de retrasa si trista.. poate colin o sa reuseasca sa o inveseleasca. :d.
Citat:Sunt îndrăgostit de el şi o iubesc pe ea.
WTF !? :o . Practic isi bate joc de aman2.. mai bine s`ar face colin bisexual sau hetero si s`ar combina cu claire :d . chiar ar fi ceva 8->.
Ca o incheiere asa:)) . nu ma mai satur de fic`ul tau :x. ai atata imaginatiee ! deabia astpt sa postezi urmatorul capitol >.< . ;*

Mersi mult pentru comentarii. Am vrut să postez ieri penultimul capitol, dar m-am trezit doar cu ceva timp în urmă. Am dormit 23 de ore,ca o nebună şi acum mă doare capul. Ei, bine că m-am trezit într-un sfârşit =)) Partea a doua are 17 capitole scrise, dar plănuiesc vreo 50. Voi vedea. Voi termina ficul atunci când mă voi sătura de scris la el.

Capitolul 35 - Chris

Stăteam cu capul pe pieptul său şi ascultam cum îi bate inima. Era cel mai frumos sunet, pe care eram gata să-l ascult toată viaţa şi eram sigur că nu avea să mă satur de el nicicând. M-am ridicat puţin şi mi-am lipit buzele de gâtul său şi am închis ochii. Totul părea un vis, o iluzie, dar eram înebunit. Nu mai simţeam nici un fel de frică şi asta mă făcea cel mai fericit om de pe întregul pământ. Aveam impresia că acel viol a fost comis de Alex în altă viaţă, căci sigur băiatul cu care împărţeam patul nu era în stare de aşa ceva. Nu îmi mai părea rău de nimic.
Am întors capul şi am văzut că mă priveşte intens, iar buzele lui erau cuprinse de un zâmbet delicat. I-am zâmbit şi eu, ca apoi să-l provoc. I-am cuprins sfârcul stâng cu buzele şi l-am supt uşor, iar Alex şi-a arcuit spatele, de parcă ar fi fost o pisică graţioasă. Mă jucam cu sfârcul lui în continuare, îl lingeam, îl sugeam şi la sfârşit l-am apucat cu dinţii, lăsându-i o urmă micuţă şi albă, ce imediat s-a înroşit. Alex a gemut încet, dar l-am auzit. Mâinile sale se plimbau prin părul meu, lăsând în urmă senzaţii foarte plăcute. Între timp i-am acordat atenţie şi celuilalt sfârc şi am câştigat noi gemete şi şi mângâieri.
Alex era prea nerăbdător, dar îl înţelegeam perfect. Aveam ambii erecţie, iarăşi, şi acele părţi ale corpului aşteptau să le acordăm atenţie şi lor. Mi-am dus mâna în jos, pe burta lui, apoi încă mai jos şi i-am atins organul erect.
- Chriiiisss, a rostit el pe un ton foarte jos şi am înţeles ce-şi doreşte.
M-am plecat şi i-am lins uşor penisul, apoi mi-am ridicat capul să-i văd chipul. Avea ochii puţin măriţi, pupilele dilatate şi mă privea uimit. Roşeaţa din obraji îi trăda emoţiile şi asta îl făcea extrem de dulce. Sunt sigur că i-au făcut sex oral o mulţime de fete, dar eu eram primul băiat. Pentru mine nu era nou, dar pentru el - da. Îmi doream să-i arăt că ce poate un băiat, niciodată nu va putea o fată.
Penisul lui Alex nu-i chiar gros, dar e mai lung decât al meu. Îl priveam atunci curios şi mă gândeam doar la cum ar fi să-l iau pe tot în gură. L-am lins la capăt, unde era pielea mai sensibilă şi Alex şi-a îndesat mâinile în capul meu, fără să-şi dea seama. Deja avea ochii închişi şi buzele întredeschise. Şi-a lins buzele şi a rămas cu vârful limbii afară. Dumnezeule, era excepţional în acel moment de pasiune. Am decis să nu îl mai chinui şi am început să-l sug ca lumea. Avea un gust deosebit, care mă înebunea şi-mi spulbera toată abstinenţa. Peste câteva secunde mi-am coborât buzele la testiculele fine şi le-am alintat şi pe ele, stârnind nişte gesturi neechilibrate din partea iubitului meu. Le-am strans în mână pe rând şi fiori de plăcere i-au inundat întregul corp. Acei fiori mi s-au transmis mie printr-o modalitate neînţeleasă, dar un lucru era clar - eram pierdut într-o bogăţie de senzaţii. M-am ridicat hotărât şi m-am aşezat deasupra lui, cu faţa la el. M-am aplecat şi l-am sărutat adânc pe gură, dorind să-i transmit dorinţa mea. Şi nu era nevoie, era mult mai pierdut decât mine.
I-am apucat penisul şi l-am aşezat în dreptul anusul meu. Alex a vrut să zică ceva, dar nu a fost în stare să scoată nici un cuvânt clar. M-am lăsat uşor în jos, până la capăt. În sfârşit mă simţeam plin. Organul său era extrem de umed, fapt ce mi-a uşurat mie durerea.
- Chris, eşti... nebun, a spus el şi a închis ochii, căci nu m-am abţinut şi am trecut imediat la acţiune.
Alunecam în jos şi în sus, uitându-mă la chipul său plin de extaz şi având un zâmbet mulţumit pe buze. Mă simţeam excelent de data asta când băiatul iubit era în mine. Alex îmi frângea trupul cu mâinile sale puternice, le muta de pe umeri în jos şi la sfârşit şi-a plasat palmele pe fesele mele. Le-a strâns uşor şi a deschis ochii. Parcă era rupt de realitate şi simţeam că în acel moment contam doar noi şi ceea ce făceam. Eram un singur trup, un singur suflet, o singură răsuflare.
Alex a întins mâna, a apucat penisul meu gata să izbucnească şi a început să-l frece rapid. Nu mi-a trebuit mai mult de câteva secunde şi am ejaculat, stringând de plăcere. A ejaculat după mine, în interiorul meu şi am căzut fără puteri peste dânsul. Încă era în mine, dar nu aveam dorinţă să schimb asta. Stăteam amândoi, tremurând de plăcerea ce ne-a inundat trupurile şi minţile. Se auzeau doar bătăile inimilor noastre şi aerul pe care-l trăgeam intens pe gură. Am adormit imediat şi ultimul lucru la care m-am gândit este că ador când mă mângâie pe cap cu degetele sale lungi şi fine, în timp ce îmi şopteşte că mă iubeşte.
***



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.293 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) alexutzy97 35 11.522 08-08-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.956 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.369 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.468 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)