Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rain Tears

#1
Buna! Sunt noua pe aici, si m-am gandit sa postez ce am scris cam acum 5 minute cand m-a lovit ( sau nu) inspiratia. Voi decideti:). So, I hope you like it:pls:

Ce este dragostea? Da, ciudat sa incep asa, dar asta este o intrebare atat de frecveanta, si totusi ramasa fara raspuns. Unii zic ca dragostea este atunci cand vrei sa stai mereu cu o persoana, altii spun ca daca iubesti ceva cu adevarat trebuie s ail lasi sa plece. Eu nu m-am gandit nici odata cu adevarat la acest subiect, dar acum ca o fac, las o lacrima ca marturie a faptului ca am scris asta. Pentru mine dragostea este totul.
Oare te voi uita vreodata? Voi uita tot ce a fost intree noi? Nu cred, desi jur, imi doresc atat de mult sa fac asta. Acum am inceput alta viata, am incercat sa te uit…el ma ajuta, face tot ce poate, dar tot ce reuseste sa faca este sa ma faca sa zambesc, deoarece eu inca sper sa fit u in locul lui.
Cum a inceput totul? Simplu…atat de simplu….
*flashback* Era o seara friguroasa de vara, luna inunda pamantul cu lumina sa, iar eu doar stateam si o priveam cand o umbra a trecut prin fata mea. A fost atat de rapida. Credeam ca este o veverita, desi era un pic cam mare pentru a fi acea mica creatura roscata.
Nu dupa mult timp am auzit un tipat si apoi te-am vazut: un barbat blond, stand intins pe jos. Erai imbracat cu un tricou alb si niste blugi negrii, dar aveai ceva… ceva ce imi aducea aminte de un cavaler in armura, unul de o frumusete uimitoare si in acelasi timp infricosatoare.
Am coborat sa vad ce s-a intamplat sit te-am adus sus, iar apoi… apoi sti ce s-a intamplat.*end of flashback*
Acum ca am scris aceasta… aceasta scrisoare… da, cred ca poate fi numita o scrisoare, una cu dedicatie. Oricum, acum ca am scris-o, amintirile acelea sunt din nou vii, din nou aici, acele amintiri care am incercar atat de mult sa le fac sa dispara, iar cu timpul am reusit doar sa le aduc inapoi in fiecare noapte….
-Rosetta! Acest strigat imi intrerupse repede sirul gandurilor. Haide, pierzi partea cea mai interesanta! Continua vocea entuziasmata.
- Da! Vin acum….am zis eu un pic pierduta
Cand am ajuns jos am vazut trei personae care ma asteptau. Erau Anna, prietena mea cea mai buna, Jhon, iubitul ei, care o tinea in brate deoarece se uitau la un film de groaza, al carui titlu nici macar nu mi-l aminteam, si Elliot, iubitul meu.
Cand mi-am intors privirea, vampirul cel rau tocmai isi golea de sange victim infricosata. “un film cu vampire, minunat, exact ce mi-a prescris doctoral” am zis eu in gand in timp ce ma asezam in bratele lui Elliot si am continuat sa privesc filmul,fara sa ma concentrez cu adevarat la el, doar era ultima zii de vacant, trebuia sa profit de ea.


Astept parerea voastra:P

#2
Buna. Am citit dar nu pot spune daca mi-a placut sau nu, devreme ce e primul capitol. Am observat greseli gramaticale: frecveanta=> frecventa, nici odata=> niciodata etc. Mult prea multe puncte de suspensie. Acolo unde repeti cuvintele, ai putea pune doar o simpla virgula. In urmatorul capitol ai putea sa descrii personajele, catusi de putin, pentru ca cei ce citesc sa-si faca o idee cu privire la fizic, poate si la psihic. Altceva, astept nextu si sper sa ai inspiratie in continuare. Sper ca nu te-ai suparat.
Be smart. Be clever. Put me in your heart 4ever!

#3
topic mutat la prozăăăăăăă
-

#4
@Lyn, inca il vad nemutat?^^

~Thread Moved To Proza~

#5
Nu ştiu de unde să încep..

Am să ignor greşelile [doar de data asta!], dar sunt totuşi existente şi te-aş ruga să ai mai multă grijă.
Capitolul tău are un mod ciudat de adresare, vorbeşti cu publicul şi totuşi intri în lumea personajului, ca apoi să te întorci din nou la public. Deci ar trebui să hotărăşti din ce perspectiva vrei să scrii, pentru că e deruntant şi inestetic.

Foloseşti atât timpul prezent, cât şi trecutul. Din nou îţi spun, ar trebui să alegi un singur timp pentru a nara.
Descriere nu am văzut deloc, soooo, pune-te pe treabă..
Dialogul e sec, foarte sec.

Nu ai reuşit deloc să mă faci curioasă în legătură cu ce va urma, nu m-a atins deloc ceea ce tocmai am citit. Trebuie să înveţi să scrii ceva intrigant, captivant, ceva care să fascineze cititorul. Atunci când citeşti, simţi suspansul? Simţi cum inima începe să-ţi bată mai tare doar pentru că eşti intrigată în legătură cu ce va urma? Ei bine, asta vreau şi eu să simt când citesc ceea ce scrii tu.
Având în vedere că e abia primul capitol, o să fiu blândă si o să mă opresc aici cu criticatul, dar pe viitor te sfătuiesc să încerci mai mult, pentru că poţi mai mult!

Îţi doresc succes şi multa inspiraţie.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Angel tears gothic_yumi 7 3.667 01-09-2011, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Pain and tears Roses.on.fire 10 5.428 04-08-2011, 12:47 PM
Ultimul răspuns: ^Ciresica^
  Pain and tears Roses.on.fire 1 1.891 08-07-2011, 03:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Blood Rain Akie 43 26.334 25-01-2011, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Fright_night
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.861 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Totul pentru Rain. A'Svear 11 6.142 26-12-2010, 02:02 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Star Tears SethMeth 5 3.633 04-05-2010, 07:28 PM
Ultimul răspuns: Takashi
  Tears and Love of an Angell What's my NaMe?? 1 2.148 14-04-2010, 03:27 PM
Ultimul răspuns: What's my NaMe??
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 7.541 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)