Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stay by my side!(sakura&sasuke) by Naraku no hana si Lisistrata

Ok... iata continuarea si nu ma bateti va rog:)) Stiam ca va asteptati la orice mai putin la un doctor... da in fine:))

Vis de noapte

In vis ii aparu un alt barbat mult mai lat in spate decat Ren si decat Sasuke la un loc. Ochii erau de un albastru ca marea si buzele groase de om lacom si dornic de aventura. Simtea in somn ca bratele lui o imbraca si-i simti unghiile ca i se infig in spate si buzele ca o sug toata, ca o ventuza.
Barba lui ii gadila fata iar genele-i lungi clipeau incontinuu. Simtea atunci ca o patrunde puternic si un tipat scurt o trezi din somn. Era uda toata de transpiratie si vazu ca era singura in camera.
Bau putina apa si simti ca buzele ii erau crapate si pline de sange. Se muscase singura in somn. Ii era frica sa se culce la loc dar dorea sa simta din nou ca e una cu barbatul puternic si calin din vis.
Adormi din nou si visul reveni, din punctul in care-l lasase, de parca se proiecta in mintea ei o pelicula lipita dupa rupere. Jocul de-a senzatiile reincepu si se facea ca-n incapere venise acum si Sasuke si Ren si.....si parca toti participau cu ceva la starea ei de beatitudine. Se incorda toata...unul ii sugea degetele altul o zgaria usor pe spate si altul ii baga limba-n gura.

Deodata se trezi brusc!
Domnul Haruno era langa patul ei si incepu sa tipe:
-Ce s-a intamplat? Ce-i cu tine la ora asta-n pat? Si ce-i cu patul asta ravasit si cu fata asta botita de parca ai plans toata noaptea.
-Nu stiu ce am.Cred ca am racit ca ma doare capul ingrozitor si nu cred ca pot pleca undeva.
-Am sa chem pe pustiul ala stagiar care-i tine locul medicului nostru, ca el e plecat in Caraibe. Te sun mai tarziu sa vad ce faci. Ai grija de tine.
Nu trecu multa vreme si dang-dong se auzi si in camera aparu stagiarul. Era leit barbatul din vis :
-Tu ?
-Cum adica ? Ce vrei sa spui ? Am venit sa vad ce ai, domnisoara !
-Tu erai azi noapte.Tu ma sarutai si-mi muscai buzele si –ti simt si acum unghiile si dintii in carnea mea !
-Cred ca delirezi domnisoara ! Si nu ai febra spuse el punandu-i mana pe frunte.
Ea se repezi la el si-l musca de buze. Un tipat scurt, usor contrariat si stagiarul se lasa dus de val.
Intr-o clipa erau goi, in pat, inlantuiti frenetic. Si incepu un dans ca intr-un ritual, sacadat si tulburat doar de gafaitul celor doi.
Dupa un timp au realizat, obositi si multumiti, ca au facut dragoste fara sa se cunoasca dar cu un acut sentiment ca mai traisera intr-o alta viata asta.
Facura baie impreuna de parca era un lucru absolut normal si jetul de apa parca le dadu puterea pierduta in freneticele imbratisari de mai devreme.
Privira o vreme fara un cuvant in tavan si apoi se imbracara tacticos fara sa scoata un cuvant de parca lucrurile astea le faceau in fiecare zi.

Cand tatal fetei intra pe usa gasi doi tineri, decent asezati la masa, cu o ceasca de cafea aburinda intre ei.

- Ce faci tinere ? Credeam ca esti un stagiar incepator si nu prea priceput dar vad ca ai facut minuni intr-un timp asa de scurt. Nu pot sa cred ! Ce i-ai facut ? I-ai dat un medicament minune ? Doctorul Harara de cate ori l-am chemat la printesa mea mofturoasa ii dadea ceva si multe ore dormea adanc dupa care misuna prin casa ca o somnambula. Felicitari Doc ! Cat iti datorez ?
-Nimic domnule am facut-o cu toata placerea ! Puteti sa ma chemati oricand pentru ca o pacienta asa cooperanta nu am mai intalnit. Cred ca meritul vindecarii miraculoase ii apartine pentru ca initiativa a fost a ei.
-E o minune baiete! E prima oara cand coopereaza si stii ce ma mira cel mai mult? ca nu spune nimic, se uita gales si parca toarce ca o pisica!
Rasera toti trei la glumita tatalui Sakurei si statura de vorba despre toate si nimic de parca se stiau de cand lumea.
Cand Doc pleca, Sakura l-a sarutat fara jena si tatalui ei nu i se paru nimic ciudat. Parca o vraja ii metamorfozase si parca traiau un vis care mai fusese visat o data.

[attachment=662] -> Acesta este misteriosul doctor... oricum, o sa aflati mai multe de la my frient care sper s-l descrie cat mai frumos...

Sper ca v-a placut!>:D<
:bye:
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes

Răspunsuri în acest subiect
RE: Stay by my side!(sakura& sasuke) by pinky-punk & anyoka - de ::::yamashita ayumu:::: - 21-07-2008, 12:57 PM
RE: Stay by my side!(sakura&sasuke) by mimoshikitoka & anyoka - de bastard_in_love - 05-11-2008, 10:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 4.171 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Let me be by your side [+16 / +18] Pixxie.' 2 3.405 02-10-2010, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Otrava
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 3.168 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.763 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 9.193 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.156 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 16.541 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 16.733 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 13.035 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 56.147 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)