Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sex , Drugs N Rock N Roll [+18]

#1
Fic nou , nu-i prea reusit , dar sper sa fie in continuare mai bun . - Pentru fani GNR - Love them , what can I say :))


Disclaimer : Nu detin niciun membru din trupa Guns N Roses . Doar personajele facute de mine .


Capitolul 1 - Drugs and Rock N Roll

Matematica , matematica! M-am plictisit de ea . Deja e a doua ora si simt ca innebunesc , ceasul indica ora treisprezece si douazeci si cinci , profesoara vorbeste intruna despre nu stiu ce teorema la geometrie . Dracu sa o ia ! N-am nevoie de matematica ei. Abia astept sa ma duc in pauza si sa fumez o tigara . Dau nervoasa din picior si nu ma pot sta calma .Mintea-mi asa intetosata . Ma i-a usor cu ameteala , la dracu , sper ca nu am sa lesin , nu-mi permit . Dracu! De ce am asa o viata de tot rahatul ? Maica-mea e o betiva , la fel ca taica-miu , si nici unul nu munceste . Eu trebuie sa muncesc sa platesc facturile si toate celelate cacaturi .Ma simt ca o tarfa cand dansez la bara aia , de parca o fac special ca toti ratatii sa se uite la corpul meu . M-as fi angajat in alta parte dar acolo 8 milioane pe seara , imi convine . Dupa ce termin orele trebuie sa ma duc direct la munca . Dorm doar 4 ore pe zi. Sunt foarte obosita mai tot timpul . Dar trebuie sa si munecesc daca vreau sa iau chitara .Neaparat .
Observ ca profesoara vine la mine :
- Si tu domnisoara , de ce ma rog nu scrii ?
- Pentru ca mi-e foarte rau . Spun eu sigura ca ma va crede , dar adevarul e ca mie un pic rau , dar doar foarte obosita .
Se uita la mine scarbita , ridicand din spranceana.
- Aha , si asta e un motiv sa nu scrii ? Ce legatura are mana cu durerea ta de cap sau ce baliverne spui tu acolo ?
Asta deja ma calca pe nervi . Asa mi-a facut tot anul , dupa ce ma vazut fumand in parcare cu baietii . Frate , sunt clasa a zecea , ce dracu !
Nervoasa si scoasa din sarite nu ma pot abtine si ii spun ce am vrut sa ii zic mai tot timpul .
- Tu esti proasta de fel sau te prefaci ? Ce dracu nu intelegi din propozitia : Mi-e rau ! ? Spun pe un ton nervos .
Se intoarce cu spatele si se duce spre catedra , mersul ei tare leganat , ma omoara , cracanata si fundul ala futut de toti profesorii din scoala si toti vagabonti , sa o ia dracu !
Scoate pixul din penar si intreaba :
- Cum ziceai ca te cheama ?
- Kimberly Carol .
- Ai unu pe ziua de azi , si ramai dupa ore .
- Da sigur , cine crezi ca va sta ? Am de lucru , scutiti-ma .
- Fetito , ai chef de cearta ? Ca am auzit ca asa faci cu fiecare profesor . Vrei sa ai media scazuta la purtare ?
- E media mea , va deranjaza cu ceva ?
Linistea sa lasat imediat si profa a inceput sa exlipce cum se rezolva problema .
S-a sunat si ies din clasa cu tot cu geanta . Ma p*s pe ele de ore . Oricum am si altceva de facut .
Pasii mei se aud in toata scoala . Nici dracu nu-i pe hol . Usa de la intrare este inchisa , trebuie sa astept sa vina elevul de serviciu sa deschida usa . Stau timp de cinci minute si o vad ca Ana colega mea de clasa .Vine spre mine cu cheia in mana . Imi deschide usa si alerg catre parc , ma asez incet pe banca ruginita si imi aprind o tigara . Trag din ea cat pot si ma uit peste programul din seara aceasta si invitati . Deci incep la sase seara si termin la ... Sapte dimineata ? Ce p**a mea ? Ce-i cu programul asta ? A , da , cred ca stiu si de ce . Cred ca avem invitati speciali , asa e ? Scot pliantul din geanta si ma uit sa vad pe cine avem ca invitati . Da , eram sigura . Mari cantareti . Guns N Roses . Super , acum trebuie sa dansez in poala unui tip pe care nici nu-l cunosc . Nu suport cand avem invitatii si sunt eu in tura . Trebuie sa ma comport ca o tarfa , norocul meu ca nu tre si sa le satisfac placerile . Ma uit la ceas : trei si saptesprezece . Ma ridic in fuga de pe banca si alerg spre casa . Orasul era aglomerat , si afara era un frig de inghetam . Copacii numai aveau frunze si erau ca si mortii . Fiecare persoana pe langa care treceam era imbracat foarte gros si grabita . Pentru o vreme asa proasta nu prea era convenabil sa iesi afara , dar ca sa aduci bani si sa iti intretii casa cat si familia tre sa faci anumite sacrificii .
Intru in camera grabita , imi iau peruca blonda cu suvite negre , verzi , albastre , roze si move . Asa ca sa nu ma recunoasa nimeni . Ca mie cam rusine cu serviciul meu , ca la cum e lumea esti considerata o curva direct . Ca veni vorba de aspect , nu v-am zis cum arat . Sunt bruneta cu parul mediu , ochi verzi , buze marisoare si un corp frumos . Pun repede pe mine o pereche de blugi albastrii si o bluza ma groasa , imi iau geaca neagra din piele si niste cizme cu toc si pornesc spre club . Clubul in care lucrez se numeste Vision , e un club de fite in care nu multi isi permit sa intre . Acolo se canta muzica veche , clasica , rock si pop . In fiecare vineri avem cate un invitat . Si se pare ca in seara asta vin favoritii mei . Am vrut sa ii intalnesc , dar nu acest context . Intru in club , la fel ca intotdeauna , fotolii din piele langa scena , un singur bar si un televizor , scena maricica venind rotunda dupa un dreptunghic ingust si iar rotunda , in cele doua partii rotunde se afla niste barii .
Ma duc spre bar unde se afla Alissa - barmarita- .
- Ce faci scumpo ?
- Ce sa fac , mai nimic , astept sa-l vad pe Axl , cantand . Spune ea fericita si imi intinde un pahar de whiskey cu gheata . Il iau si il dau pe gat .
- Si tu nu ai nimic la tine , daca ma intelegi ? Intreb eu aratand un zambet , pervers .
Se uita la mine si imi spune sa vin in cinci minute in camera de schimb . Ma uit prin jur , clubul e aproape plin . Ma dau jos si ma duc spre cabina , toti baietii se holbeaza la mine ca la felul pasipe' .
Camera era destul de mare , culoarea peretilor era mova , cu tot felul de postere ale evenimentelor , ale clubului si animatoarelor . Intru in comuna cabina de schimb in care ma intalnesc cu Alissa ca sa imi dea nevoile . Aud usa de la camera si Alissa intra in cabina si imi da ceva de fumat , o intreb ce e si imi spune ca e marijuana . Grozav nu am mai fumat de vreo doi ani asa ceva , sper sa nu fac urat . Imi spune ca trebuie sa plece , sa nu tipe seful la ea . Imi lasa foitele si pleaca repede din cabina . Ma duc si eu sa ma schimb . Ma uit sa vad ce tinuta sa aleg . Iau un set de dantela de doua piese facut dintr-un corset negru cu rosu , si niste chilotii negri .Cum treceam pe langa oamenii din club , toti fluierau destul de tare in ciuda faptului ca muzica era data la maxim , deschid usa de la toaleta si intru in prima cabina , imi rulez eu ce am de rulat , ma uit un pic oglinda si ma apuc de fumat .Incepe sa ma ia tare cu ameteala si rad ca proasta , sper doar ca sa nu ma apuce cu panica ca atata imi trebuie . Ies din baie un mers tare leganat si rad ca proasta , incerc sa ma pastrez normala , dar se pare ca nu pot . Urc pe scena si incep sa dansez , indoindu-mi soldurile . Eram cea mai buna dansatoare din tot clubul . Se pare ca dansam in fata locului pentru VIP , unde se afla trupa .
Dansam pe melodia Massive Attack - Paradise circus , o adoram , prea adevarata . Unul dintre ei se uita intens la mine , avea parul mare si cret ,de culoarea intunericului , purta niste ochelari , si o palarie . Pantaloni mulati cu tot felul de lanturi , multe buzunare . Era la bustul gol . Arata atat de bine . Observ ca se ridica si vine spre scena . Isi pune mainile pe margine si se uita la mine . Ma pun in genunghi si il intreb la ureche .
- Vrei ceva anume ?
Se uita si imi zambeste .
- Vrei sa iti ofer ceva de baut ? Sau ai vrea sa iti petreci seara cu mine ?
- Pai oricum va trebui sa iti tin companie , ca am de lucru pana la spate . Deci , da .
- Te astept . Si pleaca cu un mers tare ciudat , dar placut .
Si cum dansez eu acolo , una din animatoare aluneca . Ma bufneste un ras , pur si simplu nu ma puteam opri . Penibil . Mi se pare mie sau toata lumea se uita la mine ? Da , cred ca e doar in imaginatia mea . Probleama e ca in timp ce dansez tot rad , ceea ce nu e bine , ca da de banuit .
Timp de o ora rula numai melodii pop pana cand imi aud preferata melodie Laughing Color - Sex , Drugs and Rock N Roll . Tot clubul canta melodia , pana si eu .
O animatoare din club vine la mine si imi spune ca trebuie sa ne ducem sa "facem pe tarfele " . Grozav , tocmai cand ma distram si eu . Cobor usor de pe scena , cu grija ca sa nu cad , totul se invartea in jurul meu , era sa cad de vreo doua ori , si fetele radeau de mine . Ajungem la baietii , o domane ce sexy sunt . Cred ca am sa ma excit . Imi muscam buza de jos . Cred timp de zece minute am tot stat in picioare pana cand Slash - da,aflasem cum il cheama - imi spune sa stau la el in brate , ametita eu cum eram mergeam foarte nasol . M-am asesat usor si ....


Sper ca nu e prea scurt :)



http://www.google.com/imgres?imgurl=http...9,r:11,s:0 - Slash - n-am gasit sa fie asa cum era descris dar o idee :))


http://www.google.com/imgres?imgurl=http...80&bih=942 - Kim


http://www.google.com/imgres?imgurl=http...9,r:12,s:0 - ideea clubului :))

http://lenjerie-intima-online.ro/beauty-...p-183.html - costumul lui Kim
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#2
try to censore because colourful words are not alowed .-. şi btw locul îi e la original *moves thread to prose*
-

#3
I love it. Din două motive. 1. Conține tot ce îmi place mie să citesc despre și 2. pentru că am început și eu de curând un fic în care povestesc viața unei drogate. Dacă vrei să îl citești dă-mi un comentariu la profil.
Ai mici greșeli de punctuație și ortografie și ar da mult mai bine dacă l-ai corecta. În rest, ador ideea în sine, deși sunt foarte multe repetiții și greșeli. în altă ordine de idei sper doar să nu te lași de el și să ne oferi ceva care sa merite plus optușpe-ul ăla.

#4
Heya^^
Yeah, Guns 'n' Roses! Genial subiectu'. Ai avut ceva greseli. Nu numai de tastare, ci si repetitii, greseli de exprimare... Eu cred ca era mult mai bine daca nu punei pozele. Mi-a distrus ideea despre Kim xP Oricum, e interesant si sper sa nu te lasi de el, pentru ca merita. Btw, vezi ca nu exista cuvantul 'mova'...asta nu a fost greseala de tastare, se zice 'mov'.In rest nu mai am ce comenta. Poate decat sa ma anunti cand pui capitolul urmator :P
Cya^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sex Drugs and Rock n Roll Live.Rock 4 3.213 16-05-2012, 12:06 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+] Kolume 5 4.105 20-03-2011, 05:01 PM
Ultimul răspuns: Ymequa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)