Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Atentie! Povestea deja are dimensiunile unui roman micut!
Ati vrea sa pun mai multe capitole consecutiv
68.75%
11 68.75%
Ati vrea sa pun cel mult doua, asta inseamnand o postare dupa 3-4 zile
31.25%
5 31.25%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Red Rose Turns Black - Open Wounds [+18]

#1
E o poveste mai veche, care nu e verificata ca-lumea. Nu o judecati prea dur, dar nici prea lejer, spunandu-mi doar ca va placut foarte mult si vreti o continuare. va rog sa motivati de ce va place, ce nu va place si cam ce as putea inbunatati la stilul meu.
Daca puteti, tinand cont ca asta e prima poveste creata de mine- deci de vechimea ei- , sa cititi ceva mai nou, desi nu va cere nimeni sa cititi tot.
Multumesc foarte mult!



~~~~~~

Un tipat ragusit rasuna in camera goala vibrand prin peretii solizi din celalalt capat al inchisorii, in timp ce fata deschise ochii. Cine oare putea inca sa tipe? Cine mai avea putere de asa ceva? Dadu sa se ridice .. Sa incerce sa vada din nou unde se afla si daca poate sa iasa cumva de acolo... Dar... Chiar in momentul in care picioarele ei se miscara pe piatra rece unde fusese aruncata, o durere sfarietoare ii cuprinse corpul. Nu mai misca, de teama ca acea durere sa nu se intoarca.
Privi terifiata o secunda catre usa din metal forjat, numai ca expresia ei sa se schimbe cu un dezgust vizibil chiar si in lumina difuza ce palpita pe coridor in incaperea rece si umeda. Nu avea geam.. doar usa ii amintea ca inca era in viata .. dar ce viata ... traind doar pe o zi pe alta, ascultand ... sperand ca cineva se va plictisi de ea si o va arunca afara .. sa moara ... atat ii lipsea ... sa moara ...
Nu mai voia sa ramana in acest iad nici o secunda, insa ranile pe care cei care o capturasera i le facusera, nu ii permiteau sa se miste ... Privi indurerata inapoi catre picioarele ei insangerate. Un miros ingrozitor ii invaluise corpul, un sal al mizeriei si dezinteriei. Ar fi dat orice sa faca o baie, dar asta ramanea doar in visurile ei.
Se intinse inapoi pe jos, unghiile ei ,rupte din carne, infundadu-se in roca tare ce ii tinea drept pat. Un pas greoi se auzi de la usa si un om solid isi facu aparitia, chipul lui hidos ivindu-se printre gratiile de la usa, un ranjet de deplina satisfactie sadica ridicandu-i colturile buzelor.
Fata nu ii acorda nici o atentie, desi stia ce consecinte vor urma. Inghitii in sec si se intoarse pe o parte, muscandu-si obrazul pentru a opri plansetul dureros ce statea sa rasune din gatlejul ei uscat. Nu auzi foarte bine ce ii spusese soldatul, insa in clipa urmatoare usa se deschise cu un tipat ascutit si infiorator. Barbatul tropai, sigur pe el catre corpul imobil de pe podea. O apuca de parul lung si negru si o intoarse cu forta cu fata spre el.
Un ranjet dezgustator ii aparuse pe trasaturile nu foarte rafinate ale fetei. Nu ii spuse nimic, ci o intoarse cu fata catre podea, trantind-o si ii dadu pantalonii kaki, rupti peste tot, jos lasand-o in nimic.
De aici urma iadul unui viol fara mila. Barbatul ii apuca picioarele lungi si suple, zgariind pielea catifelata cu degetele lui grosolane. El avea pantalonii verzi dati jos deja, si imediat cum vazu miezul ei, plin inca de urmele proaspete ale celuilalt soldat de dinaintea lui, zambetul ii lati trasaturile, facandu-l mai grotesc si mai respingator ca inainte, si se arunca asupra ei.
Fata nu urla. Era prea obosita si corpul si-l simtea greu. O durea! O durea atat de tare sa treaca zilnic prin asa ceva. O lacrima isi facu aparitia cand barbatul mai intra inca odata in e , lasand in urma samanta otravitoare ce putea sa o lase gravida. Dar parca lui putea sa-i pese mai putin.
Se ridica repede de pe ea si o scuipa, injurand-o cat de mult putu, inainte de a iesi din incapere, trantind usa dupa el.
Asa era in ficare zi de cand ajunsese aici. Guvernul American era plin de defecte si multe alte scursuri care ii otravisera si inselasera si ultima speranta, dar nu numai pe ea ci si pe ultimii oameni cinstiti ce mai existau in acel imperiu care domina,acum tot. De aceea se declarase razboi Europei. Anul 2309 se anunta a fi cel mai dezastruos an din istoria omenirii.
Ea? Ce facea ea colo? Poate asta se intreba toata lumea ... ei bine .. ea fusese una din comandantele care participasera in razboi de partea Frantei. Era o frantuzoaica extrem de frumoasa ... cu un par negru matasos si niste ochi ageri albastri, cu un corp suplu plin de curbe adorabile .. niste sani bine facuti si mari ce saltau la fiecare pas pe care il facea .... insa asta o adusese in aceasta inchisore oribila ... Celelalte institutii erau pline ochii de alti prisonieri, insa asta era singura care tinea femei .. Nu trebuia sa se afle acolo! Nu trebuia sa sufere asa! Insa toate se intamplasera atat de rapid ca mintea ei inca mai lucra la detaliile luptei..
' Se afla in mijlocul unui departament care ii cerea parerea la fiecare doua minute . Cu totii munceau febril sa opreasca proiectilele ce se indreptau catre baza lor ... Reusira ... intr-un sfarsit ..insa descoperira cu stupoare ca asta era doar o diversiune ... Robotii inamici intrara si ii prinsera fara mila .. armele lor nu functionau asupra scuturilor aproape indestructibile ... de atunci numai iadul venii ...doar fugise afara alaturi de cei pe care ii considerase prieteni .. insa...'
Stia ca avea aproximativ o saptamana de cand fusese aruncata in acea groapa cu sobolani... o saptamana in care incercase sa evadeze ... fusese batuta, maltratata in ultimul hal ... ranile inca nu se vindecasera ... inca sangerau .. insa .. acum doua zile ... isi adunase toate puterile si reusise sa il pocneasca pe cel care pazea usa si sa iasa ...nu facu ,insa , mai mult de 20 de metri in afara celulei ca fu prinsa. Si.. ca sa se asigure ca nu va mai pleca de acolo.. unul din soldatii ii taie tendoanele in doua ... la ambele picioare .. de atunci, numai amorteala si frisoanele ii aducea aminte de starea jalnica in care se afla .. asta si zilele cand sodatii in calduri se repezeau la ea ca si cum ar fi fost ultima picatura de apa in desert ... ce viata mizerabila



~~~~



Isi inchise ochii visand la ce a fost .. la viata pe care o avusese ... Somnul o fura incet, un somn zbuciumat pentru corpul ei obosit ... Dupa ce trecura greata si convulsiile ce le avea aproape la doua ore din cauza lipsei de hrana si apa si din cauza ranilor ce nu voiau cu nici un pret sa se inchida, reusi sa se culce.
Visurile o purtara in locurile unde isi petrecuse aproape toata viata. Pe front sau in taberele special amenajate pentru batalii . Era inca mica cand intrase pe mana soldatilor. Avea numai 16 ani insa mintea ei era mai antrenata decat cea a unui adult. Stia mai multe despre arme decat oricine altcineva.
Continua sa visese la bataliile in care participase. Batalii crancene cu un popor care voia neaparat puterea numai pentru el.
De pe la inceputul anilor 2280-2281, America incepuse sa isi spuna parerile! Cerea mai mult decat i se cuvenea si nimeni nu putea spune nu! Pana la urma rusii refuzara cerintele, si se revoltara din cauza lacomiei crescande pe care o dovedea SUA! Asta se intampla in anul 2300! Ce mai an!
SUA ataca fara mila Rusia cu forte ce nu puteau fi oprite. Tehnologia pe care americanii o creasera o intrecea pe cea a europenilor. Rusia cazu disgratioasa sub SUA! Nu se mai ridica! Si de ce ar fi facut-o? Ca sa fie tarata prin noroi, sa fie umilita? Ii fusese de ajuns rascoala care o adusese in acest hal: la mila americanilor. Era o rusine pentru poporul mandru al rusilor, dar nu mai aveau ce face.
Incet incet, americanii prinsera gustul razboiului si incepura sa lupte pentru autonomie totala asupra pamanturilor si asupra popoarelor ce inca ramasesera libere.
Urmatoarea care cazu fu Italia! Poporul acesta depindea, inca dinainte ca America sa isi extinda suvitele groase si veninoase de putere asupra Europei, de ea. Nu se opuse prea mult.
Tarile se unira pentru a opri ascensiunea la putere a acestei natiuni care crestea la fiecare secunda, zi de zi, insa toate incercarile se dovedira inutile. Franta lupt , Anglia lupta, Germania isi unii fortele cu cele doua tari, si tot asa, pana ce toata Europa se revolta impotriva Americii.
Pana in 2307 razboaiele erau micute, si nu apareau prea multi morti, insa SUA devenea nerabdatoare. Presedintele si Prim-ministrul facura mai multe anunturi publice spunand ca tarile nu vor avea de suferit, si revolutionarii nu vor fi sanctionati, insa nimeni nu crezu!
In 2309, iadul se dezlantui. America avansa cu o viteza uimitoare . Soldatii omorau chiar si oameni nevinovati . Strazile erau impanzite de cadavre in putrefactie , sangele colcaia si se afunda in solul ce capatase o culoare infecta . Mirosuri greoaie se ridicau de la orasele ce fusesera in calea soldatilor americani . Cladirile in ruine aratau numai dezastrul ce fusese acolo .
In 2309 Zircarda intrase pe frontul plin de raniti si morti . Se luptase ca totul sa fie bine , ca sa nu esueze , sa nu-si tradeze poporul . Insa...ceea ce vazu cand se aventura prin unul din orasele in paragina o ingrozi si scarbi in acelasi timp .
Lesuri in dezordine totala , haosul fiind singura lege ce functiona pe strazile pline de sangele inchegat al celor ce se luptasera pentru patria lor . Ici si colo cate un om isi facea aparitia . De cele mai multe ori , acel om era un copil . Fetele lor pamantii sau albe , supte , nu prezentau decat semnalmentele unor oameni bantuiti , secati de orice emotie . Oameni ce mai devreme sau mai tarziu vor deveni animale , doar pentru a supravietui in labirintul de razboaie ce apareau la tot pasul . Acei copii aratau mai mult ca niste adulti . Ochii intrati in orbine erau incetosati de dorinta de a scapa din mizerie , desi stiau foarte bine ca acest lucru va ramane doar un vis . Un cosmar intreg le va bantui viata , care putea sa se sfarseasca in orice moment .
Acei copii , inca de la varste fragede purtau arme legate de gat . Hainele lor , desi numai zdrente , erau patate de sangele pe care trebuisera sa-l verse pentru a mai trai inca o zi in catacombele,care se puteau darama in orice clipa, a orasului .
Ea doar ii privise , desi de la distanta , insa stiuse cu siguranta ca ei maraiau la vederea robotilor gigantici cu care armata franceza se dotase . Armele avansau de asemenea . Inainte un pistol cu laser putea sa faca un rau imens celor spre care se indrepta . Insa acum , acel pistol se putea crede ca e o jucarie . Arme mai mortale cauzatoare de dureri cumplite se dezvoltasera . Si doar pentru ce ?!
Aceasta intrebare ii zumzaia in cap in continuu .
De fiecare data cand trecea printr-un oras un total dezastru ii intampina privirea scrutatoare . Cu timpul deveni imuna la cadavrele si scenele ingrozitoare ce se derulau prin fara ochilor ei . Desi nu avea parinti , stia ca ea lupta pentru o cauza : Libertatea !
Secvente incetosate dintr-o lupta mai recenta se perindau in mintea ei innegurata !
In acea batalie , singurul om pe care il stia de cand era mica , singurul om pe care il iubea , o arunca in focul inamicului , o intentie criminala in miscarile corpului lui . Nu stia ce il apucase , insa ea supravietuise . Ii urlase ca o uraste si ca moartea ei nu va aduce decat bine !
-"Zircarda !" o alta persoana striga , tragand-o catre adapost . Viata o parasise .
Omul pe care il iubea acum o ura ! Acelasi sentiment hidos se nascu si in adancul sufletului ei . Privi de dupa mormanul de pietre catre care trageau americanii cu sete , cum prietenul ei , un tradator acum , pasii catre tancurile americane cerand rasplata pentru actiunile sale . O inselase pe ea ! Isi tradase poporul !
Zircarda nu mai stia ce sa creada !
-"Fiecare e pe cont propriu !" aceeasi persoana ii spuse inainte ca totul sa se faca negru in jurul ei .



Fata deschise ochii rosii , toropiti de somn si privi care peretele din fata ei . Zambi indurerata ! De ce o tradase tocmai pe ea ? Pentru bani ? Avere ? Faima ?
Nu avea de unde sa stie !
Incerca sa adoarma la loc insa chipul baiatului ii aparu in minte ! Ochii lui negrii , care nu se puteau citi , sclipira . Fata lui alba aproape ca straluci in mintea ei intunecata . Parul negru , alb pe alocuri , facut natural in tepi , ii umbrea trasaturile armonioase ale fetei . Putea foarte bine sa fie confundat cu o fata , insa genele scurte si zambetul de dezgust pe care il afisa aproape mai tot timpul , il deosebea atat de mult de restul . O cicatrice urata ii brazda obrazul drept .
Acesta era Wraith , baiatul pe care il placuse de cand era mica !
Isi tranti fruntea de podeaua jegoasa , si o noua zgarietura aparu ! Sangele picura pe nasul ei drept prelingandu-se de la rana ce se innegri aproape instantaneu . Inghiti in sec . Durerea o ajuta sa uite .
Inserca sa isi miste mainile , dar descoperi ca si ele erau legate in lanturi grele ce rodeau la pielea ei sensibila , deschizand rani peste rani . O mancarime ciudata ii cuprinsese pulpele picioarelor si cand se uita atent la ele vazu mai multe firicele de un lichid verde prelingandu-se pe ele .
-" Bun... poate toate se vor sfarsi , desi... as face orice sa evadez .. numai pentru a-l gasi pe nenorocitul ala !" vocea ei ragusita si aproape inumana rasuna incet in incaperea goala .
Isi umezii buzele reci si uscate si asculta pasii ce se auzeau pe coridor . Isi incorda muschii si rabda durerea din picioare si spate , ridicandu-se incet . Isi acoperi un pic goliciunea si privi cu ura catre usa .
Simti cum aceeasi mancarime ciudata ii cuprinse si spatele unde urmele de bici ii acopereau pielea fina .
Fisese biciuita pentru a spune unde isi avea Franta baza secreta . Insa ea indurase ! Multe alte torturi se experimentasera pe ea . Si indurase !
Avea un fel de groaza cand vedea un pat acoperit cu catuse si cearsafuri patate de diferite substante . Aceeasi groaza amestecata cu dezgust o avea si fata de barbati . Aceeasi barbati ce profitasera de corpul ei pentru nevoile lor . Aceeasi barbati care o inselasera , umilisera , maltratasera , care o tineau fara pic de apa si hrana numai ca ea sa ceara , sa se roage de ei . Insa nu o va face nicíodata ! era mai mandra decat toate tipele care erau in acea inchisoare uitata de Dumnezeu !
Marai cand o umbra lunga aparu sub usa ei !Ce urma sa mai pateasca acum? Nu patimise suficient ?
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#2
ooc : Mai pun doua capitole, si sper ca veti avea bunatatea sa le si commentati :) daca nu, ei bine, mai pun doua si inca doua si inca doua pana cand o sa va decideti sa mai postati :)


cap4...


Privi, un soi de teroare citindu-i-se in ochi, catre usa metalica. Privi cum umbra se mareste, cum soaptele cresc catre un nivel de conversatie care se putea usor auzi. Din cauza ranilor nu se putu ridica ca sa priveasca spre gratiile care ii puteau inca oferi cateva indicii asupra strainul ce se afla de partea cealalta a usii. Isi inclesta pumnii cu speranta ca, oricine ar fi, o sa o lase in pace! Suferise si asa prea mult pentru ceea ce, in genere, nu facuse. Tehnic vorbind nu participase in batalii corp la corp decat foarte putine, si totdeauna iesise victorioasa. Era un tintas remarcabil, insa prefera sa nu aiba pe constiinta prea multi morti. Nu de alta dar fiecare om caruia ii lua viata, in persoana, cu mainile goale, se intiparea in memoria ei si asa bantuita de numeroasele decese ce fusese obligata, ca un simplu copil cu abilitati extraordinare, sa le urmareasca. Putea sa jure ca noaptea inca mai auzea tipetele de agonie pe care cei impuscati sau mutilati de vii le scoteau alaturi de horcaiturile ingretosante care se auzeau cand mureau. Era si asa prea mult!
Isi concentra ce mai ramasese din puterea ei asupra usii, pregatindu-se sa sara asupra celui care voia sa se foloseasca inca odata de ea! Acesti imbecili in calduri intrecusera orice limite! Nu voia sa mai petreaca nici macar un minut in acea celula mizerabila, inconjurata de niste animale. Se decise sa profite de orice ocazie care i se oferea.
Inghiti in sec! Mai bine moarta decat sa suporte atat de multe jigniri!
Usa se deschise cu un scartait lugubru! Cineva din apropierea celulei ei se decisese sa scoata niste strigate de disperare ce treceau rapid in gemete de durere! Cine stie ce suflet nenorocit se zbatea intre viata si moarte in acele catacombe infecte, pline de scursuri.
Privirea ei se schimba in una curioasa cand o lumina mai puternica decat cea cu care era ea obisnuita, ii lovi ochii. Pentru o secunda, lacrima, clipind cat de des putu pentru a vedea misteriosul personaj ce intra pentru o vizita. Ceea ce vazu cand reusi, pana la urma, sa se obisnuiasca cu lumina o uimi oleaca.
Un tanar domn, imbracat la costum negru impecabil, se uita intrigat la fata de pe podea. Privirile lor se ciocnira!
Tanara il masura din cap pana in picioare pe cel care se uita exact la fel la ea.
Baiatul era mai mare ca ea ... cam cu 3 ani . Dupa expresia care o afisa, nu putea sa aiba mai mult de 26 -27 de ani. Parul rosu cu suvite negre stralucea oarecum fiind ridicat pe margini. Ochii lui erau incruntati momentan la vederea starii jalnice in care se afla prizoniera. Cu toate astea, insa, Zircarda putu sa vada culoarea ochilor lui. Erau de un verde scaparator, asemanator cu cel al pisicilor. Gura lui era de asemenea foarte atragatoare, chit ca era strambata intr-un fel de zambet batjocoritor, dezgustat.
Daca Zircarda n-ar fi fost asa de ..scarbita de prezenta unui barbat in apropierea ei, ar fi putu vedea toate celelalte lucruri incredibil de bine armonizate pe care le prezenta tanarul. Arata mai bine chiar si decat Wraith. Isi intoarse capul intr-un final, privind catre picioarele ei goale.
Se facu ca nu aude cand tanarul se apropie de ea. Acum nu era timpul sa incerce sa fuga. Deja vazuse numeroasele chipuri ale soldatilor de dupa usa care statea larg deschisa.
Se chinui sa se indeparteze de el, cand acesta ingenunche langa ea, avand grija ca pantalonii lui negri sa nu atinga podeaua ce emana un miros ingrozitor si greu de suportat.
- "Biata fiinta ! " sopti cu un accent american, care o facu pe Zircarda sa tresara. Parul de la ceafa i se ridica si isi intoarse capul instantaneu spre cel care vorbise.
Baiatul dadu sa ii mangaie obrazul, insa ea sasai amenintator, dandu-se inapoi si mai mult. Putea sa suporte orice, numai mila unui caine de american nu! Din cauza acestor nemernici ea ajunsese in acest hal!
El se ridica inchizand ochii si intorcandu-se pe calcaie. Se indeparta de fiinta ce isi luase o pozitie de covrigel, incercand sa blocheze orice activitate care se desfasura in jurul ei. Insa cuvintele care urmara, susurand din gura barbatului o facura sa tresara din nou.
- "Luati-o de aici si urmati-ma !"
Doua dintre matahalele care pazeau usa, o insfacara, facandu-se ca nu aud maraiturile de durere care iesira din gatlejul ei.
O trasera afara pe holul ingust, urmand tanarul care pasii fara sa se uite in stanga si in dreapta.
Maini albe sau negre se vedeau iesind pe la zabrele, intinzandu-se catre el. Maini slabe, pline de zgarieturi adanci, si de urme ale sangelui inchegat care se scurgea inca, ca o gelatina gretoasa, de pe degetele lungi, a caror unghii erau taiate din carne, sau chiar smulse. Pielea aceea atat de mutilata de vreme si sfortari inutile de a scapa nu mai parea deloc atragatoare sau umana.
O taraira, lasandu-i picioarele ranite sa se loveasca de toate iesiturile din sol.
-"Ridicati-o !" veni vocea aproape poruncitoare a tanarului.
Cu un soi de marait gutural greu de auzit, una din garzi o ridica. O puse pe umarul lui mare si merse teleghidat alaturi de companionul sau. Se parea ca nu erau multumiti ca una din jucariile lor urma sa ii paraseasca.
Fata insa nu dadea doi lei pe cel care o scotea de acolo. Il vedea si pe el ca pe orice alt barbat cu care avusese nefericita coincidenta sa se intalneasca. Era exacta la fel! Urma sa profite de ea! Sa o bata! Si apoi sa o arunce ca pe un bun folosit, sau sa o dea inapoi pe mana soldatilor care o prinsesera.
Intr-un sfarsit ajunsera din nou afara. Un cer negru plana deasupra capetelor lor. O nava alba de dimensiuni destul de mari, functionand pe perne de aer, se salta usor de la sol cu un zumzait monoton.
Flitter-ul probabil ca apartinea lui, insa modelul ciudat de pe front o deruta un pic pe Zircarda. Nu stia unde mai vazuse acel simbol dar stia ca va avea mult de furca pana sa poata scapa din mainile lui.
Ochii i se marira un pic cand tanarul le facu semn gorilelor sa o duca in nava si sa o aseze pe una din pernele mari din spate.
Barbatii o aruncara ,fara sa le pese de consecinte, pe jos chiar langa locul specificat si plecara de langa nava, retragandu-se in pesterile din care venisera. Ochii lor mici, infundati in orbitele impungite de bautura si fum de tigara, urmarira cu ura profunda pe cel care acum tropaia relaxat pe trapa lasata a flitter-ului. Parea niste animale salbatice, niste creaturi care nu suportasera niciodata oprimarea unui stapan. Pupilele lor dilatate, cu slipiri amenintatoare de un rosu inchis, parca incercau sa analizeze situatia de fata, iar creierele lor intoxicate : sa analizeze totul si sa descopere o bresa in tot acest amalgam de intamplari neprevazute.
Insa nimanui nu ii pasa de planurile lor subrede, mai ales ca ei se retrageau mereu in intuneric!
Un oftat usor o facu sa priceapa ca tanarul se afla langa ea, insa nu ii permise sa o atinga. Se misca taras spre perna si isi odihni capul ce pulsa de o migrena ingrozitoare.
-"Nu pot sa cred ca au avut tupeul sa se comporte asa !" spuse cazual barbatul, luandu-si un loc in fata ei. Ii oferi un zambet mai bland, insa fata continua sa se uite la el ca si cum ar fi fost un vierme. Privirea ei deveni rece, fioroasa chiar, dupa ce cuvintele lui ramasera suspendate in aer pentru o vreme.
Nu ii raspunse. Isi intoarse capul pe o parte si privi pe fereastra micuta din dreapta. Era noapte! Atat isi putea da seama.
Un fosnet usor o facu sa se incordeze, si un fel de sasait ii parasi gatlejul uscat.
-"Nu-ti fac nici un rau! ... Am aflat de trecutul tau chiar de la guvernul pe care il urasti atat de mult! Ei m-au trimis sa te iau de acolo! Nu meritai sa fii inchisa la un loc cu toate taraturile de femei americane!" ii sopti incercand sa stearga cumva anxietatea si stresul ce se puteau citii pe fata plina de murdarie a tinerei.
Mai statu un pic privind-o. Se ridica la fel de incet si pasi catre un mic dulapior aflat in dreapta lui. Lua din sertar un fel de camera si merse inapoi spre Zircarda.
O ridica, sprijinind-o de pieptul lui chiar daca fata se opuse, si porni camera. Un barbat cu par carunt aparu pe ecran, alaturi de un brunet cam de varsta ei. Vocea care rasuna avea un accent francez care ii atrase atentia.
-" Zircarda ... Daca primesti acest mesaj inseamna ca cel care a fost trimis sa te ia a reusit fara prea mare greutate ... din pacate am vesti proaste ... Franta a pierdut razboiul odata cu capturarea ta! Mi-as dori sa iti pot spune detaliile despre acest incident insa in momentul de fata nu pot face prea multe ! -tusi scurt uitandu-se la cel care il insotea, apoi isi muta privirea spre camera, de parca ii era greu sa continue- Te-as ruga ca, daca inima te mai lasa sa faci un sacrifiu si trupul tau mai poate suporta inca o umilinta -facu iarasi o pauza destul de mare- sa -se uita aproape inciudat undeva dincolo de camera si cu un oftat usor isi urma discursul- asculti de cel care ti-a devenit un fel de stapan ... Imi pare rau, dar n-am avut incotro! erai ori tu ori fiica mea !" vocea suna impasiva, apatica, detasata de tot ceea ce spusese mai devreme, o insulta ascunsa vibrand adanc in cuvintele spuse fara rost, catre un public inexistent, in timp ce o furie oarba puse stapanire pe trupul ei.
Dupa tot ce indurase! Dupa tot ce patimise slujindu-si poporul mult iubit! Era aruncata ,ca o carpa; un fel de sclava la mila acestui ... acestui ... american?
Trupul ii intra din nou in convulsii, iar tanarul arunca camera cat colo pentru a o face sa se opreasca ingrijorarea citindu-se clar pe fata lui chipesa. Starea fetei il afectase profund, iar frumuseteai ei il prinsese ca intr-o vraja. Nu voia sa stie ca avea dureri, desi nici el nu intelegea de ce ii pasa atat de mult! Tehnic, ea era inamica lui, insa stia ca nu putea sa nu ii pese de ea!
-"Dupa toate cate s-au intamplat ... atat a reusit sa imi zica? sa se scuze? .... 'erai ori tu ori fiica mea ' ?.." reusi sa spuna intr-un final, gatuita de lacrimi si de furia ce ii cuprinsese corpul.
Baiatul nu stia ce sa spuna. O tinu aproape o vreme, pana ce ea se dezmetici si il impinse cat de departe putu de trupul ei, frecand locurile unde pielea lui intrase in contact cu a ei, de parca ar fi vrut sa o rupa. Urme rosii aproape sangerii ii aparura pe piele, in timp ce el privi stupefiat cum ea se retrage intr-un colt.
Isi imbratisa genunchii si isi lasa capul sa cada pe ei, un oftat adanc razbatand de dupa buzele ei. Era prea obosita ca sa se intrebe ce va aduce ziua de maine. Prea suparata sa se gandeasca la altceva decat la tradarea din partea tarii. Ea crezuse ca atat ii va ramane! Numai tara nu o mai inselase, insa se parea ca nu avusese dreptul sa spere la acest lucru. Pana la urma tara era condusa de oameni!
Chiar inainte sa adoarma, simtii corpul aproape fierbinte in comparatie cu al ei al 'salvatorului '. Si vocea lui veni ca un val cald asupra mintii ei obosite.
-"Sa stii ca nu sunt un om asa rau! ... in plus Zircarda ... stiu ce s-a intamplat cu tine .. stiu totul! Si .... as vrea ca tu sa uiti durerea, si sa te simti bine cat timp vei fi cu mine! apropo ... numele meu e Rhys ! " ii sopti ultima parte.
-"Sa uit?" ingaima tanara . "Nu pot ... si poate .. iti voi .. spune .. de ..-ce !" ii raspunse, inainte sa adoarma, cazand cu capul inainte pe umarul lui.
Nu avu vise, dar oare chiar va fi bine? promisiunile lui nu vor fi unele desarte? Nu o va insela cum facusera si ceilalti ? ii venea greu sa creada ! Insa somnul o furase cu mult inainte ca raspunsurile, macar vagi in privinta acestor intrebari, sa se formeze in mintea ei!
Pentru prima data in cateva luni bune putea dormi pe ceva moale, iar pielea ei atat de iritata si insangerata se putea lipi de ceva care nu i-ar fi creat discomforturi mai tarziu. Pentru prima data in cativa ani buni simtea ca se putea increde macar pentru o secunda in cineva. Desi sentimentul era doar o nalucire pentru ea in acest moment, un soi de iluzie a inimii ei maltratate si in descompunere fireasca, stia cumva ca nu se insela in privinta lui.
Vocea lui, gesturile, ii aminteau de ceva regal, insa .... Nimic nu avea sa stearga durerea si umilintele suportate. Nimic nu o va face sa revina la ce fusese candva. Poate ca va depasi oarecum momentul, insa nimic nu era sigur.
Voia sa.... voia ceva, ceva ce inima ei cerea fara sa se gandeasca la consecinte, insa nu putea pricepe ce. Nu putea prinde exact cerinta, insa nici nu se chinuia.
Voia sa prelungeasca agonia aceasta dulce!
Macar pentru cateva secunde!



~~~~~~~~~~~~
O zdruncinatura o trezi, desi putea sa jure ca nu dormise mai mult decat cateva minute. Se parea ca flitter-ul aterizase undeva! Nu indrazni sa se uite. Inca credea ca totul e un vis! ca patria pe care o slujise inca credea in ea!
Insa mintea ei se incapatana sa o lase sa spere! Constiinta ii zumzaia in continuu!
Pana la urma isi ridica capul sa priveasca afara. Se lupta cu lacrimile de stres si ura ce amenintau sa cada fara mila, sa-i pateze din nou obrajii.
Trebuia sa uite cumva ca ea se luptase cu armate inregi, ca luptase pentru o tara, un scop in care crezuse cu strasnicie si caruia i se dedicase in intregime, ca la sfarsit sa piarda tot! Pierdu-se tot, absolut tot. Inima voia sa dea vina pe Wraith, insa logica o opri. Vorbele celui care o salvase din focurile americanilor inca mai vibrau in mintea ei. 'Fiecare e pe cont propriu '
Poate ca Wraith o lasase pe ea balta pentru a salva milioane de alti oameni! Dar atunci.. de ce se dusese sa ceara rasplata?
Nu mai stia ce sa creada. Cu siguranta nu va ramane sa afle! Daca destinul ei era sa lupte de una singura pentru a infrange un intreg popor, atunci o va face. Chit ca asta o va omora !
O alta zdruncinatura ii provoca o durere cumplita la picioare. Se parea ca erau indoite sub corpul ei pulsand. Pe langa asta o ustura spatele, si simtea efectiv cum pielea se desprinde din locul ei.
Gemu usor lasandu-se pe burta cu speranta ca asta nu o va afecta foarte tare, iar durerea se va mai domoli. Se parea ca in sfarsit avea dreptate.
Inchise ochii, asteptand ca in orice clipa totul sa se sfarseasca pentru ea. Ca totul era un vis. Chipesul barbat care o salvase nu era decat o plasmuire a imaginatiei ei. ca inca se afla in acea celula din roca neagra, cu un strat de pamant soios drept pat, fara apa sau mancare.
-" Zircarda esti bine ?" o voce ingrijorata o trezi din reveria in care se afundase pentru a scapa de cosmarul in care fostul ei iubit o aruncase fara mila sau regrete.
Nu ii raspunse. Nu voia sa vorbeasca cu el. Se astepta ca in orice moment el sa o plesneasca pentru sasaiturile care le arunca. Ii infrunta privirea calda si ingrijorata, cu una rece si fara sentimente de compasiune, care ar fi putut trada cat de slaba se simtea in momentul de fata. In ochii ei se puteau vedea clar corpurile ce cadeau secerate, caci acest film se derula in mintea ei. Oamenii se aruncau la pamant in fata ochilor ei, cu rani brazdandu-le pielea, gauri negre din care galgaia sangele fierbinte deschizandu-se ca niste guri infometate gata sa prinda tot. Oasele ieseau prin pielea innegrita; cutiile toracice se surpasera intr-un mod atat de grotesc incat pareau a fi niste mutanti oribili care scapasera cine stie de unde. Multi nici nu mai respirau cand, cu un buf! sec atingeau pamantul.
Tipetele lor acoperira pentru moment cuvintele spuse de Rhys. Pupilele fetei se dilatara si ea se pierdu in negura subconstientului ei. Uita de realitate.
Se facea ca era intr-un ring. Il stia atat de bine.
In fata ei, un soldat imbracat in haine militare americane se zbatea sa scape din stransoarea mainilor ce il tineau pe loc. Nu ca i-ar fi fost frica. Se vedea clar ca o sfida din priviri, si ca isi astepta moartea in orice clipa, insa ce zbiera o facu pe Zircarda sa pufneasca in ras. Se parea ca tipul nu voia sa lupte cu o femeie. Era sub demnitatea lui.
Zircarda inainta catre cel care se credea deasupra ei. Ce greseala fatala! Era cea mai mandra luptatoare, rapida si mortala, neinfricata si cu sange inghetat in vene, un soldat care nu stia ce e aia moarte sau infrangere. O femeie mai puternica decat oricare soldat din tabara aceea sau chiar din razboi, un strateg ne-mai-intalnit, apropiidu-se foarte tare de perfectiune!
Barbatul nici nu apuca sa miste, ca si simti bocancul ei pe fata lui. O zgarietura urata ii acoperi obrazul, care se umfla si se inrosi serios aproape imediat, sangele adunandu-se sub piele. Fata auzi clar injuraturile lui, iar mana ei ca o gheara de fier se inclesta in jurul gulerului lui. Trase cu putere aruncandu-l in spate ei, insa el nu atinse podeaua. Nu ca asta ar fi fost intentia. In fundal se auzea aclamatiile francezilor.
Zircarda zambi malitios, provocandu-si adversarul intr-un joc psihologic pe care oricum avea sa il castige. Omul nu isi muta privirea din a ei. Insa incet incet simti ca pierde controlul supra corpului lui. Privirea goala si rece a fetei il purta inapoi catre campurile innegrite a taberei lui; la corpurile in descompunere a partenerilor ce murisera pe front, langa el. Nu putu sa mai indure!
Se arunca in genunchi, tinandu-si capul in maini. Zircarda auzi clar : scuze jalnice la adresa unui personaj necunoscut ei. Acest barbat isi cerea scuze de la ... fratele lui ? se pare ca nenorocitul fusese salvat de ultima ruda in viata. Fratele lui isi riscase viata pentru a-l scapa de o moarte ingrozitoare. In schimb el fusese prins si mutilat sub ochii fratioarului lui, chiar pe campul de lupta.
Zircarda pufni dezaprobator, insa nu continua lupta. Barbatul din fata ei era doar un copil. Poate de asta ii si spusesera sa se lupte cu el, numai ca sa aiba parte de o moarte usoara si poate blanda, daca ea se indura de el.
Soldatul se uita in sus la ea, dar nu ii vazu decat spatele. Atunci aplica cel mai vechi siretlic din lume. Se arunca asupra ei, insa Zircarda para usor.
-"Am crezut ca tie chiar iti parea rau de moartea fratelui tau !" sopti ea, scuturandu-si capul dezaprobator.
-" Mi-ar fi pasat daca nu eu as fi fost cel care l-a aruncat pe idiot in fata inamicului !" rase sinistru baiatul.
Zircarda nu raspunse comentariului. Un alt atac furios din partea lui, o facu sa sara in sus si sa aterizeze lin pe unul din stalpii ce sustinea ringul. Nu putea inca sa creada ca acest copil, care la prima vedere parea asa inocent era defapt un monstru in devenire. Un zambet amar i se contura pe buze. Isi ridica privirea si se uita transfixiata catre cel care dadea sa o atace din nou. Sari in aer si isi infunda papucul in pieptul moale a baiatului, violent si cu o forta nebanuita in corpul ei atat de plapand si micut, armonios construit.
Greutatea ei zdrobi osul, sternul rupandu-se in bucati .
Il vazu cazand la podea, incercand cu disperare sa respire. De data asta il lovi fara mila. Ii rupse coastele, simtind cum pielea se crapa de fiecare data cand talpa zgrunturoasa o atingea. Vazu sangele tasnind din gura pe jumate deschisa, si cum un tipat ii parasi buzele livide, un zambet de agonie pe sfarsite, un tipat de durere sugrumat de lipsa de aer. Lumina din ochii lui pieri cand lama de o avea ascunsa in varful bocancului se infipse in plamanul lui, rupand si o artera in drumul ei mortal.
Asta era lumea din care ea venise. ' Kill or be killed ' asta era legea dupa care se guvernau toate.

Un fosnet usor o facu sa deschida un ochi. Ceea ce vazu in jurul ei o uimi. Un pat alb si moale se afla sub ea. Hainele jegoase ii parasisera trupul. In schimb, goliciunea ei o facu sa roseasca. Trase patura moale peste trupul ei pansat. Cat de mult oare cazuse in acea stare de vis ?
Se pare ca Rhys avusese timp sa o si spele, caci nu se mai simtea atat de mudara. Se uita in jurul ei, dupa ce isi sprijini spatele de una din perne.
Peretii inalti erau decorati cu flori marunte, albe, pe un fundal rosu, care te calma. O fereastra larga, ogivala, se afla in dreaptea ei, usa fiind la cativa metri buni de patul imens in care se afla. Doua noptiere stateau de paza in dreapta si in stanga ei. Un dulap imens, plin cu carti, si un sifonier stateau sprijiniti de peretele din stanga ei. Tot in stanga o alta usa, glisanta, isi facea aparitia, lucind vag in lumina din camera. Toata camera era decorata in stil vechi .. francez ? asta o uimi la culme pe fata. Daca tipul era american, de ce, in numele lui Dumnezeu, decorase o intreaga incapere in stil vechi francez?
Uimirea i se sterse rapid de pe fata, cand usa cea mare din lemn se dechise usor. Nu era impinsa de nimeni. Se parea ca aparentele inseala. Dar nu asta se intampla tot timpul?
Ochii ei se pironira asupra coridorului lung care se dezvalui privirilor ei. Un coridor luminat foarte putin. Se pare ca afara inca era noapte, caci lumina nu patrundea prin jaluzelele metalice de la geam.
Rhys aparu, intr-un sfarsit. Ii zambi mieros tinerei, care isi intoarse capul.
-"Imi pare rau ca a trebuit sa te dezbrac si sa te las asa .. insa starea ta m-a ingrijorat ... sper ca nu te-ai suparat !" ii spuse, ochii lui ramanand blocati pe ai ei.
Nu ii raspunse. De ce oare nu voia sa ii raspunda? asta se tot intreba tanarul domn.
-"Cine esti defapt ? Sustii ca ma cunosti, cand defapt nu stii nimic despre mine! ... Sustii ca vrei sa ma ajuti, insa eu nu pot avea incredere intr-un om care nu mi-a spus nimic despre el!" vocea ei joasa, sufocata de lipsa de apa de-a-lungul saptamanii, il facu sa tresara involuntar.
-" Dar... ce ai vrea sa stii despre mine ?" intreba el, dupa ce analiza toate intelesurile pe care cuvintele rostite de ea le puteau avea.
Fata se uita la el, durerea acoperindu-i trasaturile armonioase ale fetei. Doar nu se astepta ca ea sa il si intrebe acum nu? O durea sa deschida gura si sa isi forteze aerul afara din plamani pentru a rosti cateva cuvinte care si asa poate ca nu vor primi raspuns niciodata. Desi ei parea gata sa ii zaspunda, ea nu intelegea de ce ar face-o?! Pentru ca ea ii ceruse acest lucru? Dar ce era ea pentru el?
Isi scutura usor capul, constiinta si intrebarile potolindu-se lasand-o sa asculte ce avea el de spus.
-" Nu iti pot da toate detalii, caci nici eu nu le stiu pe ale tale ... insa .. dupa cum ti-am spus, numele meu e Rhys! Rhys Thunder! Sunt directorul NASA si directorul a mai multor institutii secrete, care ajuta la dezvoltarea armamentului pentru SUA! sunt fiul cel mic al presedintelui Statelor Unite ale Americii, si unul din comandantii care au grija de flota navala a armatei !" spuse cu jumatate de ton, venind mai aproape si facand un fel de salut militaresc cand picioarele lui atinsera marginea patului.
Un zambet strengar ii flutura pe buze, in timp pe Zircarda zambi un pic. Daca ii spunea toate aceste lucruri atat de direct fara sa minta insemna ca ea nu va parasi aceasta casa prea usor, sau chiar niciodata. Atunci o lovi. Poate ca si el voia sa afle unde se afla baza secrete a Frantei. Desi razboiul era pierdut, acea baza nu putea fi gasita fara ajutorul ei.
-" Hm ... cred ca stii anumite detalii ce au fost trecute in dosare de-a-lungul anilor in care am slujit ca un fel de sclava pentru acei nerecunoscatori de francezi .. Numele meu e Zircarda Black Antoinette .. poate ultima din aceasta familie! Am fost comandantul sef a fortelor navale si aeriene pentru armata Frantei. Am luptat pentru o cauza ce acum pare imposibila ! Vrei mai mult ?" intreba badjocoritor.
Se intoarse pe o parte, evitand privirea tanarului .
Simti cum patul se lasa acolo unde, acum un minut Rhys era in picioare, foarte aproape de ea. Ii simti mana calda pe umarul ei fin si tresari scarbita, mutandu-se cat mai departe de el.
-"Chiar te deranjeaza prezenta mea atat de tare ? Ti-am facut atat de mult rau incat vrei sa ma urasti sau sa ma eviti pentru asta si pe mine care nu iti vreau decat binele ?" intreba dar nu astepta raspuns.
Nu stia ce il apucase. Nu voia sa o sperie. Nu stia exact ce ii facusera acei soldati, insa ranile stateau drept marturie. Se arunca asupra ei, buzele lor chiocnindu-se intr-un sarut renegat de una din partile implicate in acel joc al seductiei. Asta era pentru el. Un joc de seductie castigat de catre frumoasa fata ce acum incerca cu disperare, teroarea citidu-i-se in priviri, sa il impinga de pe ea.
Anumite rani se deschisera si sangele incepu din nou sa curga, murdarind cearsaful .
Pana la urma Rhys isi dadu seama ca ceea ce facea nu era bine. Sari de pe pat ca si cum ar fi fost electrocutat uitandu-se speriat, rosu tot in obraji, la fata care gafaia pe pat. Lacrimi amare i se prelingeau incet pe chipul frumos picurand de pe barbia ei pe patura, udand-o.
- " Iarta-ma ... nu stiu ce-..." incerca sa se scuze insa privirea aruncata de tanara il reduse la tacere instantaneu.
-"Esti ca toti ceilalti .. pentru o secunda , chiar am crezut ca am sa pot uita prin ce am trecut ... insa acum vreau si mai tare sa plec de aici !" aproape ca zbiera fata, zguduita de plans .
Ii intoarse spatele aruncandu-se pe perne. Rhys pleca din camera, cat putu de repede. Stia ca gresise, insa nu stia daca si data viitoare putea sa se opreasca. Voia sa o faca sa inteleaga ca ii voia numai binele ,insa .. se pare ca stricase totul.
Ofta dezamagit de propriul comportament si se duse in living, muscandu-si limba pentru a opri un soi de strigat de frustrare. Cei drept nici ea nu era prea cooperanta! La ce se asteptase ?
Da oare a cui era vina defapt? A lui pentru ca nu se putuse opri din a o saruta, desi stia ca ceea ce facea era rau? Sau al ei pentru ca il vrajise fara sa vrea, iar acum il alunga atat de rece?
Voia sa dea vina pe ea, pentru ca nu putea pricepe situatia altfel... Voia sa creada ca ea era de vina... Desi stia ca numai el gresise...
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#3
Citisem primele doua capitole , dar nu am postat , lucru pe il fac insa acum .

Per total poveste este foarte interesanta , mai ales pentru ca se bazeaza pe intamplari din viitor . Intreaga poveste imi pare bine construita .Totusi totul pare atat de intunecat , prea trist .
Cat de mult a putut suferi , dupa ce citisem primul capitol am ramas stupefiata .
M-a surprins numele fetei , unul destul de ciudat si neobisnuit . , la fel si numele celorlate personaje. Intreaga viata a ei a fost trista , dar prin modul in care ai relatat acel viol , ai dezvaluit intreaga ei suferinta . Rhys pare ca vrea sa o ajute , dar mai mult atras de ea . Un singur lucru nu am inteles , cum a ajuns sa afle de existenta ei si de ce a salvat-o , dar cred va voi mai multe raspunsuri in urmatoarele capitole .
Modul , stilul tau de a scrie este placut , descriere predomina si ai vocabular complex. Regret daca nu te pot ajuta sa iti imbunatatesti stilul , dar mie personal imi place .
Ai avut cateva greseli de tastare pe care nu o stau sa le exemplific pentru ca erau minore .
As avea o mica nelamurire , daca am inteles bine flitter-ul este o nava? Cam atat!

#4
Multumesc [b]Neight[/i] pentru cuvintele tale. Da ai inteles bine: flitter-ul e o nava, care se aseamana intr-un fel cu limuzinele noastre, in sensul ca e un soi de limuzina.
Sper ca vei urmari evoluatia acestei povesti in continuare. ^^


cap 5 si 6


Trei saptamani trecura decand frumoasa luptatoare se afla in casa sa , insa parca nici nu era acolo . Stia ca ranile externe se vindecasera de mult , insa nu intelegea de ce Zircarda nu voia cu nici un pret sa iasa din camera! Incercase de nenumarate ori sa vorbeasca cu ea , insa de fiecare data primise niste priviri reci , sau strambaturi la cuvintele care le scotea . Dar nimic mai mult . La un moment dat , chiar se apropiase de patul ei , pentru a o vedea mai bine , cel putin asta credea el . Nu observase cat de ciudat i se miscase corpul ,insa expresia de teroare si dezgust a fetei , il facuse deja sa se opreasca . Un sasait ciudat ii scapase frumoasei , iar ochii mariti din cauza apropierii lui neasteptate il adusera la realitate . Poate ca ranile fizice se vindecasera , insa cele sufletesti inca sangerau .
Asta se intamplase saptamana trecuta . Sase zile trecusera decand , nu mai trecuse pe la cea care ii capturase inima , iar asta il ranea extrem de mult . Rhys se tranti extenuat pe una din canapelele pufoase aflate in living , si isi pironi ochii asupra tavanului. Nu voia sa o raneasca mai mult decat era ! Inchise ochii rosii din cauza nesomnului, si ofta adanc .
-" Hmpf .. doar atat stiti voi sa faceti ? Barbatii in general ... daca fata va refuza , va ascundeti si oftati plangandu-va de mila .. pardon ... exista si partea cealalta ... va lasati condusi de acel instinct animalic care m-am adus in acea stare si sariti asupra fetei !" o voce joasa si rece , aproape glaciara , il scoase din reverie .
Rhys isi intoarse capul spre usa de mahon , urmarind miscarile ondulatorii ale fetei . Zircarda in sfarsit se decisese sa iasa din camera , si..pasea catre el ? Se parea ca voia sa isi invinga teama , folosindu-se de el !
Inghiti in sec . Halatul alb pe care il purta ea , statea prea decoltat ,iar asta ii oferea o priveliste ,dureroasa in partea de jos a corpului lui . Isi scutura un pic capul , si se intoarse din nou la a privi tavanul , insa acum acest lucru i se parea aproape imposibil . O mana calda ,tremuranda , i se puse pe obraz , insa el nu tresari , desi acesta fusese primul impuls . Isi inchise ochii ,decis fiind , doar sa o asculte , daca ea voia sa vorbeasca .
' Pielea ei e asa fina ... stai ... la ce naiba ma gandesc ? pana acum ba m-a ingnorat , ba m-a alungat din propria mea camera ! ' isi musca tanarul limba , continuand sa ignore persoana de langa el .
Zircarda pe de alta parte , zambea pisiceste . Ii placea sa vada ca are acest efect asupra lui , iar pantalonii lui umflati intre picioare , ii dovedeau acest lucru de fiecare data cand ochii ei se aventurau in acea parte . Trebuia sa fie dreapta cu amandoi . El fusese primul barbat care ii oferise bunatate , de cand se stia . Insa acest lucru tot o facea sa tremure un pic , din cauza micsorarii distantei dintre ei . Isi musca un pic buza de jos , simtind cum sangele ii umple gura . Imagini dezgustatoare ii apareau in minte .
Acei barbati care nu voiau altceva decat sa se folosesca de trupul ei . Mainile unsuroase care se perindau pe coapsele ei , lasand urme rosii in drumul lor . Privirile ciudate care parca o inghiteau . Si multe alte lucruri ce iti faceau pielea buburuza !
Isi scutura un pic capul , pletele ei lungi alunecandu-i pe sanii modest acoperiti . Fiind o luptatoare voia sa vada daca , dupa tot acest timp petrecut in singuratate, vindecandu-si ranile , chiar ajutase la ceva . Voia sa scape de acea stare de discomfort la vederea unui barbat . Nu crezuse ca se va folosi tocmai de Rhys pentru acest lucru , insa el era singurul barbat care il avea in preajma . Incercase sa uite faptul ca , atunci cand ochii lui se pironeau in ai ei , stomacul ei devenea gol sau avea fluturasi .
Isi musca din nou buza de jos , doar pentru a se concentra la tanarul din fata ei . Un zambet ciudat ii flutura pe buze . Voia sa o ignore ! Mare greseala ! Nimeni nu o ignora pe Zircarda !
Se lasa pe canapea cu unul din genunchi intre picioarele lui . Se apleca un pic , urmarind cum fata tanarului se schimba la fiecare secunda . Asta ii dadea o anumita satisfactie . Capul ei se apleca spre fata lui , si simti cum baiatul inhaleaza brusc cand mana ei dreapta ii atinse pieptul prin camasa descheiata .
Se apleca cat de mult putu si statu asa mai multe minute , mangaind in cercuri perfecte pielea de sub degetele ei . Auzi clar cum ritmul cardiac a baiatului accelereaza , si atunci se apleca si mai mult .
Inainte ca buzele ei sa le atinga pe ale lui , Rhys deschise ochii brusc si o impinse de pe el . Era mai mult decat o tortura ceea ce ii facea , dar nu putea sa stea si sa astepte urmatoarea miscare . Il durea sa stie ca ea se folosea de el , si ca nu simtea nimic pentru persoana lui . Nici nu isi auzi numele strigat de catre fata , ci pleca furtunos din camera , catre baie incuindu-se inauntru .
-" Am crezut ca iti va placea ce aveam de gand sa iti fac ! " vocea ei , acum mai aspra rasuna de la usa in timp ce el isi stropi cu apa rece fata imbujorata .
-"Nu stiu exact ce ti-au facut acei oameni , insa nu cred ca tu erai asa inainte !" veni raspunsul lui .
Zircarda inlemni langa usa alba a bai .
-" Vrei sa stii ce mi-au facut ? Vrei sa afli cum au profitat de mine , distrugand orice urma de ratiune pe care o aveam in acele minute de teroare ? Vrei sa iti spun cum mi-au lasat pe tot corpul urme ? Spune-mi ?! ca apoi sa ce ! ... Vrei ca eu sa ma vindec dintr-odata , fara ca macar sa ma ajuti ? Asta voiam acum ! Am crezut ca nu te va deranja daca vei profita de mine cum au profitat si ei !" zbiera scoasa din sarite , Zircarda . Vorbele ei nu prea aveau mare inteles . Nu stia exact ce sa mai faca .
O durea si sufletul si trupul . Se simtea din nou respinsa , desi nu intelegea de ce ! Stia ca Rhys nu tinea la ea , ca voise doar o jucarie , dar atunci de ce o luase ca pe o ofensa ?
-"Nu sunt ca ei !" urla si tanarul deschizand brusc usa , aproape marsaluind catre tanara care se retragea din fata lui .
Nu voia sa ii faca nici un rau . Nu voia sa o sperie , insa stia ca alta cale nu exista . Vazuse groaza de pe fata ei , insa nu se opri pana ce ea nu cazu pe canapea ,pe spate , uitandu-se fix in ochii lui .
-"De cate ori va mai trebui sa vin la tine si sa iti spun ca nu vrea sa profit de tine ? De cate ori vrei sa implor ca tu sa intelegi ca te-am adus aici ca sa te ajut ? Um ? Spune-mi ?" tipa tanarul ,ochii ingustandu-i-se periculos .
Ii intoarse spatele si pleca , lasan-do pe Zircarda pe canapeaua uriasa , cu un suflet frant . Desi si a lui sangera .
Amintiri dureroase i venira in minte , si un chip ingeresc ii aparu dinainte ochilor . Ele doua erau atat de diferite , si totusi atat de asemanatoare !


~~~~~~~~~~~~~
O alta saptamana trecu! Dar ce mai saptamana ! Daca nu erau tipete in fiecare ora a zilei atunci nu erau deloc ! Parca se coborase iadul pe pamant: De parca nu era , dar cel putin in casa ,odata linistita a lui Rhys Thunder , nu se mai intelegea om cu persoana .
Zircarda era mereu pe picior de razboi si cauta galceava din orice . Nu stia exact motivul acestor neintelegeri insa nu putea sa se abtina . De la acea mica confruntare dintre ea si Rhys lucrurile se intorsesera cu susul in jos .
Dar azi era o zi diferita de celelalte ! O ploaie soioasa rapaia in fereastra blindata . Picaturi aproape negre din cauza tuturor proiectilelor care fusesera aruncate in zona ,distrugand pamantul ce fusese candva verde , lovea sticla fara mila . Cele doua suflete din casa cea mare a fiului presedintelui , se plimbau dintr-un capat intr-altu al livingului fara sa scoata un sunet . Cand si cand privirile lor se intalneau numai pentru a se intoarce de unde plecasera .
Zircarda se tranti cu zgomot pe canapea intinzandu-se cat era de lunga . Privi cu un ochi cum comandatul cel chipes se opreste o in fata canapelei cu mainile in solduri .
-"Muta-te !" aproape ca porunci el .
Zircarda ofta copilareste dar nici ca se dadu un milimetru la-o-parte . Ce ajunsese oare ? Un fel de sluga pentru el ? Se indoia amarnic ca ii va asculta vreodata rugamintile , mai ales daca erau facute pe acel ton .
Rhys nu se muta din locul in care se postase asteptand , ca fata sa se mute . Tacerea aceea apasatoare il enerva la culme . daca nu se certau din nimicuri , ea pur si simplu il ignora . Asta nu se mai putea .
Dadu sa o impinga insa fata marai , tinandu-l la distanta . Rhys is roti ochii dezaprobator si ii prinse incheietura mainii drepte tragand-o spre el . Intr-o fractiune de secunda , totul se invarti in jurul lui , iar el pierdu contactul cu pamantul , numai pentru a-l gasi imediat mai dureros decat il simtise pana atunci .
Un sasait parasi buzele Zircardei in timp ce ea isi freca incheietura rosie . Se ridica in genunchi si privi peste canapea unde corpul rasturnat a-l baiatului statea dupa ce fusese aruncat in fata de catre ea .
Privirile lor se ciocnira intr-un dans mortal , iar cine isi intorcea ochii de la celalalt isi pecetluia infrangerea . Dar cum amandoi erau mandri si orgoliosi , preferara sa piarda minute in sir , pana ce Zircarda spuse cu o voce monotona .
-"Cat mai ai de gand sa faci pe masculul dominant ?"
Asta il lovi destul de tare pe cel care in trecut nu facuse altceva decat sa domine . O privi pentru o clipa , clipind des. Zircarda ofta ne-mai-asteptand raspunsul lui . Se ridica si pleca din camera . Ochii lui o urmarira intens pana ce corpul ei incins cu haine militaresti disparu pe dupa usa . Tot ce ii venea in cap in momentul de fata era cat de bine ii venea fetei in acel maieu gri , asortat cu pantalonii largi de camuflaj si cu botinele negre , mai subtiri decat cele originale .
Isi scutura capul si se ridica , gata sa o fugareasca si sa o faca sa ii explice cuvintele pe care le aruncase , asa , fara sa dea de inteles ca macar se gandise la intelesul lor , ascuns sau nu . Insa ceva il opri . O holograma 3D ii aparu chiar in fata taindu-i calea catre usa ce ramasese intredeschisa . Un barbat ce semana mai mult sau mai putin cu tanarul ce se uita perplex la el , statea acum in mijlocul camerei .
-" Ce mai faci fiule !?" spuse barbatul , un zambet strengar fluturandu-i pe buze . Vocea lui era raspicata , puternica si hotarata , insa venea un pic distorsionata din cauza ploii ce rapaia in ferestre .
Rhys nu ii raspunse , si lasa mai mult timp sa treaca pana ce barbatul se decise sa vorbeasca din nou.
-" Inca mai esti suparat , dupa toata harababura de acum 3 zile ? " incerca sa glumeasca , insa Rhys ii arunca o privire ce voia sa zica 'nu-vad-ce-e-asa-amuzant-in-toata-afacerea-asta-apropo-mi-ai-distrus-toate-sansele-la-o-viata-fericita'.
Inca un sir lung de minute agonizante trecura pana ce cu un oftat trist , batranul isi mangaie absent ceafa .
-"Nu cred ca ar ajuta daca ti-as spune ca imi pare rau nu ?" ii spuse cu jumatate de gura .
-"Nu !" veni raspunsul rece al tanarului. Isi privi tatal pentru cateva secunde apoi ii intoarse spatele ,continuand :" Din cauza ta acum ma uraste ! Iar eu nu am facut nimic !" ´ridica tonul la ultima propozitie .
Inchise ochii aducandu-si aminte de vizita nepoftita a tatalui sau alaturi de iubitul sau frate si aproape jumatate din armata americana .

Venisera neinvitati , chiar in momentul in care Rhys reusise , cu chiu-cu-vai sa o faca pe Zircarda sa inteleaga ca el chiar tine la ea . Asta o facuse sa se apropie chiar foarte mult de el si aproape ca buzele lor se ciocnisera intr-un sarut , cand aceeasi voce nesuferita a tatalui lui rupsese magia .
Facuse comentarii idioate la adresa ei ,luand-o peste picior , facand misto de tara pe care o slujise cu atata pasiune , apoi il batuse pe spate ca si cum baiatul chiar voise ca acea discutie sa aiba loc .
Rhys ísi aduse aminte perfect figura innegrita de suparare a fetei si furia din ochii ei albastri , fermecatori . Un zambet trist ii aparu pe buze cand isi aduse aminte cum isi descarcase fata durerea pe mai multi soldati care , de asemenea isi luasera nas si incepusera sa o badjocoreasca .
Atunci vazuse el de ce era ea in stare . Corpurile insangerate ale ofiterilor zburasera prin camera ca si cum ar fi fost niste perne . Fratele lui , un brunet cu ochii gri , cu aceeasi personalitate ciudata ca si a tatalui sau , isi luase talpasita fugand din camera cand Zircarda se apropiase prea mult de el .
Rhys isi deschise ochii ,revenind in prezent si se intoarse pentru a isi vedea din nou aleasa inimii in usa . Fata il privea cu una din sprancenele ei frumoase arcuite periculos . Se parea ca parintele lui nu o vazuse , iar ea astepta ca el sa ia atitudine .
Inghiti in sec , insa se decise : Voia sa o castige de partea lui !
-" Stiai ca acele 'glume' o vor rani ... de ce ai tinut mortis sa le faci de fata cu ea ... sau mai rau .. cu mine ! ? Nu iti inteleg simtul umorului , sau faptul ca vrei sa o ranesti , dupa ce ca a patit atatea ! " isi reprosa baiatul omului holografic din fata lui . Acesta inghiti in sec , si isi intoarse capul intr-o parte .
-"N-am stiut ca inca n-a trecut peste toate cele intamplate !" ii spuse , soptit , regretand ,poate , cele intamplate .
-"Tu ai trece asa de usor peste faptul ca o intreaga armata te-a maltratat, batut , violat , rupt in bucati , ca te-a lasat fara apa si mancare mai multe zile la rand distrugand orice urma de moralitate pe care o mai puteai poseda ... dintr-o placere perversa ?" de data asta vocea puternica a fetei vibra prin camera .
Batranul isi inchise ochii rusinat . Ii deschise pentru a o privi plecand!

Toate se derulasera rapid ! Plecarea fetei din camera , disparitia tatalui din fata lui si toate celelalte .
Rhys o urmari pana ce ajunse afara . O vazu sprijinita de unul din stalpi privindul cu ochii ei atat de mari si stralucitori care nu te lasau sa vezi ce era dincolo de ei .
Parca il asteptase . Facu un pas inainte si ii analiza toate reactiile. Fata nu protesta cand mana lui dreapta ii mangaie obrazul .
- "Nu stiu exact ce sa mai cred despre tine !" ii spuse , mainile ei incercuindu-i gatul .
-"Nici eu !" ii spuse gura lui apropiidu-se de ai ei .
Nu se asteptase la asa ceva ! Nu sperase inca la iertarea ei ! Nu crezuse ca fata ii va accepta micile gesturi tandre !
Insa ceva se schimba cand buzele ei le atinsera pe ale lui . Nu mai era aceeasi caldura ca si pana atunci . Parca o facea pentru a-l face fericit , sau pentru ca era nevoita . O impinse incetisor si se uita in ochii ei , ce nu exprimau nici o emotie . Ce se intamplase in scurta perioada cat fusese singura . Se indeparta de ea si privi in jurul lui asteptandu-se ca totul sa se transforme in fum si praf , ca acel vis ,transformat intr-un cosmar , sa inceteze . Insa nimic nu se schimba !
O privi din nou, ochii lui cautand orice semn din partea ei . Insa parca privea o statuie ce se distrugea usor . Parca ii simtea sufletul cazand in adancuri de unde , nici macar iubirea lui nu il mai putea scoate . Simtea negura si frigul care se asterneau pe ea , si stia ca nu putea face nimic fara voia ei . Nu o putea ajuta daca ea il respingea . Fata cea puternica de care se indragostise isi pierdea incet incet esenta care o facuse special .
-"I-am spus ca nu o sa mearga !" sopti ca prin vis Zircarda intorcandu-se cu spatele la cel care incerca sa o protejeze , dar care esuase in ochii ei .
Cuvintele ei nu aveau inteles insa inima lui parca se sparse .
Trecutul revenea , prea adevarat pentru a fi ignorat !

Acel trecut pe care voise cu disperare sa il uite ! Acel trecut se derula in fata ochilor lui , bantuindu-i gandurile , facandu-l sa uite unde se afla sau ce ajunsese . Tot ce stia era ca durerea care crezuse ca o stersese din sufletul lui revenise odata cu acele cuvinte seci din partea celei de care indraznise sa se indragosteasca cu speranta ca ea nu il va rani !
Toata aceasta sarada ...fusese oare pusa la cale ? Cine voia sa isi bata joc de inima lui , si asa plina de rani ? Cine nu il lasa sa spere ca totul va fi bine ? Cine ii distrugea tot ce cladise pana atunci , rupand toate sentimentele omenesti de care un suflet nu se putea lipsi , doar pentru a nu cadea in nebunia unui suflet ranit ? Cine ?
Asta isi repeta in timp ce chipul celei pe care inima ii poruncise sa nu o uite ii aparea evolutiv in minte . Isi aducea aminte perfect trupul ei mutilat de catre propriile lui maini ! Inca simtea sangele ei curgand pe degele lui fine , si durerea care o simtise dupa aia .
Isi ridica capul ce cazuse pentru a o vedea pe Zircarda pe jos , imbratisandu-si genunchi leganandu-se in fata si in spate , asteptand parca furia ce se vedea in ochii lui .
Nu facuse nimic de care el sa se supere , insa stia ca nu fusese cel mai intelept lucru sa se joace cu inima lui . Insa EL ii poruncise ! O amenintase ! Chipul lui , atat de bine intiparit in mintea ei , insa stralucea de partea cealalta a retinei , nelasand-o in pace !
-"Ce a fost cu acele cuvinte Zircarda !" vocea joasa a lui Rhys o facu sa tresara . Nu se mai simtea bine . Lumea se invartea in jurul lui si totul parea sa isi piarda conturul
Sperase ca macar ea sa nu il respinga . Avusese parte de prea multe ca sa fie refuzat ...si in cel mai josnic mod posibil . Exact asa procedase si EA! de ce trebuiau sa semene atat de mult ? De ce trecutul nu putea ramane trecut ?
O privi in tacere pana ce vocea ei suava ,inecata in lacrimi ii raspunse cu jumatate de ton .
-"N-am avut de ales !" atat ii spuse inainte sa se repeada pe langa el catre camera unde stia ca ii ramasese si ultima farama de speranta .
De ce tocmai Wraith trebuise sa vina ? De ce tocmai el o amenintase ? De ce tocmai el zambise atat de pervers rupandu-i sufletul in farame , ca apoi sa calce pe ele ?
Nu il vazu pe Rhys cazand in genunchi ! Nu ii auzi plansetul ! Nu ii observa lacrimile amare, caci si privirea ei inota in marea de apa sarata ce se prelingea in valuri calde pe obrajii ei palizi .
Tot ce stia acum era ca amandoi sufereau ! Fiecare din motive personale, dar din cauza aceluias barbat .
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#5
Am văzut că a aparut un nou fic, și am zis să îl citesc și eu... și pur și simpu îl ador :love:
Îmi place foarte mult felul în care descri totată suferința prin care trec personajele; ai un stil unic (:
Greșeli de gramatică sau de ortografie nu am văzut ;;) , dar [ mereu exista un „dar” 8-| ], cred că ar arata și s-ar înțelege mai bine dacă nu ai pune gilimele la dialog, e suficientă liniuța.
Idea e interesantă și pare promițătoare, așa că să nu renunți; dacă reunți o să ... o să ... nu știu exact ce o să fac, dar mă gandesceu la ceva :))

Multă inspirație in continuare și aștept urmatorul capitol
:bv::bye:
[Imagine: teru.png]


#6
Evolutia povestii si continuarile postate de tine le voi citi si voi incerca sa si postez .
M-a surprins in primul capitol atitudinei fetei si faptul ca a reusit sa treaca peste suferintele pe care i le-au pricinuit altii . La fel de ciudata a fost si reactia lui Rhys , totusi asta demostreaza ca are intentii serioase si nu doreste ca sa fie o distractie pentru el si invers . Faptul ca amandoi sunt orgoliosi le afecteaza mult relatia , dar este amuzant .
Nu ma asteptam ca Wraith sa revina , intr-un fel imi este mila de Rhys . Pacat ca sarutul pe ca ea i l-a dat nu era adevarat si totul se intampla din vina lui Wraith.
Am observat cateva greseali : ,,discomfort '' - forma corecta este disconfort
,, lasan-do'' - lasand-o
,,badjocoreasca '' - batjocoreasca
M-a bucur ca postezi cate doua capitole si intr-un interval scurt de timp

#7
*Eru*-chan multumesc pentru cuvintele frumoase ^^ Spui ca ti-a placut pana acum, intrebarea care imi vine inevitabil in cap e : iti va place si de acum in colo? Am fost acuzata de plagiat si de copiere a ideilor, desi nu stiu cu ce as putea copia de la altcineva ceva :P In fine... Nu stiu daca te intereseaza prea mult ficurile care au mai mult hentai in ele, sau daca preferi lucrurile soft, dar sper ca am acoperit, cu aceasta poveste, ambele domenii ^^

Neight te apreciez pentru cuvintele tale si pentru faptul ca vad ca urmaresti cu ceva interes acest fic ^^
Greselile pe care le-ai semnalat sunt destul de ciudate dar cum eu am o explicatie in maneca o voi arunca pe masa de jos : acest fic a fost creat cat timp am fost in strainatate. Contrar aparentelor, tastaturile nemtilor difera un pic de ale noastre, deci greseli.. Sau poate ca era mult prea adormita la 12 noaptea ca sa mai vad ce scriu :"> nu neg nici aceasta posibilitate. Sa speram ca urmatoarele capitole vor fi mai bune.

Multumesc tuturor celor care au avut bunavointa sa citeasca. Voi mai pune doua capitole si sper ca moderatorii nu vor arunca cu ceva in mine ( daca nu cumva is bomboane sau jucarii :D pe astea le accept :P)


Cap 7-8


Rhys isi sprijini corpul, ce pulsa de acea durere mistuitoare, de stalpul rece unde degetele umede ale Zircardei inca apareau, stralucind vag, mici puncte pe un perete alb, gata sa dispara la intaia aparitie a soarelui. Privi in gol catre cerul instelat, ca apoi sa ii inchida, o alta lacrima rostogolindu-se in jos pe obrajii lui din ce in ce mai palizi. Rasul acelei fete rasuna inca in urechile lui , la fel de cristalin, la fel de viu, la fel de fals ca si prima data . Isi musca buza de jos , lovindu-si capul de mai multe ori de suprafata tare , pana ce simtii cum pielea se crapa si sangele fierbinte se prelinge in jos pe pielea lui matasoasa, insa nepasator la durere si totusi asteptand-o cu nerabdare.
Amintiri atat triste cat si vesele il napadira , desi incercase sa uite ! Insa nu era posibil ! Nu cand Zircarda ii aducea atat de mult aminte de ea .
-"De ce a trebuit sa te vinzi pentru a avea ceva ? de ce nu m-ai putut intreba ? De ce n-ai putu cere ?" se certa singur , lacrimi seci udandu-i chipul .
O fata inalta , slaba , dar extrem de frumoasa , ii zambea de cealata parte a unui gard viu imens , imagine fantomatica a noptii, la fel de vie ca si cea reala insa doar in imaginatia lui, cea care nu voia sa il paraseasca nici macar acum. Ochii ei mari si maro ca si ciocolata cea mai fina ,straluceau in lumina calda a soarelui . Totul parea atat de perfect . Mana lui se intinse sa ii prinda o suvita lunga si neagra , mai matasoasa ca matasea insasi . Ii zambi , sarutand-o fugar pe obraz inainte de a pleca de langa gardul viu ce il oprea sa ajunga la ea . Scancetele ei copilaresti il facu sa se uite inapoi , chiar la timp . Frumoasa lui zeita se aruncase peste gardul viu ,vrand sa il prinda din urma .
- " Edeea .. !"aproape ca tipase tanarul fugind sa o prinda inainte ca corpul ei , ce parea atat de fragil , sa atinga pamantul .
Fata doar chicotise inocent , cuprinzandu-i gura cu a ei .
-"Ce a fost in capul tau !" o dojenise el , punand-o cu grija jos .
-"Doar tu , dragul meu Rhys !" ii spusese , pe un ton seducator .
Doamne cat de frumoasa putuse fi . O contemplase visator pentru cateva minute bune ,inainte de a o ridica si a pleca cu ea catre conacul cel mare , caruia ii spunea casa .
Ce facuse dupa aia ... ei bine ... asta ramasese imprimat in cearsafurile din camera sa .
Dar chiar in acea noapte , fratele si tatal sau i se alaturasera . Era destul de fericit sa ii aiba aproape . Doar isi iubea familia ! Dar nu crezuse ca propriul lui frate il va trada cu atata sange rece , chiar cu cea careia ii daduse toata inima sa.
In acea noapte fara luna sau stele ,cand pana si pasarile amutisera , inima lui fusese injunghiata , taiata si presarata cu sare , chiar de ea . Edeea ! Fratele lui il legase fedeles si il bagase in dulap , numai pentru a-l putea face sa vada cat de marsava putea fi acea femeie . Si totusi ... El nu putuse sa dea vina pe ea ! Nu voise sa creada ca ea doar se jucase cu el pentru bani si ceva mai mult ! Nu voise , si totusi fratele lui dorise ca el sa fie martor la aceste lucruri . Privise cum acea femeie usoara se lasase posedata , cu promisiunea de a primi mai multi bani . Si in tot acest timp el nu putuse decat sa se foiasca si sa lacrimezi , avand calus la gura si legat fedeles .
Dupa mai multe ceasuri in care doar agonia ii ramasese in suflet , fratele lui ii daduse drumul , aratandu-i usa . Mare greseala !
Tot ce avea in minte acum era doar tradarea ei . O urmarise cand se dusese in gradina si atunci incercase sa afle de ce tocmai ea facuse ce facuse cu propriul lui frate .
-"De ce Edeea ? Am crezut ca ma iubesti !" aproape ca plansese, pumnii strangandu-i-se dureros, pielea albindu-i-se, si totusi doar vocea lui tremurand in noapte.
Insa privirea trista si goala a fetei il indeparta ! Aceeasi privire goala ca a Zircardei , insa se vedea ca a ei nu era chinuita !
-"Am fost nevoita ! Nu te-am iubit pe tine ci banii tai ! Banii care acum conduc lumea !Banii care puteau sa imi salveze familia ! " ii replicase , tonul rece , rupandu-i si ultima farama de speranta .
In acea noapte , numai cerul fusese martor la crima ce acum ii pata constiinta tanarului comandant . Sangele ce il varsase se imprimase sub pielea lui , si mirosul il vanase oriunde se ducea . Insa nu putea sa uite privirea si cuvintele ce taiasera in carne vie ! Nu ! nu va uita ! Aceasta era povara lui . Acesta era blestemul lui .

Blestem ce acum se intinsese pana la cea de-a doua persoana care reusise sa ii repare inima pentru a o distruge din nou . Desi stia ca nu fratele lui era implicat in asta , voia sa se asigure ca Zircarda nu ajungea ca Edeea intr-un moment de furie nestapanita de a lui . Inghiti in sec . Ce va face ?
Oare sa se duca sa o intrebe ? Sa stea de vorba cu ea ?
Insa ceva ii opri sirul de intrebari fara raspuns . Un pas usor rasuna pe marmura rece din spatele lui . Isi intoarse capul pentru a-si vedea fratele in carne si oase .
-"Se pare ca trecutul revine la viata, te bantuie ca pe nimeni altul si totusi tu reusesti sa ramai mereu rece ! Pur masochist! " sopti , un zambet amar fluturand pentru o secunda asupra trasaturilor lui frumoase .
Poate se insela ! Cine stie ce se va petrece in viitor ?




~~~~~~~~~~~~~~~~
Rhys se uita la persoana inca invaluita in negura creata de nori ! Umbrele si lacrimile nevarsate care ii acopereau ochii nu il lasau sa distinga prea mult, contururi tremurande trecand fugar prin campul lui vizual. Fratele lui se apropie pana ce chipul lui fu scaldat in lumina ce radia de la ferestrele conacului . Rhys nu se obosi sa isi stearga lacrimile ce inca curgeau , picurand de pe barba lui pana in poala . Se privira in tacere ! Fiecare stia cum se simtea celalalt . Amandoi rezonau la frecventa joasa, amandoi isi fugareau lacrimile inapoi in salasurile lor, prea mandri sa accepte ajutor, prea depasiti de situatie sa faca altceva.
Pe de o parte : tristetea si goliciunea unui suflet ranit ! Pe de alta : dezamagirea si regretul ! Primul care descrise gura fu Kez , vocea lui incercand sa calmeze sufletul ranit a fratelui sau .
-"Ce ai patit fratioare ?" veni intrebarea la care se asteptau amandoi .
Rhys nu se obosi sa raspunda ci facu semn cu capul catre casa urmat de inca unul catre gradina .
-"Nu cred ca frumoasa noastra luptatoare a procedat ca si Edeea ! Ma indoiesc amarnic ! Cred ca la mijloc sunt reactiile care le are in raport cu tine !" spuse , dand impresia ca gandurile lui sunt in alte parti , sau ca analizeaza situatia actuala a celor doi prea brutal, prea formal, rece si nepasator, uitand de la ce plecase initial.
-"Nu vorbi ca si cum ai stii la ce ma gadesc sau ce am de gand sa fac , fratioare ! Nu spune ca o cunosti cand de fapt nu ai vorbit niciodata cu ea ! Nu stiu exact ce am facut , insa a avut aceeasi reactie ca si Edeea !" veni raspunsul raspicat al lui Rhys, vocea lui fiind indiferenta, mascand durerea.
Kez nu ii mai spuse nimic ! Isi privi fratele pana ce acesta se ridica scuturandu-se de praf .
- "Am auzit ca un fost sub locotenent in armata Franceza a fost aici..sau a fost trimis ca sa protejeze casa de atacuri .. desi stim amandoi ca nu mai e nimeni care sa vrea sa lupte impotriva noastra ... nu mai exista tari care sa aiba un armament atat de sofisticat ca al nostru !" spuse mandru Kez , desi stia ca nu acesta era tonul pe care intentionase sa il foloseasca .
Rhys ridica capul instantaneu . Un fost sub-locotenet ? asta insemna ca o cunoscuse pe Zircarda ... Poate ca el fusese cel care crease acea stare de disconfort intre ei !Poate prezenta lui o nelinistise pe Zircarda lui !
' wow.... stai calm baiete ... Zircarda nu da nici un semn ca te-ar vrea , nici macar ca prieten ... Iti faci sperante desarte ! Ti-ai promis ca nu vei face aceeasi greseala , ca nu vei avea incredere totala in nimeni , si ca nu iti vei deschide sufletul pentru nimeni ...cel putin nu foarte mult ..insa ...inimii nu-i poti porunci de cine sa se indragosteasca nu? poate ar fi mai bine daca am vorbi cu ea ! sa vedem ... insa e atat de incapatanata incat nu va vrea sa discute cu tine !' se admonesta baiatul , argumente pro si contra discutie cu Zircarda facandu-si loc in capul lui .
Era atat de obosit ! Voia doar sa se culce. Nu ii mai arunca nici macar o privire lui Kez care intra dupa el in casa si se duse direct la camera sa . Sau cel putin la ce fusese camera sa .
Insa , chiar inainte de a deschise usa , un fel de geamat inabusit , ii ingheta sangele in vine . Stia acea voce !Insa nu si motivul acelui geamat . Oare ce se intampla de partea cealalta a usii ?
O deschise incetisor si vazu ceea ce inima lui nu voia sa mai vada inca o data, sa mai simta amarul sarut al adevarului esential pe care il mai primise odata si pe care fusese prea orb sa il observe mai devreme . Numai ca lucrurile erau un pic altfel
Pe patul lui , statea Zircarda , goala ! Insa nu ca si Edeea ! Nu ! Era legata si se parea ca nu voia cu nici un pret atingerile acelui barbat tanar ce statea comod pe trupul ei ! Torsul lui , plin de cicatrici mai mult sau mai putin urate , stralucea oarecum in lumina difuza din camera .
Creierul lui Rhys facea ture nebune , pe cand stomacul lui se facuse ghem . Constiinta ii spunea sa dea buzna in incapere si sa o scape ! insa nimic bun nu putea urma dupa asta !Putea fi el oricat de puternic , insa nu credea ca se putea compara cu cel care isi facea de cap cu Zircarda .
Pe de alta parte , inima ii spunea sa isi intoarca ochii si sa uite de existenta ei ! Una fusese de ajuns ! a doua putea rani prea tare !
Dar , o mana mare si calda se aseza pe umarul lui ce incepuse sa tremure din cauza socului , a nervilor , si a tuturor emotiilor de care inima lui voia sa uite ! Sufletul lui plangea , insa ochii lui exprimau doar furie .
Se intoarse catre cel care se afla in spatele lui , vrand sa ceara o explicatie . Figura fratelui sau , il lamuri pe deplin .
-"Stiai ? stiai ca ii va face asta ?" intreba , confuzia citindu-i-se in voce .
Kez nu raspunse , insa il stranse mai tare , facandu-l sa se uite la cuplul de pe pat . Zircarda se zbatea neputincioasa sub cel care odata ii spuse ca il iubeste .
Lacrimi mari i se prelingeau pe obraji , si un firicel de sange i se scurgea din coltul gurii . Obrajul ei drept se umfla urat din cauza unor plame aplicate cu brutalitate, degete rosii colorandu-i pielea, transformandu-se din forme amorfe in vanatai oribile .
Voia sa scape de tortura la care era supusa ! Orice era mai bine decat asta ! Il privi in ochi pentru o clipa , insa si-i intoarse imediat cand Wraith zambi , un pic mai malefic decat de obicei . Acel zambet i se parea atat de scarbos acum . Nu voia decat o arma ca sa il impuste si totul avea sa se sfarseasca ! Putea sa treaca mai departe , insa se parea ca nu va fi lasata sa aleaga drumul pe care voia sa il urmeze. Nu cu el aici, nu priviti de cel care o ajutase, care ii oferise protectie, in ciuda faptului ca ii fusese vanduta ca o halca de carne. Nu va putea ore sa fuga, sa se refugieze undeva? Se parea ca trecutul nu era singurul ei inamic.
Viata ei lua iarasi o intorsatura spre mai rau ! un rau de care crezuse ca scapase ! alaturi de Rhys stia ca ii va fi bine ,insa nu va recunoaste, nu ii va marturisi niciodata pentru ca mandria nu o lasa. Nu ii va spune ca doreste sa ii fie aproape. Nu ii va spune ca pentru ea nu mai conta apararea unor idealuri demult uitate, pentru ca asta ar fi insemnat un nou inceput, ceva de care ea se temea intr-o masura. Oare nu avea sa se schimbe daca alegea alte teluri in viata? Nu avea sa uite cine era si ce facuse?
Privi din nou la chipul schimonosit al baiatului , iar in minte ii aparu fata angelica a lui Rhys ! Unde era cand avea nevoie de el ? Spusese ca va fi totdeauna alaturi de ea , dar acum unde era ? o abandonase ?
-"Spune-mi scumpete ... Ce vrei de la bogatasul ala ? Banii ? sau doar sexul ? caci iti pot oferi si eu asa ceva !" vocea joasa si seducatoare a lui Wraith ii vibra pe piele , insa Zircarda nu se simtii deloc bine . Daca ar fi avut un cutit sau ceva la indemana , ar fi putut sa il faca sa isi inghita cuvintele alaturi de lama rece si mortala a cutitului. Ar fi putut sa il faca sa regrete ziua in care planuise excapada asta. Ar fi putut face multe si totusi asta ramea doar o dorinta fierbinte a ei care nu primea si nu va primi raspuns.
Rolul lui Wraith nu se incheiase cu violarea ei, asta ii spunea instinctul.
-"Spune-mi !" repeta , rabdarea lui ajungand la final . O plesni si o apuca de par ridicand-o pana ce fata ei era aproape de a lui .
-"Nu vreau decat liniste ... sa te pot ura in pace !" scuipa tanara , venin in fiecare din cuvintele ei .
Un ras deloc omenesc ii parasi buzele baiatului .
-"Si cine crezi ca te crede ?" rase in continuare .
-"Cel care vrea cu adevarat sa ma cunoasca si care tine la mine !" ii replica tanara , privindu-l in ochi fara mila .
Urmatorul lucru care il simtii fu o durere in stomac si apoi inca una la fata . Chiar cand credea ca totul se va sfarsi pentru ea , lumea se intuneca in jurul ei, o pacla neagra, un soi de voal greu de matase acoperind-o in intregeme si un frig nemarginit ii cuprinsera fiinta, iar ea aluneca in inconstienta unde pluti in deriva, singura si neconsolata, ascultand vechea melodie a sufletului ei sfasiat de rautatea lumii . Nu mai stia unde se afla sau de ce ! insa nu voia altceva decat sa se incalcalzeasca , sa planga si sa uite ! Dar nu era nimeni acolo care sa o ajute ! Absolut nimeni !
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#8
Oricum am ramas surprinsa cand am auzit ca ai fost acuzata de plagiat . Stiu ca nimeni nu mai scrie ceva suta la suta original ., dar mai multi oameni au abordat aceeasi idea . Originalitatea este data stilul si viziunea fiecarei persoane . Scuze ca am cam abatut de la subiect . In legatura cu greselile de tastare , te inteleg deoarece cunosc diferenta dintre tasturii si sper ca nu te-a deranjat comentariul

Totusi nu pot sa cred cat de egoist este fratele sau , nu s- a gandit deloc la sentimentele lui Rhys . Imi este mila de el , a suferit , desi nu la fel de mult ca Zircarda . Amandoi au rani in adancul sufletului .
Trebuie sa o salveze , sa o ajute . De ce nu a facut ? Se agata prea mult de trecut , de Edeea , de durerea lui si uita ce persoana pe care acum o iubeste este diferita . Regret prea mult suferinta fetei , este prea mult pentru ea. Ai descris atat de bine sentimentele ei , inca am simtit totul .
Despre Wraith nu are rost sa mai spun nimic , doar ma intreb cum a putut sa il iubesca , pentru ca acum isi arata adevarata fata .
Astept urmtoarele doua capitole !

#9
Neight am ajuns sa te indragesc :)) poate suna aiurea insa esti singura/singurul ( nu stiu daca esti baiat sau fata ) care a urmarit povestea mea pana acum de cand am creat-o si pana sa o postez pe acest site, asa cum ai facut tu :P Nu te umfla in pene prea mult :D
Sper ca vei ramane alaturi de mine si ca ma vei ajuta sa corectez greselile care vor aparea in viitor ^^


Cap 9-10


Imaginile veneau succesiv in mintea lui obosita: Mai intai chipul schimonosit al fetei apoi fata excitata a acelui baiat. Nu stia exact cat de multe va putea sa mai indure ! Totul devenea o tortura , iar fratelui sau nu ii pasa deloc de inima lui care murea incet .
Dar , altceva ii mentinu sufletul intreg, un liant care nu dura mult, insa suficient incat sa stie precis daca va mai avea o inima in viitor sau va ramane cu o gaura sangeranda spre un taram intunecat, pentru totdeauna ! Voia sa afle daca Zircarda va accepta ofertele propuse de acel barbat sau daca va refuza ! Insa ... ceva se intampla ! Fata refuza, sau cel putin asa i se parea lui , dar barbatul ce o tinea prizoniera o lovi , iar ea lesina pe patul moale , un firicel de sange prelingandu-i-se din coltul gurii, o panglica minuscula ce dadu nastere unei flori rosiatice pe cearsaful alb.
Rhys nu mai astepta ca cel care o lovise sa o mai faca odata ! Se repezi in camera , trantindu-l la pamant pe fratele sau si apoi , tragandu-l jos de pe tanara inconstienta pe cel care indraznise sa se atinga de ea . Il lovi fara sa-i pese unde da , gandindu-se numai la suferinta pe care Zircarda o simtise !
Era atat de furios incat il tranti pe Wraith cu capul de marginea de lemn a patului de mai multe ori, privind cu satisfactie cum stropi rosii si aschii stralucitoare date cu lac sar inspre el, desprinse din ornamelente de care pielea din ce in ce mai maltratata a celuilalt tanara o lovea , apoi il arunca cu spatele de usa , rupand doua din balamalele mecanice, ochii lui deschizandu-se larg, buzele albindu-i-se peste dintii dezgoliti, un firicel de saliva stralucind vag pe buza lui inferioara. Rhys se ridica , rosu tot la fata , privind , cand catre fratele sau , cand catre persoana inconstienta de pe podea . Capul baiatului vuia , iar presiunea ce o simtea in tot corpul il facea sa tremure incontrolabil . Fantomele trecutului il bantuiau neincetat . Imaginile insangerate ii ocupau privirea care devenise opaca, lumina aparand distorsionata in oglinzile ce reprezentau ochii lui. Privirea unui om in pragul nebuniei launtrice, departe de a fi psihopat, dar destul de aproape incat sa isi piarda luciditatea . Se impletici pana la pat , respiratia lui devenind suieratoare si rapida , ca si cum ar fi alergat pana atunci kilometri intregi, tragand dupa el greutati, un atlet formidabil. Expira precipitat simtindu-si pieptul prea mic. Inima lui batea intr-un ritm nebunesc, gata gata sa ii sara din piept. Muschii continuau sa functioneze cerand din ce in ce mai mult oxigen, vlaguindu-l de orice urma de energie ramasa in corpul lui mult prea solicitat.
Chiar inainte sa atinga salteaua moale , acelasi gol infinit si dureros de rece il invalui fara mila, tragandu-l spre abisuri pe care nici o inima nu a fost in stare sa le parcurga, urmand coridoarele trecutului, inhaland praful si mirosul statut al cosmarurilor pe care incercase sa le uite de atatea ori.
Cazuse intr-un somn adanc, simtind prea tarziu miscarile, constientizand foarte greu ce se intampla in jurul lui, insa stiu ca cineva incepuse sa se miste langa el . Nu putu , oricat ar fi incercat sa isi miste mainile , pe care le simtea ca de plumb , sa se salte din pozitia in care cazuse extenuat, si sa se uite sa se miste cat de cat. O sudoare rece ii sufoca corpul si frisoanele il zguduiau fara incetare .
Se parea ca si el avea o limita la suferinta . Ridica usor capul , deschizand ochii pentru a-si vedea frumoasa regina , incolacita pe pieptului lui, insa numai pe jumatate, odihnindu-si capul pe el, ascutand muzica trista a inimii lui . De aceea se simtea atat de greu. Zircarda se decisese , desi inconstient , sa doarma pe el . Pletele ei lungi ii gadilau nasul si gatul, insa ce il innebunea placut era mirosul emanat de pielea ei, aroma ce venea dinspre ea. Zambi , lasandu-si capul sa cada inapoi pe perna, bratele lui incercuindu-i mijlocul .
Somnul cobora inapoi asupra lui , furandu-l catre o lume care o vedea numai el. Dar intrebarile ii aparura chiar si acolo, chenare stralucitoare, neoane orbitoare pe un fond intunecat.
Se intreba cine era cel care o facuse pe fata sa tremure de frica. Se intreba de ce nu il lovise mai mult, de ce nu rabdase durerea care ii pulsa in tot corpul ca sa il auda urland in agonie, sa il vada speriat, incercand sa scape, sa ii urmareasca cu satisfactie privirea care i s-ar fi agitat in craniu ca niste animale micute prinse in capcana. Se intreba de ce cazuse in acea stare de somnolenta, si asta imediat ce acel individ gemuse cand corpul ii ricosase din perete, tremurand pe podea cuprins de convulsii.
Si atunci isi aminti acea durere surda din ceafa !Acel sentiment ca ceva se apropiase pe furis de el si ca il muscase. Exact acelasi sentiment ca cel de cand avusese patru anisori si fugise neastamparat prin gradina si daduse peste un gandac ciudat, care bine-nteles, simtindu-se amenintat de prezenta lui, il ciupise de mana, lasand o urma rosie si umflata care ii amortise intreaga mana.
Fratele lui il intepase cu ceva , pentru a nu .... face ce ? Nu isi putea aminti decat furia oarba si durerea ce amenintase sa il sufoce ! Inima lui inca batea nebuneste de dupa carcasa osoasa a pieptului, ridicand coastele, fortand muschii sa depaseasca limite prestabilite . Ofta trist , strangand in brate comoara lui cea mai de pret . Nu stia cum ajunsese sa o iubeasca , insa natura imposibila si caracterul stoic al tinerei il atrasesera imediat . Stia ca ea insemna mai mult de atat , insa nu credea ca ea ii va arata vreodata asta .
Insa se multumea numai sa o aiba in preajma ! Ii promisese sa o ajute ! Si asta intentiona ! Chit ca trebuia sa isi bata fratele pana ce ajungea in spital din cauza idioteniei lui, chit ca trebuia sa se rafuiasca pana si cu tatal sau pentru ea, le va face pe toate si chiar mai mult, pentru ca si ea facuse atat de multe pentru cauza ei .
-"De parca nu existau si alte cai sa vad daca vei putea sa imi fii loiala sau nu !?" sopti Rhys cuprins de ameteala .
Adormi aproape instantateu si nu auzi vocea suava a Zircardei soptindu-i :
-"Nu face nimic !"





~~~~~~~~~~~~
De ce era totul asa de negru ? De ce nu mai simtea nimic ? Vru sa se miste insa ceva o tinu pe loc ! Voci ce nu semanau decat cu o soapta indepartata isi facura loc prin capul ei intesat de griji ! Dadu din nou sa se miste , sa vada daca acel cosmar devenise , intradevar , realitate ; insa nu putu sa se deplaseze, incatusata de ceva, prizoniera .
Privi in jurul ei , dar parca si acea negura in care fusese cufundata , voia sa o inghita, sa-i termine existenta patetica . O singura lacrima ii scapa , si un suspin ii urma in scurt timp . Unde erau cei care ii promisesera atatea ? Probabil ca se distrau pe seama ei ! Probabil ca urmau sa o dea pe mana acelor soldati ce nu se distingeau de niste animale in calduri, pe mana denaturatilor cu chip uman, locuitor al unei inchisori intr-o pestera indepartata, ferita, adanc ascunsa in umbra muntilor !
Isi scutura capul . Nu voia sa isi piarda mintile de pe acum . Totusi , ceva o indemna sa stea locului si sa spere ! Dar cat mai putea indura ?
Isi intoarse chipul intr-o parte . Dar figura barbatului ce o tradase continua sa reapara , sa o mustre , sa o agaseze in ultimul hal . Isi musca buza de jos pana la sange pentru a opri un planset jalnic ce ameninta sa o poditeasca . Nu se putea degrada asa ! Putea sa reziste tentatiei de a plange fara incetare, sa biruie asupra lacrimilor amare care o puneau la grea ananghie caci trebuiau varsate sau aveau sa ii invenineze sufletul. Era un soldat mandru , ce nu cunostea slabiciunile unui suflet amarat. Nu-i asa ?
Dar se indoia si de spusele ei . Pana si gandurile o tradau . Inima o durea , sufletul i se spargea si nu era nimeni acolo sa o consoleze . Ridica ochii in sus , unde credea cu disperare ca se afla salvarea ei si.... auzi o inima batand ? Asta era culmea ! De unde se auzea acel sunet ? Chit ca o linistea , un sentiment ciudat nu ii dadea pace .
Isi incorda auzul si un val cald ii sufla peste corpul dezgolit . Simtea cum pluteste catre cel a carui inima o chema . Uimirea i se citea pe fata . Crezuse ca era singura ! Ca nimeni nu tinea la ea ! Dar se parea ca se inselase , caci acea bataie sonora o aducea dintr-un somn singuratic catre o lume pe care nu o mai cunoscuse pana atunci.
Incepu sa tuseasca , ridicandu-se in maini si privind la chipul frumos al unui baiat ce parea iesit dintr-o poveste .
' De unde il stiu ? Mi se pare atat de familiar. ' gandurile ei ii urmara cursul privirilor insistente . Tanarul dormea , tinand-o , intr-o imbratisare stransa , pe trupul sau cald .
De ce oare se simtea atat de bine alaturi de el ? Isi lasa capul pe o parte si isi apropie fata de cea a baiatului . Respiratia lui aromata ii flutura incet pe buza de jos , si un zambet ii aparu , intinzand trasaturile gingase ale fetei, creind din ea tabloul perfect al unei epoci apuse, contemporane si viitoare, o zana pe un fundal iluminat de soare .
Zircarda isi lipi si mai tare trupul gol de cel a lui Rhys si il privi asa indelung .
-"Cat mai ai de gand sa ma privesti asa ?" vocea lui obosita rupse tacerea . Zircarda aproape ca sarise de pe pat , luata prin surprindere de tonul lui care ii dadea de inteles ca nu dormise deloc si o privise pe sub gene analizand-o asa cum si ea il analizase . Acum isi amintea exact cine era si ce se intamplase cu o seara inainte . Insa nu indrazni sa il intrebe pe Rhys ce se intamplase cu Wraith . Probabil ca se putea supara pe ea si o va da la-o-parte .
Insa Rhys nu se misca , tinand-o si mai strans in bratele sale puternice . Ochii lui ramasera inchisi , si doar pieptul i se misca .
Zircarda nu raspunse . Era inca in stare de soc, insa isi reveni repede inapoi si continua sa isi fixeze privirea asupra baiatului , mana ei jucandu-se absent in parul lui .
-" Voi femeile ... O sa ma omorati intr-o zi !" ii spuse , pe un ton ironic , ridicandu-se , punand-o pe Zircarda in poala lui .
-"Nu-i vina mea ca nu stii sa te comporti !" veni raspunsul acid , la comentariu lui Rhys, in tonul ei strecurandu-se si amuzamentul, dar si reprosul, amaraciunea venind peste ea in valuri nimicitoare, reci ca gheata, innebunitoare.
-"Tot eu ajung vinovat nu ?" intreba , trecandu-si mana obosit prin par .
-" Nu !" ii raspunse Zircarda , nota din vocea ei , facandu-l pe comandant sa ridice o spranceana intrebator .
Se privira in tacere absoluta , mai multe minute . Si parca nu observara cat de apropiate le erau chipurile. Insa , deoarece dracul isi baga codita peste tot , distrugand momentele frumoase , Kez intra pe usa , neobosindu-se sa bata .
Ii lua prin surprindere pe cei doi , care se inrosira ca doi scolari prinsi intr-o ipostaza rusinoasa si degradanta, desi astfel de timpuri apusesera demult. Zircarda trase cat putu de repede cearsaful peste ea si se uita furioasa la cel care intrase neinvitat . Dar nimic nu putea compensa privirea furioasa , ce arunca scantei , a lui Rhys .
Dintr-o miscare era jos din pat , aruncandu-si camasa alba catre Zircarda, privirea lui mereu atintita asupra fratelui sau, gata sa atace in orice clipa .
-"Asta va fi ultima oara cand vei intrerupe sau strica ceva ce eu am muncit atat sa creez !" tonul neomenesc inspaimantandu-l la culme pe Kez care se facu mic , sub forta distrugatoare a fratelui sau .
Rhys isi pocni degetele intr-o maniera ce ii cree un discomfort pana si Zircardei . Baiatul asta nu se incurca cand voia sa bata mar pe cineva .
Dar inainte ca Rhys sa apuce sa isi loveasca fratele , vocea suava a printesei lui il opri.
' Stai asa baiete ... Printesa? decand ? Pana acum v-ati ciondanit si acum ti-ai gasit sa te indragostesti de ea ? ' o voce , ce semana a constiinta , ii vibra in capul lui Rhys .
' Ia mai taci !' ii spuse exasperat , reducand la tacere acea voce enervanta .

Privirea lui se indrepta asupra fetei ce purta acum o camasa alba si niste pantaloni scurti ce puteau foarte bine sa fie confundati cu boxerii lui . ' De unde naiba a facut rost de ei ?' se intreba , stupefiat , baiatul .
' Probabil din sertar ... acolo unde i-ai lasat !? ' constiinta sa se baga din nou, ironica, chicotind intunecat in capul lui.
Rhys ofta deznadajuit si isi indrepta atentia catre fata ce venea spre ei .
-"Kez... de ce ai venit aici ?" intreba ea , cu un ton inocent .
-"Pai.. tata a zis ca trebuie sa plecam de aici !" i se adresa fratelui sau.
-"De ce ?" intrebara in cor Rhys si Zircarda .
-"Zicea ceva de o armata ce se indreapta incoace !" adauga ,cu jumatate de glas , Kez .
Statura asa o perioada , apoi Zircarda deschise usa .
-"Deci ? ce mai asteptam ?" intreba , zambindu-le celor doi .

#10
Se pare ca am ratat cateva capitole, dar le-am recuperat :]]
Ce bine ca Rhys la invatat pe Wraith cum sa se comporte [ deci cand citeam imi aparuse un zambet prostesc pe fata si maicamea nu stia ce am :)) ]
Despre Kez nici nu mai stiu ce sa cred: ii baiatu' bun sau baiatu' rau ... o data il aduce pe Wraith sa o "testeze" pe Zircarda [ mda... ce mai "test" -__- ]si apoi le spune ca vine o armata si trebuie sa plece, astfel salvandu-i :dizzy:
Naratiune, dialog, descriere totul foarte bine ... dar mai ales descrierea e superba; la un moment dat aveam impresia ca sunt si eu in camera cu ei o.O
Un singur lucru nu imi place: Zircarda e atat de incapatanata! ~.~ dar ii mai palpitant asa, deci imi place [ O.K. nici eu nu mai stiu ce vreau #.# ]

Astept urmatoarele capitole si muta inspiratie

P.S.: chiar daca nu comentez la fiecare capitol sa stii ca citesc si char imi place, dar sunt presata de timp, si de scoala, si de fratemiu [ chiar si acum >.< ] si nu apuc sa las coment de fiecare data

:bv::bye:
[Imagine: teru.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 7.816 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Broken rose Erina Ozaki 15 10.509 27-08-2012, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Rose's oneshots Vero 14 8.457 24-07-2011, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Desert Rose +18 Mada Shine 13 11.278 18-06-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: lore.love28
  Rose's poems Cristiuță 3 2.982 15-12-2010, 10:18 AM
Ultimul răspuns: Cristiuță
  the story of a rose isabel_anime 6 4.671 13-12-2009, 07:42 PM
Ultimul răspuns: isabel_anime
  Black.Immortal.Rose Kita 9 6.256 25-09-2009, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ringingBells
  Pink Rose Writer of Life 0 1.946 24-06-2009, 09:37 PM
Ultimul răspuns: Writer of Life
  Case Open: Love strikes Utlaning 10 7.405 07-12-2008, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  Last Rose [+18] [yuri] Lithium-Sensui 4 4.669 15-11-2008, 09:10 PM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)