Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunarea: Crima perfecta

#11
In salonul brunetei, Ximena dormea cu capul pe mana ei dreapta. Pe usa si-a facut aparitia doctorul insotit de doua asistente. Una dintre ele a trezit-o pe roscata, spunandu-i sa paraseasca pentru o clipa salonul. Tanara a aprobat din cap si a facut ce i s-a spus. Dupa cateva minute medicul si asistenta au iesit din camera, iar fata l-a oprit pe barbat, intrebandu-l in ce stare e prietena ei.
- Inca nu va pot spune nimic. Trebuie sa asteptam sa vedem daca raspunde la tratament. Daca face vreo miscare va rog sa ma anuntati. Acum daca ma scuzati, ma asteapta si alti pacienti.
Vorbele medicului au pus-o pe adolescenta pe ganduri. Ii era teama ca situatia prietenei ei sa nu se inrautateasca. Si-a scos telefonul si l-a sunat pe Noah, spunandu-i sa vina la spital. A inchis telefonul si a intrat din nou in incapere, asezandu-se pe scaun. << Luna, cum ai lasat sa ti se intampla asta? O sa ma omori cand o sa afli ca i-a spus lui Ipori despre operatia de la inima. Imi pare rau draga mea, dar mai devreme sau mai tarziu trebuia sa afle. Te rog Luna trezeste-te! Iti promit ca nu te voi mai lasa niciodata singura>>
Cateva lacrimi s-au prelins pe obrajii fetei, iar in acel moment in camera si-a facut aparitia roscatul. Acesta a ramas uimit cand a vazut-o pe bruneta pe patul de spital, conectata la multe aparate. Vazandu-l, roscata s-a ridicat de pe scaun si l-a imbratisat puternic, lasandu-i capul pe pieptul lui si incepand sa planga. Baiatul a imbratisat-o, incercand sa o calmeze, insa nu reusea. Tanara i-a povestit ce i s-a intamplat prietenei ei, iar tanarul a oftat adanc. Stia ca mai devreme sau mai tarziu fata o va pati. S-a asezat pe scaun, tragand-o pe Ximena in bratele lui. I-a spus sa doarma putin, fiindca va avea el grija de prietena ei. Adolescenta si-a lasat capul pe umarul baiatului, adormind. Respiratia ei ii mangaia pielea baiatului, provocandu-l sa o priveasca. Acesta a zambit usor si a sarutat-o tandru pe buze. Si-a intors privirea spre bruneta, care era inconstienta.
In cealalta parte a orasului, in apartamentul lui, blondul statea pe pat cu mainile sub cap.
FlashBack
- Tu ai facut asta nu e asa? Tu ai adus-o pe Luna in starea asta! De ce nenorocitule? De ce? Vrei sa o omori exact cum l-ai omorat pe tatal ei? Nu intelegi ca ea te iubeste? Nu vrei sa vezi ca in spatele razbunarii ei sta iubirea pe care o are pentru tine? De ce crezi ca s-a lasat violata de tine? De ce crezi ca s-a culcat cu tine? Deschide ochii Julian si lasa la o parte afacerile. Crezi ca ele iti vor oferi dragoste? Crezi ca ele te vor ajuta sa fii fericit? Unde ai tinut-o? In ce hal ai torturat-o? Ce are? Raspunde-mi odata!
End of FlaskBack
<< De ce ma afecteaza atat de mult cuvintele Ximenei? De ce ma afecteaza starea Lunei? Nici macar nu o iubesc. O vreau langa mine pentru afacerile ei si doar pentru a avea cu cine sa omor timpul. Totusi de ce imi vine sa o imbratisez, sa o sarut de fiecare data cand o vad? De ce actionez impulsiv cand alt barbat o atinge? Luna! Oare m-am indragostit de tine?>> Tanarul si-a inchis ochii, lasandu-se prada viselor.
A doua zi si-a facut aparitia repede. In salonul Lunei, Ximena si Noah stateau langa pat si asteptau ca prietena lor sa fac o miscare. In incapere si-a facut aparitia doctorul, insotita de o asistenta. Medicul i-a facut o injectie in mana, apoi i-a deschis pleoapele cu ajutorul degetelor, luminand pupila cu lanterna micuta.
- Cum se simte, e bine? intreba roscata.
- Se pare ca raspunde bine tratamentului. Dar referitor la coma, nu stiu cand se va trezi. Sora, poti sa ii scoti masca de oxigen. Va rog sa ma scuzati.
Medicul a parasit camera, in timp ce asistenta administra un ser in perfuzie, apoi i-a indepartat masca de oxigen de pe chip. Dupa ce si-a terminat treaba, a parasit si aceasta incaperea. Ximena a oftat usor si i-a atins usor fruntea prietenei ei, mangaindu-o. Pe usa salonului si-a aparitia blondul. Vazandu-l, roscatul a vrut sa ii dea un pumn in fata, insa baiatul fiind m-ai rapid, l-a oprit. Noah a vrut sa mai continue, insa a fost oprit de vocea roscatei. Ipori l-a privit, apoi s-a apropiat de patul Lunei. A luat-o usor de mana si i-a sarutat-o.
- Ximena ce s-a intamplat? Vad ca i-au dat jos masca de oxigen.
- Doctorul a spus ca raspunde bine tratamentelor, dar nu stie cand isi va reveni din coma.
Tanarul a oftat si si-a apropiat buzele de cele ale brunetei. I le-a cuprins intr-un sarut tandru si delicat. Si-a strecurat limba cu usurinta printre buzele adolescentei, incepand sa exploreze in voie lacasul umed al acesteia. Dupa cateva clipe a incheiat sarutul, indepartandu-se de patul tinerei.
- Ju-li-an!
Cei trei si-au indreptat privirea spre fata. Aceasta isi misca usor degetele, incercand sa isi deschida ochii. Ximena s-a dus repede dupa doctor, in timp ce baiatul a zambit usor si a parasit camera. Roscata a intrat pe usa, impreuna cu doctorul, care s-a repezit la fata, verificandu-i pulsul. Bruneta si-a deschis ochii, privind in jurul ei. Amica ei a imbratisat-o puternic, lasand cateva lacrimi sa se prelinga pe obrajii ei. Medicul le-a spus ca tanara va fi externata maine, apoi s-a retras din incapere. Bruneta s-a ridicat in sezut, privindu-i pe cei doi roscati. Si-a atins buzele cu doua degete, gandindu-se la cel pe care il iubeste. Ximena si-a cerut scuze pentru faptul ca a judecat-o, iar adolescenta i-a acceptat scuzele cu un zambet inocent, care a facut-o pe roscata sa ramana uimita. Erau patru ani de cand nu i-a mai vazut zambetul tandru. Luna si-a intors privirea si a inceput sa observe norii pufosi care se miscau pe cerul senin. << Se pare ca nu iti pasa de mine, Julian. Nici macar nu ai venit sa ma vezi! Cred ca a fost o mare greseala sa cred ca te voi cuceri. Imi pare rau tati! Iti promit ca de acum inainte voi avea grija sa te razbun. Nimeni nu ma va impiedica sa il ucid pe Barios si Ipori. Nici macar iubirea mea pentru Julian!>>

#12
In salonul brunetei, aceasta se pregatea pentru a parasi spitalul. S-a imbracat cu o fusta pana la genunchi alba, un tricou roz si s-a incaltat cu o pereche de sandale albe. Dupa ce a terminat, a iesit din incapere, pasind pe holul luminat. In fata liftului era asteptata de prietena ei si Noah. Cei trei au pasit in ascensor si au coborat la parter, unde adolescenta si-a semnat biletul de externare. A parasit cladirea si a observat ca la intrare era asteptata de o masina, iar aceasta si-a dat seama ca era trimisa de Julian. Tanara a oftat usor si si-a luat la revedere de la prietenii ei, dorind sa se urce in automobil, insa a fost prinsa de brat de catre roscata.
- Luna, doar nu ai de gand sa te intorci la Ipori nu e asa? Vino la mine acasa. Luna nu trebuie sa uiti de promisiunea pe care i-ai facut-o tatalui tau!
- Ximena, nu voi uita niciodata de acea promisiune. Stai linistita ne vedem maine la firma.
Fata s-a urcat in masina si i-a privit pe cei doi, in timp ce soferul ii inchidea portiera. In timp ce masina mergea pe strada, adolescenta se gandea cand la tatal ei, cand la Ipori. Era pusa intre ciocan si nicovala. Daca Julian ar iubi-o, ar renunta la orice dorinta de razbunare si s-ar lasa pe mana lui, dar cum miracolele se intampla rar, trebuia sa isi continue promisiunea pe care i-a facut-o tatalui ei. O durea sa stie ca blondul o dorea doar pentru trupul ei si afacerile tatalui ei. A observat ca a ajuns in fata apartamentului si a coborat din automobil si a patruns in interiorul cladirii. A urcat cu liftul pana la ultimul etaj si a ajuns in fata apartamentului. A tras aer adanc in piept si a apasat pe clanta, intrand in interior. A vazut-o pe Lina stergand praful de pe mobila. Servitoarea a lasat laveta jos si s-a apropiat de stapana ei, imbratisand-o puternic. A intrebat-o cum a fost in calatorie, iar tanara nu intelegea ce se intampla, dar a preferat sa o minta pe femeie. I-a spus sa inceapa sa isi faca bagajele, pentru ca vor pleca chiar astazi. Tanara s-a dus in camera baiatului si a incuiat usa, apropiindu-se de dressing. Si-a scos valiza si a lasat-o pe pat, luandu-si toate hainele din dulap, incepand sa le impacheteze si sa le aseze in troller. Dupa ce si-a terminat bagajul, si-a cautat cheile de la masina si telefonul. Dupa ce le-a gasit si-a luat valiza si a iesit din camera, indreptandu-se spre living, unde l-a vazut pe Ipori. Fata a crezut ca baiatul o va retine langa el, insa tanarul i-a spus ca vrea sa vorbeasca cu ea. Tanara i-a dat valiza ei Linei si i-a spus sa o astepte jos, langa masina. Bruneta s-a intors cu fata catre blond si a fost luata prin surprindere, cand acesta a sarutat-o. Limba lui s-a strecurat cu usurinta printre buzele fetei, atingand-o pe a ei si incepand sa exploreze in voie lacasul umed. Brusc bruneta l-a impins pe tanar, vrand sa ii dea o palma peste fata, insa blondul a fost mai rapid si i-a prins incheietura, facand-o pe tanara s-a scoata un geamat. Ranile ei inca o dureau.
- Nu ma vei mai lovi din nou!
- Nu inteleg ce vrei de la mine. Sa iti intre bine in cap! Afacerea tatei nu o vei avea niciodata, iar pe mine, m-ai pierdut pentru a doua oara. Acum incepe razboiul intre noi si aliatii tai. Si eu voi fi cea care va castiga, pentru ca nu ma voi lasa niciodata invinsa de un gunoi ca tine.
- Vrei razboi, razboi primesti. Dar razboiul a inceput din clipa in care ai repus firma lui Cesar pe picioare. Te-am lasat sa te dezvolti, iar Barios a facut prima miscare, in prima lupta. Tu ai facut-o pe a doua si ai pierdut prima lupta.
- Am pierdut o lupta, dar voi castiga razboiul!
Fata si-a smucit mana si a iesit din apartament, trantind usa in urma ei. Blondul a zambit usor si s-a asezat pe canapea. << O sa te doara atat de tare, toate astea Luna. Nu trebuia sa il omor pe tatal tau! Trebuia sa il las in viata sa mi te vanda, apoi sa il omor. Am fost un prost! Am actionat impulsiv, dar de data asta voi fi atent la fiecare miscare. O sa regreti ca l-ai provocat pe Julian Ipori, Luna Dellakeza!>>
In parcarea cladirii, tanara si-a pus bagajele in portbagaj si a urcat in masina, asteptand sa se urce si servitoarea. A pornit automobilul, calcand pe acceleratie si plecand in viteza din locul in care se afla. In timp ce conducea si-a luat telefonul si a sunat-o pe prietena ei, spunandu-i sa fie maine la prima ora la firma. A inchis telefonul si a oftat usor. Ajungand la blocul ei, a oprit in fata, dandu-se jos din masina. I-a spus portarului sa ii aduca bagajele in apartament si sa ii duca automobilul in parcare. S-a dus la lift si a urcat la ultimul etaj. A deschis usile apartamentului si s-a dus in camera ei. A aruncat o privire prin camera si s-a dus in baie, unde a dat drumul la apa. Si-a indepartat usor hainele, intrand in cada. Si-a lasat trupul sa alunece in lichidul transparent si si-a sprijinit capul de margine. << Nu a facut nimic ca sa ma impiedice sa plec. La ce ma asteptam? El vrea doar sa profite de trupul meu si sa preia afacerea tatei. M-am inselat in tot acest timp, crezand ca s-a schimbat. Acum mai mult ca niciodata trebuie sa ma razbun.>> Fata s-a scufundat, lasand apa sa ii acopere intreg trupul. Dupa cateva secunde, s-a ridicat. Dupa jumatate de ora, bruneta a iesit din cada, infasurandu-si trupul intr-un prosop alb. A parasit incaperea si a observat ca hainele ei era puse in dressing. Adolescenta a zambit usor si si-a luat o pereche de boxeri negri si un sutien negru, apoi s-a imbracat cu pijamalele. S-a bagat in pat si a adormit cu gandul la tatal ei si la razbunare.
A doua zi si-a facut aparitia repede. Soarele stralucea pe cer, luminand fiecare coltisor intunecat. Bruneta se afla in dressing, nestiind cu ce sa se imbrace. Observand ca e in intarziere, tanara si-a luat o pereche de pantaloni de blugi, un tricou bleu cu fata unei fete si s-a incaltat cu o pereche de sandale albe. S-a apropiat de oglinda si si-a pieptanat parul, prinzandu-l intr-o coada, apoi s-a machiat. Si-a luat geanta si cheile de la masina si a parasit incaperea. Si-a anuntat servitoarea ca pleaca, apoi a iesit din apartament. A coborat in parcare si s-a urcat in masina ei, pornind spre firma. A oprit la un semafor si a recunoscut masina lui Julian. Acesta avea geamul deschis, iar un fum cenusiu se ridica in aer. Tanara si-a dat seama ca baiatul fuma. Cand culoarea s-a schimbat, bruneta s-a bagat in fata masinii tanarului, facandu-l pe soferul lui sa puna o fana brusca.
In zece minute, fata a ajuns la firma. S-a dat jos din automobil si s-a dus in biroul ei, unde era asteptata de Ximena si Noah. Adolescenta s-a asezat pe scaunul ei si si-a chemat secretara la ea.
- Asculta-ma bine, pentru ca nu o sa repet de doua ori. Vreau sa chemi aici bodyguarzi, pentru ca am de gand sa angajezi doi. Si vreau sa imi faci legatura cu Barios. Acum dispari si fa ce am spus!
- Luna ai innebunit? De ce vrei sa il suni pe Barios?
- Pentru ca aseara am realizat ceva. Ai avut dreptate Noah, nu pot sa il pacalesc pe Ipori, dar Barios! Hm! Se vede cu ochiul liber ca prostul ala vrea sa ma bage in patul lui. Am de gand sa ma apropii de el si sa ajung la afacerile lui cu Ipori. Acum sunt mai hotarata ca niciodata sa ma razbun. Ii voi lovi, unde ii doare mai tare.
Deodata telefonul a inceput sa sune, semn ca secretara a facut legatura cu barbatul. Bruneta a luat receptorul si l-a dus la ureche, tragand aer adanc in piept.
- Nu imi vine sa cred, ca Luna Dellakeza vrea sa vorbeasca cu mine. Vrei sa ma impusti si in celalalt picior? Sau de data asta nu vei rata?
- Jacob, m-am lasat condusa de razbunare. Nu am vrut sa te ranesc. Voiam doar sa te intreb daca pot trece pe la firma ta sa discutam.
- Daca vrei sa vii trebuie sa vii la firma lui Julian, pentru ca eu aici am biroul. Te astept azi, la pranz?
- Mi-ar face placere! Ne vedem la pranz.
Bruneta a inchis convorbirea, privindu-i pe cei doi roscati. S-a intors cu fata catre geam si a inceput sa zambeasca. Ximena si Noah dezaprobau din cap. Nu era deloc incantati cu planul fetei. Se juca cu focul si putea sa arda.

#13
Ola!
Chiar imi place ficul mai ales atitudinea lui Ipori:)) taci ma si aseazate la picoarele ei!
Dc nu o lasa sa il loveasca ..! Merita! Nenorocitu!
Asa...am obs o greseluta..ai scris :"Dupa cateva secunde, s-a ridicat. Dupa jumatate de ora, bruneta a iesit din cada, infasurandu-si trupul intr-un prosop alb."
Ammm
Stai ca nu am inteles ce a facut mai intai?:))
Deabea astept sa inceapta adevarata lupta! Lupta nene! Cu scantei, 2 personalitati puernice dragoste cu nabadai in adv sens al cuvantalui.
Eyway, love this fic
Astept sa vad ce se mai intampla:D
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

#14
In biroul Lunei, cei trei adolescenti se uitau la diferite dosare. Observand ca trebuia sa plece, bruneta a lasat portofoliile pe masa si s-a ridicat de pe scaun, anuntandu-i pe prietenii ei ca pleca. Si-a luat cheile de la masina si a parasit incaperea, indreptandu-se spre lift. A coborat in parcare, de unde si-a luat masina si a pornit spre firma lui Ipori. In timp ce conducea se gandea la o strategie. Poate daca l-ar face gelos pe Julian, el va reactiona si il va omora pe Barios. Nu strica sa incerce asta. Dupa un sfert de ora, fata a ajuns in fata cladirii. S-a dat jos din masina si a urcat la etajul, unde aveau cei doi asasini birourile. In timp ce strabatea holurile, bruneta a observat ca angajatii faceau plecaciuni in fata ei. Ajunsa in fata biroului lui Ipori, tanara a tras aer adanc in piept si a batut la usa, apasand pe clanta. A deschis usa si i-a vazut pe cei doi discutand despre diferite afaceri. Cand Julian a zarit-o, a tacut si nu si-a mai putut lua privirea de la adolescenta. Barios s-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de fata. Aceasta a observat ca barbatul se sprijinea mai mult pe piciorul stang si mergea intr-un baston. Si-a ascuns un zambet victorios si l-a imbratisat pe Jacob. Observand ca Julian nu inceta sa o priveasca, bruneta l-a sarutat pe Barios. In timp ce isi plimba limba prin gura lui, il privea pe blond, care avea o privire incarcata cu ura.
- Imi cer scuze pentru ca te-am impuscat. Sper sa ma ierti.
Barbatul nu a spus nimic si a sarutat-o pe fata. Ar fi vrut sa il refuze, insa risca ca planul ei sa fie descoperit. S-a lasat sarutata de Barios, pana cand blondul i-a intrerupt. Acesta i-a spus asociatului sau sa paraseasca incaperea, iar Barios nu avea cum sa se opuna. A vrut sa o ia pe Luna cu el, insa Julian i-a spus ca ea ramane. Dupa ce a plecat, Ipori i-a spus fetei sa se apropie de el. Bruneta zambea in sinea ei, stiind ca planul ei mergea exact cum a planuit. A fost apucata de talie de catre baiat si sarutata apasat pe buze. Limba tanarului s-a strecurat printre buzele fetei, incepand sa exploreze in voie lacasul umed. Adolescenta si-a pus mainile dupa gatul baiatului, apropiindu-se mai tare de el. Julian a pus-o cu fundul pe birou si i-a deschis usor fermoarul blugilor, strecurandu-si mana in lenjeria fetei. Dandu-si seama de intentia baiatului, tanara a rupt sarutul, apucandu-l de incheietura.
- De ce ai venit aici? De ce l-ai sarutat pe Barios? De ce te-ai lasat sarutata de el? Raspunde-mi!
- Esti gelos? Din cate stiu m-ai lasat sa plec si nu trebuie sa iti dau..Ah!
Blondul a patruns-o cu doua degete, pe care a inceput sa le miste incet, periculos de incet. A zambit usor si si-a descheiat pantalonii, lasandu-i sa cada la podea. I-a dat jos blugii adolescentei, in timp ce aceasta incerca sa il opreasca, insa forta ei nu se compara cu a lui. A renuntat sa mai lupte, stiind ca si ea isi dorea acest lucru. I-a descheiat camasa, lasand-o sa atarne de incheieturi lui. I-a sarutat pieptul bine lucrat, lingand sfarcurile baiatului. Acesta i-a dat jos tricoul, sarutandu-i usor gatul. L-a lins cu limba, apoi a muscat-o puternic, facand-o pe tanara sa scoata un tipat, insa i-a acoperit repede gura, pentru a nu face zgomot. Dupa ce a lasat un semn pe pielea ei fina, a lins usor dara de sange, apoi a sarutat-o apasat, plimbandu-si limba prin gura ei. I-a dat lenjeria intima jos, inlaturandu-si la randul lui boxerii. Bruneta si-a pus mainile dupa gatul tanarului, in timp ce acesta s-a sprijinit in maini si a patruns-o puternic. Fata a gemut puternic, lasandu-si fruntea pe umarul baiatului. Acesta a luat-o de picioare si a patruns-o din ce in ce mai tare. Adolescenta isi acoperea gura cu palma dreapta, prea a opri tipetele. Dupa jumatate de ora de placere, cei doi s-au imbracat inapoi, iar blondul s-a asezat pe scaun, tragand-o pe bruneta in bratele lui. A sarutat-o tandru pe buze, apoi a privit-o, observand ca aceasta incerca sa isi ascunda privirea de al lui.
- De ce mereu cedez in fata ta? De ce nu pot sa fiu tare? De ce mereu sunt vulnerabila cand sunt cu tine?
- Pentru ca ma iubesti!
Tanara l-a privit in ochi, observand ca baiatul o privea cu caldura, in timp ce avea un zambet pe fata.
- Dar tu? Ma iubesti, Julian? Pentru tine sunt doar una dintre fetele cu care te culci sau simti ceva pentru mine? Julian, eu m-am saturat sa fiu inconjurata de inamici. Timp de patru ani nu m-am gandit decat la razbunare si la moartea tatalui meu. Uneori ma intrebam. Daca ii omor pe cei trei care mi-au ucis tatal, care ar fi satisfacerea mea? Tatal meu nu s-ar intoarce inapoi la mine. De cand m-am apucat sa readuc pe picioare afacerea tatei, am cazut de multe ori, dar nu m-am ridicat niciodata de cate ori am cazut. Nu stiu cat voi mai putea sa rezist. Poate ar trebui sa ma omor si sa ma duc alaturi de tata si mama.
Ipori a apucat-o puternic de gat si a privit-o cu o privire de gheata. I-a apropiat chipul de al lui si a inceput sa ii vorbeasca.
- Niciodata sa nu incerci sa te omori. Daca faci asta vin dupa tine, oriunde te-ai duce si te mai omor odata. Ti-am zis ca nu trebuie sa te stresezi cu firma aia. Mi-o lasi mie si eu ma ocup de ea.
- Tu nu vrei decat sa faci afaceri necurate cu ea. De ce ai devenit asa? Julian de care m-am indragostit era bun, amabil, un adevarat print. Dar tu esti acum obsedat de bani si putere.
Baiatul i-a dat drumul si s-a ridicat de pe scaun apropiindu-se de peretele de sticla. Si-a ridicat privirea pentru a privi cerul, in timp ce bruneta isi tinea ambele maine pe gat si il privea pe blond.
- Mama mea era fericita alaturi de cel pe care il iubea, pana cand tatal meu a aparut in viata celor doi. S-a indragostit de mama si a cerut-o in casatorie, dar mama a refuzat, spunand ca iubeste pe altcineva. Pana in acel moment nimeni nu l-a refuzat pe tata, iar asta la infuriat. Pana atunci a avut orice. Bani, putere, sclavi si femei cate dorea. A dat ordin ca iubitul mamei sa fie ucis, iar mama sa fie adusa la el. Cea care mi-a dat nastere la urat atat de mult, inca a incercat de multe ori sa scape de el, pana cand l-a infuriat si el a violat-o. In urma acelui viol m-am nascut eu, iar mama s-a casatorit cu cel care imi era tata. Cand aveam opt ani, am vazut una dintre certurile mamei cu tata. Ea i-a reprosat faptul ca e un traficant de droguri si i-a spus ca il va denunta la politie, iar el a scos pistolul si a impuscat-o. M-a lasat sa stau cu ea in ultime clipe de viata, iar mama mi-a spus ce iti spun eu acum. M-a implorat sa nu incerc sa ma razbun si sa fug de langa el, dar nu am ascultat-o. Nemernicul ala nici macar nu a ingropat-o. I-a aruncat corpul in mare si a lasat rechini sa il devoreze. Dupa o saptamana, m-a trimis in Europa sa invat, crezand ca nu voi face nimic impotriva lui. M-am intors la 12 ani in Hong Kong, iar el a inceput sa imi arate diferite afaceri de ale lui. Un an mai tarziu, exact de ziua lui, i-am oferit cel mai minunat cadou: moartea. L-a ucis, spunandu-i cat de mult il uram si de cate ori mi-am imaginat ca ii luam viata. La 14 ani am fost apt sa ii controlez toate afacerile, iar un an mai tarziu i-am intalnit pe Barios, Lekari si tatal tau. Si de atunci, stii povestea. Am avut parte de tot ce vreau. Bani, putere, servitori. Nimeni nu e mai presus decat mine. Am totul, mai putin doua lucruri: mama si iubirea. Ca si tine, nu stiu ce e iubirea unei femei. Acum intelegi? Pentru mine razbunarea e crima perfecta.
Adolescentul s-a intors cu fata catre tanara si a observat ca aceasta plangea. Bruneta s-a apropiat de el si l-a luat in brate, incepand sa planga din ce in ce mai tare. Tanarul o mangaia usor pe cap, in timp ce zambea usor.
- Imi pare rau Julian! Imi pare atat de rau. Mereu am incercat sa gasesc o modalitatea sa te ranesc, crezand ca nu ai suferit niciodata. Mereu am crezut ca ai fost fericit si ai avut parte de orice. Imi pare rau. Sunt asa de proasta. Imi pare....
Tanara nu a mai putut spune nimic, deoarece baiatul a sarutat-o tandru pe buze. Limbile lor se jucau una cu alta, in timp ce blondul ii stergea lacrimile fetei. Dupa ce s-au despartit, cei doi s-au imbratisat, Julian lasandu-si capul pe umarul Lunei.

#15
vreau diplomă de cititoare fidelă şi fan nr. 1 :X pur şi simplu scri superb, mirific. ţi`am urmărit evoluţia de la primul tău fic şi ţi`am mai zis că ai evoluat mult. hentai`ul are mai multă descriere, iar această descriere este dezvoltată, chiar foarte mult =P~ până nu o iau razna cu hentai`ul acesta perfect, să`ţi spun părerea pentru ultimele capitole. mi s`a părut acţiunea puţin cam grăbită: când zice că o să`l răzbune pe taică`su, când se împacă cu Julian. dar chiar şi aşa mie îmi place când Luna şi Julian sunt împreună ^^ [hai că tot la hentai ajungem]. dialogul nu este sec, este bun, nu are lipsuri. cam atât, nu mai pot spune decât că vreau nextu` cât de repede se poate.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#16
Minutele treceau, iar cei doi tineri continuau sa sa stea unul in bratele altuia, strangandu-se in brate. Bruneta si-a ridicat capul si a intalnit buzele baiatului. Limba tanarului s-a strecurat usor printre buzele fetei, plimbandu-se in voie prin cavitatea tinerei. Si-a strecurat o mana dupa ceafa ei, adancindu-se mai mult in sarut. Dupa cateva minute, cei doi si-au despartit buzele, privindu-se in ochi. Bruneta i-a mangaiat usor obrazul, afisand un zambet inocent. Brusc, adolescenta si-a indreptat privirea spre peretele din stanga ei, observand ca era destul de tarziu. L-a sarutat scurt pe tanar si i-a spus ca trebuie sa plece. Baiatul a lasat-o sa plece, insa nu inainte de a o mai saruta odata. Dupa ce s-a asigurat ca fata a parasit biroul, s-a asezat pe scaunul lui, lasandu-si capul pe spate. << Oare am facut bine ca i-am spus? Dar de ce am facut asta? Pana acum nu am mai avut incredere in nimeni. Oare incep sa ma indragostesc de Luna? Un lucru e cert: nu vreau ca alt barbat sa o atinga. Ea e numai si numai a mea. Mama, te rog ajuta-ma sa imi limpezesc gandurile.>>
Ajunsa in biroul ei, Luna a observat ca in incapere se aflau sase barbati, care discutau cu prietenii fetei. Aceasta s-a asezat pe scaunul ei, iar roscata i-a prezentat pe cei sase. Bruneta a zambit usor si a luat in mana CV-urile barbatilor. In timp ce le rasfoia, in mintea ei se derula povestea de viata a lui Julian. Nu mai era sigura de razbunarea ei. Mereu intervenea ceva care o abatea de la planurile ei. A tras aer adanc in piept si le-a spus barbatilor sa plece, facandu-i pe Ximena si Noah sa raman surprinsi. Bodyguarzi au facut o plecaciune in fata celor trei si au parasit incaperea, lasandu-i pe tineri singuri.
- Va rog sa nu ma intrebati de ce am facut lucrul asta, pentru ca nu as sti ce raspuns sa va dau. Doar nu imi pune intrebari.
- Nu te intreb nimic, Luna. Si fac asta pentru ca trebuie sa ai un motiv destul de intemeiat pentru care incerci sa iti distrugi viata. Am o programare la coafor. Ne vedem maine.
Roscata a parasit incaperea, lasandu-i pe cei doi singuri. Bruneta si-a acoperit chipul cu palma dreapta, suspinand adanc, in timp ce il privea pe roscat. Acesta dezaproba din cap, in timp ce studia un dosar.
- Luna in ultimul timp esti indecisa. Ai spus ca vrei sa te razbuni pe Ipori si Barios si sa angajezi doi barbati care sa te apare, iar acum ai dat inapoi. Te-ai intalnit cu Ipori si ti-a facut ceva? Nu crezi ca o ranesti pe Ximena, prin felul in care te comporti? Ea a fost mereu alaturi de tine. Cat timp ai fost pe patul de spital, nu s-a dezlipit de tine nici macar o secunda. Nu vrea ca tu sa suferi sau sa fii ranita. Ar trebui sa ii spui despre adevaratele tale intentii, inainte sa o pierzi. L-ai pierdut pe tatal tau din cauza lui Ipori, nu o pierde si pe prietena ta de o viata.
Fata asculta fiecare cuvant al baiatului, iar in mintea ei se confruntau doua optiuni. Sa ii spuna amicei ei despre Julian, sau sa taca. Si-a deschis laptopul si a observat ca avea un email necitit. A deschis mesajul si a afisat o fata surprinsa, care l-a facut pe Noah sa se ingrijoreze.
- Asculta aici: " Domnule Cesar, nu stiu care sunt motivele dumneavoastra pentru care nu ati mai venit in San Felix, insa vam fi recunoscatori, daca ati putea sa ne vizitati cat de repede e posibil. In ultimii ani, capitalul a crescut foarte mult si nu stim cum sa il administram. Va rog sa imi scuzati indrazneala, insa nu ar trebui sa va neglijati afacerile de aici. Va rog sa va faceti timp si sa veniti pe insula. Fiul dumneavoastra este foarte nerabdator sa va vada. Cu stima : Oldi Spiros."
- Dar asta inseamna ca...
- Tata are un fiu! Un fiu care locuieste izolat de lume, in Insulele Chile. Dar, cum e posibil asa ceva? Eu sunt singurul copil al familiei Dellakeza. Nu imi amintesc ca mama sa imi fi spus de un frate. Tata a avut un fiu pe care l-a ascuns de mama. Trebuie sa ma duc acolo.
Tanara a luat telefonul in mana si a format un numar. In timp ce astepta sa ca apelantul sa raspund, adolescenta recitea mesajul si incerca sa isi ascunda tremuratul.
- Diaz! Sunt eu, Luna Dellakeza. Am nevoie de tine. Vreau sa ma duci cat mai repede in insulele Chile, in San Felix. E vorba de ceva urgent, care nu poate astepta.
- Domnisoara, dumneavoastra sunteti cea care detineti acest avion. Putem pleca chiar astazi in San Felix. Vremea e destul de buna si nu cred ca vom avea probleme. Cu mult noroc, am ajunse in Pacificul de Nord poimane dimineata.
- Perfect, voi veni in doua ore la aeroport. Vreau ca tu si echipajul tau sa fiti gata. Ma bazezi pe voi si va rog sa nu ma dezamagiti.
Tanara a inchis telefonul, apoi si-a intors privirea spre calculator, dorind sa trimita un raspuns. Degetele ei au inceput sa tasteze butoanele laptopului, in timp ce roscatul o privea ingrijorat. Dupa ce a terminat, a inchis calculatorul si s-a ridicat de pe scaun, luandu-si cheile de pe birou. I-a spus tanarului sa o anunte pe Ximena despre calatoria ei si sa se ocupe de firma cat e plecata. A iesit in fuga din birou, indreptandu-se spre lift si coborand pana in parcare, de unde si-a luat masina. Se indrepta spre apartament cu o viteza mult mai mare decat cea normala. Dorea sa plece cat mai repede, pentru a descoperi misterul din San Felix. Nu isi dadea seama, de ce tatal ei avea un fiu, fara stirea ei.
Flashback
- Tati pot sa merg si eu cu tine? Ma plictisesc la scoala si in plus m-am saturat de toti baietii care imi cer intalniri.
- Iubita mea, unde ma duc eu e departe. San Felix nu e potrivit pentru o fetita ca tine. Si trebuie sa te recuperezi dupa operatie, bine? Cand ma voi intoarce, iti voi aduce ceva frumos bine?
End Flashback
<< Acum imi amintesc. Ai plecat in San Felix exact dupa ce am inmormantat-o pe mama si te-ai intors dupa doua saptamani. In timpul asta ai batjocorit memoria mamei si te-ai culcat cu alta si ai lasat-o insarcinata. Patru ani mai tarziu, ti-ai intalnit asociatii, care probabil umblau dupa afacerile din Pacificul de Sud, apoi ai murit si nu l-ai trecut pe fiul tau in testament. Daca e adevarat ceea ce gandesc, inseamna ca fratele meu trebuie sa aiba noua sau zece ani. Daca e adevarat ca acel copil e cu adevarat fratele meu, voi avea grija sa aiba o viata in care nu o sa ii lipseasca nimic. Dar daca asta e o capcana, iar cel care mi-a intins-o cauta banii tai, nu o sa scape atat de usor.>>
Intrerupta, de ganduri, fata si-a dat seama ca a ajuns acasa. A parcat masina, apoi s-a dat jos si s-a apropiat de ascensor. A urcat pana la ultimul etaj si a intrat in apartament ca un fulger, indreptandu-se spre camera ei. S-a repezit la dressing, de unde si-a scos o geanta de mana si cateva haine. Le-a bagat in valiza, fara sa le impatureasca, stiind ca nu are timp. S-a dezbracat de hainele pe care le purta, imbracandu-se intr-un trening negru de la Puma si s-a incaltat cu o pereche de adidasi negri de la Puma. Si-a pus telefonul in buzunarul de la hanorac si si-a inchis geanta. A luat-o in mana si a iesit din camera, oprindu-se in living, unde si-a strigat servitoare. In cateva clipe, aceasta s-a apropiat de stapana ei, privind geanta din mana adolescentei. Aceasta i-a spus ca trebuie sa plece de urgenta si se intoarce intr-o saptamana. I-a spus sa aiba grija de casa, apoi a iesit din apartament. A coborat in parcare si si-a aruncat bagajul pe bancheta din spate, apoi s-a urcat la volan si a pornit masina, indreptandu-se spre aeroport. << Imi pare rau ca nu pot sa iti spun nimic Julian, dar nu pot risca sa vii dupa mine si sa incerci sa ma incetinesti. Stiu ca vrei bijuteria din San Felix, dar nu te voi lasa sa pui mana pe ea.>>

#17
Ajunsa la aeroport, bruneta a observat avionul particular al tatalui ei, avand numele firmei gravat pe partea dreapta a aeroplanului. S-a dat jos din automobil si si-a luat geanta, pornind alarma masinii. S-a apropiat de avion, unde a fost intampinata de un barbat de 50 de ani. Acesta a facut o plecaciune in fata adolescentei, luandu-i bagajul din mana si indreptandu-se spre avion. Au urcat usor treptele, iar fata a fost intampinata de doua tinere de vreo 30 de ani, care au intampinat-o politicos. Bruneta s-a dus in cabina pilotilor, spunandu-le celor doi ca trebuie sa ajunga la destinatie cat mai repede. Cei doi barbati a pornit imediat avionul si au rugat-o pe stapana lor sa ii lase singuri. Tanara a parasit incaperea, asezandu-se pe scaunul din piele din mijlocul avionului, privind cum se departa de sol. Deodata telefonul ei a inceput sa sune. Adolescenta si-a scos mobilul din hanorac iar pe micul afisaj al clapitei aparea numele prietenei ei.
- Luna, mi-a spus Noah ce s-a intamplat. De ce nu mi-a zis sa merg cu tine?
- Ximena totul s-a intamplat prea repede. Nu mi-a stat capul la nimic. Vreau doar sa ajung cat mai repede in San Felix sa vad daca e adevarat ca am un frate.
- Se pare ca viata lui Cesar e plina de mistere. Dar totusi e cam ciudat. De ce l-a ascuns pe baiat?
- Asta as vrea sa stiu si eu. Ximena, te voi suna eu cand voi ajunge acolo, bine? Au grija de tine si de firma.
Bruneta a inchis telefonul si l-a bagat in buzunar. Si-a sprijinit cotul pe geamul oval, in timp ce mintea ei era torturata cu o multime de intrebari. << Cate lucruri mai trebuie sa descopar despre tine, tata? Ai afaceri si un fiu in Insulele Chile. Cine poate fi mama acestui baiat? De ce nu au aflat de moartea ta? Totul e mult prea ciudat. In acesti patru ani trebuia sa primesc macar o notificare care sa imi spuna ultimele modificari, procentajele, valoarea monetara din San Felix. Totusi nu am primit nimic care sa imi faca cunoscuta existenta unei corporative acolo. Aaa! Cum de nu mi-am dat seama mai devreme! Probabil Barios, Lekari si Julian au impiedicat ca acele documente sa ajunga in mana mea. Daca idioti astia cred ca vor puna mana pe ceva care poarta numele Dellakeza, se inseala amarnic.>>
Adolescenta si-a sprijinit capul de geam si a inchis ochii adormind. Era obosita. Obosita de viata ei, de durerea si suferinta la care a fost supusa in ultimul timp. Cand avea sa se termine totul si sa fie fericita?
In Hong Kong, in apartamentul sau, Julian se afla in fata ferestrei, tinand in mana un pahar de whisky. Camasa lui era complet descheiata,scotand la iveala un trup bine facut. Invartea paharul din mana, agitand cuburile de gheata, in timp ce se gandea la bruneta. << Ce se intampla cu mine in prezenta ei? De ce vreau mereu sa o simt aproape de mine? De ce simt nevoie sa o protejez? Chipul ei angelic face orice barbat sa ii cada la picioare, iar eu ma numar printre ei. Numai cand ma gandesc la libidonosul de Barios ma face furios. Daca ar fi dupa mine, l-as omora chiar acum pe nenorocit, dar mai am nevoie de el o perioada. Poate sa isi comande de pe acum sicriul. >> Tanarul a zambit usor si s-a apropiat cu pasi mici de pat. A lasat paharul pe noptiera si s-a trantit pe suprafata moale.Si-a inchis incet ochii, lasandu-se in bratele somnului.
La firma Dellakeza, roscata statea pe scaunul prietenei ei, rasfoind diferite hartii, in timp ce roscatul o privea cu caldura. S-a ridicat de pe scaunul lui si s-a apropiat de fata. A intors-o cu fata la el si i-a ridicat barbia cu doua degete, sarutand-o apasat. Si-a strecurat limba printre buzele adolescentei, explorand lacasul ascuns al acesteia. Fiind luata prin surprindere, tanara nu stia ce sa faca. Baiatul a rupt sarutul, privind-o pe tanara in ochi.
- Ce-a fost asta? De ce ai facut asta?
- Pentru ca imi placi. Si as putea sa mai fac asta de o mie de ori.
Fata a zambit usor si s-a ridicat de pe scaun, sarutandu-l pe baiat.Si-a pus mainile dupa gatul lui, in timp ce tanarul i-a inconjurat mijlocul cu ambele maini, lipindu-i trupul de al lui. Limbile celor doi se jucau una cu alta, explorand gura fiecaruia. Dupa cateva minute, cei doi si-au despartit buzele, iar roscata si-a lasat capul pe pieptul baiatului.
Flashback
- Luna te-ai intrebat vreodata cum e sa te indragostesti? Cum e sa saruti si sa fii sarutata? Cum e sa faci dragoste pentru prima oara.
- Ximena ai incurcat pastilele azi dimineata? Ce e cu tine? De cand iti pasa tie de dragoste? Mereu spui ca iubirea e o frivolitate care te face slaba si vulnerabila. Nu iti sta in fire sa vorbesti despre asa ceva.
- Ai dreptate, nu stiu unde mi-a fost capul. Hai sa continuam, altfel iar primim detentie.
End of Flashback
Ximena a zambit usor si l-a imbratisat pe Noah, in timp ce gandurile ei au fost captate de prietena ei cea mai buna. Si-ar fi dorit sa fie langa ea si sa ii dea sfaturi. Ar fi dorit sa fie langa ea si sa o sprijine. Stia ca aceasta veste a ranit-o foarte tare, mai ales sa descopere ca tatal ei a mintit-o. Deodata telefonul a inceput sa sune. Roscata s-a despartit de baiat si s-a apropiat de aparat. Secretara a anuntat-o ca Ipori dorea sa discute cu ea. Tanara a luat receptorul in mana, asteptand ca secretara sa ii faca legatura cu blondul.
- Ce s-a intamplat Julian? Cu ce te pot ajuta?
- Vreau sa vorbesc cu Luna, dar secretara mi-a spus ca e plecata. Unde e? De ce a plecat fara sa imi spuna nimic?
- Julian, in primul rand, Luna nu trebuie sa iti dea explicatii despre actiunile ei. Si in al doilea rand, e plecata intr-o calatorie. Trebuie sa rezolve niste probleme familiare. Acum daca ma scuzi, am treaba si te rog sa nu mai suni aici. Pa.
A pus receptorul la loc si a oftat. Roscatul s-a apropiat de ea si a luat-o in brate. << Luna! Cat rau iti va mai face Ipori? Cat il vei mai iubi? Draga mea prietena probabil te simti singura, mai ales dupa ce m-am purtat urat cu tine. Imi pare rau ca nu sunt alaturi de tine pentru a te sprijini. Vino acasa repede. Si ai grija de tine.>>

#18
Dupa mult timp nu am mai dat pe aici, dar iti citesc ficul si imi place cum scri. Povestea e frumoasa si curge de la sine. Imi face placere sa continui sa o citesc, si sper ca in curand sa se rezolve toata amestecatura asta cu tatal Lunei si cu dragostea ei pentru Julian.
Sper ca in curand amandoi sa isi lamureasca gandurile si sa se hotarasca ce vor face pana la urma, oare se vor iubii, vor trece dincolo de partea materiala si vor constitui o frumoasa poveste de dragostea sau va fi total opus, sau depinde cum ne vei prezenta in continuare relatarea acestei povesti.
Succes la scris si sper sa vi curand cu un nou capitol. ;)


Bye Bye
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#19
In avionul in care se afla bruneta, lucrurile erau prea calme. Adolescenta isi sprijinea capul in mana dreapta, privind norii pufosi. Langa ea si-a facut aparitia acelasi barbat care a intampinat-o pe pista din Hong Kong. Si-a dus mainile la spate, facand o plecaciune in fata tinerei.
- In doua ore vom ajunge in San Felix, domnisoara.
- Diaz, stii cumva daca tata a avut vreo relatie in San Felix?
- Nu este treaba mea sa ma bag in viata personala a celor care imi dau o bucata de paine, domnisoara. Cred ca ar fi o intrebare mai potrivita pentru bunicul dumneavoastra. Domnul Juan este in San Felix de saptamana trecuta. Acum va rog sa ma iertati.
Barbatul s-a indepartat de fata, intorcandu-se langa pilot. << Deci bunicul e in San Felix. Banuielile mele capat contur. Se pare ca voi avea o calatorie interesanta. Ximena, cat as vrea sa fii langa mine.>>
In Hong Kong, Julian se invartea pe scaunul din biroul sau. Pe masa avea diferite dosare, dar baiatul era mult prea plictisit pentru a le verifica. << Unde esti Luna? Secretele astea nu imi plac de loc. Nu imi inspira incredere. Ceva e putred la mijloc. Timpul trece, iar eu inca nu am reusit sa pun mana pe afacerile Dellakeza. Cu fiecare secunda care trece, creste riscul ca tu sa afli despre firma din Insulele Chile. Sau poate ca ai aflat deja. Acum tot ce pot face este sa astept sa te intorci si sa ne intalnim fata in fata.>>
Orele au zburat pe furis, iar pe pista din San Felix, ateriza aeroplanul firmei Dellakeza. Pilotii au oprit motorul si au deschis usa avionului. Bruneta a tras aer in piept si s-a ridicat de pe scaunul ei, apropiindu-se de usa. Insotitoarele au facut o plecaciune in fata ei, iar adolescenta a coborat usor scarile. Ajunsa la sol, a ridicat capul si a observat cerul senin. Atentia i-a fost captata de o masina neagra, care o asteptata. Langa automobil se afla un barbat de vreo 50 de ani cu parul negru, care era imbracat intr-un costum albastru. Barbatul isi tinea mainile in fata, plecand capul in fata tinerei. Fata a inspirat adanc si s-a apropiat de masina. Barbatul i-a deschis portiera, asteptand ca tanara sa se urce in automobil. A inchis portiera si s-a apropiat de una dintre insotitoarele de zbor, luand bagajul fetei si punandu-l in portbagaj. S-a urcat la volan si a parasit pista, indreptandu-se spre oras, spunandu-i fetei ca o va lasa la firma. Pe drum, adolescenta privea orasul si isi dadea seama ca era foarte diferit de Hong Kong. Casele aveau doar un singur etaj, iar blocurile nu aveau decat trei etaje. A observat ca nu sunt multe masini, iar locuitorii circulau cu biciclete si scutere. In scurt timp a putut vedea o cladire asemanatoare cu cea din orasul ei. Soferul a oprit masina si i-a deschis portiera tinerei, spunandu-i ca au ajuns la firma Dellakeza. Bruneta a coborat din automobil si a analizat cladirea,a poi a patruns in interior. A intrebat receptionista, la ce etaj se afla biroul conducerii, apoi s-a apropiat de ascensor. A urcat pana la ultimul etaj si s-a indreptat spre biroul din capul holului. Inainte de a intra, a fost oprita de secretara, care i-a spus ca nu are voie in interior. Fata a zambit usor si a intrat in interiorul incaperii, observand ca pe scaun statea un barbat de vreo 40 de ani, cu parul roscat.
- Cine esti tu? Ce cauti aici? Antoneta ti-am spus de atatea ori sa nu mai lasi pe nimeni aici fara per...
- Taci! Da-te de pe locul tatalui meu, pentru ca nu ai nici un drept sa il ocupi. Acel loc imi revine mie, asa ca da-te, acum!
- Domnisoara, va rog sa ma iertati, nu am stiut.
Roscatul a eliberat scaunul si a facut o plecaciune in fata adolescentei. Bruneta l-a patruns cu privirea si s-a asezat pe scaun, punandu-si mainile pe birou. A observat cateva dosare si le-a luat in mana, incepand sa le studieze.
- Convoaca o intalnire. Vreau sa vorbesc cu actionarii acestei firme, astazi, acum! Misca!
Barbatul a aprobat din cap si a iesit din birou. Ramasa singura, tanara a inceput sa studieze incaperea. In mijlocul camerei se afla biroul, iar in partea dreapta fereastra. << Oamenii astia sunt atat de inapoiati. Ce e cu biroul asta? Nu are seif, biblioteca, ah, dar nu imi voi bate capul cu asa ceva.>>
In incapere si-a facut aparitia roscatul, care a anuntat-o pe fata ca actionarii sunt in sala de sedinte. Tanara a tras aer in piept si s-a ridicat de pe scaun, parasind biroul, alaturi de roscat. Acesta a ghidat-o la etajul inferior, unde se afla sala de sedinta. A deschis o usa masiva din lemn si a invitat-o pe adolescenta sa intre in interior. Aceasta a pasit in incapere, unde se afla o masa rotunda, in jurul careia se aflau cinci barbati. Fata si-a recunoscut bunicul, care era cel mai batran dintre cei prezenti. Tanara a zambit usor si s-a asezat pe scaunul liber, privindu-i pe cei cinci.
- Ni s-a spus ca aceasta sedinta e importanta, dar ce cauta o copila aici? intreba unul dintre barbati.
- Ei bine aceasta copila, este noua conducatoare a firmei. Si nu numai a acestei firme. Eu sunt Luna Dellakeza, si sunt fiica fostului vostru sef, Cesar Dellakeza.
- Cred ca va inselati domnisoara, tatal dumneavoastra i-a cedat dreptul fiului sau, iar tatal domnului Cesar conduce in prezent firma.
- Vreau sa vad actul notarial, prin care tata a cedat firma.
Cei cinci au privit-o uimiti pe adolescenta. Tatal ei nu lasase nici un act, care sa demonstreze ceea ce spuneau. Bunicul fetei s-a ridicat de pe scaun si a lovit cu palma masa, spunandu-i brunetei sa plece. Aceasta a zambit usor si s-a ridicat de pe scaunul ei, lovind cu putere masa si privindu-i pe barbati.
- Ei bine nu voi pleca nicaieri. De asta esti aici, nu e asa? De asta nu am stiu nimic in toti acesti ani. Ai facut in asa fel incat sa nu aflu de existenta acestei firme, de aventura fiului tau si de nepotul tau. Ai venit aici pentru ca stiai ca mai devreme sau mai tarziu voi afla despre aceste lucruri si doreai sa-ti pregatesti terenul pentru a ma ataca. Stii bine ca tata mi-a lasat mie totul. De la firma pana la ultimul ban pe care l-a avut si nu ti-a convenit. Mereu m-ai urat. Niciodata nu ai acceptat faptul ca m-am nascut fata si nu baiat. Asculta-ma bine! Si tu si toti cei prezenti aici. Eu sunt singura stapana a firmelor Dellakeza, mie trebuie sa imi cereti socoteala. E clar? Sau trebuie sa va demonstrez ca la copii de gradinita?
- Domnisoara Luna, nu uitati ca fratele dumneavoastra...
- Acel copil nu e problema mea. El e conceptul unei aventuri. Daca tata chiar ar fi tinut la el, atunci l-ar fi inclus in testament, pentru ca a avut totul timpul sa faca asta de cand s-a intors din San Felix. Il voi lua cu mine in Hong Kong si ii voi face testul ADN. Voi cere exhumarea cadavrului tatei, iar daca e adevarat ca acest baiat este fratele meu voi avea grija de el, dar daca e o farsa, cel care mi-a intins-o va plati scump si asta e valabil pentru tine, bunicule. Daca prin copilul asta planuiesti sa ma amagesti, te inseli. Nu m-ai sunt aceasi fetita naiva si ar fi bine sa nu ma subestimezi, nici tu si nimeni din aceasta incapere. Daca aveti probleme le veti discuta cu mine pe parcursul sederii mele aici. Acum daca ma scuzati trebuie sa ma intalnesc cu "fratiorul" meu.
Bruneta a parasit incaperea, indreptandu-se spre ascensor. A coborat pana la parter, iesind din cladire. S-a urcat in masina, spunandu-i soferului sa o duca la fratele ei. De la penultimul etaj, un barbat privea automobilul care se indrepta spre oras. Razele soarelui se rasfrangeau pe parul sau gri, in timp ce ochii negri priveau zarea.
- Domnule Juan, v-am ruga ca pe viitor sa nu ne mai mintiti. Ne-am simtit foarte prost in fata domnisoarei Luna. Acum ne scuzati, dar ne intoarcem la birourile noastre.
Barbatul a strans puternic din pumn si a privit cu cei patru barbati paraseau incaperea.

#20
Asa deci iar mi s-a sters postul il pun din nou:
Pai nu mai stiu ce am zis in anteriorul post, dar cert e ca imi place ficul tau si modul de a scrie si actiunea ficului imi place, decurge foarte frumos, si in plus ai descrierea foarte frumoasa si un dialog la fel de frumos.
Greseli nu prea ai, cel putin eu nu am sesizat.
Hmm.....pai ce sa iti mai spun, sper ca Luna sa reziste in fatza bunicului sau, si ca acest bosorog sa nu fac cine stie ce tampenie impotriva ei
SUnt curioasa cum va decurge relatia dintre Luna si fratiorul sau


Pai astept capitolul urmator si sper sa vina curand:D
Bye bye, Spor la scris
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea nu este o solutie kida's mistery 12 8.020 26-01-2012, 12:50 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.049 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Nimeni nu e perfect≈ Ayame Chan 3 2.140 22-07-2011, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Mina-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.445 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  crima odioasa.... Kato 3 3.232 18-01-2011, 01:01 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Crima si muzica love_anime 6 4.473 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko
  O iubire perfecta Yumina 5 3.795 21-05-2009, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Sarra
  Slayers- Razbunarea lui Sabuno Lina Inverse 2 2.945 05-10-2008, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)