Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever]

#1
Capitolul 1:
Nu stiu…poate chiar nu stiu cum e sa fi eu.Acum sunt calm,peste doua trei minute sunt nervos si as vrea sa te omor cu mainile mele.
Cateodata nici nu stiu cum sa ma comport cu oamenii care vor sa se apropie de mine, imi este frica sa nu imi pierd controlul atunci cand ma vor innerva si mai ales imi este frica sa nu le curm viata.Singura care imi este aproape si ma tine cu picioarele pe pamant este Aysha, ingerul cu aripi negre ce mi-a aratat o alta fata a vietii,o fata in care nu mai trebuie sa vars lacrimi de sticla care se sparg de podea,pur si simplu alaturi de prietenia ei am dat uitarii perioada aceia din viata mea. Acum lucrez pentru tata lei ca asasin platit, cand i se scoala mosului eu trebuie sa imi murdaresc mainile de sangele murdar al victimelor mele.Cateodata mai visez cum ii omor cu sange rece si acestia ma implora sa ii las in viata dar nu pot face asta, m-am obisnuit sa omor cu sange rece si acum mi-ar fi greu sa nu mai fac ceea ce imi place.Cateodata in minte imi revin imaginile acelea in care parinti mei sunt ucisi cu sange rece de catre un cuplu, in acel moment imi venea sa urlu si sa le i-au viata celor ce mi-au facut sufletul praf. Chiar daca tragedia sa intamplat acum noua ani, inca m-ai retraiesc acele amintiri care par atat de vi si care mi se deruleaza in fata ochilor ca un film vechi prafuit de timp.
Uneori chiar nu am putere sa ies din amintirile ce cateodata nu imi dau pace.
Privesc in jur si clipesc de cateva ori teatral, sa spun si eu pentru a ma obisnuii cu incaperea. Dormitorul meu e simplu: un pat dublu in centrul camerei acoperit cu lenjerie rosie, pat prin care au trecut multe tinere, una mai frumoasa ca alta. Langa se afla doua noptiere ce incadreaza patul, biroul se afla langa geam si e de culoare neagra, langa el se afla o lustra mare de culoare rosie pe care o aprind de obicei cand sunt cu o femeie. Ma ridic lenes din pat si ies din incapere. Intru in living si ma asez pe un scaun la mini bar, imi pun capul in palma de parca as astepta pe cineva sa ma serveasca. Oftez resemnat si m-a ridic din locul meu confortabil, intru in bucatarie si o vad pe Aysha cum sta pe coltarul meu alb din piele cu o cafea in fata si cu tigarea in mana.Este imbracata iar in latex, deja fata asta ma face sa imi pierd mintile. M-a duc la frigider si imi scot de acolo o cutie cu lapte, ii desfac capacul si i-au o gura mare, e foarte rece dar e bun si asa. Pun cutia pe un corp al mobilei de culoare alba cu cateva dungi rosii apoi merg si ma asez langa blondina.
Ma uit atent la ea si vad ca pe parul sau blond are niste urme de sange,si pe maini la fel.A omorat iar, Doamne eu macar omor pentru bani dar ea are tot ce ii trebuie si cateva in plus, pentru e doar o distractie sau pura placere.
-Ce mai face brunetul meu? Ma intreaba aceasta absenta si eu oftez.
-Eu sunt bine, dar tu de ce ai omorat iar? Si mai ales pe cine?
-Frumosule! Sti ca te iubesc,nu?
Asa face mereu pentru a schimba vorba, se da cu binele pe langa mine si crede ca voi uita ca a ucis iar.
-Aysha, iar incepi sa imi faci complimente? De data asta vreau sa imi spui pe cine ai omorat si repede caci o s-a imi pierd cumpatul cat de repede.
Sa ridicat de pe coltarul de bucatarie si a inceput sa se plimbe prin incapere, deodata a devenit agitata, chiar foarte agitata si asta imi dau seama din cauza jocului pe care il face cu mana stange. S-a apropiat de mine si sa cuibarit in bratele mele. A luat mana si a sarutat-o bland, apoi si-a ridicat privirea si sa uitat adanc in ochii mei negri care exprima in momentul actual, furie.
-Nikolai, l-am omorat pe Strasi! Mi-a spus acesta si lacrimile au inceput sa ii curga pe chipul palid. Mereu dupa ce comitea o crima se caia, plangea si isi cerea iertare, uneori mai ajuta din umbra familile celor calora ea le-a curmat viata.
-Ce ti-a mai facut si el? Aysha ai douazecisiunu de ani, nu mai poti reactiona ca un adolescent care se cearta cu parintii. De data asta ai intrecut masura si nu te iert. Am spus ca nu o iert pentru ca mie imi cere iertare atunci cand omoara pe cineva. A inceput sa planga si mai tare si s-a ridicat din bratele mele. A parasit bucataria si a iesit din apartament trantind usa in urma ei.
-Doamne de ce m-am pricopsit eu cu ea?Tip cat pot de tare apoi m-a ridic de pe coltar si parasesc bucataria. Telefonul incepe sa imi sune in buzunar si eu scot micutul obiect la lumina si vad ca am primit un mesaj de la Aysha in care imi spune ca ma cheama tatal ei urgent pana la el si la finalul mesajul imi spunea ca ma iubeste. Oare de ce sa atasat in halul asta de mine ca doar sunt mai mic de cat ea, stie ca omor pentru bani si ea ma iubeste. Fata mai ciudata ca asta nu am vazut de cand ma stiu, acum e ca o fiara in calduri si peste cinci minute este cea mai inocenta fiinta de pe fata pamantului. Imi i-au cheile de pe masuta din living si am iesit din apartament, am incuiat usa in urma mea si am iesit din bloc. Am mers in parcare unde ma asteapta un audi negru. Ma urc in masina si bag cheile in contact,motorul trezindu-se la viata, pornesc cu viteza de pe loc. Pana la vila Ayshei sunt doar vreo cinci minute de mers cu masina. Cand am ajung in fata vilei lor raman placut surprins, se pare ca mosul a facut niste modificari. Verdele de alta data a vilei este acum un bleo pal, gardul de metal este inlocuit cu niste gard viu in loc de statuile mosului cu femei goale se afla acum niste tufe cu trandafiri. S-a schimbat mult aspectul de cand nu am mai trecut pe aici.
Ies din masina si intru in curtea vilei, se pare ca mosul e prea ocupat cu fetele lui pentru a ma observa. Aysha e si ea la piscina si sta in bratele unui baiat blond, zambeste cand m-a vede si il saruta scurt pe buze crezand ca ma face gelos, ar fi vrut ea sa tin la ea macar ca la o prietena. Se pare ca inocenta ei pe ziua de azi a luat sfarsit.
M-a apropii de piscina si d-au usor din cap in semn de salut. Mosul zambeste si o saruta pe una din fetele de langa el apoi iese din apa si vine langa mine.
Ei bine nu e chiar mos la patruzeci de ani dar asa imi place sa ii spun si el stie asta de aceia mi-a permis sa fac lucrul acesta.
-Mosule de ce m-ai chemat ? intreb eu foarte serios.
-Ei bine am o treaba foarte importanta cu tine. Vreau sa il omori pe Vladimir Olasin. Intr-o saptamana ii vreau capul jos. Imi spune acesta si eu inlemnesc. Vrea sa il omor pe cel mai bine pazit om din tara, va trebuii sa ofere mult pentru a face acest lucru.
-Si cat oferi ? Pentru ca sti ca e cam greu de facut asta.Ii spun ranjind ca un idiot.
-Pai trei milioane, tu alegi daca numerar sau in cont. Imi spune mosul aratandu-si dantura alba.
M-a intorc cu spatele si parasesc zona unde se afla piscina iesind din curte.
Langa vila a oprit o masina alba si din ea s-au dat jos doua femei :blonde,frumoase cu sanii mari. Exact pe gustul meu. Vin spre mine si una dintre ele ma prinde de barbatie si o strange cu putere, am scos in scrancet de durere si cele doua au zambit.
-Suntem cadoul tau ! Deci fa cumva sa fi in forma ca apoi ne suparam.
-Si ma rog de la cine am acest cadoul ?
-De la seful tau ! imi spune cea care ma strans de barbatie si isi lipeste buzele de ale mele, imi strecor usor si lin limba printre ele si incep sa o sarut usor, imi bag mana in parul ei pentru a putea detine controlul asupra sarutului. Acesta ma mai musca din cand in cand de limba ceea ce imi face o placere nemaipomenita.


Scuze pentru eventualele greseli de tastare dar nu am corectat capitolul!

#2
Daca tot am citit,m-am gandit sa si comentez.Deci,sa incepem.In primul rand vreau sa spun ca titlul este minunat,asta ma atras.In al doilea rand iubesc inceputul si expresia ''lacrimi de sticla'' imi place.Naratiunea este la locul ei,nu este grabita,dialogul nu este sec,iar descrierea este cat de cat prezenta,dar mai poate fi imbunatatita.Greseli de tastare am vazut cateva,dar se mai intampla,nimeni nu e perfect.Ideea de asemenea imi place mult,sper sa o dezvoltati frumos.Succes amandurora si astept cu nerabdare next-ul.Bye :bye: kiss :*
[Imagine: j5atg3.png]


#3
Arigatou Fake smile pentru comentariu si te mai asteptam >:D<

Cap 2


Cand am vazut cadavrele celor care imi dadusera viata,am simtit un foc rasarind dintr-un lac de lacrimi negre,aceea era furia...
Mai tarziu am simtit ca se afunda si-mi scormoneste sufletul tradat de rudele care ma torturau,transformandu-se in disperare si razbunare.Dar un inger m-a salvat,ducandu-ma pe mine,o fiinta fara suflet intr-o lume noua si conducandu-ma spre...iubire.Orice dar fara iubire ca mor aici ceva de gen spre o lume noua scaldata in lacrimi rosi de sticla?
Atunci aripile ei s-au facut negre,un soim rapindu-ma.Am ras,crezand ca e o cioara si am ras,dar cand am vazut maretia,lacrimi rosii spre o lume noua scaldata de sticla rosiei morti,am simtit ca mor fara iubire,dar acea pasare a intrat in mine,stingand focul nemasuratei uri,adancii disperari si secand lacul lacrimilor mele...

Iar avusesem visul acela.M-am ridicat din pat ametit si m-am uitat in jur.Camera mea era spatioasa avand o biblioteca neagra,un birou lung din lemn de trandafir,un pat de 2 persoane,fiindca ma intindeam pe tot patul,o noptiera eleganta acoperita cu foita de aur,un dulap modern,albastru cu oglinda si mai multe rafturi cu lucruri adolescentine.Era plictisitor sa vezi aceleasi obiecte moderne,insa tavanul ma fascina tot timpul.M-am intins din nou in patul moale,acoperit cu catifea si am inceput sa ma uit pe pereti.Nu erau genul de alb plictisitor,ci mai degraba reprezentau peisaje mirifice,parca cineva captase frumusetea si o inlantuise pe pereti.Peisajele erau alcatuite din paduri minunate cu animale de tot felul,dupa ele venind o plaja superba la apus,unde valurile furioase si verdele marin se contopeau cu ea,formand un miraj minunat de cai galopand.Plaja era singuratica,doar o stanca inaltandu-se singura in acel peisaj linistit.Pe stanca statea un baiat singuratic care se uita pierdut spre apus,ca in visul lui.Se simtea gol,se simtea incomplete.De cand mama murise din cauza unei boli descoperite prea tarziu cand aveam 12 ani, fusesem lipsit de alinare.Am oftat trist si am privit spre tavan.Acolo erau constelatiile si poate si steaua mamei,pe un cer linistit si misterios.Dar deja ma plictisisem de privit.M-am ridicat din pat incet si m-am dus spre baie.Baia era imensa,avand loc si cada,jacuzziul,ghiuveta de aur si alte lucruri monotone.M-am indreptat spre oglinda uriasa de langa ghiuveta si m-am privit plictisit.Reflectia mea arata un baiat de 18 ani,inalt si slabut avand parul blond si ravasit,acoperind putin ochii de un albastru adanc.Chipul lui alb si putin imbujorat manifesta ingrijorare.Mi-am dat halatul jos,profitand de ultima atingere a matasii aurii si am intrat plictisit in Jacuzzi,corpul meu bine construit din cauza exercitiilor la sala,lasandu-se dezmierdat.Pielea mea alba se infiora la atingerea spumei albe.Servitoarea avusese grija sa-i pregateasca baia.Plictisit am pus muzica,afundandu-ma in apa calda si aromata.Am stat cateva ore pana cand servitoarea a dat usa de perete si a incepu sa urle ca o crizata.
-Stapane !V-ati inecat?Sunteti bine?
Am oftat si si-a dat ochii peste cap,gandindu-ma cat mai trebuie sa support urletele ei.
-Jovi,sunt bine,nu trebuie sa te crizezi atata!
Servitoarea a oftat usurata,netezindu-si rochia rosie cu sort alb si s-a asezat suparata,privindu-l intens cu ochii ei caprui.Mi-am dat parul la o parte si m-am ridicat incet,tulburand apa din Jacuzzi.Corpul meu era plin de stropi,ca o perdea invizibila,lasand-o socata pe servitoare.Am zambit.In sfarsit ii inchisesem gura aia mare.Am ridicat o spranceana si am pufnit dispretuitor spre Jovi,care se inrosise pana la urechi si banguia ceva neinteresant pentru mine.
-Jovi!As dori halatul meu din blana de tigru alb si rapid!Mi-am ingustat ochii amenintator,privind-o ca o bestie.
Servitoarea a balmajit cateva scuze si a iesit grabita din baie,parul ei verde fluturand ca un steag.Am zambit multumit.M-am asezat din nou in jacuzzi si am privit marmura pictata cu albastru-cobalt minunat.Aceasta culoare m-a mai calmat,asteptand nerabdator sa vina.Dupa cateva minute vrezuia a aparut,purtand cu grija un imens halat alb.M-am dat jos din jacuzzi,lund niste papuci tot de blana de tingru Siberian si i-am infascat inganfat halatul,punandu-l rapid pe mine.Mi l-am strans cu o curea din piele proaspata de boa si am plecat cu nasul pe sus,lasaand-o pe Jovi sa se ocupe de tot.Am colindat palatul plictisit.Ochii mei ingusti vedeau aceleasi imagini monotone.Lumea din palat chiar nu avea imaginatie.Am intrat intr-un coridor mai aglomerat,slugile ingenunchiind in fata mea in semn de respect si asteptau pana le faceam semn cu mana ca sa se ridice.Iubsclucrul acesta,iubesc sa fiu adorat.Am zambit,concentrandu-ma pe finetea materialului.Era halatul meu preferat.Blana imi dezmierda si usca usor pielea,simtindu-ma plin de energie.Nu-mi pasa ca am omorat un animal pe cale de disparitie,imi pasa doar de mine.Am traversat treei coridoare si am ajuns la o usa mare de fildes.Am luat o fata serioasa,desii eram tentat sa comentez despre toti slujitorii care nu-mi faceau poftele.Am privit in jur.Camera era uriasa.Peretii incarcati cu broderii rare si cu diferite modele medievale pareau ca ma sufoca.Tavanul era foarte inalt si infatisa o harta a intregii lumi.Camera era completata de un covor persan cu broderii rare si complicate care au sacrificat multe vieti.In camera mai era o masa din lemn de trandafir care sfasia in doua camera,nemilos si linistit,intinzandu-se pana in fundul camerei,unde era un semineu imens din marmura alba,sculptat cu modele pre-reascentiste si din rococo.Focul ardea linistit si emana caldura.M-am uitat afara prin geamurile imense cu grilaj alb,impletit cu unul negru.Era o dimineata mohorata,fara soare si mai friguroasa.Imi placea tipul acesta de vreme.Racoroasa si amenintatoare,ma imbia sa ies afara si sa respir puritatea ei.Insa de multe ori stateam in casa.Nu avem voie sa ies,decat insotit de cineva.M-am dus la un geam si am privit plin de speranta.Gradina noastra uriasa si stilata,parca se lupta sa reziste contra vantului.Numai fantanile si statuile pareau nederanjate de aceea creatura mistica.Am oftat.Numai cand calaream aveam voie sa fiu singur in natura,dar stiam ca tata avea spioni care ma urmareau.Le simteam privirea si respirati,le auzeam pasii si mi se zbarlea parul pe ceafa de enervare.Singurul loc sigur era camera mea,sanctuarul meu in care doar cativa slujitori au voie sa intre.O miscare i-a atras atentia,facandu-l sa sara.Facuse karate si stia sa se apere datorita tatalui sau.Un batran de 60 de ani statea in capul mesei numarand banii,bombanind ceva in barba.Am rasuflat usurat.Acesta era tatal lui.De cand mama lui murise,Vladimir Olasin devenise un om crud,obsedat de bani.M-am asezat pe scaunul din stanga lui si l-am privit.Purta haine fine,de matase cu brocart abea vizibil.Hainele lui erau mai sterse si ponosite,facandu-l sa fie si mai sumbru.
-Maiestate,doriti ceva?Vocea mea a rasunat firav prin camera,intrerupand tacerea firava ca panza unui paianjen.Gandurile mele au inceput sa zboare spre vremurile bune.Vocea lui Aspra si haraita imi sfasie crud panza gandurile.Nici macar tata nu aveam voie sa-i spun!Mi-am indreptat atentia spre el,intrebandu-ma ce mai vrea de data asta.
-Da fiule,mi-as vrea coroana si repede.Si-a tuguiat buzele,nerabdator.
-Indata,excelenta.Am incheiat propozitia cu o plecaciune adanca si mladioasa,parand ca nu am oase,ci doar ma las in bataia vantului.Am intrerupt plecaciunea si m-am indreptat relaxat spre semineu.Pe mijlocul semineului se afla un spiet care continea o coroana din aur veritabil impodobita cu pietre pretioase de toate culoriile,avand o forma ovala ca de ou sau mai patratoasa.Am deschis grijuliu spietul si am ridicat usor coroana de pe perna albastra cu broderie de aur pe care se odihnea.Am parcurs grijuliu acelas drum si i-am dat coroana ingenunchiind.
-Acum te poti retrage.Am pufait nemultumit.Parca as fi fost sclav.Tata isi aseza neglijent coroana si continua cu numaratul baniilor.M-am inclinat din nou si am iesit din camera,uitandu-ma pe fereastra...


Sper sa va placa si Gomene pentru greselile de tastare ^_^""""
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#4
Bun, am vazut ca ati adus un nou next.Si mi-am zis ca daca tot am citit sa las si un comentariu.So,ce as putea spune...Pur si simplu iubesc inceputul.Capitolul asta e atat de plin de descriere.Imi place mult.De asemenea,ai descris foarte bine si palatul,hainele,camerele,totul.Dialogul nu este sec,este tocmai la locul lui.Naratiunea nu este grabita ceea ce e excelent.Am observat totusi cateva greseli de tastare,pe viitor sper ca veti fii putin mai atente cu ele.Ce as mai putea spune...Pai decat succes in continuare si sa aduceti repede next-ul.Chu :*:bye:
[Imagine: j5atg3.png]


#5
De abia astept sa postati mai mult. E un fic bun, l-am citit cu placere dar o chestie. In primul capitol sunt cam multe greselute, iar in al doilea sunt amestecate persoanele. Nu presa am prins ideea, tocmai de asta astept mai mult. Deci inca ma mai intreb care e uke si care e seme, am avea un uke sadic, mort dupa sange si un seme sclav, sau e invers? Ca scrisesi tu in ultimul capitol ca are corp bine facut, ah nu e vine mea eu sunt moarta dupa uke moi si fluffy si kitty, ah cate de cute. Oricum, tipul ala e vreun print ceva, ah ce secshi 8-> De abia astept nextul, aveti grija la greseli si scrieti doar la o persoana, ca nu se prea inteleg multe.
*huggles*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sange pe zapada sikshot 0 1.889 30-06-2013, 06:01 AM
Ultimul răspuns: sikshot
  Albastru appuru 16 6.624 11-05-2013, 11:00 PM
Ultimul răspuns: appuru
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 27.485 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 2.556 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Rebel cu Sange Regal Zuzy Is Angell 4 4.198 23-06-2012, 10:05 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  Iubire imbibata in sange ***Sayu*** 1 2.069 03-04-2012, 08:34 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Contur de sange [+16] Papple 2 2.106 21-02-2012, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Astrul Trandafirului Albastru BloodyInnocence 61 38.494 26-12-2011, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Lucifer
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.111 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Rasarit de soare Dskk 1 2.717 04-09-2011, 07:48 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)